HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4539
  • 4540
  • 4541
  • 4542
  • 4543
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90801 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:16

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 25. 10:11

A te istened elég nagy geci azért. Kiírhatná égő betűkkel az égre is. Vagy bármi más módon lehet jelezni, pl ha valaki nem tetszik neked te is megölöd a gyerekét kutyáját? Ne legyél már retardált te is.

Nekem nincs istenem én nem hiszek a biblia szerinti istenben. Amúgy geci igen, rengeteg szenvedést éltek már át az emberek a történelem során, ez tény.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90802 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 10:16

Nekem nincs istenem én nem hiszek a biblia szerinti istenben. Amúgy geci igen, rengeteg szenvedést éltek már át az emberek a történelem során, ez tény.

[quote]
Viszont ez se nem vallási dolog, se nem annyira tudományos, egyszerűen ez egy szemlélet, hogy elfogadsz olyan dolgokat amiket nem te irányítasz és előre meg vannak írva többé kevésbé. Lehet ezt a felsőbb valamit hívni Istennek, Allahnak, Buddhának, valaminek, mert könnyebb elnevezni és ha kicsit is emberi alakja van könnyebben acceptálható.[/qoute]
Ezt te írtad, hogy valak(m)i előre megírta, ezt hívjuk istennek egyszerűség kedvéért. Remélem majd te is arra gondolsz ha meghal valaki szeretted, hogy de fasza majd erősebb leszek ettől. Inkább fényezd a felnit vagy valami...

#90803 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:20

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 09:12

Tegyük fel két ember tolószékbe kerül mondjuk 30évesen, tehát van egy megszokott életmódjuk, sportolnak élvezik a mozgást. Együtt utaznak egy autóban, egyszerre sérülnek meg, mindkettő tolószékbe kerül. Az egyik azt mondja, hogy ő eljár paralimpiára vagy továbbra is sportol, megpróbálja élni az életét, a másik pedig 2hónap után öngyilkos lesz, mert nem tud így élni. Melyikre mondanád azt, hogy lelkileg erősebb?

Biztos, hogy olyan konnyu megolni magad? Sokan azt mondjak, hogy a gyavak lesznek ongyilkosok, de biztos is vagy ebben? Aki baromi nagy kereszteny, az helybol nem is lehet ongyilkos, tehat nagy valasztasi lehetosege sincs. Meg aztan, a kissrac, akit 2 eves kora ota folyamatosan molesztal az apja es vegul 16 evesen - mikor sokadszorra cikizik ki az osztalytarsai az oltozoben, latvan a sebeit - felakasztja magat, szerinted mit gondol, milyen lesz az elete a jovoben, milyen kilatasai vannak 10 ev mulva, mi lesz, ha esetleg lesz gyereke neki is, stb.
Ketlem, hogy ki lehet mondani egyertelmuen valakire, aki megoli magat, hogy gyenge.
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#90804 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:24

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 09. 25. 10:20

Ezt te írtad, hogy valak(m)i előre megírta, ezt hívjuk istennek egyszerűség kedvéért. Remélem majd te is arra gondolsz ha meghal valaki szeretted, hogy de fasza majd erősebb leszek ettől. Inkább fényezd a felnit vagy valami...

Nemtudom, hogy mi vagy ki írja meg éshogy mit ír meg. Sőt, valszeg ez is csak szófordulat, valójában nincs leírva betűkkel, számokkal, papíron, számítógépen, kőbevésbe vagy ilyesmi.
Emberek milliói hisznek különböző istenekben, és ez nem mai divat. Régen még embereket is áldoztak isteneknek, az sem lehetett épp baráti. Furcsák vagyunk :)
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#90805 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: LightBringer - Dátum: 2015. 09. 25. 10:20

Biztos, hogy olyan konnyu megolni magad? Sokan azt mondjak, hogy a gyavak lesznek ongyilkosok, de biztos is vagy ebben? Aki baromi nagy kereszteny, az helybol nem is lehet ongyilkos, tehat nagy valasztasi lehetosege sincs. Meg aztan, a kissrac, akit 2 eves kora ota folyamatosan molesztal az apja es vegul 16 evesen - mikor sokadszorra cikizik ki az osztalytarsai az oltozoben, latvan a sebeit - felakasztja magat, szerinted mit gondol, milyen lesz az elete a jovoben, milyen kilatasai vannak 10 ev mulva, mi lesz, ha esetleg lesz gyereke neki is, stb.
Ketlem, hogy ki lehet mondani egyertelmuen valakire, aki megoli magat, hogy gyenge.

