HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4570
  • 4571
  • 4572
  • 4573
  • 4574
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91421 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 10. 16:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 10. 17:51

Biztos találnának, ha nagyon akarnának csak szerintem olyat akarnak, akinek csak az alap betanított pénzt akarják adni, annyiért meg a kurva annya se akar dolgozni.

Kápt hozták már?

Nem tudott platós IFA beparkolni a szobájába a sok pénzzel, úgyhogy még nem kapta meg.

#91422 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 17:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 10. 17:51

Biztos találnának, ha nagyon akarnának csak szerintem olyat akarnak, akinek csak az alap betanított pénzt akarják adni, annyiért meg a kurva annya se akar dolgozni.

Kápt hozták már?

Attól függ melyiket :-D augusztus hót utalták, szeptemberit utalják, de volt az a kis nézeteltérés még az augusztusival, na azt hétfőn hozza az a srác, aki itt lakik a hotelben. Nem örülök neki, hogy kápéban hozza, mert mi a faszt kezdjek itt a Forinttal :-s vagy, ha mákom van juróban hozza, s akkor egy ideig a kártyát elfelejthetem.

Egyébként tényleg az van, hogy lószar pénzeket fizetnek a szlovákoknak. Tegnap egy dagadt cigánycsajt kellett "volna" betanítanom egy másik egységben, de nem került rá sor, mert a saját műszakom elakadt, így visszahívtak.

#91423 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 10. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 10. 17:42

Pontos összeget nem tudom, megközelítőleg 400 juró egy vasárnapi 16 órázás a pótlékokkal, eleve dupla pénz + az éjszakai, ami 30%.
Erre mondtam, hogy Magyarországon nem kevesen dolgoznak ennyi pénzért egy teljes hónapot (sajnos).

16 óra mondjuk elég kemény, de mondjam azt, hogy nem egészen hiszem? Aztán lehet valami extra varázslat, de nahh, múltkor is beszaladtunk az erdőbe ezzel, hogy akkor ha jönne a következő jeletnkező, az miért csak harmadát (se) keresné?
Make love not Wor.

#91424 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 18:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 10. 19:09

16 óra mondjuk elég kemény, de mondjam azt, hogy nem egészen hiszem? Aztán lehet valami extra varázslat, de nahh, múltkor is beszaladtunk az erdőbe ezzel, hogy akkor ha jönne a következő jeletnkező, az miért csak harmadát (se) keresné?

11 juró órabér X 16 X 2 +30%.

Azért nem kap ennyit, mert nem trainer-nek veszik fel. 8-an vagyunk oktatók s csak nagyon rövid ideig. A szerződésünk 3 hónapra szól, az anyacég csak eddig akar fizetni ennyi pénzt, bízva, hogy ennyi idő alatt találnak megfelelő számú embert, akiket betaníthatunk, s ők alkalmazhatják 4 jurós órabérért. Nincs semmiféle erdő.

Végül is ezért tanultam ennyit, hogy megfizessék a munkámat :nevet:

#91425 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 10. 21:25

Na miközben visszaolvasgatok, nálam meg új dolgok vannak kilátásban.

Emlékeztek az Irány Tahiti! topikra, amiben Favágóval álmodztunk arrol, hogy elmegyünk oda? Még 2005ben :D

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 10. 21:26 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91426 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 11. 01:26

Én is kinéztem Mauit, de anyós lehülyézett. Mi a kérdés?
Make love not Wor.

#91427 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 05:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 10. 22:25

Na miközben visszaolvasgatok, nálam meg új dolgok vannak kilátásban.

Emlékeztek az Irány Tahiti! topikra, amiben Favágóval álmodztunk arrol, hogy elmegyünk oda? Még 2005ben :D

wehehe, ki ejtettek el az ufók :-D

#91428 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 10. 17:42

Pontos összeget nem tudom, megközelítőleg 400 juró egy vasárnapi 16 órázás a pótlékokkal, eleve dupla pénz + az éjszakai, ami 30%.
Erre mondtam, hogy Magyarországon nem kevesen dolgoznak ennyi pénzért egy teljes hónapot (sajnos).

