HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4605
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92121 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 10. 15. 22:08

12sec, negatív rekord.

Adj egy évet, pls. Belefér?

Ez az ember úgy távozott a szobából, hogy megértette azt, hogy vannak fals információi a magyarokról.

Dakujem.

Közös megegyezés volt, nem ráerőltetés, tedd ki magad ennek úgy olyan helyzetnek, hogy soha nem tanultál angolul, mert minek :-s hisz "OTTHON" vagy. Mindenki magyarul beszél, mindenki érti, s aztán mégsem, aztán jön a feketeleves. Ugyanazt kell előadni más nyelven, amit nem tudsz beszélni, s a vége az, hogy a faszi kezet fog veled, s elismeri az erőlködésed. A film ezért jó. Kezet fogott velem, megértette, hogy valamit szerettem volna mondani. Szlovák létére, aki nacionalista, kezet rázott velem, hogy oké, érti.

Na ez meló volt.

Aki meg jól beszél angolul?
Szóba sem állt volna vele :nevet:

#92122 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:33

Havi 1 milla betanítottért? Hátvaze, ide tart a világ?
Make love not Wor.

#92123 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:33

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 22:24

Ne legyél már ennyire ostoba. Komplett videókonferenciákat nyomunk le, ahol tolmácsolok. Gyanítom a faszságodból meg amúgy sem értett semmit, ami nem is baj, mert úgy sincs fogalmad semmilyen történelemről.

Ezzel az emberrel egy életre való kapcsolatot alakítottam ki, így, hogy keveset beszélek, s azt is nagyon szarul. Szeret engem, ragaszkodik hozzám, keresi velem a kapcsolatot.

Sorold fel, hogy a videókonfigjaidból ki az, aki nem a fészbukon jelöl be, hanem átadja a szobáját, főz neked, meglepetés sört rak a hűtőbe, vagy csak úgy embernek tekint. Hozzáteszem szlovák nacionalista, mint nálunk a legkeményebb jobbikosok. S ezt nyíltan vállalja, elmondja. De én, mint ember, s mint magyar, mert a magyarokat rühelli, kivételt képezek, s ezt a kevéske angolommal sikerült elérnem.

Dakujem :up:

Ennyit tudtam tenni a magyarokért. Gyanítom, ha az itteni, a topikban jelenlévők okozták volna, már rég kődobálás lenne a vége, mert olyan kibaszott megvetőek, s okosak :?cool:

Ha most azt mondom anyádkor az gyenge, lehet próbálkozni, hogy egy ilyen ember szemléletét megváltoztasd, megnyerd. Ehhez nem okosnak kell lenni, az valami kibaszott kevés :nevet:

#92124 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 22:33

Havi 1 milla betanítottért? Hátvaze, ide tart a világ?

Mert Jonesc írta, hogy betanított beszoptad? Gratula! A valóság is érdekel, vagy csak az, amit rossz indulatból ír tokabá és a sok féleszű :-s

Gondolod ennyire hgülye egy cég, hogy kifizet havi egy millát betanított munkára :-s nemá, mennyire vagy és a ki a hülye, meg miért maradtam itt -s

Néha nagyon nehéz veletek.
Meg mi a baj, hogy a munkám ér ennyit :-s

Bammeg, távol a családtól, szinte egész nap bent sportolok, s még így is kevésnek tartom, amit kerestem.

#92125 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:33

Ezzel az emberrel egy életre való kapcsolatot alakítottam ki, így, hogy keveset beszélek, s azt is nagyon szarul. Szeret engem, ragaszkodik hozzám, keresi velem a kapcsolatot.

Sorold fel, hogy a videókonfigjaidból ki az, aki nem a fészbukon jelöl be, hanem átadja a szobáját, főz neked, meglepetés sört rak a hűtőbe, vagy csak úgy embernek tekint. Hozzáteszem szlovák nacionalista, mint nálunk a legkeményebb jobbikosok. S ezt nyíltan vállalja, elmondja. De én, mint ember, s mint magyar, mert a magyarokat rühelli, kivételt képezek, s ezt a kevéske angolommal sikerült elérnem.

