HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4602
  • 4603
  • 4604
  • 4605
  • 4606
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92061 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 14. 14:13

A bevándorlás kevés előnyei közé tartozik az angol női hölgyek génállományának esztétikai jellegű javulása.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92062 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 14:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 14. 14:13

A bevándorlás kevés előnyei közé tartozik az angol női hölgyek génállományának esztétikai jellegű javulása.

Tudom, te mindig ezt mondod. De azért vannak olyan gázsik is, hogy a dzsaansziné nem látná, te is dugnád, mint a lopott bringát, sőt, még miután meghótt, akkor is tolnád be neki 600. menetben is, ha kell heregyűrűvel kimerevítve, míg van benned akár csak egy minimális szusz, ne félj :Đ
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92063 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 14:58

Nem félek, szeretem a jót, meg alkalmanként cserélem is. Neked se kellene sokat aggódnod, csak akkor nincs esélyed, ha meg se próbálod.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92064 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 15:00

Miért, lehet nem rossz csaj, mindenesetre furcsa, hogy csak Miss és így bevállalja, és nem Ms.-t jelölt meg helyette, ami elrejtené, hogy ő most Miss vagy Mrs. Mindegy, azért az a fotelszakértői vélemény is megdőlt, hogy az angol nők rondák. A Blue Arrownál az a szöszke Joanna-ke (aki csak Jo-nak hívatja magát és a múltkor megmentett, mikor visszavettek) is nagyon sukár buksza, meg most ma ennél a Recruitment Agencynél, ahol bent voltam ma, a recepciós, előügyintézést vivő kiscsaj ilyen modellszépség volt. Kár, hogy ezek a top nők nem az én kategóriám, szóba sem állnának egy ilyen szerencsétlen, csóró, lepukkant, kelet-európai, Gyula-féle arccal, mint én vagyok. Ezek itteni, sikeres, gazdag, daliás, Beckham-féle gúnárokra hajtanak.

Szerk.: mivel úgyis kell egy színvonalas kutatónak szerkeszteni, megjegyezném, hogy ne aggódj, csapatom a totaljobs.com-ot itt a háttérben, ma eleve kicsit normálisabb hirdetések is jönnek szembe, előbb volt egy egész fasza tesztelői, ahol előbb rövid próbamunkákat írtak, és nem kértek tapasztalatot sem. Na, ilyen lehetne több.

hajrá.
amúgy kb. 2 napra, hogy lekoccoltál, megint agglegény lettem :D

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 15:25 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92065 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 10:35

Akkor definiálom mi a valóság:

Valóság az, amit a tudat megteremt.

vagy épp a tudat az, amire hat a valóság és ad egy lenyomatot benne.
kiében épp mit és mi hagy nyomot. a tiédben most épp ez. bizonyíthatatlan tételek, amelyeket mégis a természettudományokkal akarsz igazolni, valamiféle mutáns tudományos szemponttal.
valahol vicces, hogy pl. Jedlik Ányos bencés szerzetes volt, aztán valahogy a hit mellett a tudományokban is jeleskedett, míg manapság az ezotéria különböző ágazataiban hívők között nem igazán fordulnak elő ilyen emberek.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 15:31 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92066 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 14. 09:10

Pl a tűz. Meg tudod fogni? Vagy a hő. Meg tudod fogni? Attól még az létezik.

Egyébként én nem hívnám parajelenségnek ezeket, ez sztem ilyen divatelnevezés.

Ne menj már le erre a szánalmas.hu szintre te is! :omg:

Fogalmakat/jelenségeket nem fog senki megfogni! Ellenben a fogalom/jelenség összetevőit bármikor megfoghatod.

És akkor még nem beszéltünk a definiált paraméterrendszerről. :cool:

#92067 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 16:30

vagy épp a tudat az, amire hat a valóság és ad egy lenyomatot benne.