:)
Először is nem mondtam, hogy gyenge, hanem a másik erősebb. Ne mondd már, hogy sosem hallottál valakiről olyna story-t, hogy embertpróbáló élete volt, mittudomén fronton szolgál, látott borzalmas szevedéseket, vagy kórházban naponta lát embereket szenvedni s meghalni, legyen az katona, tűzoltó vagy vadakat terelő.
A példámban nem vettem bele, hogy keresztény, nem kell cifrázni és belehozni olyan plusz paramétereket az egyenletbe aminek hatására pont kapsz egy speciális esetet.

A példád logikai bukvenc, mert ha 16évesen felakasztja magát, akkor hogy lennének 10év múlva gyerekei? Tegyük fel felakasztja magát, mert nem bírja elviselni a szégyent, itt az ő aktuális élete végetért. Metapasztalta a szégyent, a megalázást az életben, ezekkel a rossz érzésekkel lett gazdagabb. Ha nem akasztja fel magát, akkor valszeg ő soha nem tenné azt a gyerekével mint amit vele. Ha felakasztja magát, akkor lehet, hogy az apja majd a halál felé közeledve rájön, hogy bizony borzalmas dolgokat művelt a gyerekével, vagy talán sokkal hamarabb járon, hogy elvesztette a saját gyerekét a tettivel és valszeg hosszú éveken át bűnhődni fog érte.

Itt van pl az én esetem, minket muterral apám elhagyott, amikor 4éves voltam. Megtapasztaltam azt,hogy milyen érzés felnőni apa nélkül, csonka családban és megfogadtam, hogy bármi is lesz, de a saját gyerekemet nem fogom elhagyni.
BMWパワー
Kép

#90806 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 10:14

Nem mondtam, hogy azonnal rájön valamire. Lehet, hogy nem is neki kell, hanem másik családtagnak, ő pedig volt olyan erős lelkileg eleve is, hogy nem rázta meg a dolog. Nemtudom, miért vársz tőlem ilyen válaszokat?

Há mert Te kezdted el amgyarázni, hogy van benne logika. És akkor megbünteti a két gyereket, a másikat, a haverját, meg a mindenkit. Egy csapásra faszán kiválogatva.
Make love not Wor.

#90807 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 10:43

Há mert Te kezdted el amgyarázni, hogy van benne logika. És akkor megbünteti a két gyereket, a másikat, a haverját, meg a mindenkit. Egy csapásra faszán kiválogatva.

Attól, hogy valakinek majd az élete vége felé vagy a halála pillanatában utólag visszagondolva logikus lesz és megérti miért történt, az nem azt jelenti, hogy ez most neked és nekem kívülállónak logikus lesz most rögtön. Az érzések,érzelmek annyira bonyolult dolgok, hogy leírni sem tudjuk őket, nem egyetlenegy kiváltó ok miatt alakultak ki csettintésre.
BMWパワー
Kép

#90808 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 10:12

Tegyük fel két ember tolószékbe kerül mondjuk 30évesen,

Az egyik azt mondja, hogy ő eljár paralimpiára vagy továbbra is sportol, megpróbálja élni az életét, a másik pedig 2hónap után öngyilkos lesz, mert nem tud így élni. Melyikre mondanád azt, hogy lelkileg erősebb?

Aki kinyírta magát, mert meg tudta tenni. Nem ksi gyáva geci. Bár igazából ez is így volt megrendelve, a lelki erő itt nem számít, hisz meg volt írva, hogy még ezzel IS pluszban kell a másikat büntetni.
Make love not Wor.

#90809 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 10:52

Aki kinyírta magát, mert meg tudta tenni. Nem ksi gyáva geci. Bár igazából ez is így volt megrendelve, a lelki erő itt nem számít, hisz meg volt írva, hogy még ezzel IS pluszban kell a másikat büntetni.

Nem. Mindenkinek megvan a választási lehetőség. Ez egy akadály volt, az egyik vette, a másik nem. Onnantól másik életút van megírva :Đ Najó ezt így baromság. Képzelj el egy szerepjátékos game-t, mittudmain Gothic, Skyrim. Ezekkel el tudsz játszani azt csinálsz amit akarsz, de valójában kötött úton mész kevés opcióval.
Szóval mondjuk minden ember életéhez köthető többezer és többmillió életút, amelyek közül van amelyikre több esély van, van amelyikre kevesebb. Épp az adott emberen múlik, hogy melyiken megy tovább, persze nem tudatosan.

Az adott példában mindkettő személy esetében ott volt a lehetőség az öngyilkosságra és arra, hogy továbbvigyék az életüket és felálljanak a padlóról, mégha csak egy székig is jutnak.

