HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4573
  • 4574
  • 4575
  • 4576
  • 4577
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91481 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 11:42

Amit általában írsz, arra mind a három igaz. Nyilván van kivétel, csak ugye...

Tehát itt szerinted mind a 3 közrejátszott. Értem.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 11. 10:49 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91482 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 11:49

Tehát itt szerinted mind a 3 közrejátszott. Értem.

Látod, hogy mennyire elképesztően értetlen vagy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91483 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 11. 11:38

Akkor lemaradtam valamirol.
Univerrol irtok ami vagy kecskemeti vagy felegyhazi, majd leirja, hogy utalt ott elni. Beneztem?

Kecskemétre írta hogy lepra hely.
Ha azt írja hogy nem kedveli (mint pl te is tudtad úgy írni), semmi gond
Amúgy én sem szeretem Pestet, de csak itt van meló.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91484 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 11:42

Nyilván van kivétel, csak ugye...

Néha túl értelmesnek hiszed magad, valójában nem vagy az, mert két mondattal padlóra lehetne küldeni, de minek?
Nekem pl. van egy olyan elkélpzelésem, hogy néáha azért vagyok őszinte, hogy rábírjak másokat is, esetleg téged, visszacsatolás nulla eredménnyel járt.
Ettől függetlenül nem érdekel a continue alázásod, amit előszeretettel használsz, hogy felülkerekedj. Értelme nulla, hisz a topik talán ettől zsong, hogy tokabá, meg ilyenek, mint te jöttök becsmérelni, egészségetekre, nem ment át a mondanivaló.

#91485 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 11:46

István király előtti időszak, s magyarság, jelent valamit számodra, s mennyit tudsz visszaszámolni, mint létezés? Tudsz olyanról, hogy csak a magyar koronának van olyan megnevezése, hogy szent? Tisztában vagy a szent jelentésével?
Fácsén kaptam egy kérdést, mert kiborítottam a bilit. Diktatúrában, vagy demokráciában szeretnék élni?
Azt válaszoltam, hogy az István király előtti időben, amikor még az életet életnek hívták, s nem volt halálra ítélve. A halált István államalapítása óta éljenzik, mert gőzük sincs róla, hogy végig az összes átmenet, rendszer egy kézben volt.

Diktatúra, demokrácia, ugyanaz. Most is lehet pofázni, mint akkor is voltak hivatalos megmondó, engedélyezett emberek by Hofi Géza. Most egy kicsit szabadabb a terep, szavazhatsz milliárdosokra. Hogyan tudna képviselni? Még, ha nem is az, már rég megvették mindet, aki számít.

Blablablabla faszbukrólollóztamblablabla

#91486 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 11:51

Látod, hogy mennyire elképesztően értetlen vagy.

Azt írtad általában amit írok. Márpedig, ha feltételezem, hogy ezt is általában írtam, akkor szerinted mindhárom jellemzőnek érvényesnek kellett lennie.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#91487 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 11:51

Néha túl értelmesnek hiszed magad, valójában nem vagy az, mert két mondattal padlóra lehetne küldeni, de minek?
Nekem pl. van egy olyan elkélpzelésem, hogy néáha azért vagyok őszinte, hogy rábírjak másokat is, esetleg téged, visszacsatolás nulla eredménnyel járt.
Ettől függetlenül nem érdekel a continue alázásod, amit előszeretettel használsz, hogy felülkerekedj. Értelme nulla, hisz a topik talán ettől zsong, hogy tokabá, meg ilyenek, mint te jöttök becsmérelni, egészségetekre, nem ment át a mondanivaló.

Nyugodtan küldj padlóra két mondattal. De szerintem te sem szeretnéd, ha elsülne a kapanyél :)

Ja én sose vagyok őszinte. Ellentétben veled. Tényleg nem érzed időnkéntgecire szánalmasnak magad?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91488 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 10:59

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 11:54

Azt írtad általában amit írok. Márpedig, ha feltételezem, hogy ezt is általában írtam, akkor szerinted mindhárom jellemzőnek érvényesnek kellett lennie.

És te tanítasz másokat? Szerintem még a szobanövénnyel is túlbecsültelek.

Idézet

#91489 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 11:46

István király előtti időszak, s magyarság, jelent valamit számodra, s mennyit tudsz visszaszámolni, mint létezés? Tudsz olyanról, hogy csak a magyar koronának van olyan megnevezése, hogy szent? Tisztában vagy a szent jelentésével?
Fácsén kaptam egy kérdést, mert kiborítottam a bilit. Diktatúrában, vagy demokráciában szeretnék élni?
Azt válaszoltam, hogy az István király előtti időben, amikor még az életet életnek hívták, s nem volt halálra ítélve. A halált István államalapítása óta éljenzik, mert gőzük sincs róla, hogy végig az összes átmenet, rendszer egy kézben volt.

Diktatúra, demokrácia, ugyanaz. Most is lehet pofázni, mint akkor is voltak hivatalos megmondó, engedélyezett emberek by Hofi Géza. Most egy kicsit szabadabb a terep, szavazhatsz milliárdosokra. Hogyan tudna képviselni? Még, ha nem is az, már rég megvették mindet, aki számít.

