HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92141 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 15. 23:06

Velem is előfordul, csak én nem csapkodom közben a térdemet. Egyelőre te szurkoltál itt világ végéért. Segítőkészség itt is akad, neked is segítettünk itt a topikban mielőtt kimentél szopni labancokhoz.

2 hét kirándulás, de a fiam mitt a mai napig nem mondtam le róla, láttam mit melózott napi 10 órában, megéri a kitartást. Bár utóbbi időben pont azért nem tettem ez ügyben semmit, mert arra hivatkoztak, hogy még nem kapták meg a pénzt. Én meg nfogom kapni a fiamért. Promise you! Már, ha tudod mit jelent az ilyesmi.

Engem nem lehet csak úgy lepasszolni, addig vagyok szúnyog a beiktatott szünettel, ,amíg csak kell és csak is a fiam miatt.
Innen most nem sokat tudok tenni, de mindjárt vége. Tudom hol vannak, s a fiamnak a kezébe fogom adni a pénzt, hogy tessék, ezért dolgoztál.
Ennek ez a módja, nem az, hogy nem fizetnek ki. Ilyet lehet akarni, én meg guga vagyok.

Sorry, kis idő, és lejátszódik, egyelőre melóznom kell.

#92142 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 23:19

Sztori elején mondjuk még nem ez volt, hogy ekkora gyakorlata van benne, évekig ipari terület, satöbbi. Csak festő. No mindegy, remélem egyszer ezt is levideózza.

M a már minden iparilag megy, egy komplett lakás lefújása kb. 15 perc. Labancoknál csináltam. Évekkel azelőtt is létezett szórópisztoly, mást fújtam. MTA alagsorát, vagy soroljam, hogy Budapesten mennyit pisztolyoztam? Ráadásul nem is élveztem annyira, mint ezt, mert sem nem volt komfortos, sem nem fizették meg :omg:

#92143 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:21

Promise you!

Prom issue? Na jó, nem szemétkedek, elég neked JónásTszi, én úgy is dextrózozni nézek be, nem miattad :kma:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#92144 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 23:25

Prom issue? Na jó, nem szemétkedek, elég neked JónásTszi, én úgy is dextrózozni nézek be, nem miattad :kma:

Betett a vinoteka rendesen, nem gyenge fruit and natiral bor, elég szépen vagyok, s gondban :-D kurva jó zene megy fülesen, elszakadni nehéz tőle, dex meg baszódjon meg :nevet:

#92145 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 15. 22:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 23:25

Prom issue?

Tényleg így van leírva? Megjegyzem, mert eddig csak feliratos filmekben hallottam a kiejtését :omg: onnan ismerem, s saját kútfőből pirkantottam le.

#92146 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 21:59

Jó itt náluk, kiba jól fizetnek, sőt, túl vagyok fizetve ezt aláírom, az meg nem marad meg, aki nem kedveli ezt a melót, vagy nem szívből tesz akát többet is, mint elő van írva, már közülünk is esett ki ember, nem pótolták. Sőt azok sem jelentkeznek, akiket be kéne tanítani, mert őket meg rohadtul alulfizetik, egy darabig maradunk. Ebből béralku lesz már előre látom, mert hosszú távon 1 millát havonta nem akarnak fizetni, én meg kevesebbet nem szeretnék keresni a családtól távol úgy, hogy bármikor szólnak 16, és már ugrok is. Kint az idő alkalmatlan a kirándulásra, hotelben bőrözni ingyen meg nem pálya, akkor inkább pistole de granda, mármint nagyban. Krumplisaláta 1kg 2 juró, betáraztam belőle a céges hűtőbe, kenyér nem kell hozzá, laktató.

Most azt az időszakot élem, hogy fektetett nyolcas, minden végtelenül érkezik. Az élmények, a pénz, s a tanulás.
Dakujem :-D

Ahha
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92147 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 16:33

Gondolod megeszem, ha megromlik :-s még a negyede is olyan laktató volt, hogy erősen kétlem a vacsorát, pedig vásároltam hozzá, és készültem. Van hűtő, szerintem kibír 4 napot, de ha bármi gáz van, miért enném meg? Szándékosan, csak azért, mert 4 napos, nem fogom kidobni. De ha a hűtőben megromlik, amit erősen kétlek, akkor sajnos kuka.

