Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 13. 12:47
Mit kellene megmagyaráznom? Te most azt állítod, hogy a feltételezéseim helytelenek. Magyarázzam ki és állítsam be igaznak? Mintha erre céloznál.
Mellesleg KORABELI francia tengeri mértékegységekről beszél. Ami már más értéket adhat.
Atz kellene, hogy a 3 óra 33 percből miképpen jött ki az adott koordináta. Hol az összefüggés a kettő közt?
Más mértéket adhat, igen. Viszont én voltam tengerészeti múzeumban, holnapután megyek a következőbe így tudok, hogy vannak különbségek. De ha nem, akkor sem ismétlen ész nélkül, hanem gyorsan meglesem, mert ezt a fotelből is lehet, nem kell rögtön lexikonért szaladni, ahogy régen.
Na, akkor lássuk ezt a 3 óra 33 percest, kíváncsi vagyok, az ördög (meg a sátán és a Földanya) mindig a részletekben zajlik.
Gugától is kérdeztem Papp Gáborost, véletlenül nem akar rá válaszolni, én viszont tudom, hogy akárhány videóját megnézhetem, az értékek származtatása nem lesz benne, viszont erre alapoz egy csomó mindent. Nem hinném, hogy kezébe adták a koronát és bohóckodhatott vele kedvére. De akkor hogy?
Make love not Wor.