HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4545
  • 4546
  • 4547
  • 4548
  • 4549
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90921 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 20:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 21:14

Bejelentkezek én is. Már az albionföldi gazdifalván, Milton Keynesben verem a nyálam. Eddig tetszik, de elég fáradt vagyok. Furcsa a város, minden lakóház egyforma, vöröstéglás, a belváros épületei is egyforma üvegépületek, az utcák teljesen egyenesek, mindehol körforgalom, tájékozódni nem lehet, mert minden utca egyforma, se utcanév sehol, de házszám is csak sok tömbönként van, pedig Szeged méretű város, sokszorosan nagy területtel. gazdival akkorákat szopunk, hogy ahhoz képest DekksztRózsi amcsi táborozása és a törött főtengelyes BMW-s mutatványa lófasz, de részleteket nem írok, gazdi megkért, hogy leszek szíves nem égetni itt a fórumon :Đ

Egy nap alatt lett félmunka is, egy kiköztvetítős cég vett fel konyhai munkákra, de minden nap máshová közvetít ki, és legtöbbször csak részmunkaidős, plusz minimálbéres, de költségtérítés is van. Nem egy nagy szám, de ahhoz képest jó, hogy egy nap alatt kerítettük gazdival. Igaz az interjú előtti érdeklődéskor ki volt akadva a háeres puncika, hogy mi a faszt akarok dolgozni, ha még csak tegnap érkeztem az országba, aztán már munka kéne, meg Munkát!-Kenyeret! és Munkásököl odacsaple ahováköll feliratú traszparensekkel tüntetek. Így nem mondta ki, de bele volt foglalva, hogy rosszabb vagyok, mint a szír bevándorló cigányok, ideállítok, aztán azonnal kéne minden :Đ

Egyébként jó hely, már voltunk Bedfordban is, ahol ittunk jóféle angol barnasört. Ittam ugyan már jobbat, de nagyon korrekt volt, pariban volt Dudu söreivel, egyáltalán nem olyan rossz, mint Jahno ócsárolta. Angoltudást illetően elvagyok, durva ekszöntöt nagyon ritkán hallani, a többiek angolja papírforma szerinti. Egyedül a hangjuk nem olyan, mint a tévében, hanem magyarosabb, egyszerűbb, minimalistább, egyébként meg jól tolerálják a Reynes-féle amerikai buziságokat, meg a wannabe fake dél-kaliforniai akcentusszerűséget, nem szólogatnak be, pedig arra voltam felkészülve. Bár azért lehet szopni. Pl. tegnap, mikor az NI szám ügyében telefonáltam, automatát kellett felhívni, a gazdifamília persze már előre készítette be az összes markát röhögésre, meg a popcornt, már az sem volt jó jel, és valóban, szoptam is derekasan, ők meg röhögtek a showműsoron. Ilyen beszédfelismerős automata volt, bár azért a végére kitapasztaltam, de jó pár újrahívásomba került, és mivel automata, a picsába sem lehet elküldeni. Persze a vége felé kapcsoltak egy északi akcentusos mucikához, de olyan halkan, vékonyan és motyogva beszélt, hogy állandóan el kellett vele újra mondatni, ő meg nem is az akcentusomra panaszkodott, hanem hogy halk a vonal, nem hall, pedig már majdnem ordítottam. Persze mikor már kivolt a valagam, akkor az angol mondatok közé néha beszúrtam neki ilyen ösztönösen a számra jövő, azanyádpicsájátazthát típusú magyar közbevetéseket, amire zavarba jött, meg vot-ozott, mert bár nem értette, de sejtette, hogy túl sok jót nem jelent, kb. mint mikor a józsefvárosi cigányok szidják lováriul az ember anyját, arról is leveszi nyelvtudás nélkül az ember, hogy nem bókolnak.