Gondolom. Vagy kidobod a kukába, és onnan eszed meg, úgy fejedelmi.

#92148 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:21

Kb. 30 percembe került a hamis magyar történelem, amit megtanult. További kvescsünsz úgy, hogy soha nem tanultam angolul?
Vihoghatsz a gatyádba, de a helyzet kettős és nem egyszerű.

Itt nem csak, hogy ki kell javítanom, hogy mit nem tud pontosan, de az esélyem nulla, a végén pedig kezet fogtunk, mert megértette.

És tudod mit? Bekaphatod! Esélyed sem lenne, mert asnnyira okos vagy, hogy ilyen helyzetben meg sem mernél szólalni :omg:
Engem meg leszarom a beosztását :-s

Ahham. Nem vagy kicsit beképzelt, hülyegyerek?

#92149 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:53

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 15. 22:33

Havi 1 milla betanítottért? Hátvaze, ide tart a világ?

Euroban. Majd utalják neki western unionon, perfekt.

#92150 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:42

OK, logikai bukfenc jöjjön, nehogy valaki átugorja, mert be fogom idézni.
Ha betanított munka, aki minket betanított (ilyen nem volt). Miért ne taníthatná be azt, akit alulfizetve alkalmaznának :-s

Sajnos itt olyan tanult és okos emberek nyüzsögnek, hogy néha túlteng az okoisság, szinte a saját okosságuktól, és tanultságuktól részegülnek meg, ilyen apróságokon meg simán skip :-D

Nem baj, a lényeg, hogy guga hazudik, meg hülye is, legalább van viszonyítási alap, hogy az ő élete miért tökéletes, nekem meg a kurva anyámat, mert általában elbaszok mindent, s nincs olyan dolog, nem létezik, amit jól csinálnék :nevet:

S, hogy miért?
Mert az enyém nyilvános a saját faszságait, meg eldugja, mert egy kibaszott sötét állat, aki még nálam is aljasabb, de azért kertesi a lépcsőfokot, hogy kin kéne átlépni azon, hogy ebben a posvány topikban délcelegjen :up

Dakujem.

Akkor kérjük a napi főhajtást 2013 miatt

#92151 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:49

Kártyával fizetek, semmi készpénz, halkonzerv nyema, egyébként szeretem, de ha lehet inkább főzök magamra, meg szeretek is alkotni főztöt, megenni is jobban ízlik, hogy dolgoztam valamit rajta. Melónak meg mindjárt vége, már most tiszta, hogy 2 embert vesznek át, engem és a kollegámat. Viszont nem maradok, megyek tovább.

Annyit viszont elmondhatok, hogy kibaszott jó volt.
Ha belemennének a bértárgyalásba, van rá esély, nem vinném túlzásba.

1000 juró + hetel + food.
Azt viszont nem kötném az orrukra, hogy csak is addig, amíg cégen belül át nem lépném a határt.
Tök jó fej osztrák vcezetők sétálnak fel, s alá a délelőttös műszakban. Elég csak bemutatnom neki, hogy a rendszert ki tudom szolgálni, s elsipogni magam, hogy inkább náluk szeretném, ill. tovább tanulni, s képezni magam, mert vonz a német nyelv :omg:

nacionalizmus forever, sose gondoltam, hogy ennek van piaci értéke :nevet:

Nincs is kártyád, a múltkor mondtad, csak a nejednek.

#92152 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 22:51

3 évet tanultam, van képzettségem a szórópisztolyhoz, évekig melóztam vele, további kérdés :-s
Nem kell, mert ugyanezt a fonalat fogod küvetni, hogy szart sem érek, menjek anyámba, hogy létezek :nevet:

:up:

Aludni megyek, egy túlfizetett alvásra.

Azt mondtad sosem melóztál, csak villanyórásként keveset.

