HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4536
  • 4537
  • 4538
  • 4539
  • 4540
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90741 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 24. 20:24

Mondjuk Te könnyen mondod, míg nem vagy olyan lecsúszott alkesz, mint guga, oszt a szesztől működik, nem értheti meg az ilyet. Te meg szlopálod azt a háttérhatalmi kólát, biztos attól helyeselsz ennyire birka módon.

OrbánKóla az ezeréves finnugor birodalom :nevet:
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90742 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 09. 24. 20:30

Azert ahhoz nem kell doktori vegzettseg, hogy magatoktol is rajojjetek: egy brutal szittyozas utan bizony meg masnap reggel (foleg koran, fogmosas nelkul az agybol kocosan kikelve) is boven mutathato ki jo kis buntetos ertek... Minek utan a szabaly (sajnos) sok helyen az, hogy NO PIA, igy az egyetlen megoldas a NO PIA!!!

Igazából a szongya az a tüdőből párolgó alkoholat mutassa.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90743 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 19:31

Valoszinuleg nem egy uveg sort szittyoztak, ha masnap reggel meg mutatott a szonda... ;) Meg aztan ismerjuk a komuves kiflit is, nem csodalkoznek, ha azzal kezdodott volna a nap.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#90744 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 19:55

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 09. 24. 20:54

Valoszinuleg nem egy uveg sort szittyoztak, ha masnap reggel meg mutatott a szonda... ;) Meg aztan ismerjuk a komuves kiflit is, nem csodalkoznek, ha azzal kezdodott volna a nap.

Én is arra gondoltam, de az nyilván letagadós. Már csak azért is, mert ha a szonda alig mutat, akkor nagy mellénnyel lehet kérni vérvételt, addigra még tovább bomlik az alkohol.

Idézet

#90745 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 20:20

Egyébként ja, asszem én hiteles forrás vagyok ebben a témában. Jópár évvel ezelőtt még a kispókos időkben bohó fiatalként én is vezettem ittasan jópárszor. Többen mondták, hogy óvatosabb vagyok mint józanul, dehát attól még a reflexek biztos lassabbak. Nyilván nem nappali forgalomban, hanem éjjel buliból, kihalt városban. Akkoriban autó is kevesebb volt és zérótolerancia sem volt.
Amint bevezették a zérótoleranszét, azóta sztem soha nem vezettem úgyhogy előtte ittam volna alkoholt. Elfogadtam, hogy ez a törvény, nekem többet ér a jogsim mint az, hogy egyszer elkapjanak. Ha ez hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb baleset legyen azáltal, hogy a sok paréj aki nem tudja magát megfékezni, akkor ennyit megteszek én is a dolog érdekében és egyébként nagyon helyesnek is tartom ezt a törvényt.

Az, hogy én mondjuk 4-5feles után is gond nélkül elvezetek, az egy dolog, ez nem mérce, mindenkire máshogy hat a pia. És jellemzően azokkal van a baj, akik elvesztik a kontrollt és úgy vannak vele, hogy á jóvagyokmég, közben meg máris úgyérzi ő a sumáher, aztán valami fában köt ki. Az emberek nem képesek mérlegelni ezt, és ez az egyik leghasznosabb törvény amit ismerek, annak ellenére, hogy korlátozó.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90746 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 20:31

Miért te letüdőzöd az alkoholt? Nem inkább a gyomorban lévőt jelzi? :)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90747 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 20:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 21:20

Egyébként ja, asszem én hiteles forrás vagyok ebben a témában. Jópár évvel ezelőtt még a kispókos időkben bohó fiatalként én is vezettem ittasan jópárszor. Többen mondták, hogy óvatosabb vagyok mint józanul, dehát attól még a reflexek biztos lassabbak. Nyilván nem nappali forgalomban, hanem éjjel buliból, kihalt városban. Akkoriban autó is kevesebb volt és zérótolerancia sem volt.
Amint bevezették a zérótoleranszét, azóta sztem soha nem vezettem úgyhogy előtte ittam volna alkoholt. Elfogadtam, hogy ez a törvény, nekem többet ér a jogsim mint az, hogy egyszer elkapjanak. Ha ez hozzájárul ahhoz, hogy kevesebb baleset legyen azáltal, hogy a sok paréj aki nem tudja magát megfékezni, akkor ennyit megteszek én is a dolog érdekében és egyébként nagyon helyesnek is tartom ezt a törvényt.

