HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4553
  • 4554
  • 4555
  • 4556
  • 4557
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91081 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 02. 18:55

Na majd holnap,

Érdemes várni, vagy ugyanazt a semmitmondó mantrát ismételgeted? Balázzsal mi lett? Tudod, aki maga személyesen a sátán és száguld felénk A Fénnyel.
Make love not Wor.

#91082 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:09

ezek mindent leszarnak, csak az a lényeg, hogy szűzeket áldozhassanak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91083 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 02. 19:04

Érdemes várni, vagy ugyanazt a semmitmondó mantrát ismételgeted? Balázzsal mi lett? Tudod, aki maga személyesen a sátán és száguld felénk A Fénnyel.

Az melyik Balázs, erről lemaradtam.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91084 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 02. 19:12

Az melyik Balázs, erről lemaradtam.

Volt Viva TVs. Voda reklám, pirospirula, így meg lesz a videós magyarázat, csak a csattanó hiányzik, hogy akkor most mi lesz és mikor? Ahogy a többinél. Volt ének is az esőben, meg Rihanna, oszt?
Make love not Wor.

#91085 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:28

Azt hallottam, ez a Balázs gyerek is nagy kemtrél hívő...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#91086 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 18:39

wow, és ő a sátán? ennyi? lebukott?

Idézet

#91087 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 02. 19:28

Jaja, hisz a fasságokban. Aztán lesett bután, mikor más a reklámelemzéssel szembesítette.
Make love not Wor.

#91088 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 02. 19:39

wow, és ő a sátán? ennyi? lebukott?

Ezt nem értem Rihannával is. Mit is üzen? Kinek? Miért pont így?
Make love not Wor.

#91089 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 19:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 02. 20:41

Én már a videot sem találtam meg :Đ
Másikat megnéztem, vannak furcsa dolgok, dehát mi bizonyíték van bármire is? Semmi.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#91090 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 02. 20:49

Én már a videot sem találtam meg :Đ
Másikat megnéztem, vannak furcsa dolgok, dehát mi bizonyíték van bármire is? Semmi.

Melyik másikat?
http://mr-moto-velor...rnyoje.html?m=1

Ez a Balázsos.
Make love not Wor.

#91091 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 20:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 02. 21:28

Melyik másikat?
http://mr-moto-velor...rnyoje.html?m=1

Ez a Balázsos.

a balázsos megvolt már rég
rihannára meg ezt dobja:
Az Üzenet (11.rész) ..." This video is no longer available due to a copyright claim by UMG.

annyira nem izgat :)
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#91092 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 02. 22:02

Ja, még mindig nem magyarázta el isten után a leghatalmasabb lény (most a skizoid szerntháromság spinoff-ot haggyuk) hogy lehet olyan ostoba, hogy még guga is tökéletesen megérti és átlátja a világhódító terveit.

Idézet

#91093 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 02. 18:55

A duális korszak (oszd meg és uralkodj) vége, az ikertornyok leomlottak, az egy szimbólum volt számukra, 2012-ben pedig tényleg nem a vég jött el, hanem számukra a kezdet. Nem érted a kommunikációjukat.

OV mondta, ha németeknél esik az eső, nálunk kell kinyitni az esernyőt. Ha tudnád mit jelent, nem is nagyon érdekelne a többi megfejtés. Velünk kezdenek. Az esernyő, nézd végig piros pirula Rihanna esernyőjét. Ezek nem szarral gurítanak.

Egy világ, egy nyelv, egy uralkodó. A pápa most volt Obamánál.
Merkel, Putyin előtte OV-nál, OV szintén Obamánál, nem mint ha nem lenne net vagy telefon, de ezek a találkák többek ennél.

Kép

Na majd holnap, most sörözök, meg várom a nejemet.

Ezeket az elméleteket mind fosbukról loptad.
Amúgy fasza a sabbathos póló
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91094 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 07:10

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 02. 19:28

Igen, neten linkelték valami fos rádióműsorát, és ott előadta hogy erről nincs vita, van kemtrél és kész :)

#91095 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 07:12

Azt üzeni hogy baszdmeg :) vagy basszmeg? Nem értem tisztán.
Amúgy valami énekesnő ugye?

#91096 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 09:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 02. 19:04

Balázs lófasz, csak egy eszköz, mint asztalos kezében a kalapács, nem is tud róla, hogy van asztalos, ahogy a kalapácsnak sincs róla tudomása, hogy ő kalapács, vagy hogy létezik asztalos, kb. Balázsnak ennyi a szerepe.

