HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4561
  • 4562
  • 4563
  • 4564
  • 4565
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91241 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:08

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 06. 11:25

3 eset lehetséges. Fekete, szürke, fehér foglalkoztatás.

A feketét -nagy válószínűséggel- elvethetjük, mert az már a multi működést feltételezve elég rizikós.

A fehéret szintén elvethetjük, mert az multi működés esetén sem nagyon rentábilis.

Marad a szürke. Bevallottan munkaerőkölcsönző a munkáltatója. Valszeg egy hajléktalan, esetleg joszip tot/kaja ibrahim ügyvezetésével.

A foglalkoztatójának szervezeti felépítéséről (fejesek/elkényelmesedett faszok/vigyázzbaálló valaki) kideríthet bármit, irogathat nekik bármit, bármiről, pont leszarják, ui nem áll velük szerződéses kapcsolatban.

A munkáltatója aláiratott vele egy sablon szerződést (minimálbérről, nulla egyéb juttatásról, de sok egyéb levonásról) amit évtizedes tapasztalat csiszolt -jogilag- támadhatatlanra, de a guga emailjétől úgy beszartak, hogy egyből odaszaladtak hozzá ezeröttel, kp-ban. :nevet:

Szürkezóna, eddig stimm, mert ahogy mindenki ügyeskedik, próbál a felszínen maradni, ezek is. Ezzel mondjuk én is jól járok "rövidtávon" de hát itt hosszútávra nem is lehet tervezni. Valaki behozta a céget ide, de itt elég sűrűn jönnek-mennek. Ha egy vezető pozíciója változik, távozik, akkor vele együtt az ügynökség is, talán oda, ahova áthelyezik. Más vezető lesz, más ügynökséget hoz magával, az meg annak a vezetőnek zsebbe visszafizet valamennyit, ez nyílt titok.

Ami viszont kever-kavar, hogy az ügynökség egészen addig nyugton maradhat a seggén, amíg 2 tényező teljesedik. A vezető a helyén van, pénz megy vissza a zsebbe.

Mindezek borulnak, ha a vezető vezetője megtudja, hogy a vezető ügynöksége szarakodik piti pénzekkel a melósok felé.
Na ez itt azonnali bukta, mindig van egy nagyobb hal.

Rajtunk is nagyon sok múlik, hogy ki hogyan viselkedik, teljesít. Szerencsére eddig nem volt gond, egyszer balhézott össze egy másik műszak a vezetőjével, üvöltöztek vele, másnap reggelre lecsitultak. Fiatal srácok, még nem ismerik a csiszolódás fogalmát.

Ha mi 8-an ki tudjuk szolgálni a gyártósoron lévő embereket, addig felfelé nem megy egy rossz szó sem.
Hozzáteszem, hogy eddig 3 féle műszakban dolgoztam helyettesítve, de a mienk a legjobb. Brutálisan szervezett, nagyon pörgős, rengeteg vihogás, egymás ugratása, stb. A másik műszakokat inkább a káosz jellemzi, nem is éreztem jól magam, főleg, hogy fél napot nem kellett dolgozni, akkor megáll az idő.

Na már megint pofázok, közben bezár a lidl és még hajat kell vágnom, borotválkoznom.

Arcszar :cool: :Đ

#91242 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 06. 12:49

No de a szerződésben csak benne van, guga fizetése mennyi.

Az benne, 11 juró/h
Ami kimaradt belőle, az a lényeg :-D szándékos feledékenység, no de a törvény nem ismerése nem menti fel őket az alól, hogy ne csöngessék ki sürgősen :Đ már túl vagyunk rajta, elnézést kértek, én pedig nagyon szépen megköszöntem, az asszonynak meg megüzentem, hogy aranyeső a szép kis házra :nevet:

Arcszar, hja nem te tokabá vagy :-s :Đ :kma: :fuck: :acsiraegypacsi:

#91243 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:13

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 10. 06. 13:07

Engem vénaszkenneltek is :Đ

Témit nem találták meg benned :-s amikor utoljára láttam rajtad volt :Đ

#91244 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:19

Hja, ha valaki akar pénzt keresni, akár kicsiben, akár nagyban, van egy észrevételem.

Itt a sörösüveg 13 cent (zálohá) :Đ
2-3000-es tételben, ahol átveszik és utalnak, vagy kápéban fizetnek, egész jó kis kereset.
Otthon vagy a gyártótól felvásárlod, vagy eleve üvegvisszaváltód van, itt meg leadod.