De ha módosításokat végzünk a lelki környezetünkben, akkor ezek a módosítások automatikusan lenyomatot képeznek a fizikai mintán is. Hiszen a természet kreatív vonatkozásaiban materializálódnak az emberiség legmélyebb lelki, spirituális és fizikai hajlamai is.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 14. 15:46 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92068 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 15:24

hajrá.
amúgy kb. 2 napra, hogy lekoccoltál, megint agglegény lettem :D

Ejjnye. A bajai volt az, vagy ez már másik? Volt itt egy hete egy frankó munkavédelmis puncika is, a helyi Red Bull Racingnél voltam, és mászott a képembe ilyen munkavédelmi nyilatkozatot aláíratni, hogy úgy fogok konyhán dolgozni, hogy nem vagyok fertőző, meg tudatában vagyok minimális Safety and Hygiene dolgoknak, de még a Fire Exiteket is jól körbemutogatta, hogy ha valaki kisegítős lenne, és nem találná meg azokat a zöld, kivilágított táblákat a folyosón, amilyenek M.o.-én is vannak. Azt hiszem, ő el tudta volna feledtetni veled a jogászos meg a bajai csajt, szívesen értékelted volna vele a munkavédelmi kockázatokat valami fasza kis lepedőkonferenszién. Mondtam is neki, hogy ó anyuka, magyar munkavédelmisnek meséled, hogy hol vannak a kerek erdő sarkai...
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92069 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 08:11

Jó, nézhetünk egy párat. Ezek átlagos cikkek, semmi extra nincs bennük.

Nézzük mondjuk az elsőt:

http://kul.hu/uue7

Ez nem újság! Ez egy fél óra alatt összekattintható, ingyenes wordpress oldal. Impresszum nélkül!

Az ilyen szarokba irogatás nem újságírás, max önkifejezés azoknak, akik nem képesek magukat magasabb szinten önkifejezni. :-D

#92070 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 15:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 15:00

Miért, lehet nem rossz csaj, mindenesetre furcsa, hogy csak Miss és így bevállalja, és nem Ms.-t jelölt meg helyette, ami elrejtené, hogy ő most Miss vagy Mrs. Mindegy, azért az a fotelszakértői vélemény is megdőlt, hogy az angol nők rondák. A Blue Arrownál az a szöszke Joanna-ke (aki csak Jo-nak hívatja magát és a múltkor megmentett, mikor visszavettek) is nagyon sukár buksza, meg most ma ennél a Recruitment Agencynél, ahol bent voltam ma, a recepciós, előügyintézést vivő kiscsaj ilyen modellszépség volt. Kár, hogy ezek a top nők nem az én kategóriám, szóba sem állnának egy ilyen szerencsétlen, csóró, lepukkant, kelet-európai, Gyula-féle arccal, mint én vagyok. Ezek itteni, sikeres, gazdag, daliás, Beckham-féle gúnárokra hajtanak.

Szerk.: mivel úgyis kell egy színvonalas kutatónak szerkeszteni, megjegyezném, hogy ne aggódj, csapatom a totaljobs.com-ot itt a háttérben, ma eleve kicsit normálisabb hirdetések is jönnek szembe, előbb volt egy egész fasza tesztelői, ahol előbb rövid próbamunkákat írtak, és nem kértek tapasztalatot sem. Na, ilyen lehetne több.

Honnan tudod, hogy kelta/szász ősökkel rendelkeznek? Sokkal valószínűbb, hogy második generációs lengyel/ukrán/cseh/magyar. :-)

#92071 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:01

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 10. 14. 16:53

Honnan tudod, hogy kelta/szász ősökkel rendelkeznek? Sokkal valószínűbb, hogy második generációs lengyel/ukrán/cseh/magyar. :-)

Fent emlitett Jo nevunel az akcentusabol is kiderul, hogy inkabb elso, vagy nulladik. :)
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92072 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:07

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 14. 17:01

Fent emlitett Jo nevunel az akcentusabol is kiderul, hogy inkabb elso, vagy nulladik. :)

Pláne! :-)