Megpróbálom leképezni. Ami most történik, az nem a véletlen műve, minden megvan tervezve előre min. 300 évvel előtte, erről nincs pontos képem, de a mostani migráns hullámot Albert Pike találta ki, aki kömcsi és ha rákeresel a nevére, láthatod mikor élt, hozzá fűződik a 3. világháború terve, de mikor is agyalta ki, s hogy véletlenül pont ez történik?

Na jó, egyszerűen annyi, hogy egy cd lemezen lévő adatok vagyunk, a dolgok, amik történnek, nem tudsz rajta változtatni, még csak arra sincs esélyed, hogy felismerd, hogy cd lemezen lévő adat vagy. Minden fix.

Ha a cd lemezen lévő adatot lejátsszák, használják, azt valaki előre kidolgozta, ráírta. Aztán lett használva.

Idézet

Préd 3,15
A mi most történik, régen megvan, és a mi következik, immár megvolt, és az Isten visszahozza, a mi elmult.

Érdekes párhuzam, de nem azért hoztam, mert csak ez van, hogy hiszek Istenben. Ha kell nálad nagyobb ateista leszek, s olyan érveket hozok Isten nem létezése mellett, hogy csak lesnél :-D az, hogy számomra létezik Isten, nem azt jelenti, hogy nincs kritikám vele szemben, persze mire is megyek a kritikával?

Tudod, kocsmában is ülnek, meg buszon, bevásárlás közben és hőzöngenek, ha én lennék, akkor megoldanám hamar a migrács helyzetet. Oszt mi lenne ha ő lenne, lófasz, esélye sincs bekerülni a játékba.

No meg aszongyák Merkel bukik, osztés? Migrácsok már kitörölhetetlenül itt vannak, Merkelt körberajzolják, vagy voodoo baba, vagy adnak neki egy pofont? Migrácsok ezzel eltűnnek, nagy lófasz, nem tudnak változtatni semmin, s ezzel párhuzamosan ugye VW tőzsde, ami már rengeteg cikk szerint tarkón vágja jurópát. Persze, gondolom a VW teljesen véletlenül vásárolta fel az összes autót, aztán véletlenül tőle függ minden jurópában, még a mi kis szar ügynökségünk, vagy az anyacég, ahol vagyunk, Bugatti, Skoda, Audi, Seat, faszom :-D tök véletlen.

#91097 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 09:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 03. 10:28

Balázs lófasz, csak egy eszköz, mint asztalos kezében a kalapács, nem is tud róla, hogy van asztalos, ahogy a kalapácsnak sincs róla tudomása, hogy ő kalapács, vagy hogy létezik asztalos, kb. Balázsnak ennyi a szerepe.

Megpróbálom leképezni. Ami most történik, az nem a véletlen műve, minden megvan tervezve előre min. 300 évvel előtte, erről nincs pontos képem, de a mostani migráns hullámot Albert Pike találta ki, aki kömcsi és ha rákeresel a nevére, láthatod mikor élt, hozzá fűződik a 3. világháború terve, de mikor is agyalta ki, s hogy véletlenül pont ez történik?

Na jó, egyszerűen annyi, hogy egy cd lemezen lévő adatok vagyunk, a dolgok, amik történnek, nem tudsz rajta változtatni, még csak arra sincs esélyed, hogy felismerd, hogy cd lemezen lévő adat vagy. Minden fix.

Ha a cd lemezen lévő adatot lejátsszák, használják, azt valaki előre kidolgozta, ráírta. Aztán lett használva.

Érdekes párhuzam, de nem azért hoztam, mert csak ez van, hogy hiszek Istenben. Ha kell nálad nagyobb ateista leszek, s olyan érveket hozok Isten nem létezése mellett, hogy csak lesnél :-D az, hogy számomra létezik Isten, nem azt jelenti, hogy nincs kritikám vele szemben, persze mire is megyek a kritikával?

Tudod, kocsmában is ülnek, meg buszon, bevásárlás közben és hőzöngenek, ha én lennék, akkor megoldanám hamar a migrács helyzetet. Oszt mi lenne ha ő lenne, lófasz, esélye sincs bekerülni a játékba.

No meg aszongyák Merkel bukik, osztés? Migrácsok már kitörölhetetlenül itt vannak, Merkelt körberajzolják, vagy voodoo baba, vagy adnak neki egy pofont? Migrácsok ezzel eltűnnek, nagy lófasz, nem tudnak változtatni semmin, s ezzel párhuzamosan ugye VW tőzsde, ami már rengeteg cikk szerint tarkón vágja jurópát. Persze, gondolom a VW teljesen véletlenül vásárolta fel az összes autót, aztán véletlenül tőle függ minden jurópában, még a mi kis szar ügynökségünk, vagy az anyacég, ahol vagyunk, Bugatti, Skoda, Audi, Seat, faszom :-D tök véletlen.