gazdi jó házigazdi. Jó arc, renkíül türelmes, de ha nagyon nem bírja már az idegtiprást, akkor a szakálla fölött meg tud ereszteni nagyon kemény, Bud spenceres nézéseket, és néha elég szigorú tud lenni. A ház vöröstéglás öv khórsz, mert másmilyen nincs, de persze ennek örömére nyomornegyed és cigánygettó sincs. A házhoz jár kutya is, olyan bánatos pofájú, nagy, lelógó fülű kutyika, hasonló, mint Columboé, de ennek rosszabbul megy sora, mint Gyuszi kutyikájának, mert ennek még szalonnabőrt sem adnak, így nuku kollagén, de még a tetejébe nem engedik ki túl sűrűn, ezért a faágas étrenkiegészítést is bebukja szegény dög, csak úgy kínlódik, még csak arra sem méltatják, hogy a képébe bagózzanak. Pedig jól tartott, felhízlalt kutya, gondolom fogyóztatják.

Az angol furcsaságokkal viszont szívok. Mikor kocsikázunk, hiába tudom előre, rendszeresen beszopom, hogy mennék az anyósüléshez, de gazdi elhajt a faszba, hogy most nem én fogok vezetni, mondom ja bocs, itt a másik felén van. Nagyon tróger ez az ellenkező oldalas közlekedés, még utasként is égnek áll az ember haja, ahogy megyünk be a körforgalomba ellenkező irányból, meg az autópályasávok is kifordítódnak, olyan érzés, mintha neki akarnánk menni a szembeforgalomnak. A fürdőszobát meg rendszeresen tapperolom, mint egy fetisiszta homokos, keresném a villanykapcsolót, aztán jövök rá mindig, hogy ott lóg a képembe az a madzagos, húzogatós szar, amivel villanyt lehet kapcsolni, olyan, mint nálunk a rokivécékben a pánikzsinor. Szokni kell ezt, na. Az is nagyon furcsa, hogy sok minden ugyanaz, mint nálunk, pl. ugyanaz a Deichman és a Lidl, ugyanazok az áruk (jó, a tej helyi), de még az árak is hasonlóak, és futurisztikus, hogy olyan, de mégis teljesen másmilyen, mintha ki lenne fordítva, mintha az angolok másolnának minket, persze ellenkezőleg. Egyszer be fogok szarni, ha CBA vagy hasonló jön szembe :-D

Akkor hajra!
Egy nap alatt melot talalni tok jol hangzik.

Aztan majd lesz jobb melo is, bar lehet a fozest is szeretni. :)

#90922 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 20:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 25. 21:23

Pont ide :-s sa ilyen hosszasan :Đ te beteg vagy, vagy a helyemre pályázol, tudod mit, ha jahnoval sikerül megegyezned, hogy kirúgadsz innen vagy bezárja a topikot, átadom a logint :Đ onnatól baszhatják :omg:

Mit me4lózol sügér, menje k?

Itt érhetők el a törzshwsw-sek, azért ömlengek itt, de nem pályázom a helyedre. Nem vagyok konkurencua, ritkán férek nethez. Amúgy te nem jönnél, mivel te nem bérdroidkodsz :kma:

Amúgy is, írtam valótlanságot. Kutyika ki tudja egészíteni az étrendjét, üccsiskupakot rágcsál. Aztán meg nem írtam, de gondoltam Gabibának szólok, hogy ez a gazdi faszbukozik, orrba-szájba játszik rajta, most szépen beárulom.

Szerkesztette: Raynes 2015. 09. 25. 20:49 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90923 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 21:43

Itt érhetők el a törzshwsw-sek, azért ömlengek itt, de nem pályázom a helyedre. Nem vagyok konkurencua, ritkán férek nethez. Amúgy te nem jönnél, mivel te nem bérdroidkodsz :kma:

Amúgy is, írtam valótlanságot. Kutyika ki tudja egészíteni az étrendjét, üccsiskupakot rágcsál. Aztán meg nem írtam, de gondoltam Gabibának szólok, hogy ez a gazdi faszbukozik, orrba-szájba játszik rajta, most szépen beárulom.

