HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4546
  • 4547
  • 4548
  • 4549
  • 4550
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#90941 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 22:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 23:00

Az a sztereotípia sem igaz, hogy ehetetlen, nyers, fűszertelen kajáik vannak, szerintem bőven vállalható az is.

:D Mer' eddig csak magyar kajat ettel itt nalunk. :D
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#90942 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 22:17

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 09. 25. 23:13

:D Mer' eddig csak magyar kajat ettel itt nalunk. :D

Majd vidd el rantott mars es snickers szeleteket enni :)

#90943 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 09. 25. 23:26

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 20:00

Egyébként tényleg nem lenne elvetendő gondolat egy zártkörű könyvtár (mondjuk meghívásos alapon),

Ez volt az ekönyvtár.
Make love not Wor.

#90944 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 25. 23:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 25. 21:33

Szerintem szedj fel valami csöcsös angol bigét, oszt házasodj be, más ötletem nincs :)

Azért csajok tekintetében mégis inkább Nagykanizsa, Kaposvár és környéke, mint angolfölde... Bár a legszebb csajok Voronyezsben vannak. Mint az köztudott :-D

"Ahogy azt már megszokhattuk: itt is azt gondolják a helyiek, hogy náluk a legszebbek a nők"

http://akeletibolhon...orosz_mirr-murr
Make love not Wor.

#90945 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 07:38

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 09. 25. 22:29

gazdi kemenyen megdolgozott erte, hogy feszbukon jaccon. Gabibanak meg a lovak osszes segget, hiaba kuldom neki a jatekmeghivasokat meg az ajandek eleteket, nem szol semmit. Lehet, hogy nem is latja? :)
(heh, aszongya gazdi jo arc, hehe, hulye ez :))

Persze, hiszen én a vkontakton meg az instagrammon várlák bakker, ott játszom a kendikrást
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#90946 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 09. 26. 00:47

Azért csajok tekintetében mégis inkább Nagykanizsa, Kaposvár és környéke, mint angolfölde... Bár a legszebb csajok Voronyezsben vannak. Mint az köztudott :-D

"Ahogy azt már megszokhattuk: itt is azt gondolják a helyiek, hogy náluk a legszebbek a nők"

http://akeletibolhon...orosz_mirr-murr

Akarod mondani Kecskemét környékén

#90947 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 08:15

wehehe, megjött a nejem meg Bendzsoka :-D

#90948 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 09:50

#90949 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 26. 08:40

Akarod mondani Kecskemét környékén

Fenéket. Szeged, iszonyú sok egyetemiste/fősulis csaj van ott!
Az nevet utoljára, aki először üt.

#90950 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 26. 12:45

Nem a mennyiség lényeges :-)
Make love not Wor.

#90951 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 25. 21:14

Bejelentkezek én is. Már az albionföldi gazdifalván, Milton Keynesben verem a nyálam. Eddig tetszik, de elég fáradt vagyok. Furcsa a város, minden lakóház egyforma, vöröstéglás, a belváros épületei is egyforma üvegépületek, az utcák teljesen egyenesek, mindehol körforgalom, tájékozódni nem lehet, mert minden utca egyforma, se utcanév sehol, de házszám is csak sok tömbönként van, pedig Szeged méretű város, sokszorosan nagy területtel. gazdival akkorákat szopunk, hogy ahhoz képest DekksztRózsi amcsi táborozása és a törött főtengelyes BMW-s mutatványa lófasz, de részleteket nem írok, gazdi megkért, hogy leszek szíves nem égetni itt a fórumon :Đ

