Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 11. 09:27
Első napokban még a 3 műszaktól is fostam, főleg az éjszakázástól, na attól a hideg kirázott, amikor belegondoltam. A gyártósorra ránézve meg azt mondtam anyádkor, robotokat kiszolgálni, menjetek a faszomba, hát mi vagyok én

Az első éjszakázás rizikós volt, hisz 20 éve nem csináltam. Az első 16 órázás kibaszott kemény volt, mert olyan műszakba csöppentem, ahol faszok voltak, és káosz, sehogy nem ment a munka. Szeretem a munkában a pedantériát, precizitást, lendületet, meg az áttekinthetőséget, ha nem ezt tapasztalom, mentálisan szarul vagyok. Kurva nagy mákom van, hogy állandóra abban a műszakban vagyok, ahol. Folyamatosan megy egymás basztatása, vihogás, stb. Ettől függetlenül a legtöbbet hozzuk.
Ma éjszaka papírból csináltak egy kibaszott nagy faszt és a seggembe nyomták

Amennyire ellene voltam fejben a 3 műszaknak, a kemény melónak, meg a szabadság, magam ura vagyok, úgy váltam totál függővé, mert megtaláltam benne azt a jót, ami nekem kielégítő.
Románok bammeg, fostam tőlük, mint az atom, hisz románok, gyűlölik a magyarokat. Nem attól féltem, hogy meg fognak verni, hanem attól, hogy kényelmetlen helyzetbe hoznak. Ugrik miatta a meló, vagy mittomén. Ehelyett bammeg az van, hogy ritkán járnak haza, kibaszott keveset keresnek.
Az egyik srác, akiből nem néztem ki semmit, mielőtt hazament, odajött hozzám, s elsírta magát, hogy két kis gyerkőc várja otthon, tudta, hogy én is családos vagyok. Miután visszajött, első dolga volt odajönni, s átölelni. Kibaszott jó fejek, egyszerű emberek. Még a szlovákok is, na tőlük tényleg tartottam, de teljesen feleslegesen, baromi segítőkész mindenki. Egyetlen dolgot néznek, ha melózok, akkor enyém a tisztelet. Azt veszik semmibe, aki ott van, de nincs jelen.
Még a műszakvezető is csak a negyedét keresi meg annak, amit én kapok, ennek ellenére nem érezteti, nem basztat feleslegesen.
Tegnap imára kulcsolta a kezét, hogy menjek már vissza, mert leállt az egész egység. Így szereztem magamnak nevet, s így jött az anyacégtől az ajánlat, hogy kettőnket átvennének.
Ha semmi másra nem volt jó, alkupozíció.,