The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 10. 14. 14:13
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 14:17
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 14. 14:13
Tudom, te mindig ezt mondod. De azért vannak olyan gázsik is, hogy a dzsaansziné nem látná, te is dugnád, mint a lopott bringát, sőt, még miután meghótt, akkor is tolnád be neki 600. menetben is, ha kell heregyűrűvel kimerevítve, míg van benned akár csak egy minimális szusz, ne félj

Elküldve: 2015. 10. 14. 14:58
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 15:24
Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 15:00
Szerk.: mivel úgyis kell egy színvonalas kutatónak szerkeszteni, megjegyezném, hogy ne aggódj, csapatom a totaljobs.com-ot itt a háttérben, ma eleve kicsit normálisabb hirdetések is jönnek szembe, előbb volt egy egész fasza tesztelői, ahol előbb rövid próbamunkákat írtak, és nem kértek tapasztalatot sem. Na, ilyen lehetne több.
hajrá.
amúgy kb. 2 napra, hogy lekoccoltál, megint agglegény lettem

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 15:25 -kor
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 15:30
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 10:35
Valóság az, amit a tudat megteremt.
vagy épp a tudat az, amire hat a valóság és ad egy lenyomatot benne.
kiében épp mit és mi hagy nyomot. a tiédben most épp ez. bizonyíthatatlan tételek, amelyeket mégis a természettudományokkal akarsz igazolni, valamiféle mutáns tudományos szemponttal.
valahol vicces, hogy pl. Jedlik Ányos bencés szerzetes volt, aztán valahogy a hit mellett a tudományokban is jeleskedett, míg manapság az ezotéria különböző ágazataiban hívők között nem igazán fordulnak elő ilyen emberek.
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 15:31 -kor
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 15:35
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 14. 09:10
Egyébként én nem hívnám parajelenségnek ezeket, ez sztem ilyen divatelnevezés.
Ne menj már le erre a szánalmas.hu szintre te is!

Fogalmakat/jelenségeket nem fog senki megfogni! Ellenben a fogalom/jelenség összetevőit bármikor megfoghatod.
És akkor még nem beszéltünk a definiált paraméterrendszerről.

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:44
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 16:30
De ha módosításokat végzünk a lelki környezetünkben, akkor ezek a módosítások automatikusan lenyomatot képeznek a fizikai mintán is. Hiszen a természet kreatív vonatkozásaiban materializálódnak az emberiség legmélyebb lelki, spirituális és fizikai hajlamai is.
Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 14. 15:46 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2015. 10. 14. 15:44
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 15:24
amúgy kb. 2 napra, hogy lekoccoltál, megint agglegény lettem

Ejjnye. A bajai volt az, vagy ez már másik? Volt itt egy hete egy frankó munkavédelmis puncika is, a helyi Red Bull Racingnél voltam, és mászott a képembe ilyen munkavédelmi nyilatkozatot aláíratni, hogy úgy fogok konyhán dolgozni, hogy nem vagyok fertőző, meg tudatában vagyok minimális Safety and Hygiene dolgoknak, de még a Fire Exiteket is jól körbemutogatta, hogy ha valaki kisegítős lenne, és nem találná meg azokat a zöld, kivilágított táblákat a folyosón, amilyenek M.o.-én is vannak. Azt hiszem, ő el tudta volna feledtetni veled a jogászos meg a bajai csajt, szívesen értékelted volna vele a munkavédelmi kockázatokat valami fasza kis lepedőkonferenszién. Mondtam is neki, hogy ó anyuka, magyar munkavédelmisnek meséled, hogy hol vannak a kerek erdő sarkai...
Elküldve: 2015. 10. 14. 15:48
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 08:11
Nézzük mondjuk az elsőt:
http://kul.hu/uue7
Ez nem újság! Ez egy fél óra alatt összekattintható, ingyenes wordpress oldal. Impresszum nélkül!
Az ilyen szarokba irogatás nem újságírás, max önkifejezés azoknak, akik nem képesek magukat magasabb szinten önkifejezni.

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:53
Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 15:00
Szerk.: mivel úgyis kell egy színvonalas kutatónak szerkeszteni, megjegyezném, hogy ne aggódj, csapatom a totaljobs.com-ot itt a háttérben, ma eleve kicsit normálisabb hirdetések is jönnek szembe, előbb volt egy egész fasza tesztelői, ahol előbb rövid próbamunkákat írtak, és nem kértek tapasztalatot sem. Na, ilyen lehetne több.
Honnan tudod, hogy kelta/szász ősökkel rendelkeznek? Sokkal valószínűbb, hogy második generációs lengyel/ukrán/cseh/magyar.

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:01
Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 14. 16:53

Fent emlitett Jo nevunel az akcentusabol is kiderul, hogy inkabb elso, vagy nulladik.