Én mondjuk időnként dolgoznék 16órát 400euroért, pedig nem ennyi a havi fizum.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#91429 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 06:55

wehehe, ki ejtettek el az ufók :-D

Elvitték, megvizsgálták, azután úgy döntöttek, hogy nincs értelmes élet a földön, úgyhogy visszahozták, és továbbálltak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91430 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 11. 09:27

Előfordul, ha muszáj, de nem erőltetem.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91431 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 11. 02:26

Én is kinéztem Mauit, de anyós lehülyézett. Mi a kérdés?

Nem, én tényleg megyek. Már megvan a repülőjegy :D

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 11. 08:51 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91432 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:52

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 11. 09:27

Magunk között 8-an már csak jackpotnak hívjuk :-D lehet kéccó :-s jack pot? Mindegy, éjszakás voltam, belefér + 1 órát álltam sorban reggel a Kaufland pénztára előtt, mert behalt a rendszerük. Érdekes módon mindenki türelmesen várt, nevetgélt, néha néztek időt, de semmi üvöltözés, kirohanás, stb. Nem akartam kilógni a sorból, így én is várakoztam csöndesen.

Éjszaka közölték, hogy 2 embert átvesz az anyacég, engem és a kollégámat, akivel egy műszakban vagyok.
Viszont nem maradok :Đ de lehet még alku tárgya lesz, mert kell nekik a jó melós, s ma már úgy mentem be a műszakomba, hogy a műszakvezetők eladtak egymás között, hogy milyen stramm gyerek vagyok.

Jó, oké, tényleg fasza ilyen rövid idő alatt kivívni a tiszteletet, elismerést, nem nehéz, mert az emberek zöme alulfizetett és érdektelen, csak álldogálnak, mint egy húskupac, holnap meg már nyoma sincs, el is felejtették.

Én meg az a fajta vagyok, hogy ha valami érdekel, akkor belezúzok rendesen. Tanulom a szlovákot, a munka területén már csak szlovákul beszélek, s meg is kérek rá mindenkit, hogy szlovákul beszéljen hozzám, ha nye rozomi, akkor megkérem, hogy újra mondja el más szavakkal. Ezt is tisztelik bennem, mert látják, hogy nagyon rövid idő alatt jutottam el erre a szintre.

Na de nem akarom nyalni magamat, hisz vagytok elegen :Đ

Mindegy, fasza érzés úgy bemenni, hogy egyrészt felelősséggel tartozok egy csomó ember munkájáért, mert ha baszom módon állok hozzá, nem tudnak termelni, kibasszák őket sorban. Nem véletlenül terjedt el a hírem, hogy krézimen :-D románok hívnak így tegnap óta, mert a műszakvezetők azt terjesztik, hogy úgy dolgoztam, mint egy eszelős :-D

Volt rá okom, be kellett hoznom 3 órai lemaradást mialatt átvezényeltek betanítani másik helyre. 30 perc alatt kicsit, mint ha beszpídeztem volna felpörgettem a dolgokat és a káoszból rendet csináltam.

No de, igen, ilyen munkaterületen még nem dolgoztam, nincs tapasztalatom, s jól esik a visszajelzés, hogy faszom, ez kurva kemény gyerek :-D

De annyi pénzért, amennyit felajánlottak + szállás + kaja, maradjon az, aki úgy sem fog maradni 1 hétnél tovább. Úgy vagyok vele, hogy kurva sok pénzük van, s a gyártási folyamat oda nemfigyelés, érdektelenség okán, úgy szórják ki a pénzt, hogy öröm nézni. Pazarlás hegyek. Ha kellek nekik, akkor nyugodtan pazaroljanak :Đ

#91433 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 09:29

Elvitték, megvizsgálták, azután úgy döntöttek, hogy nincs értelmes élet a földön, úgyhogy visszahozták, és továbbálltak :)

Tudod mi a kínos az egészben :-s ha te kerülsz sorra, s megállapítják, hogy még is van, hogyan adod elő :nevet:

#91434 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 09:29

Előfordul, ha muszáj, de nem erőltetem.

