Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 22:45
Nyilván neked is elmutogatta valaki, hogy mi, merre, hogy. Rendesebb pénzért ezt kábé bárkinek el lehetne mutogatni, osz' jóidő.
Szerintem inkább valami módon így szipkázzák a zsetont, és direkt csak ilyen fogyatékosokat hívnak be, aki még arra se képes amire te.
OK, leredukálom, hogy ne bassza az agyad többet. Szobafestő szakmám van, nálunk default a festékszóró pisztoly használata, évekig dolgoztam vele ipari területen fémre, fára, anyádra.
Így mertem jelentkezni, s tesztelve lett, hogy tudok e vele bánni, mert itt helyben az autószerelők azok, akik ezt a szakmát elsajátítják. Leteszteltek, átmentem, még is mi a faszomat kellett volna betanítani, ha évekig fújtam pisztollyal

lécci áruld már el?
Van rajta három tekerenttyű, kell a pontos neve? Festék, nyomás és tágulás szabályzó, kell a könyvben leírt neve? Eme hárommal lehet a porlasztást és a festékvastagságot szabályozni.
Aaaanyáááád bammeg, 5 kérdésre sem tudnál válaszolni festékszórással kapcsolatban, nem hogy egyre. Ezért nem betanított munka bammeg, ezért kiemelt bérezés, trainer, de végleges, ebben a hónapban lejár a szerződésünk, nincs több millás fizetés, visszaveszik.
Bár ember még nincs helyettünk fillérekért, nekünk meg tovább nem akarnak fizetni,m viszont léptem aludni, holnap meló.