#92073 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 14. 16:01

Szerintem az akcentusa rendben van, csak gazdi komának száraz és túl modern, túl fiatalos. Persze, lehet ettől első generációs, de 1) szerintem angol arca van, 2) az akcentusa is anyanyelvi, szóval elég valószínűtlen, hogy bevándorló legyen. Nyilván, az ellenkezőjét kizárni sem lehet, akár lehet ukrán férfi is, csak megfelelően átoperáltatta magát, a mai világban már nem tudni :Đ

#92074 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 14. 16:44

De ha módosításokat végzünk a lelki környezetünkben, akkor ezek a módosítások automatikusan lenyomatot képeznek a fizikai mintán is. Hiszen a természet kreatív vonatkozásaiban materializálódnak az emberiség legmélyebb lelki, spirituális és fizikai hajlamai is.

ezzel a valóság lenyomatát inkább csak magadban változtatod meg. a valóság egyelőre igyekszik azért legtöbbünknek konzekvensen viselkedni. vagy nem keverjük egymással a különböző valóságokat. úgy is mint hit valamiféle transzcendensben. esetleg ha meggörbíted a teret az akaratoddal, gyorsabb leszel a fénynél, levitálsz, esetleg tolsz egy sakkpartit Cthulhu-val... én ilyet még nem láttam... nem mondom, hogy nem létezhet, és ha látok sem biztos hiszek a szememnek. csak.......
egyébként ufót pont láttam már. olyan kis fényló pontot a hajnali égen, a határ felett, ami úgy mászkált az égen, hogy köze nem volt se repülőhöz, se helikopterhez, se úgy semmihez. ennek ellenére nem nagyon hiszek aszpartam szertárban, a shemale-ben.
egyik cimborám pl. hisz abban, hogy amikor a kocsmából hazafele autózik (kb. 3 sarok), akkor nem találkozik rendőrrel. meg egyéb esetekben sem, amikor 2 fröccsel, vagy pár sörrel rója a várost. mondván, hogy hogy így nem vonzza be őket. eddig még bevált neki. ettől függetlenül úgy ül be pl. a teraszra, hogy az útról ne lássák az arcát. biztos, ami biztos.

Idézet

#92075 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 16:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 16:44

Ejjnye. A bajai volt az, vagy ez már másik? Volt itt egy hete egy frankó munkavédelmis puncika is, a helyi Red Bull Racingnél voltam, és mászott a képembe ilyen munkavédelmi nyilatkozatot aláíratni, hogy úgy fogok konyhán dolgozni, hogy nem vagyok fertőző, meg tudatában vagyok minimális Safety and Hygiene dolgoknak, de még a Fire Exiteket is jól körbemutogatta, hogy ha valaki kisegítős lenne, és nem találná meg azokat a zöld, kivilágított táblákat a folyosón, amilyenek M.o.-én is vannak. Azt hiszem, ő el tudta volna feledtetni veled a jogászos meg a bajai csajt, szívesen értékelted volna vele a munkavédelmi kockázatokat valami fasza kis lepedőkonferenszién. Mondtam is neki, hogy ó anyuka, magyar munkavédelmisnek meséled, hogy hol vannak a kerek erdő sarkai...

a bajai... mint a halászlé. gondolt egyet, aztán közölte, hogy izé, bigyó, de van most egy faszi, aki helyi, gyerekkompatibilis, tetszik is neki. lehet, hogy nem lesz belőle semmi. de úgy tisztességes, ha én repülök. azóta agglegénykedem. szerintem ez idénre már kitart. bár múlt héten majdnem dugtam egyet szegeden, de aztán mégsem...

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 14. 16:17 -kor

Idézet

#92076 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 14. 16:12

a shemale-ben.

Hú, tényleg, a mikike által sokat emlegetett éjnöl síméjl, vagy Astar Saridon Fájdalomcsillapító vagy mi, azzal is mi lehet. Úgy volt, hogy ideérkezik a csillagközi rombolójával, elhozza a világbékét, a spiritualitást, meg megment minket a világvégétől, de ez is 2012-re vagy 2013-ra volt várható, aztán azóta sem láttuk, vagy a határon lekapcsolták Viktorék a szírekkel együtt, hogy nehogy megegyék svédhonban a mi N/A-nkat. F4×0m sem tudja már ezt megfejteni, annyi rezgésszintet és világvégét hagytunk ki, közben meg nem is kutattunk össze két garázsnyi Anyagot és Szimbólumelemzést.