Dakujem :up:

Ennyit tudtam tenni a magyarokért. Gyanítom, ha az itteni, a topikban jelenlévők okozták volna, már rég kődobálás lenne a vége, mert olyan kibaszott megvetőek, s okosak :?cool:

Ha most azt mondom anyádkor az gyenge, lehet próbálkozni, hogy egy ilyen ember szemléletét megváltoztasd, megnyerd. Ehhez nem okosnak kell lenni, az valami kibaszott kevés :nevet:

Leszarom az embert is, meg a szemléletét is. Gondolom ilyen hozzád hasonló szellemi színvonal, nem csoda, ha megalakultatok. Mi üzleteket kötünk, nem barátkozunk, a kettő együtt nem megy.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92126 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 21:27

Dakujem.

Dúk Núköm? Na jó, abbafejezem, mert ha a cégesek is olvassák a fórumot, és megtudják, hogy Elemzéseket Garazsazó, Vadakat Terelő Kontakta IS vagyok, akkor az lesz, hogy túlképzett.

Azt azért ugye tudod, hogy attól, hogy a halkonzerven kívül mást nem tudsz angolul, attól még vehetsz bármit, csak némán leemeled a polcról, odaviszed a pénztárhoz és egy kukk nélkül kifizeted, kezébe nyomod a lóvét :Đ :kma:

Szerkesztette: Raynes 2015. 10. 15. 21:40 -kor

„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92127 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:36

Mert Jonesc írta, hogy betanított beszoptad? Gratula! A valóság is érdekel, vagy csak az, amit rossz indulatból ír tokabá és a sok féleszű :-s

Gondolod ennyire hgülye egy cég, hogy kifizet havi egy millát betanított munkára :-s nemá, mennyire vagy és a ki a hülye, meg miért maradtam itt -s

Néha nagyon nehéz veletek.
Meg mi a baj, hogy a munkám ér ennyit :-s

Bammeg, távol a családtól, szinte egész nap bent sportolok, s még így is kevésnek tartom, amit kerestem.

Minek idegeskedsz? Nem agysebésznek mentél. Ragasztót fújkodni, meg néha lakkot egyféle felületre nehogy már szakmunkának nevezzük.

Ha ez kell ahhoz, hogy haladjon a sor, akkor nyilván bizonyos kereteken belül fizetnek érte akármennyit, vagy bármennyit, mert ha megáll a gyártás akkor az többe fáj.

Nem a cég a hülye egyébként hanem a felelős vezető, aki nem tudta megszervezni, hogy egy ilyen egyszerű melóra már meglegyen a 6-8 betanított olcsóbb munkás.

Szerkesztette: JonesC 2015. 10. 15. 21:41 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92128 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:42

OK, logikai bukfenc jöjjön, nehogy valaki átugorja, mert be fogom idézni.
Ha betanított munka, aki minket betanított (ilyen nem volt). Miért ne taníthatná be azt, akit alulfizetve alkalmaznának :-s

Sajnos itt olyan tanult és okos emberek nyüzsögnek, hogy néha túlteng az okoisság, szinte a saját okosságuktól, és tanultságuktól részegülnek meg, ilyen apróságokon meg simán skip :-D

Nem baj, a lényeg, hogy guga hazudik, meg hülye is, legalább van viszonyítási alap, hogy az ő élete miért tökéletes, nekem meg a kurva anyámat, mert általában elbaszok mindent, s nincs olyan dolog, nem létezik, amit jól csinálnék :nevet:

S, hogy miért?
Mert az enyém nyilvános a saját faszságait, meg eldugja, mert egy kibaszott sötét állat, aki még nálam is aljasabb, de azért kertesi a lépcsőfokot, hogy kin kéne átlépni azon, hogy ebben a posvány topikban délcelegjen :up:

Dakujem.