#92153 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 05:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 23:30

Tényleg így van leírva? Megjegyzem, mert eddig csak feliratos filmekben hallottam a kiejtését :omg: onnan ismerem, s saját kútfőből pirkantottam le.

Az angol felsővezetőkkel azért majd ügyesebben tárgyalj!

#92154 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 06:00

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#92155 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 06:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 23:30

Ne jegyezd meg csak szórakozik :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92156 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 06:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 23:21

2 hét kirándulás, de a fiam mitt a mai napig nem mondtam le róla, láttam mit melózott napi 10 órában, megéri a kitartást. Bár utóbbi időben pont azért nem tettem ez ügyben semmit, mert arra hivatkoztak, hogy még nem kapták meg a pénzt. Én meg nfogom kapni a fiamért. Promise you! Már, ha tudod mit jelent az ilyesmi.

Engem nem lehet csak úgy lepasszolni, addig vagyok szúnyog a beiktatott szünettel, ,amíg csak kell és csak is a fiam miatt.
Innen most nem sokat tudok tenni, de mindjárt vége. Tudom hol vannak, s a fiamnak a kezébe fogom adni a pénzt, hogy tessék, ezért dolgoztál.
Ennek ez a módja, nem az, hogy nem fizetnek ki. Ilyet lehet akarni, én meg guga vagyok.

Sorry, kis idő, és lejátszódik, egyelőre melóznom kell.

Mármint milyesmi? A te ígéreted? Tudom mit jelent, semmit. A két hetes, száz szavas angoloddal meg fölöslegesen kóstolgatsz, valószinűleg nagyobb az angol szókincsem, mint a te magyarod. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92157 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 20:07

Jajj, hagyd már ezt a sethista filozófiai szart, akadjál le róla. Tényleg, szerencsétlen balesetet szenvedett vagy megbetegedett emberek nevében szólok, hogy nagyon gáz. Szerinted aki bajba kerül, megbetegszik, önhibáján kívül baleset vagy más veszteség éri, az tehet róla, meg volt előtte valóságlenyomata, te nagyoneszes ufókutató? Persze hogy nem. Lehet képzelegni, meg tervezgetni, de a valósághoz nem sok köze van, sokszor a valóságra nem lehet hatni még tervezéssel, ráhatással sem, annyira összetett, annyi benne az embertől független tényező. Vagy a gazda, akinek elveri a termését a rossz idő, hiába fóliázott, permetezett, kínlódott? Látszik tényleg annyi élettapasztalatod van, mint egy ötévesnek, pedig azt hittem, hogy mióta nem jelentkeztél, komolyodtál azért egy minimálisat. Egy dolog az ufószarba vetett hit, meg másik ez az idegesítő, álokoskodó szar, amit művelsz, de tényleg. Addig leszel ilyen nagyon okos, míg téged is nem ér egyszer valami baj, aztán szakértheted utána, hogy milyen lenyomatod volt a valóságról, meg hogyan hatottál rá, meg utána írogathatod róla a Tanulmányokat és Szimbólumelemzéseket A Garázsba.

A legritkább esetben üt el úgy busz az embert, hogy szándékosság van benne, legtöbbször előre nem látott oka van.

Szerk.: mert miért ne. Meg mielőtt okoskodnál, hogy erre van a biztosítás, csak szólok, hogy az sokszor nem fedezi az egész kárt, meg a lábad, életed, egészséged nem adja vissza, akkor sem, ha millókat kaszálsz vele egy kártérítési perben.

Nekem mély megértéseket adott, és választ kaptam sok sok kérdésre. Jó hatással van rám, mindenkinek ajánlom. Aki keresi az élet értelmét és nem kedveli a spirituális ömlengéseket. Nem beszél rá semmire, nem hülyítés, távol áll ettől a könyvtől bármiféle ilyen megjelölés.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92158 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 07:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 08:45

Nekem mély megnemértéseket adott, és választ kaptam sok sok kérdésre. Jó hatással van rám, mindenkinek ajánlom. Aki keresi az élet értelmét és nem kedveli a spirituális ömlengéseket. Nem beszél rá semmire, nem hülyítés, távol áll ettől a könyvtől bármiféle ilyen megjelölés.