Dex, nincs nálatok most felvétel? Ez a riportos álangol Hunglish béznöszvaker nekem is megy, tolhatnánk azt a száraz IT munkát, néha sörrel nedvesítenénk, közben meg köztudományosan, álcahálóban várnánk az ufókat és kutatnánk önfeledten. Meg segítenél fogni nekem is ilyen exbarátnőt, igaz tőlem törött főtengelyes bömöhöt sem tudna leakasztani, de annyi baj legyen.

gugának: kösz a leírást a melóról, de ez a fényezés nem az én asztalom. Semmilyen releváns szakmám nincs hozzá, meg semmi felületmegmunkálási ismeretem, tapasztalatom, szóval annyira mennétek velem, mint a Faluvégi Mariskanénivel, vagy Gyulával, csak ezért nem állítok oda a 'ba Szlovéniába, ahol a nyelvet sem beszélem.

Szerk.: mert kell, meg a tipó, ez a rohadt tapipad mindig szétviszi a szövegem.

Szerkesztette: Raynes 2015. 10. 14. 17:58 -kor

#92077 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 17:58

gondolod gugámak van? ez egy sima betanított munka

Idézet

#92078 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 19:46

Pár sör, meg tátra tea kombó után engem is magasabb spirituális szintre emel valami, néha még az ufók is elrabolnak, és emlékezetkiesésem lesz.

Az is lehet persze, hogy már 12x vége lett a világnak, csak mi kurvára nem vettünk erről tudomást, nem? Ilyen gondolatok ellen kell Douglas Adamst olvasni.
Pl. amikor a Földet rombolják le a nagy sárga böhömök, és ki van írva, valamelyik bolygón, hogy itt űr-bekötő út épül, és mi nem tehetünk ellene semmit, mert még nem tartunk olyan szinten, hogy eljutnánnk arra a bolygóra.
Vagy ami a "Vendéglő a világ végén"-ben van, hogy van egy hely, ami a világ végén van, és ott az ablakhoz közeli helyek elég drágák, mert onnan látni, hogy semmisül meg a világmindenség. De ha kilépsz az ajtón, akkor márik egy kicsit régebben vagy, mert benn megy vmi időgépféle.
Vagy amikor a lépcsőfordulóban elakadt kanapé elmozdítását számolja egy Apple 2, és még térben is forgatja, és sehogy nem jön ki az se, hogy egyáltalán hogy sikerült azt ott úgy beszorítani, mert fizikai képtelenség. (ez már másik mű) Persze van megoldás, nem is nagyon bonyolult, csak elsőre nem úyg gondolnád, hogy most akkor ott egy tér-idő kapu nyílik.

A fenti kérdésekre is lehet, hogy ilyen egyszerű a válasz, csak mi rohadtul nem így, és ennyire másutt keressük a választ.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#92079 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 14. 19:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 14. 18:56

Dex, nincs nálatok most felvétel? Ez a riportos álangol Hunglish béznöszvaker nekem is megy, tolhatnánk azt a száraz IT munkát, néha sörrel nedvesítenénk, közben meg köztudományosan, álcahálóban várnánk az ufókat és kutatnánk önfeledten. Meg segítenél fogni nekem is ilyen exbarátnőt, igaz tőlem törött főtengelyes bömöhöt sem tudna leakasztani, de annyi baj legyen.

Itt mindig van felvétel :D Ha ajánlok embert, akkor az állítólag könnyebben átmegy az ac-n.

Illetve személyesen is tudnék ajánlani embert, de akkor el kellene jönni felvételizni. Ha engem nem csapnak ki október végéig és jóba maradok a manageremmel, akkor beszélhetek vele :D

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 14. 19:52 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92080 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 14. 23:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 14. 18:58

gondolod gugámak van? ez egy sima betanított munka

És a robot fényez.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)