#92129 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:44

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:36

s még így is kevésnek tartom, amit kerestem.

Na, meg már a pofa is nagy 10x seszi után? Az a baj, hogy betanított. Vagy még annyi sem. Ilyenre n+1 jelentkező lenne, szóval valami sántít. És amire tömegével jelentkeznének 200ezer alatt is, vagy még olcsóbban, az jó kérdés. Nem jellemző, hogy poénból ennyit csengetnek, mert a guga jó arc.
Make love not Wor.

#92130 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:42

OK, logikai bukfenc jöjjön, nehogy valaki átugorja, mert be fogom idézni.
Ha betanított munka, aki minket betanított (ilyen nem volt). Miért ne taníthatná be azt, akit alulfizetve alkalmaznának :-s

Sajnos itt olyan tanult és okos emberek nyüzsögnek, hogy néha túlteng az okoisság, szinte a saját okosságuktól, és tanultságuktól részegülnek meg, ilyen apróságokon meg simán skip :-D

Nem baj, a lényeg, hogy guga hazudik, meg hülye is, legalább van viszonyítási alap, hogy az ő élete miért tökéletes, nekem meg a kurva anyámat, mert általában elbaszok mindent, s nincs olyan dolog, nem létezik, amit jól csinálnék :nevet:

S, hogy miért?
Mert az enyém nyilvános a saját faszságait, meg eldugja, mert egy kibaszott sötét állat, aki még nálam is aljasabb, de azért kertesi a lépcsőfokot, hogy kin kéne átlépni azon, hogy ebben a posvány topikban délcelegjen :up:

Dakujem.

Nyilván neked is elmutogatta valaki, hogy mi, merre, hogy. Rendesebb pénzért ezt kábé bárkinek el lehetne mutogatni, osz' jóidő.

Szerintem inkább valami módon így szipkázzák a zsetont, és direkt csak ilyen fogyatékosokat hívnak be, aki még arra se képes amire te.

Idézet

#92131 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:46

Szóval be sem tanítottak? Akkor még egyszerűbb szalagmeló, semmi képzettség, helyi tudás nem kell hozzá, csak lapát.
Make love not Wor.

#92132 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:49

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 22:37

Dúk Núköm? Na jó, abbafejezem, mert ha a cégesek is olvassák a fórumot, és megtudják, hogy Elemzéseket Garazsazó, Vadakat Terelő Kontakta IS vagyok, akkor az lesz, hogy túlképzett.

Azt azért ugye tudod, hogy attól, hogy a halkonzerven kívül mást nem tudsz angolul, attól még vehetsz bármit, csak némán leemeled a polcról, odaviszed a pénztárhoz és egy kukk nélkül kifizeted, kezébe nyomod a lóvét :Đ :kma:

Kártyával fizetek, semmi készpénz, halkonzerv nyema, egyébként szeretem, de ha lehet inkább főzök magamra, meg szeretek is alkotni főztöt, megenni is jobban ízlik, hogy dolgoztam valamit rajta. Melónak meg mindjárt vége, már most tiszta, hogy 2 embert vesznek át, engem és a kollegámat. Viszont nem maradok, megyek tovább.

Annyit viszont elmondhatok, hogy kibaszott jó volt.
Ha belemennének a bértárgyalásba, van rá esély, nem vinném túlzásba.

1000 juró + hetel + food.
Azt viszont nem kötném az orrukra, hogy csak is addig, amíg cégen belül át nem lépném a határt.
Tök jó fej osztrák vcezetők sétálnak fel, s alá a délelőttös műszakban. Elég csak bemutatnom neki, hogy a rendszert ki tudom szolgálni, s elsipogni magam, hogy inkább náluk szeretném, ill. tovább tanulni, s képezni magam, mert vonz a német nyelv :omg:

nacionalizmus forever, sose gondoltam, hogy ennek van piaci értéke :nevet:

#92133 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 22:46

Szóval be sem tanítottak? Akkor még egyszerűbb szalagmeló, semmi képzettség, helyi tudás nem kell hozzá, csak lapát.