Kijavítottam.

Idézet

#92159 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 07:46

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2015. 10. 15. 20:07

Jajj, hagyd már ezt a sethista filozófiai szart, akadjál le róla. Tényleg, szerencsétlen balesetet szenvedett vagy megbetegedett emberek nevében szólok, hogy nagyon gáz. Szerinted aki bajba kerül, megbetegszik, önhibáján kívül baleset vagy más veszteség éri, az tehet róla, meg volt előtte valóságlenyomata, te nagyoneszes ufókutató? Persze hogy nem. Lehet képzelegni, meg tervezgetni, de a valósághoz nem sok köze van, sokszor a valóságra nem lehet hatni még tervezéssel, ráhatással sem, annyira összetett, annyi benne az embertől független tényező. Vagy a gazda, akinek elveri a termését a rossz idő, hiába fóliázott, permetezett, kínlódott? Látszik tényleg annyi élettapasztalatod van, mint egy ötévesnek, pedig azt hittem, hogy mióta nem jelentkeztél, komolyodtál azért egy minimálisat. Egy dolog az ufószarba vetett hit, meg másik ez az idegesítő, álokoskodó szar, amit művelsz, de tényleg. Addig leszel ilyen nagyon okos, míg téged is nem ér egyszer valami baj, aztán szakértheted utána, hogy milyen lenyomatod volt a valóságról, meg hogyan hatottál rá, meg utána írogathatod róla a Tanulmányokat és Szimbólumelemzéseket A Garázsba.

A legritkább esetben üt el úgy busz az embert, hogy szándékosság van benne, legtöbbször előre nem látott oka van.

Szerk.: mert miért ne. Meg mielőtt okoskodnál, hogy erre van a biztosítás, csak szólok, hogy az sokszor nem fedezi az egész kárt, meg a lábad, életed, egészséged nem adja vissza, akkor sem, ha millókat kaszálsz vele egy kártérítési perben.

Nekem mély megértéseket adott, és választ kaptam sok sok kérdésre. Jó hatással van rám, mindenkinek ajánlom. Aki keresi az élet értelmét és nem kedveli a spirituális ömlengéseket. Nem beszél rá semmire, nem hülyítés, távol áll ettől a könyvtől bármiféle ilyen megjelölés.

Hajlamos vagyok azt hinni, tényleg van benne valami...tényleg létezhet szerintem, hogy olyan lények szóljanak befogadó tudattal rendelkező emberekhez, akik nem a mi fizikai síkunkon léteznek... az már más kérdés, hogy vajon ők mindentudóak e, és tényleg színigazat mondanak, vagy éppenséggel ugyanúgy korlátok közé vannak szorítva, mint mi....

Ha belegondolsz, sok betegségnek pszichikus oka is van, ezt az orvosok is alátámasztják! A könyvek pedig nem arról beszélnek. hogy balesetet szenvedtél, most jol megkaptad, nem. Hanem arról, hogy sok olyan tényező okozhat látszólag balszerencsét, amelynek okai mi vagyunk és KÖZVETETT módon okozzuk magát a balesetet.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 07:48 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92160 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 07:15

Mármint milyesmi? A te ígéreted? Tudom mit jelent, semmit. A két hetes, száz szavas angoloddal meg fölöslegesen kóstolgatsz, valószinűleg nagyobb az angol szókincsem, mint a te magyarod. :)

Mindenben nagyobb vagy, mindenkinél, főleg itt a topikban :nevet:

próbáld ki magad a való életben is virtuálmisi.

Nem tűnt fel, hogy soha nem tanultam angolt, mert nem volt rá szükségem :-s csak azóta használom, amióta itt vagyok, számomra még az is fura, hogy 5-6 szót egymás után tudok rakni, s van ember, aki érti :omg: erre jössz, hogy az én faszom nagyobb....

wehehe, gratula a topikbéli megmérettetéshez, inteligáncs faszi, akinek csak a kibaszott lényeg nem esik le soha.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4606
  • 4607
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.