Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 06. 10:19
Egy ilyen gagyifenyegető levélre nem fog senki (szlovákiában) irodalmi magyarsággal, remegő hangon felhívni és gyorsan 1500€ kp átadásáról veled egyezkedni.
Tényleg azt gondolod, hogy mindenki ugyanabban az álomvilágban él, mint te?
Egy ilyen levél, elsőre megy a devnull-ba.
Másodszorra, megy a vállalatbiztonsági, meg a jogi osztályra.
Harmadszorrra, -egyszercsak- megkeres ezekről az osztályokról vmi asszisztens meg a párja, (persze fekete konfekcióöltönyben

) és elmagyarázza neked, hogy köszönik az együttműködést, de a családod és a te biztonságod érdekében mindenkinek jobb, ha te másnaptól, már nem is mész hozzájuk dolgozni.
Gyengéden kikísérnek a kapun, udvariasan elköszönnek, belöknek az árokba és lehugyoznak.
Kb ez a realitása a te levelednek.

Hja, kivéve azt az apró tényezőt, hogy fenyegetés nem volt benne arcszar

Valamint a faszi, aki felhívott tegnap este, ma délelőtt 10-11h körül már jött is ki Szlovákiába. Ez nem a fizetésem, utazási, étkezési pénz, amit az anyacég kifizet az ügynökségnek, tudtam róla, de próbáltak hülyére venni 2 hónapig, hogy az nem jár.
Az egészben az a ciki, hogy nekik piti pénz, nekem meg havi szinten kb. 250 küvecs, pontosan nem számoltam ki, csak a hasamra csaptam + van még valami hülye járulék a ledolgozott órák száma alapján is, ha nagyon akarod megkérdem a szlovák szobatársamat, hogy mi a faszom az. Eleve ő járt utána az egésznek, amikor beköltözött hozzám a másik szobába. Ő kérdezett rá, hogy megkapom e ezt a pénzt, hja hát ő vcezető beosztásban van, innentől az egész baromi kínos lenne az ügynökség számára, ha kiderülne, hogy piti pénzzel lehúztak.
Itt nem nagyon tolerálják az ilyesmit, ugyanis krv sok pénzt kifizet utánunk az anyacég. 25 juró óránként/koponya + benzinpénz, utazásipénz, ingyenes szállás.
Jó mondjuk sportolunk bent rendesen, azzal nincs gond, de én meg úgy vagyok vele, hogy ez a pénz az enyém, mert az és kész, innentől bárki
Másrészt 8-an vagyunk, ebből 4 ember az, aki munka szempontjából bármit is számít, a többi dev/null. Kb. a 3. helyezett vagyok, első a kollégám ő 10 éve fényez, még otthon is, a második a légiós gyerek, az is évek óta tolja otthon, szobrászkodik és azokat fújja. A harmadik
Itt igényesség, gyorsaság, munkatempó, helyzetfelismerés, hibafeltárás, elhárítás, stb mindent figyelembe véve. A negyedik srác a gyuri, fényező a szakmája, tisztán dolgozik, de alapvetően igénytelen, még ha gyors is, nem is érdekli az, amit csinál, fejben nincs ott.
Csak tudnám mi a faszról beszélek

már megint belemerültem az osztálymicsodába evés helyett. Főznöm kéne valami kibaszott ütős kaját, mondjuk kókuszdió
Acsira egy pacsi?