Van más ilyen eltérés is, amit észrevettem :cool:

De nem közlöm veletek, mert nem fogjátok értékelni :Đ

#91245 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:28

Van itt valami faszom elektronikai bolt, nem szeretem a pénzt költeni, de kéne vennem egy normális fülest, mert amit az mp3 lejáccóhoz kaptam az egy baszadék, pedig olyan kurva jó zenéket lehetne hallgatnom, ha hallanám, hogy bexarás :-D

Helloween-tól lekaptam a Walls of Jericho-t, meg az ájronméden első albumait, meg eleve ilyen 80-as évek végefelé metálok, hát....

Faszom, a nagyobbik fiam most volt a music expon, hülyegyereknek kötelező oktatás jelen lenni, meg még sátra is volt a sulinak, kurva jó cuccokkal babrált, aszonyga füles szenheijjzer félmilla, mondom menj a faszomba, az is kínai és műanyag, de akkor is, mert van benne aluminíum is :omg: méh telepen szart se fog érni :Đ

Na szóval max. 20 juró, de lehet inkább, ha ennyi, akkor meg sem veszem :Đ

Na, mostmár tényleg menjek a lidülbe kaját venni jó :-s

Nincs kölcsön valakinek 1 eurója :-s nincs?
50 cent?

Nincs kápém, kéne a bevásárló kosárba :Đ
Na oké, akkor kérek a szobatársamtól.

Lehet vissza sem adom neki, megmondom elhagytam :Đ

#91246 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 06. 14:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 06. 14:55

Ez nem a fizetésem, utazási, étkezési pénz, amit az anyacég kifizet az ügynökségnek, tudtam róla, de próbáltak hülyére venni 2 hónapig, hogy az nem jár.

Az egészben az a ciki, hogy nekik piti pénz, nekem meg havi szinten kb. 250 küvecs, pontosan nem számoltam ki, csak a hasamra csaptam + van még valami hülye járulék

Kb. a 3. helyezett vagyok, első a kollégám ő 10 éve fényez, még otthon is, a második a légiós gyerek, az is évek óta tolja otthon, szobrászkodik és azokat fújja. A harmadik :cool:

Valamilyen valaminek a valami cucca. Bár nem tudom. Aztán erről előbb még szó nem volt, de csoda cég lehet, akit havi 250 küveccsel csak ilyennel le lehet támadni, helyi erők meg nem akarnak dolgozni, guga viszont megint olyan törpös volt, hogy kitalálta. Hasracsapva, attól jó sokan megijednek :-D

Azt viszont mindjárt gondoltam, hogy Te tolod a legjobban. Cég nem akar még szétesni apró darabokra?

Persze mikor haveromnak kérdeztem, aki csinálna bármit is, ha ilyen egyszerű, akkor rögtön papír kellett róla, meg nincs az a beosztás, és ez a pénz sincs, meg igazából semmi, ami csak Neked jár. Ennyire nem vagyunk ám hülyék, magyarázz másnak scifit a sarki kocsmában.

Külföldről általában 2 alkalom/hó hazautazós térítés és hasonlók vannak, de persze a valaki a valahol megfejtette és havi 250 küvecset kapsz csak a létezésért? És nem ezt csinálja a fél ország?
Make love not Wor.

#91247 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 06. 15:32

Valamilyen valaminek a valami cucca. Bár nem tudom. Aztán erről előbb még szó nem volt, de csoda cég lehet, akit havi 250 küveccsel csak ilyennel le lehet támadni, helyi erők meg nem akarnak dolgozni, guga viszont megint olyan törpös volt, hogy kitalálta. Hasracsapva, attól jó sokan megijednek :-D

Azt viszont mindjárt gondoltam, hogy Te tolod a legjobban. Cég nem akar még szétesni apró darabokra?

Persze mikor haveromnak kérdeztem, aki csinálna bármit is, ha ilyen egyszerű, akkor rögtön papír kellett róla, meg nincs az a beosztás, és ez a pénz sincs, meg igazából semmi, ami csak Neked jár. Ennyire nem vagyunk ám hülyék, magyarázz másnak scifit a sarki kocsmában.

Külföldről általában 2 alkalom/hó hazautazós térítés és hasonlók vannak, de persze a valaki a valahol megfejtette és havi 250 küvecset kapsz csak a létezésért? És nem ezt csinálja a fél ország?

Kezdjük előről.