Mostanában olyan sok nyomorult sorsú emberrel találkoztam, beszéltem, akik szó szerint a felszínen maradásért vállalnak be bármit, és sajnos ez már a te komfortzónádhoz képest kritikus tömeg, hogy a te dumád ilyen max. jó, jó éhes vagyok, de beletelik vagy egy órába mire kitalálod, hogy mit rendelj az étteremben :omg:

Ergo nem éhes vagy, csak szeretnéd fitogtatni, hogy megteheted bármikor, hogy éhes legyél :-D

#91435 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 09:56

Mostanában olyan sok nyomorult sorsú emberrel találkoztam, beszéltem, akik szó szerint a felszínen maradásért vállalnak be bármit, és sajnos ez már a te komfortzónádhoz képest kritikus tömeg, hogy a te dumád ilyen max. jó, jó éhes vagyok, de beletelik vagy egy órába mire kitalálod, hogy mit rendelj az étteremben :omg:

Ergo nem éhes vagy, csak szeretnéd fitogtatni, hogy megteheted bármikor, hogy éhes legyél :-D

Ja, vagy csak veled ellentétben dolgoztam, ahelyett, hogy mindenféle olyan dolgokkal foglalkoztam volna, amihez nem értek, de legalább nem is keresek vele :)

Idézet

#91436 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 08:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 09:51

Nem, én tényleg megyek. Már megvan a repülőjegy :D

Valami konkrét terv, hogy mit szeretnél ott, vagy csak úgy, ahogy jön magától? Mondd lécci, hogy igen, mert ezen a többiek úgy felbasszák magukat, hogy öröm lesz nézni :nevet: pedig ez a kedvencem, mindenhova így jutok el, hogy szarok bele mi jön, majd lesz valahogy, semmi terv, előkészület, faszom, az azoknak való, akik nem tudnak életben maradni, ha nincs valahol kéznél egy információs pult :nevet:

#91437 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 09:00

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 09:53

Tudod mi a kínos az egészben :-s ha te kerülsz sorra, s megállapítják, hogy még is van, hogyan adod elő :nevet:

Majd utánozlak téged, és akkor végleg megjelölik, csak akkor lehet kijelölik bontásra a földet.

Idézet

#91438 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 09:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 09:59

Ja, vagy csak veled ellentétben dolgoztam, ahelyett, hogy mindenféle olyan dolgokkal foglalkoztam volna, amihez nem értek, de legalább nem is keresek vele :)

Már meg ne haragudj, de folyamatosan szajkózol sablonos és izé, alap nélküli dolgokat.
Minden időben dolgoztam. Fakitermelés, őrködés, Nőtincs, ha egyik nem volt azonnal váltottam másikra, ezt hívják úgy, hogy nem a seggemet vakartam. Csak rossz helyen nem vakartam, mert nbem mindenki számára adódik meg a lehetőség, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret csinálni + a javadalmazása kielégítő legyen számára. Sőt, ez már inkább fehér holló kategória, amit egészen addig képtelen leszel felismerni, amíg eccer csak fel nem kopik az állad neked is.

Ezt már megfigyeltem, hogy az emberek hozzáállása mások szociális problémáihoz egészen addig érzéketlen (Ő tehet róla), amíg saját maga meg nem tapasztalja a kibaszott kényelmetlen helyzetet. Na utána első a döbbenet, mint aki eddig futó volt, s most hirtelen elveszti a fél lábát, majd jön a most mit tegyek c. kérdés.

Nem kívánom neked, de az érzelmi intelligenciád a nullához konvergál.

#91439 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 09:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 10:04

Már meg ne haragudj, de folyamatosan szajkózol sablonos és izé, alap nélküli dolgokat.
Minden időben dolgoztam. Fakitermelés, őrködés, Nőtincs, ha egyik nem volt azonnal váltottam másikra, ezt hívják úgy, hogy nem a seggemet vakartam. Csak rossz helyen nem vakartam, mert nbem mindenki számára adódik meg a lehetőség, hogy olyan munkát végezzen, amit szeret csinálni + a javadalmazása kielégítő legyen számára. Sőt, ez már inkább fehér holló kategória, amit egészen addig képtelen leszel felismerni, amíg eccer csak fel nem kopik az állad neked is.

Ezt már megfigyeltem, hogy az emberek hozzáállása mások szociális problémáihoz egészen addig érzéketlen (Ő tehet róla), amíg saját maga meg nem tapasztalja a kibaszott kényelmetlen helyzetet. Na utána első a döbbenet, mint aki eddig futó volt, s most hirtelen elveszti a fél lábát, majd jön a most mit tegyek c. kérdés.