Nincs helyem, pályázni sem tudsz rá, miért mentél ilyen messzire, kukából eszelk e, hol a faszban vagy és mit melózol, menjek, társulok ha jó a pénz :-D

#90924 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 21:33

Írta

tokabá :cool:

#90925 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:11

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 21:27

Öblíccsé köcsöggyerek! Akkorát mondtál, hogy a fele beragadt a fejedbe, mint a torokraszívott curikkslejm! :-D

Ultiba is csak te nyernél, mert mindig nagyobbat tudsz mondani másnál! :kma: :-)

Most nem tudom mit mondjak, lehet te nyertél :-s

Neeeeem, :tejabag: te végletegig elhülyült örömóda :nevet:

Tudom, hogy túlművelt vagy, és ettől kicsit fátyolosan látod a világot, de remélem a zacsimhoz még elbotorkálsz, aztán ez a sorsod bútordarab, napi használatra :Đ

#90926 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 25. 21:38

Akkor hajra!

Gyanítom gyakorlat meg szakma nélkül nem igazán főzni fog :)

:up: Raynes-nek, bár én az angloid csajokat nem kívánom neki :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90927 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:18

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 22:14

Nincs ronda nő, csak kevés a pia! Pláne, hogy az angol csajok jobban be tudnak seggelni, mint a manusok.

Akkor meg már olyan mindegy.

Csak ne hányjanak le és ne mellettük ébredj fel. :Đ

#90928 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 21:43

Aztán meg nem írtam, de gondoltam Gabibának szólok, hogy ez a gazdi faszbukozik, orrba-szájba játszik rajta, most szépen beárulom.

gazdi kemenyen megdolgozott erte, hogy feszbukon jaccon. Gabibanak meg a lovak osszes segget, hiaba kuldom neki a jatekmeghivasokat meg az ajandek eleteket, nem szol semmit. Lehet, hogy nem is latja? :)
(heh, aszongya gazdi jo arc, hehe, hulye ez :))
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#90929 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:32

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 19:46

Sajnos mindent nem olvastam tőle. Viszont a Catch 22 nagyon bejött az tény.

Fentebb pont te említetted az 'Isten tudja' címűt. Az szerintem jobban sikerült.
Mellé tenném még a 'Valami történt' és a 'Képzeljétek el' című konyvét is. A 'Gold a mennybe megy' inkább csak érdekes, egyszer érdemes energiát fektetni bele.
Igaz, az én véleményem csak egy vélemény, és nem kimondottan szeretem azokat a könyveket, amik a háborúról szólnak. Kivéve a Sharpe sorozatot Cornwell-től. Na jó, tőle mindent szeretek. :)
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90930 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 20:00

Egyébként tényleg nem lenne elvetendő gondolat egy zártkörű könyvtár (mondjuk meghívásos alapon), mert Mo-n az ebook piac is bőven hagy kívánnivalót maga után, mind kínálatban, mind árban.

Nyilván a nagyja varez lenne és ezért valakinek adminolni is kéne (persze nem magamra gondoltam :-D ), hogy ne árassza el ellenőrizetlen formátum és szemét, de 10-15 ember elég hamar egy komoly bázist tudna létrehozni.

Ilyen már létezik, én is beíratkoztam pár éve (köszi, Leslie).
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#90931 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 09. 25. 22:04

Nincs helyem, pályázni sem tudsz rá, miért mentél ilyen messzire, kukából eszelk e, hol a faszban vagy és mit melózol, menjek, társulok ha jó a pénz :-D

Tőlem jöhetsz, de nem garantált semmi, még ez a félmeló sem, és ebből nem lehet megélni. Én is csak úgy vagyok itt, hogy gazdi segít, de ha nem lesz jobb meló, akkor kukából evés is befigyel, mert nyilván nem maradhatok mindig gazdiék nyakán. Én azért jöttem ki, mert már csöveztem 8 hónapja, és nem volt sok veszteni valóm.
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90932 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:39

Azért vannak itt is jó csajok, a magyar lányok szebbek című hanta csak őrbön ledzsönd

#90933 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:40

Jah, guga, valóban Süskind is jó. Igaz, egykönyves író, de az odabasz.