Szlovákoknak helyben 4 eurós órabér van + káfetéria, max. a szállás ingyenes pluszban.
Akik ügynökségen keresztül jönnek, azok mind rábasztak, ezt figyeld:

Idézet

Állásajánlat elektronikai és auto iparban Szlovákiában
-18 éves kortól lehet lehet jelentkezni, hosszútávra
- Megrendeléstol fuggoen 8 illetve 12 oras musszakok
- Elszállásolás biztositva
- Orabér : 2,30 –2,90 euro / tisztán + ebédjegyek + jelenléti bonusz
-Munkakezdés azonalli hatályal, bármely idoszaktol fuggetlenul egész évben.
Jelentkezni a kovetkezo tel. szamon lehet + 421 948 010 010

Idézet

Munkalehetoseg elektrotechnikai iparban, nok és férfiak részére.
Munkaido : 8 ora / 2 muszak
Oraber : 2,50/ netto
Buszjárat : Zemianska Olča, Tôň, Sokolce, Okoč, Opatovský Sokolec, Veľký Meder, Dolný Štál, Topoľníky, Trhová Hradská, Horné Mýto, Trstice, Galanta, Vydrany, Veľké Blahovo, Dunajská Streda, Veľké Dvorníky, Vozokany
Jelentkezni lehet a kovetkezo tel. számon : 0948010010

Ezeken az ügynökségeken keresztül jönni totál felesleges, hisz bárkit felvesz az anyacég is bárhol, akármilyen cég, közvetlenül.
Eléggé szét van csúszva a téma a fejedben.

Kiemelt bérezéssel vagyunk jelen, s nagyon rövid időre, ami végzettséghez van kötve.
Ha szlovák állampolgár vagy, akkor autószerelő szakmát kérnek, mert nekik oktatják csak a fényezést. Ha bármilyen más állampolgár vagy, akkor a faszom tudja, de a magyar nem egyszerű, mert festékszórót használ a fényező és a festő is, így sikerült becsusszannom.

Oktatók már nem kellenek. 8 ember kellett, betelt. Bárkit szívesen várnak az anyacégnél 4 euróért/ óra + napi egy kaja és ingyenes szállás, vagy lehet jönni az ügynökségeken keresztül, ami sajnos kevesebb kápé.

No de, nincs itt semmi varázslat, 11 juró/h az órabérem + a pótlékok. Éjszakai, hétvégi, túlóra, stb. Ez sem kis összeg, mármint nekem. De erre még az anyacég fizet az ügynökségnek mást is, amit elvárnak, hogy megkapjam.

A 8 emberből egyedül vagyok külföldi, gondolom abban bíztak, hogy el lehet sunnyogni a témát, ha nincs a szobatársam, aki elég rendesen belelát a dolgokba, no meg az anyacégnél van és szlovák, akkor az egészről nem is tudtam volna.

Bammeg, és van egy totálisan reaális,m faszomvalós dolog, erre megint magyarázkodok, mert ááá az nem úgy van, főleg úgy nem lehet :nevet: és még én vagyok hülye, inkább hallgatok valami zúzmara metált :Đ

VHK bazdmeg, bazdmeg, bazdmeg :-D

#91248 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 06. 15:19

Hja, ha valaki akar pénzt keresni, akár kicsiben, akár nagyban, van egy észrevételem.

Itt a sörösüveg 13 cent (zálohá) :Đ
2-3000-es tételben, ahol átveszik és utalnak, vagy kápéban fizetnek, egész jó kis kereset.
Otthon vagy a gyártótól felvásárlod, vagy eleve üvegvisszaváltód van, itt meg leadod.

Van más ilyen eltérés is, amit észrevettem :cool:

De nem közlöm veletek, mert nem fogjátok értékelni :Đ

Itt nyomjuk a szemetbe. Van egy kollega, aki kivalogat bizonyos uvegeket aztan elhordja valahova.
A tobbit megoroljuk es a zuzalekot elviszi a szemetes.

#91249 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 06. 12:49

No de a szerződésben csak benne van, guga fizetése mennyi.

Szerzodest a mu nkaero kolcsonzovel kotott.
A kolcsonzo meg a foglalkoztatoval egy tok mas osszegrol szolot.
A kulonbseg a kolcsonzonel marad. Teccikerteni?

#91250 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 06. 13:29

usákiában rólam komplett profil készült :D

azt portfolionak hivjak, te kis csacska :)

#91251 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 06. 15:32

3. helyezett vagyok a saját magam értékrendje szerint, s ebből a négyes fogatból már melóztam mindegyikkel + bármikor szívesen, mert nem csak, hogy nagyon jól megy velük az idő, de tanulni is lehet tőlük folyamatosan.