Az, hogy én mondjuk 4-5feles után is gond nélkül elvezetek, az egy dolog, ez nem mérce, mindenkire máshogy hat a pia. És jellemzően azokkal van a baj, akik elvesztik a kontrollt és úgy vannak vele, hogy á jóvagyokmég, közben meg máris úgyérzi ő a sumáher, aztán valami fában köt ki. Az emberek nem képesek mérlegelni ezt, és ez az egyik leghasznosabb törvény amit ismerek, annak ellenére, hogy korlátozó.

Egyetértek. :)

Idézet

#90748 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 20:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 21:21

Miért te letüdőzöd az alkoholt? Nem inkább a gyomorban lévőt jelzi? :)

Nem:

Idézet

Az alkoholszondák feladata a vér alkoholtartalmának meghatározása. Ez a kilélegzett levegő alkoholtartalmának mérésével történik, tehát közvetett úton határozzák meg a vér alkoholtartalmát.
A véralkohol szintje és a tüdő mélyén található levegő alkoholszintje szoros összefüggést mutat. Az emberi tüdőben található mintegy 300 000 0000 tüdőhólyagocska (alveolus) felelős a gázcseréért. Itt történik a levegő oxigénjének a felvétele és a széndioxid leadása. Az alveolusokban a vér és a levegő között csak egy vékony gázáteresztő membrán van, ami lehetővé teszi a vérben található alkohol levegőbe történő leadását. Ez így nagyon megnyugtató, hiszen nem kell mást tenni, mint megmérni a levegő alkoholtartalmát. Igen, csak az a bökkenő, hogy az alveolusokban található levegő összetétele messze nem azonos a kilélegzett levegő összetételével.
A mérés során tehát arra kell törekedni, hogy az alkoholszonda érzékelőjére a tüdő mélyéről származó (alveoláris) levegő kerüljön. A jobb szondák ezt úgy biztosítják, hogy mérés csak akkor történik, ha a kifújt levegő nyomása egy adott értéknél nagyobb, illetve már legalább 1,2 l levegő távozott a tüdőből.
Szondázásnál az emberek önkéntelenül vagy szándékosan melléfújnak, gyengén fújnak, esetenként szívással is megpróbálkoznak. Az ilyen mérések értékelhetetlenek. Fontos tehát, hogy az alkoholszonda felépítése és műszaki színvonala kizárja az ilyen hamis méréseket.

Idézet

#90749 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 20:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 18:26

Hollandiában nem téma bedrogozva, vagy ittasan vezetni, s nem ők okozzák a legtöbb balesetet, hanem a hülyék.
Ha csak az aktuális, érvényben lévő törvények határozzák meg, hogy miről mit gondoljunk, akkor létezik az agymosás?
Tokabá nagyon kirohant az ittas vezetés ellen, de jurópa nem kevés részén, pont akikre hivatkoznak, hogy hű de micsoda előrehaladott állam, hát bammeg drogoznak és piálnak vezetés közben és a fasz sem törődik velük :-D

Hazudsz.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90750 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 21:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 24. 21:24

Nem:

Na, ma is tanultam valamit :)
BMWパワー
Kép

#90751 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 24. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 22:00

Na, ma is tanultam valamit :)

Azt hittem poénból írod...

Ez is azért nem mér, mert lehelletben még nincs benne a tudomány:

http://index.indavid...ymillios_szonda

Ellenben a hülye gugás oldalakon terjednek a fasságok, hogy étolajat kell rá kortyolni, akkor az a gyomorban szétterül a tetején és lefogja a szesszagot, nem mutatja ki a szonda. Naja, tovább nem is érdemes elemezni, de nem a gyomorból böfögve lehelünk (mondjuk guga tán igen), hanem tüdőből, mikor már kicsit feldolgozta a szervezet.
Make love not Wor.

#90752 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 22:35

Az, hogy én mondjuk 4-5feles után is gond nélkül elvezetek, az egy dolog, ez nem mérce, mindenkire máshogy hat a pia.

Így van és nálam is állapotfüggő. Parkolóból kiáll/beállni néha szoktam csontra készen is, mert sofőrsegély nem érzi a kocsi alját/elejét és odabassza. Mást nem. Sógornál szoktam látványosan tüntetni, mert ott sok sör sem számít (jobbkezet sem ismerik, mert "nem szoktak onnan jönni"), mi meg vagy 300 méterre lakunk, ami marha nagy kaland, de ha cucc és parti van, akkor felpakolom magam és max. többet fordulok, de 1-2 sör után sem. Úgyis beszopnám :-D

Eleinte röhögtek, aztán másik sógor beállt a ház elé, 1 órát elbaszott odabent, majd kijött beállni a garázsba, akkor blokkolt mellette a rendőr és megszondáztatta... Éppen megúszta.
Make love not Wor.

