HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • 4611
  • 4612
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92181 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 09:26

A BÜDÖS KURVA ANYÁDAT VÁLASZTOD, NEM A BETEGSÉGEDET

Leszarom a véleményed, ettől én még így gondolom!

És látszik, hogy a sorok mögött nem tudsz olvasni! Felszínes a gondolkodásod nagyon!

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 08:27 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92182 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:27

a kurva anyádat te féreg

de várd meg Jahnot, ő is ezt fogja mondani te faszarc
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92183 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:28

És látszik, hogy a sorok mögött nem tudsz olvasni! Felszínes a gondolkodásod nagyon!

Szerkeszgesd a portásfülkében a papírjaidat, hülyegyerek

#92184 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 09:27

a kurva anyádat te féreg

de várd meg Jahnot, ő is ezt fogja mondani te faszarc

Nem tudom mi ennek a hirtelen felháborodásnak az oka. Látszik hogy nem állsz azon a szinten, hogy mindezt megértsd.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 08:30 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92185 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:29

A folytva egyébként mit jelent nyelvészül?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92186 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 15. 23:30

Tényleg így van leírva? Megjegyzem, mert eddig csak feliratos filmekben hallottam a kiejtését :omg: onnan ismerem, s saját kútfőből pirkantottam le.

Csak a magyar történelmet hamisították? Mást nem? Magyart minek, mi lenne más tőle?
Make love not Wor.

#92187 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:22

Magunk választjuk meg betegségeinket, csakúgy, mint születésünk és halálunk körülményeit is. Minden betegségre vonatkozik ez, légyen az balesetben eltört láb vagy fekély. Ez nem azt jelenti, hogy tudatosan választunk!!!; nem arról van szó, hogy valaki leül, és így spekulál: „No, azt hiszem, ma délután háromkor a patika előtt el fogom törni a lábamat.” Nem; bensőnk egy része zaklatott, el van folytva, ezért TUDATTALANUL választ egy betegséget vagy balesetet, hogy a belső helyzetnek kifejezést adjon.

A kiemelt részek fontosak!

De alapvetően nincs jól meghatározható pillanata a halálnak, még váratlan baleset bekövetkezése¬kor sem.

persze a genetika az meg smafu. egy nem ismert fertőző ember a környezetedben dettó. a bensőd akarja elkapni a hivet. a csecsemő akar down kóros lenni. a zongora is azért esik a fejedre, mert azt választottad. ez egy évezredes, alapvetően primitív dolog újracsomagolása.
nekem végülis teljesen mindegy, hogy melyik konzerv létet választod. neked a polcon található konzervek közül ennek a címkéje tetszik. leveszed, fizetsz a pénztárnál, fogyasztod és boldog leszel.
az egy érdekesebb dolog, ahogy kiszarod az asztalra. neten nem nagy cucc az asztalra szarni. majd úgy egy onkológiai szakrendelésen menj körbe ezzel... biztos lesz pár ember, aki fogékony rád. a maradék meg max a morfium miatt nem veri szét a fejed. meg is érdemelnéd, ha odamennél hozzájuk ezzel.
van, aki el tudja fogadni, hogy a dolgok sokszor csak megtörténnek. mercsak. csakmer. van aki meg a legkisebb szarhoz is ideológiát gyárt. na, de ettől még azért gondolkodó ember kevéssé lesz.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92188 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 09:29

A folytva egyébként mit jelent nyelvészül?

Azt hogy elírtam.

De leírom még párszor hibásan, had rágódj rajta.

El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.

:)

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 08:32 -kor

paranormal.hu

#92189 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:29

Nem tudom mi ennek a hirtelen felháborodásnak az oka. Látszik hogy nem állsz azon a szinten, hogy mindezt megértsd.

Nem tudod?

#92190 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:32

Mi nem a sorok közt olvasunk, hanem az egyenes műszaki beszédet szeretjük. Ebbe az "így gondolom" nem fér bele, főleg ha fasság.
Make love not Wor.

#92191 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:31

Azt hogy elírtam.

De leírom még párszor hibásan, had rágódj rajta.

El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.
El van folytva.

:)

Inkább csak kuncogok. Miért nem akarsz inkább helyesen írni? Ha erősen koncentrálsz, még akár valóra is válhat.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92192 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 09:23

nyilván nem :) ha te mondod :)

mivel egy picit több rálátásom van a fizikai munkára, meg azokra a szezám utcából pofázó, nagyképű arcokra is, mint te, akiknek a fizikai munka már régóta büdös, meg lenézendő, így igen, nagyjából ez a tippem.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 10. 16. 08:35 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92193 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 09:29

Nem ja, csak Te meg a guga. Átlátnak minden kis mellébeszélésen, háttérhatalom is megvezeti a világot, de van akit nem sikerül, mert olyan okos.
Make love not Wor.

#92194 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:34

mivel egy picit több rálátásom van a fizikai munkára, meg azokra a szezám utcából pofázó, nagyképű arcokra is, mint te, így igen, nagyjából ez egy tippem.

jó tippmixezést akkor :) nagyképű az jójaz :)

ha már szerkesztettél, akkor büdösnek tényleg büdös, csináltam eleget. Viszont sosem néztem le, de oda se neki, lényeg, hogy neked jó (és több) rálátásod van a bármire is.