Ez még az időutazásodbból maradt meg?

Idézet

#91490 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 11:59

Nyugodtan küldj padlóra két mondattal. De szerintem te sem szeretnéd, ha elsülne a kapanyél :)

Ja én sose vagyok őszinte. Ellentétben veled. Tényleg nem érzed időnkéntgecire szánalmasnak magad?

Mi a problémád az őszinteséggel? Ez gyökeres kérdés, mert, ha saját magad bevallása szerint sosem vagy az, akkor valamit vagy félreértettem, vagy még képeznem kell magam, hogy direkt írtad célzásnak. Pls.

#91491 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 12:02

Mi a problémád az őszinteséggel? Ez gyökeres kérdés, mert, ha saját magad bevallása szerint sosem vagy az, akkor valamit vagy félreértettem, vagy még képeznem kell magam, hogy direkt írtad célzásnak. Pls.

Ugatsz össze vissza, beleértve az előző istván királyos handabandázásodat, és csuklóból lehazugozol mindenkit, mert itt rajtad kívűl senki sem őszinte. Nyilván. Mindenki porokat, szed festi magát és hazudik meg csal.

Idézet

#91492 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 11. 11:51

Kecskemétre írta hogy lepra hely.
Ha azt írja hogy nem kedveli (mint pl te is tudtad úgy írni), semmi gond
Amúgy én sem szeretem Pestet, de csak itt van meló.

Kecskemeten egyszer jartam, a McDonalds mellett volt valami ugyfel aki jol meg is jelent makkos cipoben :)
Kb ennyi az ossz benyomasom.

Pest rendben volt amig diak voltam, azota megvaltozott az ertekrendem.
Hogy rossz vagy jo iranyban az nyilvan szubjektiv. Vagy csak kurvara oreg vagyok :)

Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 11. 11:10 -kor

#91493 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:12

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 12:04

Ugatsz össze vissza, beleértve az előző istván királyos handabandázásodat, és csuklóból lehazugozol mindenkit, mert itt rajtad kívűl senki sem őszinte. Nyilván. Mindenki porokat, szed festi magát és hazudik meg csal.
Mingyá 48 éves leszek, ez majdnem 50.

Ezt a magam által terjesztett pletyka szerint úgy hívom, hogy a tető gerince, ott vagyok lassan. Éltem az életem, s egyetlen dolgot sikerült leszűrnöm az egészből eddig. Csak akkor könyvelhetem el magam igazán frankón, ha valakit erkölcsileg sikerült magam fölé emelnem.

Voltak próbálkozásaim, írtam, filmeztem, meg embereket vendégül láttam a kertemben, s órákig vihogtunk.

Mostanában az van, hogy az erkölcs nem hat meg senkit, nincs értéke. Ezért is van az, hogy egész életemben 3 ember köszön vissza, hogy neked köszönhetem az életem.

Na miattuk érdemes volt végigvinnem, s ha ez basztat, még nem vagyok fáradt :-D
Sajnos, mert éjszakáznom kell, és kurvára zavar, hogy baromira ébren vagyok. Már rég aludnom kéne.

#91494 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 11:59

És te tanítasz másokat? Szerintem még a szobanövénnyel is túlbecsültelek.

Látom a keserűség nem fogyott ki belőled. Mindenesetre szórakoztató olvasni a reakcióidat :)

paranormal.hu

#91495 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 12:13

Látom a keserűség nem fogyott ki belőled. Mindenesetre szórakoztató olvasni a reakcióidat :)

Nem hinném, hogy szaórakoztatna, de nem is keserűség. Nekem se jobb, se rosszabb a te szánalmasságodtól. Csak megjegyzem.

Idézet

#91496 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 11. 12:39

Nem hinném, hogy szaórakoztatna, de nem is keserűség. Nekem se jobb, se rosszabb a te szánalmasságodtól. Csak megjegyzem.

Nekem nem kell magyarázkodnod.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 11. 11:42 -kor

paranormal.hu

#91497 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 12:42

Nekem nem kell magyarázkodnod.

Nem is teszem. De amúgy is tök mindegy, írhatnék random karaktereket is, mivel komplett fogyatékosként úgyis azt olvasol ki belőle, amit szeretnél :nevet:

Idézet

#91498 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 11. 12:02

Te gerinctelenül letagadod minden mondatodat, te beszélsz őszinteségről?

#91499 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 10. 11. 12:09

Kecskemeten egyszer jartam, a McDonalds mellett volt valami ugyfel aki jol meg is jelent makkos cipoben :)
Kb ennyi az ossz benyomasom.

Pest rendben volt amig diak voltam, azota megvaltozott az ertekrendem.
Hogy rossz vagy jo iranyban az nyilvan szubjektiv. Vagy csak kurvara oreg vagyok :)

Nekem nem ennyi :)

#91500 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 11. 11:57

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 11. 12:13

Elfelejtetted szerkeszteni

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4573
  • 4574
  • 4575
  • 4576
  • 4577
  • Utolsó »