A kollégámtól lakkozás közben fényezési technikát, hisz soha nem fényeztem, nagyon apró, és finom trükkjei vannak. Hja, és a szlovák nyelvet is Ő tanítja, hisz vele vagyok a legtöbbet, ő az én pomocnyik-om :nevet:
A légiós gyerektől mi mást, kibaszott kemény életszemléletet. Mondtam is neki, amikor néha másokon szörnyülködik, hogy te arra vagy kiképezve, hogy a toleranciád magas legyen, mármint, amit el tud viselni, baromi értelmes gyerek, 4 nyelven beszél, ebből kettő magyar :nevet:

Magamtól mit is tanulhatnék :-s hja, hogy a 3. helyre taksáltam magam :cool: ha valaki végignézi az eljezés c. produkciót, akkor megérti, Gyuri gyerekkel toltam 4 napon keresztül, a légióst helyettesítettem, egyébként sem gyuri, de én is az vagyok, meg egyik se az, de mindenki mindenkit gyurinak szólít az inkognitó megőrzése miatt :nevet:

Gyuri, már mindegy melyik, életvezetési tanácsot kért a műszak elején, mert szeretett volna egy 23 éves lányt eljegyezni, aztán apránként kiderült, hogy nem is 23 éves, meg már a nap végére nem is szeretné eljegyezni, kicsit átkúrták a fejét :nevet:

Hol tartottam? Hja, gyurinál, aki számomra szakmailag a negyedik helyezett. Alapvetően magam elé sorolnám, ha egyáltalán érdekelné az, amit csinál.
Fejben nincs jelen, csak összebasz mindent, semmi precizitás, ami a másik kettőben durván megvan, s magam is elvárom, mert akkor érzem jól magam.
Látni, hogy csak gyorsan legyünk túl rajta, aztán gyerünk haza baszni a csajt, állandóan a telefonján lóg még meló közben is. Főleg kaja időben, egy kibaszott tányér levest nem tud megenni, állandóan a telefont basztatja :-D

Na de azért tőle is lehet tanulni, megmutatta az összes volt csajának a pináját, és a picsáját, a hülye mindet lefotózta okostelóval, és végig kellett néznem :omg:

Igénytelen.

#91252 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 06. 16:13

Itt nyomjuk a szemetbe. Van egy kollega, aki kivalogat bizonyos uvegeket aztan elhordja valahova.
A tobbit megoroljuk es a zuzalekot elviszi a szemetes.

Miattad megy tönkre a föld, tessék zölden gondolkodni :-D
Ha eljön a világvége kibaszottul megmondalak valakinek :nevet:

#91253 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:29

Igen, s lehet nektek napi rutin angolul habratyolni, de én eddig azt sem tudtam, hogy nekem ez valaha sikerülhet, vagy képes vagyok rá :-D nem is volt rá szükségem, hisz egész álló nap a bungiban osztottam az észt bárkinek, aki betévedt.
Most meg? Baszhatom az egészet, bár akivel ma beszéltem, elismerte, hogy a magyar nyelv nemcsak, hogy szép, de nagyon nehéz, innentől jövök-megyek, idem, pridem. Hja, hogy ez szlovák volt :-s nyasgem :Đ az, hogy van angolul, biztos, hogy nincs köze a zmrlina-hoz :nevet:

#91254 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 06. 16:22

Miattad megy tönkre a föld, tessék zölden gondolkodni :-D
Ha eljön a világvége kibaszottul megmondalak valakinek :nevet:

Uveg hulladekkent viszi el. Nem beleboritjuk a haztartasi szemetbe :)
Ennel kornyezettudatosabbak mar nem is lehetnenk.

Csak ugye terfogatra fizettetnek, igy megorolve kb tizede a terfogata.
Mar megerte a speci daralo, hiszen egy kukannyi kb 8 euro (koltseg nekunk).

#91255 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 06. 16:29

Uveg hulladekkent viszi el. Nem beleboritjuk a haztartasi szemetbe :)
Ennel kornyezettudatosabbak mar nem is lehetnenk.

Csak ugye terfogatra fizettetnek, igy megorolve kb tizede a terfogata.
Mar megerte a speci daralo, hiszen egy kukannyi kb 8 euro (koltseg nekunk).

