HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4583
  • 4584
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#91681 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 18:10

meg azt, hogy a törvények nélkül milyen élete lenne az ilyen guga féle jelentéktelen senkiknek :)

Tudod mi az erkölcs? Ha igen, akkor miért van szükség szabályokra? Ez annyira egyszerű, hogy már bonyolult olyan embernek, aki elsétál, mert fontosabb a kényelmes komfortzónája, mint egy másik ember. Ezt nem célzásnak szántam, nem rólad szól, nem ismerlek, de létező.

#91682 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:16

Tudod mi az erkölcs? Ha igen, akkor miért van szükség szabályokra?

Mert vannak erkölcstelen emberek, cigányok, ilyesmik. Ami annak erkölcsös életforma, abból én még szívesen kimaradnék. De sok másból is.
Make love not Wor.

#91683 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 18:15

Igen, "akkor még icipici spermák voltunk, aztán most így 25 év múlva meg jó nagy gecik lettünk"

Régen linkeltél videót, lassan bemész a málnásba:

https://www.youtube....h?v=7GiK6DS8JBo

Csengőhangom ugyanaz, gondolod nem lettem átbaszva, azonnal lekaptam a fülest :-D

#91684 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:13

Csak annyira vagyok jelentéktelen, mint te magad, nem csak a sperma szakaszában voltak jelentéktelen spermák, most is ugyanaz a játszma zajlik, csak már van hozzá billentyűzeted.

A törvények valamelyest kiegyenlítik a power szinteket, mert a törvény előtt egyenlő esélyekkel indulnak. És így előre bocsátom mert tudom milyen hülyeséget fogsz írni, hogy nincs igazad.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#91685 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 18:17

Mert vannak erkölcstelen emberek, cigányok, ilyesmik. Ami annak erkölcsös életforma, abból én még szívesen kimaradnék. De sok másból is.

Nem vagyok egy cigány nyelő, nyaló, faló, de ez tőled azért erős volt.

Cigány ember tanított meg a munkásszállón arra, hogy miként maradjak életben.
Állandóan kölcsönkért, aztán apránként adta vissza, mert látta, hogy fasz vagyok, s elverem a pénzem. Apám helyett volt apám, amikor Budapestre kerültem 17 évesen.

#91686 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:21

Nem vagyok egy cigány nyelő, nyaló, faló, de ez tőled azért erős volt.

Cigány ember tanított meg a munkásszállón arra, hogy miként maradjak életben.
Állandóan kölcsönkért, aztán apránként adta vissza, mert látta, hogy fasz vagyok, s elverem a pénzem. Apám helyett volt apám, amikor Budapestre kerültem 17 évesen.

Százalékosan? Engem cigány lopott meg először. Biztos büntetés volt Istentől, mert nem szerettem a tökfőzeléket és már kiccsávó koromban is inkább horgásztam, mint szipuztam.
Make love not Wor.

#91687 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 12. 18:20

A törvények valamelyest kiegyenlítik a power szinteket, mert a törvény előtt egyenlő esélyekkel indulnak. És így előre bocsátom mert tudom milyen hülyeséget fogsz írni, hogy nincs igazad.

Spermák is egyenlő eséllyel indulnak, aztán :-s
Akik meg a törvényeket hozzák, bocs, de nagy ívben szarnak rá, te meg ragaszkodsz ahhoz, amit be sem tartanak azok, akik hozták :omg: de gondolom elmész szavazni rájuk abban a hitben, mint ha bármi befolyásod lenne milliárdosok és multik játékaira, neked ezt hagyták meg négyévenként :-D

sry

#91688 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:24

Spermák is egyenlő eséllyel indulnak, aztán :-s

Akkor most szedjük elő a guga sztorit, ahol sír, hogy már Bánkon is csellengenek a cigányo, de Veresre sem fog többet menni miattuk és mocskos banda.
Make love not Wor.

#91689 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 18:22

Százalékosan? Engem cigány lopott meg először. Biztos büntetés volt Istentől, mert nem szerettem a tökfőzeléket és már kiccsávó koromban is inkább horgásztam, mint szipuztam.

Nem fogok kiállni a cigányság mellett, sem bármelyik népcsoport mellett, még a magyarság mellett sem, mert alapvetően mindenki ember, s ha belül rendelkezik egy erkölcsi tartással, akkor ilyesmit nem tesz. Ezt hívom embernek, tőlem lehet néger, vagy cigány, vagy kínai, bánja a faszom, ha emberként viselkedik.