Szerkesztette: Iguana 2015. 09. 25. 21:40 -kor

#90934 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:44

Semmi baj nem volt az angol csajokkal vidéken, normálisabban is öltöztek mint itt.
Mondjuk Londonban már más a helyzet :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90935 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 09. 25. 22:32

Fentebb pont te említetted az 'Isten tudja' címűt. Az szerintem jobban sikerült.
Mellé tenném még a 'Valami történt' és a 'Képzeljétek el' című konyvét is. A 'Gold a mennybe megy' inkább csak érdekes, egyszer érdemes energiát fektetni bele.
Igaz, az én véleményem csak egy vélemény, és nem kimondottan szeretem azokat a könyveket, amik a háborúról szólnak. Kivéve a Sharpe sorozatot Cornwell-től. Na jó, tőle mindent szeretek. :)

Isten tudja elég speckó, nekem nagyon tetszett, gugára is ráférne egy kis out of the box biblia értelmezés. :)

Gold a mennybe megy-et szerintem olvastam, de majd elolvasom megint, bármelyik könyvére igaz, hogy egyszer nem elég elolvasni :) Megnézem majd a másik kettőt is :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#90936 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 22:39

Azért vannak itt is jó csajok, a magyar lányok szebbek című hanta csak őrbön ledzsönd

ööö, ühm okay :)

Vagy csak tele a zacsi már :)

Idézet

#90937 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 21:46

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 09. 25. 21:38

Akkor hajra!

Kösz. Nem főzés, csak konyhai kisegítés. Nem is azzal van bajom, amit csinálni kell, hanem hogy bizonytalan, minden nap másik helyre küldenek, meg csak részmunkaidős, plusz nem garantálnak munkát minden napra.

#90938 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 22:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 09. 25. 22:45

ööö, ühm okay :)

Vagy csak tele a zacsi már :)

Nem zacsiszintfüggő. Jó, nem azt mondom, hogy a legszebbek, de van azért bőven tűrhető, és nem az van, amit mondanak, hogy mindegyik lóképű, idomtalan bálna. Az a sztereotípia sem igaz, hogy ehetetlen, nyers, fűszertelen kajáik vannak, szerintem bőven vállalható az is. Az idő sem olyan szar, vannak verőfényes napok, és az eső sem mindennapos. Mondjuk nekem nemcsak az angol angol, hanem úgy általában bejönnek az angolszász dolgok, a vörös téglás házak is faszák, de az tényleg furcsa, hogy az összes az, ez már olyan fokú sznobság, amitől én is leteszem a hajam. Igaz van vakolt ház is kisebb településeken, de azoknak a tulajait biztos kiközösítették, plusz az íreknél és a skótoknál is ez a vöröstégla-imádat megy.

#90939 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 22:44

Mondjuk Londonban már más a helyzet :)

Nem Londonba kell menni, nem is értem, hogy miért mindenki Londonba megy, bevándorló és turista is.

#90940 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 22:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 22:46

Kösz. Nem főzés, csak konyhai kisegítés. Nem is azzal van bajom, amit csinálni kell, hanem hogy bizonytalan, minden nap másik helyre küldenek, meg csak részmunkaidős, plusz nem garantálnak munkát minden napra.

Legalabb lesz idod masikat keresni. Amikor nincs melo lehet nezelodni - ugysem kisegitokent akarsz melozni hosszabb tavon.

Nekem volt egy melohelyem (meg az elejen) ahol kb 1 hetet dolgoztam, mert sok helyre beadtam es a jobb hely kesobb valaszolt (es vett fel). Igy eltem a probaidon beluli lelepessel es mentem a jobb helyre.

Ha nyomdai melohoz konyitasz, akkor a sogorom Londonban a legnagyobb nyomdaban melozik.
Dobj egy privit az oneletrajzzal ha erdekel ilyesmi melo. Hatha kell nekik ember.

Szerkesztette: FőDudu 2015. 09. 25. 22:09 -kor

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4545
  • 4546
  • 4547
  • 4548
  • 4549
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.