Oszt ételt dobsz e a kukába, nem mint ha számítana, mert otthon tyúkbarát elméletet vallottam, itt meg veszek naponta pety kiflit, vagy picivel többet, s napok múlva, amikor már látom, hogy gyűlik, sajnos kidobom, itt nincsenek tyúkjaim, hogy visszaforgassam tojásba.
Van is furdalásom rendesen, főleg, amikor a konyhai szemetest látom, hogy bontatlan kaják landolnak benne, na mondom krvnyd, jól jönne ez még éhezés idején :-D

Így viszont nekem is krvnym :-D

#91256 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 15:51

Zsótibá kiakadt, kár, hogy egyben kömcsibá, és csak fújja a lufit. Szívesen meghallgattam volna, amikor gyermekáldozás után kiosztják neki mit írjon :omg:

http://mandiner.hu/c...kurva_anyatokba

#91257 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 06. 16:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 06. 16:20

A kollégámtól lakkozás közben fényezési technikát, hisz soha nem fényeztem, nagyon apró, és finom trükkjei vannak.

Na de azért tőle is lehet tanulni, megmutatta az összes volt csajának a pináját, és a picsáját, a hülye mindet lefotózta okostelóval, és végig kellett néznem :omg:

Igénytelen.

Na, ezért kell évekig tanulni.

Ilyen fényképezős csóka nálunk is volt a cégnél, kerültem amerre bírtam. Lófasz az egész, egyszer már nem bírtam és elküldtem a picsába, azt meghallotta valami fő fejes HR-es és fű alatt lebaszatott, hogy miképpen beszélek a céges kirendelt alvállakozóval. Mondom bammeg, 2 órája azt hallgatom melyik csajjal mit csinálni és pucinéniket mutogat iPAdon, meg összevissza, kurvára nem érdekel, viselkedjen, és haladjon a melóval.
Make love not Wor.

#91258 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 16:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 06. 17:13

Na, ezért kell évekig tanulni.

Ilyen fényképezős csóka nálunk is volt a cégnél, kerültem amerre bírtam. Lófasz az egész, egyszer már nem bírtam és elküldtem a picsába, azt meghallotta valami fő fejes HR-es és fű alatt lebaszatott, hogy miképpen beszélek a céges kirendelt alvállakozóval. Mondom bammeg, 2 órája azt hallgatom melyik csajjal mit csinálni és pucinéniket mutogat iPAdon, meg összevissza, kurvára nem érdekel, viselkedjen, és haladjon a melóval.

Akkor ezt most kivetítem, mert ugye írtad, hogy írtam hülyék a főnökök. Nem azt írtam. Ahogy mi vagyunk 8-an, s a fele alkalmatlan, így azok közül is vannak alkalmatlanok, akik bejárnak a délelőttösbe, téblábolnak okostelóval, s néha keresnek valamit, hibát, amit majd felmutathatnak, hogy jogosan fizetik nekik a 3 ezer jurót. Na a kollégám pont elkapott egyet téblábolás közben, aki nekiállt fotózni a festéktartályt, hogy az oldalán tiszta festék.

Erre odament hozzá, s mondta neki, hogy légyszi fotózd már le ezt is a kedvemértz, meg ezt is, valami halmazati problémák, de szlovákul tud, meg problémákat átlátni is. Addig vázolta neki a dolgokat, hogy ha megtenné a kedvéért, hogy mindent lefgényképez, ami tényleges hiba, akkor a következő 3 műszak STOP HERE :-D na a faszi eloldalgott gyorsan, mert kezdte belátni, hogy semmi keresnivalója nincs ott, ahol valódi munkát végeznek :-D

Szóval, a főnökök nem hülyék, ezek meg nem is főnökök, csak ilyen bőcsészfaszomszakon végzett, azt se tudja hol van, de valamit kéne okozni.

Valaki vagy ott van, és csinálja, érdekli, elmélyed benne, elsajátítja, vagy csak hátráltat.
Na a picsáspinás faszi ugyan jó szakember, talán magának, de nincs jelen, gyorsan dolgozik és hanyagul, nem érdeklik a következmények.

#91259 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 18:29

Áthoztam ide :Đ
Amióta ilyen kibaszott rasszista állat vagy, és kirekesztő, kívánlak, fene a mejjed, szídd ki a csöcsöm :nevet:

Idézet

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 06. 08:30

Persze, mert az nem rasszizmus.

Bezzeg egy magát 17 éves, szír menekültnek valló, analfabéta, 24 éves, afgán, máktermesztő elleni fellépés az "nettó nácizmus" (by gesztipéter) !!!44!4

#91260 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 06. 19:25

Véletlenül futottam bele, de tetssssííík.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4561
  • 4562
  • 4563
  • 4564
  • 4565
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.