Szerkesztette: JonesC 2015. 10. 16. 08:37 -kor

Idézet

#92195 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

mivel egy picit több rálátásom van a fizikai munkára, meg azokra a szezám utcából pofázó, nagyképű arcokra is, mint te, így igen, nagyjából ez egy tippem.

ezt mire alapozod? honnan tudod mit dolgozik jonesc meg mivel tölti szabadidejét?

#92196 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 16. 09:35

Nem ja, csak Te meg a guga. Átlátnak minden kis mellébeszélésen, háttérhatalom is megvezeti a világot, de van akit nem sikerül, mert olyan okos.

a beteg akart lenni dumáért én símán agyonverném mindkettőt
semmi másért, csak ezért

#92197 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:37

mivel egy picit több rálátásom van a fizikai munkára, meg azokra a szezám utcából pofázó, nagyképű arcokra is, mint te, akiknek a fizikai munka már régóta büdös, meg lenézendő, így igen, nagyjából ez a tippem.

mivel szerkesztetted, mint Dex, azért még kiegészíteném, hogy a fizikai munka nekem konkrétan sosem volt lenézendő meg büdös, de jonesC-t sem hiszem ilyennek

#92198 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 09:31

persze a genetika az meg smafu. egy nem ismert fertőző ember a környezetedben dettó. a bensőd akarja elkapni a hivet. a csecsemő akar down kóros lenni. a zongora is azért esik a fejedre, mert azt választottad. ez egy évezredes, alapvetően primitív dolog újracsomagolása.
nekem végülis teljesen mindegy, hogy melyik konzerv létet választod. neked a polcon található konzervek közül ennek a címkéje tetszik. leveszed, fizetsz a pénztárnál, fogyasztod és boldog leszel.
az egy érdekesebb dolog, ahogy kiszarod az asztalra. neten nem nagy cucc az asztalra szarni. majd úgy egy onkológiai szakrendelésen menj körbe ezzel... biztos lesz pár ember, aki fogékony rád. a maradék meg max a morfium miatt nem veri szét a fejed. meg is érdemelnéd, ha odamennél hozzájuk ezzel.
van, aki el tudja fogadni, hogy a dolgok sokszor csak megtörténnek. mercsak. csakmer. van aki meg a legkisebb szarhoz is ideológiát gyárt. na, de ettől még azért gondolkodó ember kevéssé lesz.

Örülök, hogy a genetikát is felhoztad, legalább ezt is tisztázni tudjuk.

Minden belső Én, amikor új testet ölt fel, a teljes genetikai szerkezetébe beülteti azoknak a múltbeli fizikai formáknak az emlékét, amelyekben valaha megjelent. A jelenlegi jellemzők többnyire leárnyékolják a múltbelieket. Ezek meghatározóak, amazok rejtett módon vannak jelen, beépülve a kód mintájába. A jelenlegi test fizikai mintája tehát az Én korábbi fizikai formáinak, azok erősségeinek és gyengéinek genetikai emléke.

A testen belül láthatatlan rétegek találhatók; a legfelső réteg látható, ez természetesen a jelenlegi fizikai forma. De ezzel összeszövődve jelen vannak a láthatatlan rétegek, az „árnyék-” vagy rejtett rétegek, amelyek a személyiséghez tartozott, korábbi fizikai formákat jelentik.

Ezek amolyan köztes, készenléti állapotban vannak. A jelenlegi test atomszerkezetével elektromágneses kapcsolatban állnak. A ti fogalmaitok szerint ezek kívül esnek a fókuszon. Ennek ellenére részét képezik pszichés örökségeteknek. Gyakran folyamodtok egy elmúlt test egykori erejéhez, hogy ellensúlyozzatok valamely jelenlegi gyöngeséget. A test élettana tehát nemcsak a jelenlegi élet korábbi állapotait hordozza magában, hanem fizikailag is kitörölhetet¬lenül benne vannak a korábbi testek emlékei: azokéi, amelyeket a személyiség korábbi reinkarnációiban magára öltött.

Aki pedig értelmi fogyatékosként születik, az már a születése előtt előtt ezt választotta. Azért, mert így élve más szemszögből közelíti meg azt a problémát, amit előző életében nem tudott megoldani. Ebben az esetben a személy azért döntött a teljes betegség állapota mellett, hogy tisztábban áttekinthesse korábbi tevékenységét.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 08:43 -kor

paranormal.hu

#92199 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 16. 09:37

mivel szerkesztetted, mint Dex, azért még kiegészíteném, hogy a fizikai munka nekem konkrétan sosem volt lenézendő meg büdös, de jonesC-t sem hiszem ilyennek

Régebben volt részem benne elég, nem szeretem csinálni most már, és szerencsére belefér, hogy mással csináltassam ha kell. Ellenben sose néztem le, sőt ...

Idézet

#92200 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 16. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 16. 09:33

Inkább csak kuncogok. Miért nem akarsz inkább helyesen írni? Ha erősen koncentrálsz, még akár valóra is válhat.

Ezzel teljes mértékben egyetértek.

paranormal.hu

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4608
  • 4609
  • 4610
  • 4611
  • 4612
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.