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:07
Elküldve: 2015. 10. 14. 16:08
Idézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 14. 16:01

Szerintem az akcentusa rendben van, csak gazdi komának száraz és túl modern, túl fiatalos. Persze, lehet ettől első generációs, de 1) szerintem angol arca van, 2) az akcentusa is anyanyelvi, szóval elég valószínűtlen, hogy bevándorló legyen. Nyilván, az ellenkezőjét kizárni sem lehet, akár lehet ukrán férfi is, csak megfelelően átoperáltatta magát, a mai világban már nem tudni

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:12
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 16:44
ezzel a valóság lenyomatát inkább csak magadban változtatod meg. a valóság egyelőre igyekszik azért legtöbbünknek konzekvensen viselkedni. vagy nem keverjük egymással a különböző valóságokat. úgy is mint hit valamiféle transzcendensben. esetleg ha meggörbíted a teret az akaratoddal, gyorsabb leszel a fénynél, levitálsz, esetleg tolsz egy sakkpartit Cthulhu-val... én ilyet még nem láttam... nem mondom, hogy nem létezhet, és ha látok sem biztos hiszek a szememnek. csak.......
egyébként ufót pont láttam már. olyan kis fényló pontot a hajnali égen, a határ felett, ami úgy mászkált az égen, hogy köze nem volt se repülőhöz, se helikopterhez, se úgy semmihez. ennek ellenére nem nagyon hiszek aszpartam szertárban, a shemale-ben.
egyik cimborám pl. hisz abban, hogy amikor a kocsmából hazafele autózik (kb. 3 sarok), akkor nem találkozik rendőrrel. meg egyéb esetekben sem, amikor 2 fröccsel, vagy pár sörrel rója a várost. mondván, hogy hogy így nem vonzza be őket. eddig még bevált neki. ettől függetlenül úgy ül be pl. a teraszra, hogy az útról ne lássák az arcát. biztos, ami biztos.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 16:14
Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 16:44
a bajai... mint a halászlé. gondolt egyet, aztán közölte, hogy izé, bigyó, de van most egy faszi, aki helyi, gyerekkompatibilis, tetszik is neki. lehet, hogy nem lesz belőle semmi. de úgy tisztességes, ha én repülök. azóta agglegénykedem. szerintem ez idénre már kitart. bár múlt héten majdnem dugtam egyet szegeden, de aztán mégsem...
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 16:17 -kor
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 17:56
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 16:12
Hú, tényleg, a mikike által sokat emlegetett éjnöl síméjl, vagy Astar Saridon Fájdalomcsillapító vagy mi, azzal is mi lehet. Úgy volt, hogy ideérkezik a csillagközi rombolójával, elhozza a világbékét, a spiritualitást, meg megment minket a világvégétől, de ez is 2012-re vagy 2013-ra volt várható, aztán azóta sem láttuk, vagy a határon lekapcsolták Viktorék a szírekkel együtt, hogy nehogy megegyék svédhonban a mi N/A-nkat. F4×0m sem tudja már ezt megfejteni, annyi rezgésszintet és világvégét hagytunk ki, közben meg nem is kutattunk össze két garázsnyi Anyagot és Szimbólumelemzést.
Dex, nincs nálatok most felvétel? Ez a riportos álangol Hunglish béznöszvaker nekem is megy, tolhatnánk azt a száraz IT munkát, néha sörrel nedvesítenénk, közben meg köztudományosan, álcahálóban várnánk az ufókat és kutatnánk önfeledten. Meg segítenél fogni nekem is ilyen exbarátnőt, igaz tőlem törött főtengelyes bömöhöt sem tudna leakasztani, de annyi baj legyen.
gugának: kösz a leírást a melóról, de ez a fényezés nem az én asztalom. Semmilyen releváns szakmám nincs hozzá, meg semmi felületmegmunkálási ismeretem, tapasztalatom, szóval annyira mennétek velem, mint a Faluvégi Mariskanénivel, vagy Gyulával, csak ezért nem állítok oda a 'ba Szlovéniába, ahol a nyelvet sem beszélem.
Szerk.: mert kell, meg a tipó, ez a rohadt tapipad mindig szétviszi a szövegem.
Szerkesztette: Raynes 2015. 10. 14. 17:58 -kor
Elküldve: 2015. 10. 14. 17:58
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 14. 19:46
Az is lehet persze, hogy már 12x vége lett a világnak, csak mi kurvára nem vettünk erről tudomást, nem? Ilyen gondolatok ellen kell Douglas Adamst olvasni.
Pl. amikor a Földet rombolják le a nagy sárga böhömök, és ki van írva, valamelyik bolygón, hogy itt űr-bekötő út épül, és mi nem tehetünk ellene semmit, mert még nem tartunk olyan szinten, hogy eljutnánnk arra a bolygóra.
Vagy ami a "Vendéglő a világ végén"-ben van, hogy van egy hely, ami a világ végén van, és ott az ablakhoz közeli helyek elég drágák, mert onnan látni, hogy semmisül meg a világmindenség. De ha kilépsz az ajtón, akkor márik egy kicsit régebben vagy, mert benn megy vmi időgépféle.
Vagy amikor a lépcsőfordulóban elakadt kanapé elmozdítását számolja egy Apple 2, és még térben is forgatja, és sehogy nem jön ki az se, hogy egyáltalán hogy sikerült azt ott úgy beszorítani, mert fizikai képtelenség. (ez már másik mű) Persze van megoldás, nem is nagyon bonyolult, csak elsőre nem úyg gondolnád, hogy most akkor ott egy tér-idő kapu nyílik.
A fenti kérdésekre is lehet, hogy ilyen egyszerű a válasz, csak mi rohadtul nem így, és ennyire másutt keressük a választ.
Elküldve: 2015. 10. 14. 19:50
Idézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 18:56
Itt mindig van felvétel

Illetve személyesen is tudnék ajánlani embert, de akkor el kellene jönni felvételizni. Ha engem nem csapnak ki október végéig és jóba maradok a manageremmel, akkor beszélhetek vele

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 14. 19:52 -kor
paranormal.hu