Nem kívánom neked, de az érzelmi intelligenciád a nullához konvergál.

Még mindig több mint neked azért. Csak éppen veled ellentétben az értelmi intelligencia is adott, ezért nem képzelem azt, hogy a lehetőségek csak úgy adódnak a szerencséseknek. Nyilván van olyan is, de van aki a többiekkel ellentétben tanul, dolgozik, tesz is azért, hogy hozzáférjen a lehetőségekhez. Ilyet is lehet. Egyszer nekem is szűnt meg állásom, először is több pénzzel léptem onnan, mint amennyit el tudtam költeni, mire újra keresni kezdtem. Plusz mellette volt megtakarításom is. Másrészt elgondolkodtam merre látom továbbmenni az életemet, újra tanulni kezdtem, és elmentem egy új irányba.

Idézet

#91440 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 09:52

Magunk között 8-an már csak jackpotnak hívjuk :-D lehet kéccó :-s jack pot? Mindegy, éjszakás voltam, belefér + 1 órát álltam sorban reggel a Kaufland pénztára előtt, mert behalt a rendszerük. Érdekes módon mindenki türelmesen várt, nevetgélt, néha néztek időt, de semmi üvöltözés, kirohanás, stb. Nem akartam kilógni a sorból, így én is várakoztam csöndesen.

Éjszaka közölték, hogy 2 embert átvesz az anyacég, engem és a kollégámat, akivel egy műszakban vagyok.
Viszont nem maradok :Đ de lehet még alku tárgya lesz, mert kell nekik a jó melós, s ma már úgy mentem be a műszakomba, hogy a műszakvezetők eladtak egymás között, hogy milyen stramm gyerek vagyok.

Jó, oké, tényleg fasza ilyen rövid idő alatt kivívni a tiszteletet, elismerést, nem nehéz, mert az emberek zöme alulfizetett és érdektelen, csak álldogálnak, mint egy húskupac, holnap meg már nyoma sincs, el is felejtették.

Én meg az a fajta vagyok, hogy ha valami érdekel, akkor belezúzok rendesen. Tanulom a szlovákot, a munka területén már csak szlovákul beszélek, s meg is kérek rá mindenkit, hogy szlovákul beszéljen hozzám, ha nye rozomi, akkor megkérem, hogy újra mondja el más szavakkal. Ezt is tisztelik bennem, mert látják, hogy nagyon rövid idő alatt jutottam el erre a szintre.

Na de nem akarom nyalni magamat, hisz vagytok elegen :Đ

Mindegy, fasza érzés úgy bemenni, hogy egyrészt felelősséggel tartozok egy csomó ember munkájáért, mert ha baszom módon állok hozzá, nem tudnak termelni, kibasszák őket sorban. Nem véletlenül terjedt el a hírem, hogy krézimen :-D románok hívnak így tegnap óta, mert a műszakvezetők azt terjesztik, hogy úgy dolgoztam, mint egy eszelős :-D

Volt rá okom, be kellett hoznom 3 órai lemaradást mialatt átvezényeltek betanítani másik helyre. 30 perc alatt kicsit, mint ha beszpídeztem volna felpörgettem a dolgokat és a káoszból rendet csináltam.

No de, igen, ilyen munkaterületen még nem dolgoztam, nincs tapasztalatom, s jól esik a visszajelzés, hogy faszom, ez kurva kemény gyerek :-D

De annyi pénzért, amennyit felajánlottak + szállás + kaja, maradjon az, aki úgy sem fog maradni 1 hétnél tovább. Úgy vagyok vele, hogy kurva sok pénzük van, s a gyártási folyamat oda nemfigyelés, érdektelenség okán, úgy szórják ki a pénzt, hogy öröm nézni. Pazarlás hegyek. Ha kellek nekik, akkor nyugodtan pazaroljanak :Đ

Hova vesznek at? Mashol kellene melozni?
Vagy ugy erted atvesz a munkakozvetitotol fix alkalmazottnak?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4570
  • 4571
  • 4572
  • 4573
  • 4574
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.