Hiába próbálod ezt ellenérvekkel támadni, mert nincs mit. Ezzel kezdtem, hogy van aki nyitott arra, hogy végighallgasson másik gondolkodást, esetleg el is fogadja, van aki élből elutasít mindent, hogy ez hülyeség és próbálja megcáfolni.
BMWパワー
Kép

#90810 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 25. 10:52

Egyébként kérdezz meg mondjuk idősebb vagy olyan embereket akiknek van több élettapasztalatuk, hogy szerintük lelkileg melyik erősebb, aki öngyilkos lett vagy aki nem adta fel. Nem a te véleményedet kérdezem, azt már tudom. Csak kérdezz rá, hogy figyi, adott ez a szitu és 2mondatban elmondod, kb eldöntendő kérdés is, tehát nem rabolod az időt senkitől, egy kv-cigi mellett belefér nem kell sem továbbvinni sem semmi. Csak kérdezd meg és írd meg, hogy milyen válaszokat kaptál.
BMWパワー
Kép

#90811 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:01

Ezzel most megint nagyot sikerült mondani. Mi köze ennek istenhez, meg a gyereked halálából való tanuláshoz?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90812 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 11:01

Ezzel most megint nagyot sikerült mondani. Mi köze ennek istenhez, meg a gyereked halálából való tanuláshoz?

Istenhez? Mi vagy ki Isten? Te sem tudod, ahogy én sem, hogy mondanám meg neked azt, hogy bárminek is köze van valamihez amiről nemtudom micsoda?
Mi köze a gyerek halálához? Mittudomén, ide terelődött a beszélgetés.
BMWパワー
Kép

#90813 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 11:01

Egyébként kérdezz meg mondjuk idősebb vagy olyan embereket akiknek van több élettapasztalatuk, hogy szerintük lelkileg melyik erősebb, aki öngyilkos lett vagy aki nem adta fel. Nem a te véleményedet kérdezem, azt már tudom. Csak kérdezz rá, hogy figyi, adott ez a szitu és 2mondatban elmondod, kb eldöntendő kérdés is, tehát nem rabolod az időt senkitől, egy kv-cigi mellett belefér nem kell sem továbbvinni sem semmi. Csak kérdezd meg és írd meg, hogy milyen válaszokat kaptál.

2 dolog lehet. :due:

Vagy lenyúlta a blubi accát az illuminati, vagy beleszaladt vmi nagymellű jehovás térítőbe. :-)

#90814 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 11:03

Istenhez? Mi vagy ki Isten? Te sem tudod, ahogy én sem, hogy mondanám meg neked azt, hogy bárminek is köze van valamihez amiről nemtudom micsoda?
Mi köze a gyerek halálához? Mittudomén, ide terelődött a beszélgetés.

Tudod, mi a varázsszó az ilyen bekopogós hittérítőknél.

"Várjanak szólok a férjemnek is, tudják mi melegek vagyunk!"

:-)

#90815 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 11:25

Vagy lenyúlta a blubi accát az illuminati, vagy beleszaladt vmi nagymellű jehovás térítőbe. :-)

zmg lebuktam :Đ

bőnyállal :kma:

:nevet:

ztm llv
BMWパワー
Kép

#90816 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 11:27

Tudod, mi a varázsszó az ilyen bekopogós hittérítőknél.

"Várjanak szólok a férjemnek is, tudják mi melegek vagyunk!"

:-)

:Đ

Neked eddig bevált? :Đ
BMWパワー
Kép

#90817 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:34

isten én vagyok
ha meg ciberédet kérdezed, neki meg ő maga az isten

gondolom

egy gyerek halálából meg nem lehet tanulni, aki ilyet ír az hülye
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90818 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 11:25

hozzám bezzeg mindig öltönyös bácsik jönnek, basszameg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90819 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 09. 25. 11:27

:Đ

Neked eddig bevált? :Đ

Nekem mindig beválik egy kis buziskodás. Talán, mer' olyan kis buziforma vagyok. :cool:

#90820 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 11:34

egy gyerek halálából meg nem lehet tanulni, aki ilyet ír az hülye

Kezdjük ott, hogy nem kezdtem el ontani magamból a fasságot, mondtam, hogy nyitottság és szemléletmód kell. Jahno meg zsónszi elkezdett faggatni meg kérdezősködni, a nagyrészére nem tudom én sem a választ. Erre idejössz a semmiből és lehülyézel, holott se nem akartalak rábeszélni semmire, se nem mondtam azt, hogy ez a tutiság meg az überigazság. Beszélgettünk egy témáról, amire nem mindenki nyitott, nem mindenki tud csettintsére kiszakadni a fizikai világából, kár ekkora gőzzel nekilódulni.

Lehet tényleg azért jársz ebbe a topikba, hogy valakit ekézzél.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4539
  • 4540
  • 4541
  • 4542
  • 4543
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.