Újra elovastam, amit írtam, nyugodtan bemásolhatom, semmi komprommitálló, de az elkényelmesedett faszokat megfogtam vele.
Nekik is van főnökük, s kurvára fosnak tőle, hogy oda küldöm, hisz előadtam, hogy kis utánajhárás, de már most megvannak a fejesek, akikről eddig nem is tudtam. Íme a félmillás email, persze nyugtával dicsérjük a napot, ha már megkaptam, de eddig vigyázzba állt valaki azonnal, pedig a telefonjaimra basztak rá.
Üdv! Elnézést, hogy így, nem tudom kinek írjam, nincsenek elérhetőségeim, kis erőfeszítéssel utánajárhatnék, aztán megkaphatná mindenki.
Röviden vázolom. Az előző havi fizetésem sem lett tisztázva, hogy miért úgy és ahogy, sőt jeleztem, hogy semmilyen szinten nem tartom korrektnek.
Továbbá, én a munkámat végezni vagyok jelen, nem a fizetésemnek utánajárni, hogy miért nem a szerződés szerint van könyveleve, felém pedig emailban elszámolva.
Mivel lassan a következő fizetés jön, s még azt sem sikerült 2 hónap után tisztázni, hogy hogyan, s miért. Volna egy egyszerű kérésem. Ha nem sikerül választ kapnom, amit értelmezni is tudok, nyugodtan tartsátok vissza, addig, amíg nem sikerül a cégnek zöldágra vergődni vele.
Ha éppen nem az illetékes személyt találtam meg levelemmel, kérnék elérhetőséget. Nem telefonszámot, mert ezt vagy személyesen, vagy hát nem is tudom, lassan nekem kellemetlen, hogy vergődnöm kell azért, amiért megdolgoztam.
Sorry, de semmilyen szinten nem tudtátok eddig lekkommunikálni, én viszont 2-3 hétig távol vagyok a családomtól, s néha 16 órákat lenyomok, ami után gondolom az is megkapja a fizetését, aki ezt elovassa.
Smile
Valaki mozduljon please!