Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 10:22
is. transzcendencia a kulcsszó. ahogy esetedben is. minden, ami kívül esik a mindennapi tudományokon, főleg azokon, amiket képességeid miatt nem érhetsz fel ésszel, egyből felkelti az érdeklődésed, ha abban bármilyen metafizikai koncepció vagy elem szerepel.
ezen még nem gondolkodtál el?
mondjuk oké, ha mindig előrébb vitt valahova. van weboldalad, cikkeket írsz, könyveid jelentek meg (mondjuk itt rosszmájú leszek, önfinanszírozású magánkiadásban, szóval valszeg nullára még nem futotta egy projekt sem).
a boldogság egy viszonylagos fogalom. ha ettől úgy boldognak és elégedettnek érzed magad, miért ne folytasd ezt az utat. merhogy azért láthatóan nem találod a helyed ott és úgy, ahogy vagy. az időmilliomos útkeresés nagy hátulütője, hogy lehet, egy másik úton boldogabb lennél.
Nem inkább éppen arrol van szó, hogy az a metafizikai koncepció amiről beszélek épp hogy olyan boonyolult és magasszintű, hogy az emberek többsége nem érti? A reinkarnáció és a szabad akarat dinamikája közötti összefüggések, a tudatformák szerveződése, a személyes hiedelmek természete épp ésszel igencsak nehezen fogható fel, nem beszélve az olyan összetett koncepciókról, mint a lehetséges valóságok, alternatív jelenek, vagy a tudat valóságteremtő mechanizmusa. Hát még koincidenciák és a reinkarnáció összefüggései.
És még nem beszéltünk a gondolati energiaegységek valóságteremtő folyamatáról, sem a psziché stukturális vonatkozásairól vagy a pszichológiai keretrendszerek funkcióiról.
Szerintem ezek sokkal bonyolultabb elméletek, mint a matematika vagy fizika bármely területe. A lehetségességek rendszere teljes mértékben magas szintű spirituális anyag, aki ezt érti, az nagyon sok mindent érteni fog.
Vagy elég szóbahoznom a szelfek működését, vagy a gestaltok mibenlétét. A tudat fluktuációs tevékenységéről se beszéltem még, de ehhez is igencsak erős fókusz kell, hogy megértsük.
De nézzük tovább mik vannak:
- A kreatív energia valóságépítő munkája
- A belső én és az ego kapcsolata
- A többdimenziós Isten
- Személyiségtöredékek
- Én projekció az álmokban
- A többdimenziós én
- A tárgyi valóság koncepciója
- Döntések és választások pszichés dimenziói
- Reinkarnációs szerepek
- Mentális keretrendszerek
- A fizikai világ természete
- A pszichológiai idő
- Kollektív valóságteremtés
- Az energiaszemélyiség diffúziója
- A lélek hatása a testre
- A koncentrált tudat hatása az evolúcióra
- Alternatív valóságok integrációja
- Pszichológiai minták a halál után
- A koincidenciák kombinációs faktorai
- Az egó önkorlátozó funkciója
- A természet kreatív vonatkozásai
- Piramis gestaltok a létezében
- Az én pszichológiai rétegei
- A születés és a halál körülményei
- Tudatállapotok energiamanifesztációi
- A többszörös tudati fókusz
- Pszeudomaterializáció
és ez még mind semmi, még sokkal több ismeret is hátravan. Mindről tudnék órákon át mesélni előadás keretében, de ehhez megfelelő közönség is kellene. De egyébként jelenleg is ezekről a dolgokról írok könyvet. Ja és mindez még a negyede SINCS a teljes anyagnak! Szerintem egyenként 500-600 oldalas könyvsorozat lesz.
De ezekbe még nem mentem bele. Még csak a felszínnel ismerkedünk. Sokkal mélyebb, összetettebb az egész Seth-filozófia mint egy laikus gondolná.
Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 16. 10:07 -kor