#90753 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 22:38

Ja és a flipper azért komoly reflexcucc, annál van pár típus, amivel 6-8 sör és pár miazmás után sokkal jobban tudok játszani. Pont a célzós, reflexes geci. Egyszerűen rendesen sikamlik és kész, vagy ha valamiből 3-5 kört kell lőni, akkor sör nélkül max. kettő, sörözve rendesen majdnem 10 kört is meg tudok lőni egymás után, pattanó golyóból jól időzítve.
Make love not Wor.

#90754 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 14:47

Nem mint ha tetszene, de változtatni rajta nem tudok, mellőlem is mentek el autó balesetben, betegségben, ez más tészta. A topikban jelen lévő biztos beteg akart lenni, számomra csak azokat az embereket jelképezi, akik bálványozzák, istenítik a betegségüket. Többről nincs szó, nem szimpatikus.

Nem jött át. Szarfaszú.
Make love not Wor.

#90755 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 24. 23:30

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 24. 14:43

Én értem ezt a beteg akar lenni dumát, de sztem senki nem győz meg titeket itt, mert ehhez elég nyitottnak kell lenni. Mondjuk azért nem minden egyes apró mozzanat van eltervezve előre, de nagyrészt igen.

Igen sok tragédia történik és történt a világban és mindig megrázóbb amikor valaki közeli emberrel történik. Aztán utólag mindig kiderül, hogy esetleg volt valami értelme.

Te is ittál? Melyiknek mi lehetett az értelme? Mire legyek nyiott? Haggyámá az ezós szarokkal, hogy itten tervek vannak.
Make love not Wor.

#90756 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 05:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 00:30

Te is ittál? Melyiknek mi lehetett az értelme? Mire legyek nyiott? Haggyámá az ezós szarokkal, hogy itten tervek vannak.

Nem mondom, hogy tervek vannak meg azt sem, hogy isten meg sátán, vagy a kőművesek vagy a tuggyukik. Egyik sem :)
Nem tudom mi lehetett az értelme, nem ismertem az életét vagy a családját. Majd egyszer ha összefutunk rátérhetünk, márpedig összefutunk a unixos kártya miatt :p
BMWパワー
Kép

#90757 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 06:48

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 06:40

Nem mondom, hogy tervek vannak meg azt sem, hogy isten meg sátán, vagy a kőművesek vagy a tuggyukik. Egyik sem :)
Nem tudom mi lehetett az értelme, nem ismertem az életét vagy a családját. Majd egyszer ha összefutunk rátérhetünk, márpedig összefutunk a unixos kártya miatt :p

Miért ha ismered a családját és az életét, akkor kiderül mert a felesége barna hajú és néha köpött egyet az utcán, akkor nem csoda hogy meghalt? Menj már baszod...

#90758 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 07:24

Te szardarab kula, ittasan és drogosan SEHOL nem vezethetsz, csak max az van megengedve hogy igyál valamennyit.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90759 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 24. 19:18

Oke, nincs megengedett alkoholszint sehol, pl. irek jol toljak engedes teren hollandokat meg egy kis fuvezesert nem basztatjak. Hol tevedtel el, ahol akartal szandekosan?

Jurop tobb orszagaban van megengedett ittas vezetes, segged lehet foldhoz verni, ez van.

Osztrakoknal tobbszor is lattam, hogy soroznek a soforok, jo hideg sor a lidulbol jo is az, meg foleg, hogy nem kell felni a hatosagtol, csak inni, vedelni esszel :nevet: tudod miert, mert a torveny azt mondja hogy ihat. Akarmennyit nem, de mi a baj ezzel te pupak?

Ha itt valtozna a torveny, elismerned, hogy jo akkor igyanak, mert m,ar a torveny is engedi :omg:

Ha ittasan/drogosan balasetben veszel részt (magyarul nem te okozod/nem a te hibádból történik) akkor is minden országban ugrik a casco, ugrik a kötelező. Mindenhol fizetheted zsebből te az összes keletkezett kárt.
Olyan külföldön, ahol nincs zéró tolerancia és a megengedett határ alatt van a véralkohol szinted akkor nem büntetnek meg ittas vezetésért.
Azért egy pármilliós káreseménynél az a plusz 100rugó büntipénz, már nem akkora tétel. :-)

#90760 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 07:49

Semmi buziskodás, de így van ahogy mondod.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4536
  • 4537
  • 4538
  • 4539
  • 4540
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.