3 évet tanultam, van képzettségem a szórópisztolyhoz, évekig melóztam vele, további kérdés :-s
Nem kell, mert ugyanezt a fonalat fogod küvetni, hogy szart sem érek, menjek anyámba, hogy létezek :nevet:

:up:

Aludni megyek, egy túlfizetett alvásra.

#92134 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:51

3 évet tanultam, van képzettségem a szórópisztolyhoz, évekig melóztam vele, további kérdés :-s
Nem kell, mert ugyanezt a fonalat fogod küvetni, hogy szart sem érek, menjek anyámba, hogy létezek :nevet:

:up:

Aludni megyek, egy túlfizetett alvásra.

Mert ehhez a munkához roppant nagy képzettség kell :)

De egyébként baromira el vagy ezzel tévedve, senki sem sajnálja, hogy betaláltál ezzel, de attól még betanított munka marad. Legyen szerencséd vele a továbbiakban, de én nem fektetnék túl nagy reményeket abba, hogy ebből lesz a nemzetközi karriered, ez innen nézve egy glitchnek tűnik leginkább a cég működésében.

Idézet

#92135 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 21:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 22:45

Nyilván neked is elmutogatta valaki, hogy mi, merre, hogy. Rendesebb pénzért ezt kábé bárkinek el lehetne mutogatni, osz' jóidő.

Szerintem inkább valami módon így szipkázzák a zsetont, és direkt csak ilyen fogyatékosokat hívnak be, aki még arra se képes amire te.

OK, leredukálom, hogy ne bassza az agyad többet. Szobafestő szakmám van, nálunk default a festékszóró pisztoly használata, évekig dolgoztam vele ipari területen fémre, fára, anyádra.
Így mertem jelentkezni, s tesztelve lett, hogy tudok e vele bánni, mert itt helyben az autószerelők azok, akik ezt a szakmát elsajátítják. Leteszteltek, átmentem, még is mi a faszomat kellett volna betanítani, ha évekig fújtam pisztollyal :-s :-s :-s lécci áruld már el?

Van rajta három tekerenttyű, kell a pontos neve? Festék, nyomás és tágulás szabályzó, kell a könyvben leírt neve? Eme hárommal lehet a porlasztást és a festékvastagságot szabályozni.

Aaaanyáááád bammeg, 5 kérdésre sem tudnál válaszolni festékszórással kapcsolatban, nem hogy egyre. Ezért nem betanított munka bammeg, ezért kiemelt bérezés, trainer, de végleges, ebben a hónapban lejár a szerződésünk, nincs több millás fizetés, visszaveszik.

Bár ember még nincs helyettünk fillérekért, nekünk meg tovább nem akarnak fizetni,m viszont léptem aludni, holnap meló.

#92136 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:02

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 22:56

Mert ehhez a munkához roppant nagy képzettség kell :)

De egyébként baromira el vagy ezzel tévedve, senki sem sajnálja, hogy betaláltál ezzel, de attól még betanított munka marad. Legyen szerencséd vele a továbbiakban, de én nem fektetnék túl nagy reményeket abba, hogy ebből lesz a nemzetközi karriered, ez innen nézve egy glitchnek tűnik leginkább a cég működésében.

S még is ki a kurva anyám tanított volna be meg mikor :-s

3 hónapra jöttem, előre tudtam.

Mindjárt kereshetek mást.
Szerencsére arra jó volt, hogy megismertem embereket, mint pl a szobatársamat, aki kijárta a havi 250 küvecsemet :up:

Meg másokat, akik nem olyan hozzáállással rendelkeznek, mint te, hogy ha már létezel, akkor inkább dögölj meg :omg:

Hja, hogy véletlenül segítőkészek :-s hja, hogy létezik ilyen, hogy nem vagyok tökéletes, de még is sikerül összetalálkoznom olyan némettel, aki a térdéd csapkodva vihog :-s

Tudod vceled miért nem fordul elő? Azért, mert nem tudod :fuck:

#92137 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 21:58

Van rajta három tekerenttyű, kell a pontos neve? Festék, nyomás és tágulás szabályzó.