Egy nap alatt lett félmunka is, egy kiköztvetítős cég vett fel konyhai munkákra, de minden nap máshová közvetít ki, és legtöbbször csak részmunkaidős, plusz minimálbéres, de költségtérítés is van. Nem egy nagy szám, de ahhoz képest jó, hogy egy nap alatt kerítettük gazdival. Igaz az interjú előtti érdeklődéskor ki volt akadva a háeres puncika, hogy mi a faszt akarok dolgozni, ha még csak tegnap érkeztem az országba, aztán már munka kéne, meg Munkát!-Kenyeret! és Munkásököl odacsaple ahováköll feliratú traszparensekkel tüntetek. Így nem mondta ki, de bele volt foglalva, hogy rosszabb vagyok, mint a szír bevándorló cigányok, ideállítok, aztán azonnal kéne minden :Đ

Egyébként jó hely, már voltunk Bedfordban is, ahol ittunk jóféle angol barnasört. Ittam ugyan már jobbat, de nagyon korrekt volt, pariban volt Dudu söreivel, egyáltalán nem olyan rossz, mint Jahno ócsárolta. Angoltudást illetően elvagyok, durva ekszöntöt nagyon ritkán hallani, a többiek angolja papírforma szerinti. Egyedül a hangjuk nem olyan, mint a tévében, hanem magyarosabb, egyszerűbb, minimalistább, egyébként meg jól tolerálják a Reynes-féle amerikai buziságokat, meg a wannabe fake dél-kaliforniai akcentusszerűséget, nem szólogatnak be, pedig arra voltam felkészülve. Bár azért lehet szopni. Pl. tegnap, mikor az NI szám ügyében telefonáltam, automatát kellett felhívni, a gazdifamília persze már előre készítette be az összes markát röhögésre, meg a popcornt, már az sem volt jó jel, és valóban, szoptam is derekasan, ők meg röhögtek a showműsoron. Ilyen beszédfelismerős automata volt, bár azért a végére kitapasztaltam, de jó pár újrahívásomba került, és mivel automata, a picsába sem lehet elküldeni. Persze a vége felé kapcsoltak egy északi akcentusos mucikához, de olyan halkan, vékonyan és motyogva beszélt, hogy állandóan el kellett vele újra mondatni, ő meg nem is az akcentusomra panaszkodott, hanem hogy halk a vonal, nem hall, pedig már majdnem ordítottam. Persze mikor már kivolt a valagam, akkor az angol mondatok közé néha beszúrtam neki ilyen ösztönösen a számra jövő, azanyádpicsájátazthát típusú magyar közbevetéseket, amire zavarba jött, meg vot-ozott, mert bár nem értette, de sejtette, hogy túl sok jót nem jelent, kb. mint mikor a józsefvárosi cigányok szidják lováriul az ember anyját, arról is leveszi nyelvtudás nélkül az ember, hogy nem bókolnak.

gazdi jó házigazdi. Jó arc, renkíül türelmes, de ha nagyon nem bírja már az idegtiprást, akkor a szakálla fölött meg tud ereszteni nagyon kemény, Bud spenceres nézéseket, és néha elég szigorú tud lenni. A ház vöröstéglás öv khórsz, mert másmilyen nincs, de persze ennek örömére nyomornegyed és cigánygettó sincs. A házhoz jár kutya is, olyan bánatos pofájú, nagy, lelógó fülű kutyika, hasonló, mint Columboé, de ennek rosszabbul megy sora, mint Gyuszi kutyikájának, mert ennek még szalonnabőrt sem adnak, így nuku kollagén, de még a tetejébe nem engedik ki túl sűrűn, ezért a faágas étrenkiegészítést is bebukja szegény dög, csak úgy kínlódik, még csak arra sem méltatják, hogy a képébe bagózzanak. Pedig jól tartott, felhízlalt kutya, gondolom fogyóztatják.