Nem vagyok liberális, sőt néha kifejezetten szélsőséges nézeteket vallok :-D
A rendet én is szeretem, de azt, amit Isten szabott meg. Az ember által hozott felesleges, néha értelmetlen túlszabályzások számomra csak azt jelzik, hogy egy újabb lehetőség, hogy büntessenek, pénzt szedjenek be.

#91690 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:29

Ezt hívom embernek, tőlem lehet néger, vagy cigány, vagy kínai, bánja a faszom, ha emberként viselkedik.

Nálunk egyik sem tudott emberként viselkedni, innentől mi a kérdés?
Make love not Wor.

#91691 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 18:26

Akkor most szedjük elő a guga sztorit, ahol sír, hogy már Bánkon is csellengenek a cigányo, de Veresre sem fog többet menni miattuk és mocskos banda.

Nem baj, ha nem így volt :-s mivel velem történt meg, én pontosan emlékszem :-D sírni nem szoktam, Bánkon nincsenek, annak meg oka volt, hogy Veresen mi történt, de sikerült hazajutnom. Olyanok, amilyenek, nem mozgok ott, ahol ők, tanulság ennyi.

#91692 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 18:30

annak meg oka volt, hogy Veresen mi történt, de sikerült hazajutnom. Olyanok, amilyenek, nem mozgok ott, ahol ők, tanulság ennyi.

Bár én ott nem nagyon találkoztam ilyenekkel, de Te tudod. Nyilván minden okkal történik, odafentről a szakállas faszkalap osztja :-D
Make love not Wor.

#91693 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 12. 18:30

Nálunk egyik sem tudott emberként viselkedni, innentől mi a kérdés?

30-an laktak a szomszédunkban, rendszeresen kiraboltak bennünket, a tyúkjainkat, szárnyasokat ellopták, mostohafateromat leütötték fizetésnapon, mert bebaszott, fizetését lenyúlták, és még hozhatnám a sztorikat. Leszarom a cigányokat.

Már tudom, ismerem az ellenszert, nem vagyok ott, ahol ők :nevet: más emberekkel fognak konfliktusba kerülni, engem meg nem tudnak csak amiatt lerasszistázni, mert messzire elkerülöm őket :Đ

#91694 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:36

Bocs, filmet nézek, Nocolas Cage, amióta láttam a Madárka c. filmet, jó régen volt, előtte könyvben olvastam, naq azóta kár, hogy átment akció színészbe. De még mindig :up:

#91695 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:49

Unalmas, komolyzenei rész megy. Addig alkalmam nyílik megköszönni időrendi sorrendben Raynes, és Dexternek, hogy befészkjelték magukat a topikba :-D nem tudom mivel érdemeltem ki, de igyekszek nem lenni jó fej :nevet: jó kis kritikákat fogok hozni, meg (tokabá szerint, már megint hazudsz) hozzászólásokat.

Dakujeme :cool:

Rozomi ja.

#91696 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:38

Skatulyázol. Jásdi a szentkoronával nem szokott foglalkozni mélyrehatóan, más az érdeklődési köre. Népművészet, népdalok, szentkorona inkább Papp Gábor, vagy Szántai.

De eleve az van, hogy az emberben belül van egy kereső fázis, egy irányultság. Sok mindent megnéz, hallgat, s aztán kimagozza, hogy mi ebből az, ami igaz, vagy ki az aki megvezet s ki az, aki tényleg elmondja érdek nélkül s őszintén a frankót.

Ez a mai elbaszott liberális szeméthalmaz áldozata mindenki, mert még azon belül is egymás ellen küzdenek. Az egyik aszongya melegfelvonulás fújj, de közben azt is mondja, hogy Isten is fújj, meg minden fújj, de az okostelefon az űberkirály. Egyre nem gondol. Az élete véges, és mérlegre kerül, kibaszottul nem gondol bele, hogy nem a zabálásról szól, s nem arról, hogy mennyit keres, mennyit tanult, vagy mit sikerült megvásárolnia, és a kibaszott drágaságaink topikba betolnia. Ez mind értéktelen, vagy egy állandóság.

Na az pont nem ez.