Na, ezt kár volt írni, mert ezzel a mi Dzsaanszink igazolva látja majd magát. Igaz belőlem az irigység beszél, örülnék én a 16 órázásnak, de akár még 8-nak is, mert itt egyelőre csak részmunkaidős átmeneti munka van, ha van is egy-egy nap 8 órás, akkor a kimaradt napok húzzák le az átlagot 0-val :-(
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92138 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:58

OK, leredukálom, hogy ne bassza az agyad többet. Szobafestő szakmám van, nálunk default a festékszóró pisztoly használata, évekig dolgoztam vele ipari területen fémre, fára, anyádra.
Így mertem jelentkezni, s tesztelve lett, hogy tudok e vele bánni, mert itt helyben az autószerelők azok, akik ezt a szakmát elsajátítják. Leteszteltek, átmentem, még is mi a faszomat kellett volna betanítani, ha évekig fújtam pisztollyal :-s :-s :-s lécci áruld már el?

Van rajta három tekerenttyű, kell a pontos neve? Festék, nyomás és tágulás szabályzó, kell a könyvben leírt neve? Eme hárommal lehet a porlasztást és a festékvastagságot szabályozni.

Aaaanyáááád bammeg, 5 kérdésre sem tudnál válaszolni festékszórással kapcsolatban, nem hogy egyre. Ezért nem betanított munka bammeg, ezért kiemelt bérezés, trainer, de végleges, ebben a hónapban lejár a szerződésünk, nincs több millás fizetés, visszaveszik.

Bár ember még nincs helyettünk fillérekért, nekünk meg tovább nem akarnak fizetni,m viszont léptem aludni, holnap meló.

Na jó legyen 30 perc cigiszünettel amíg ezt a munkafolyamatot megtanulja bárki 60 feletti IQ-val. Még valami? Amúgy le se szarom a festék szórást, de ami ehhez a melóhoz kell, annak köze nincs szakmai tudáshoz. Eddig se baszta az agyam, veled ellentétben nekem nem fáj, hogy valakit kifizetnek a munkájáért.

Idézet

#92139 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 23:02

S még is ki a kurva anyám tanított volna be meg mikor :-s

3 hónapra jöttem, előre tudtam.

Mindjárt kereshetek mást.
Szerencsére arra jó volt, hogy megismertem embereket, mint pl a szobatársamat, aki kijárta a havi 250 küvecsemet :up:

Meg másokat, akik nem olyan hozzáállással rendelkeznek, mint te, hogy ha már létezel, akkor inkább dögölj meg :omg:

Hja, hogy véletlenül segítőkészek :-s hja, hogy létezik ilyen, hogy nem vagyok tökéletes, de még is sikerül összetalálkoznom olyan némettel, aki a térdéd csapkodva vihog :-s

Tudod vceled miért nem fordul elő? Azért, mert nem tudod :fuck:

Velem is előfordul, csak én nem csapkodom közben a térdemet. Egyelőre te szurkoltál itt világ végéért. Segítőkészség itt is akad, neked is segítettünk itt a topikban mielőtt kimentél szopni labancokhoz.

Idézet

#92140 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 23:04

Na jó legyen 30 perc cigiszünettel amíg ezt a munkafolyamatot megtanulja bárki 60 feletti IQ-val. Még valami? Amúgy le se szarom a festék szórást, de ami ehhez a melóhoz kell, annak köze nincs szakmai tudáshoz. Eddig se baszta az agyam, veled ellentétben nekem nem fáj, hogy valakit kifizetnek a munkájáért.

Sztori elején mondjuk még nem ez volt, hogy ekkora gyakorlata van benne, évekig ipari terület, satöbbi. Csak festő. No mindegy, remélem egyszer ezt is levideózza.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4605
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.