Az angol furcsaságokkal viszont szívok. Mikor kocsikázunk, hiába tudom előre, rendszeresen beszopom, hogy mennék az anyósüléshez, de gazdi elhajt a faszba, hogy most nem én fogok vezetni, mondom ja bocs, itt a másik felén van. Nagyon tróger ez az ellenkező oldalas közlekedés, még utasként is égnek áll az ember haja, ahogy megyünk be a körforgalomba ellenkező irányból, meg az autópályasávok is kifordítódnak, olyan érzés, mintha neki akarnánk menni a szembeforgalomnak. A fürdőszobát meg rendszeresen tapperolom, mint egy fetisiszta homokos, keresném a villanykapcsolót, aztán jövök rá mindig, hogy ott lóg a képembe az a madzagos, húzogatós szar, amivel villanyt lehet kapcsolni, olyan, mint nálunk a rokivécékben a pánikzsinor. Szokni kell ezt, na. Az is nagyon furcsa, hogy sok minden ugyanaz, mint nálunk, pl. ugyanaz a Deichman és a Lidl, ugyanazok az áruk (jó, a tej helyi), de még az árak is hasonlóak, és futurisztikus, hogy olyan, de mégis teljesen másmilyen, mintha ki lenne fordítva, mintha az angolok másolnának minket, persze ellenkezőleg. Egyszer be fogok szarni, ha CBA vagy hasonló jön szembe :-D

fasztaliga, tolhattál volna egy ímélt, hogy nem zuhantál az óceánba... :D

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#90952 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 14:36

Négy részesre sikeredett :-D sorry :omg:

#90953 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 09. 25. 20:00

Nyilván a nagyja varez lenne és ezért valakinek adminolni is kéne (persze nem magamra gondoltam :-D ), hogy ne árassza el ellenőrizetlen formátum és szemét, de 10-15 ember elég hamar egy komoly bázist tudna létrehozni.

Van direkt magyar ebook torrent oldal is, most vmi 35e könyv van fennt. Nyilván egy része ilyen-olyan formátumban átfedés. De van közte mobi, prc, meg hasonló ebook formátum is (a pdf az nem az).

#90954 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 26. 12:45

Azok nekem kislányok

#90955 Felhasználó inaktív   leslie 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 09. 26. 16:13

Azok nekem kislányok

Akkor kettesével... :)

#90956 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 09. 26. 13:13

fasztaliga, tolhattál volna egy ímélt, hogy nem zuhantál az óceánba... :D

Írtam volna, de korábban nem fértem nethez.

Egyébként meg lennének neked itt frankó csokibabák, megennének reggelire. Mondjuk az angolok nem szeretik a kemény beszólogatásokat, az avszövegektôl teljesen kilennének.

Szerkesztette: Raynes 2015. 09. 26. 18:34 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#90957 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 18:22

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 26. 16:15

Akkor kettesével... :)

Nem mindenki gyurni akar veluk :)

#90958 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 18:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 26. 19:19

Ha meg nincs neted, akkor ezt lessetek meg:
http://www.neowin.ne...rvice-to-the-uk

Hatha jo a bevezeto aruk - hazigazdad csak tudja milyenek a normalis arak.

#90959 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: leslie - Dátum: 2015. 09. 26. 16:05

Van direkt magyar ebook torrent oldal is, most vmi 35e könyv van fennt. Nyilván egy része ilyen-olyan formátumban átfedés. De van közte mobi, prc, meg hasonló ebook formátum is (a pdf az nem az).

errol kuldhetnel valami infot :)

#90960 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 09. 26. 20:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 09. 26. 19:19

Egyébként meg lennének neked itt frankó csokibabák, megennének reggelire. Mondjuk az angolok nem szeretik a kemény beszólogatásokat, az avszövegektôl teljesen kilennének.

hát, szerda reggel végül csak kicuccoltam végleg bajáról (nem önszántamból, csak lecserélnek), szóval jöhetnek a csokibabák... bár londonba azért nem mennék értük... max 60 km-ert megyek... :D
usb stickem remélem nálad maradt. mert a kabátokat sem tetted el, ottmaradtak az autóban. te balfasz. :D

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 09. 26. 20:47 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4546
  • 4547
  • 4548
  • 4549
  • 4550
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.