De mondok egy rövidke példát, s hozzátenném, hogy már nagyon sokszor tapasztaltam az erkölcs fentről irányított működését.
Mikor lekéstem a nemzetközit, s gyalogoltam szlovákokhoz, a hátizsákom kiszakadt, mert a nejem szarrá mosta a géppel. Laptom, ruhák, minden faszság a sínek között landolt.

Másnap Kauflandban mondom kell egy másik. Volt 6 juróért egy szar és 40 juróért egy profi. Mondom faszom fog kifizetni 40 jurót, átbaszom róla a fityegő címkét a másikra a pénztárosnak fingja sem lesz róla. Aztán mégsem. Magam,ban nem tudnám lerendezni az ilyen dolgokat.
Pár napra rá sétálok, s találtam egy üres ugyanolyan hátizsákot a sínek között. Kicsit poros volt, de hibátlan.

Meséljek még?

Bementem egy autószalonba, látom a kulcs ott van ....őőő na ez nem igaz :Đ

De mikor kisebbik fiam akkora lett, hogy már cipelhettem kerékpáron, s akartam venni a kerékpárra gyerekülést, de nem volt elég pénzem, másnap lomtalanítás volt a kerületben, s találtam az utcán egy origi újat, minden csavar ott volt becsomagolva, soha nem használták, és még mesélhetnék.

De kinek mi jön le az életből, hogy meddig mehet el, s mi a mérce.

Ugyanazt a három hittérítőt mantrázod
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#91697 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 16:42

Össze tudod vetni a feltett kérdések fontosságát (függetlenül attól, hogy honnan származik) az adott válasz súlyával?
Én a helyedben elkezdenék azon is gondolkodni, hogy miért van szükséged ilyen alja megnyilvánulásra és folyamatosan, mármint, hogy mi táplál belülről, hogy folyamatosan ehhez nyúlsz?

Nincs igényed ennél valami nyugisabb, megfontoltabb, bölcsebb életre, ahol nem szükségszerű mások folyamatos leanyázása, vagy pocskondiázása?

Légyszi, ha jól veszem ki ma hétfő van, a keddi napon végig itt leszek a hotelben, nem mentem haza, mert jack pot volt. Hozz össze olyanokat, hogy kedveseket írsz :nevet:

Beteg akarsz lenni

#91698 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

DEX topikja be lett zárva, hogy az ufók nálam landoltak :-s :-D

Na ez a film vagy kibaszott szar, hogy nem nézem, vagy mindjárt kurva jó lesz.

#91699 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 12. 17:03

Amiatt, hogy 2011-ben kicsit kirohantam s dolgokat előrehoztam, megijedtem, felismertem, elismertem, hogy hibáztam.

Ez egy olyan dolog, mint, ha hirtelen felkészülés, tanulás nélkül hirtelen elkezdesz beszélni egy másik nyelvet. Hogy?
Persze, hogy hevesen hatott rám. Semmi nem az a valóságból, aminek látszik.
Nem oda tartunk, rossz az irány, nagyon rossz, és jónak van beállítva.

Tudomány, kutatások, fejlődés és minden az ellenkezője.
Nem fogom tudni elmagyarázni. Sokat gondolkodtam rajta, hogy milyen irányból közelítsem meg, hogy érthető legyen, voltak próbálkozásaim. A reakció ugyanaz, a mondanivalóm lényege is.

De legalább már eddig tiszta :-D mármint az, hogy nem lesz közös nevező.
Igen, tényleg az van, hogy átlátok mindenen, és nem egy szerencsés helyzet, mert magányba taszít véglegesen, s csak annyi, hogy lelkileg fel tudok rá készülni, nem lesz meglepetés.

Nem ismerted be, tovább mantrázod.

#91700 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 12. 17:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 12. 18:50

Beteg akarsz lenni

Ha az akarnék lenni, már rég beteg lennék, de hogy semmi késztetésem, indíttatásom nincs arra, hogy leanyázzalak, vagy hasonlók, az még egy egészséges szemlélet. Az meg, mhogy naponta epényt hánysz és hozod ugyanazt az ismert sablondumát, sem intelligenciára nem vall, sem egészséges lelkületre, már bocs, de ez van. Igényed van rá, és valljuk be, nem a te mentalitásod, s megnyilvánulásod az etalon, s most nem a tartalomról van szó, hogy miről beszélsz, hanem az, hogy miként adod elő.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4583
  • 4584
  • 4585
  • 4586
  • 4587
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.