Olyan kitörölhetetlenül, hogy szabvány eljárásban tízezrével hordják vissza charterrel őket.

Idézet

#91098 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 09:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 03. 10:31

Olyan kitörölhetetlenül, hogy szabvány eljárásban tízezrével hordják vissza charterrel őket.

Meg a VW és? Mi láttuk az Escomot is. Daewoo sem dőlt szét, megvették. VW helyett meg majd bömösre fényez.
Make love not Wor.

#91099 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 10:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 01. 09:20

Bejelentkezek én is, még megvagyok. Melózok és mellette állásinterjúkra járok. Amiért írok: hétfőn a melóban az volt az egyik feladat, hogy le kellett ereszteni a rugby vb-re készülő helyi stadionban a sörcsaprendszer maradékát. Kb. 222 liter Foster angol világos sör ment a lefolyóba, gondoltam Jahnóra, biztosan aláfeküld volna, hogy megmentse, aztán meg arra gondoltam, hogy inkább azt mondaná, hogy ócska angol lötty, a lefolyóban a helye. Igen ám, de ment vele majdnem ugyanennyi Heineken is, szóval kemény volt, sok jó sörike csak úgy habzott lefelé az ipari konyha mosogatójában. Volt még egy csomó más sör is, hordórengetegek és raklapos üveges sörök mindenfelé, egész stadionpince-emeletnyi, komplett söróceánnyi, egyszerűen nem hittem a szememnek, ennyi sör a világon nincs, aztán mégis. A főnökcsóka így is megnyugodott, hogy csak ennyit öntöttünk ki, többre számított :omg: Egész elégedetten nyugtázta a tőle szokásos, északi akcentusos ~"itsz dun" (it's done) beszólással, mi meg közben még mindig gyászoltuk ezt az istenkáromlást.

már megjövendöltem a jövendölést neked útravalónak :D
Elült a hars hang, mert az áradt tengeren szörnyü szél
Feltépte Kelet fellegét: éjféli szirtre kelt
Albion Hercege, sárkány, csattogó pikkelyű,
S lángolt sok vörös meteor Albion földjén

William Blake - JÖVENDÖLÉS

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#91100 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 03. 10:40

Kőmjesek különleges szerepet szánnak, és be is tartják a szimbólumrendszereket.
Párhuzam, gondolj az egyiptomi hieroglira, első ránézésre, hááát izé, primitívnek tűnik, persze egyáltalán nem az, sőt fejlettebb a mostaninál. Azt mondják tudományos forradalom, s az emberek tudása nő.

Én meg pontosan tudom, hogy csökken. Ami nő, az az emberek elrovarosítása, a testi igényekre való koncentrálás, a lelkiség elfelejtése, a burjánzó liberalizmus. Kommunizmusban esélye sem volt egy melegfelvonulásnak, szarrá verték volna őket.

De ez egy szabásminta, hogy mikor mit lehet, engednek. Női emancipáció, persze, hogy örültek neki, csak nem vették észre, hogy közben a régi család fogalma meg lett semmisítve, gyerkőc lehetőleg minél korábban kiszakítva a családból, kötelező oktatás, bölcsőde, anyuci meg az emancipációjánál fogva már reggel rohanhat a 3 műszakjába, mert kell a pénz.

De, hogy mit is jelent Rihanna esernyője?
Amikor ránkszabadítják a szart, na ők azért szabadkőművesek, mert egyrészt tervezett, körző, s vonalzó mentén, másrészt ők kimaradnak, mindentől védve vannak, mármint a saját maguk által megtervezett játékban. De létezik egy másik játék is.

Idézet

Jel 2,9
Tudom a te dolgaidat és nyomorúságodat és szegénységedet (de gazdag vagy), és azoknak káromkodását, a kik azt mondják, hogy ők zsidók, és nem azok, hanem a Sátán zsinagógája.

Na ezért villáznak a kormányfők, s ezért jár mindenki kipában, aki számt.

Idézet

8.
Ismét vivé őt az ördög egy igen magas hegyre, és megmutatá néki a világ minden országát és azok dicsőségét,
9.
És monda néki: Mindezeket néked adom, ha leborulva imádsz engem.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4553
  • 4554
  • 4555
  • 4556
  • 4557
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.