HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4618
  • 4619
  • 4620
  • 4621
  • 4622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92381 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 19. 07:57

erre is rosszul emlékszünk, guga?

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92382 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 09:43

Kicsinyt visszaolvastam, 2009-ben még fasza topik volt, amikor épp nem tartott guga hittanórát.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92383 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 09:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 08:48

Rosszul emlékszel, de nem gond.
Nem szoktam sírni, nem passzol a mentalitásomhoz. Innen jött a tokabá droidozása is, hogy mindig is megbecsültem azt, hogy nem kell munkahelyen melóznom, igaz, hogy nem is ennyi pénzt kerestem, de lazán elvoltunk a családdal, néha meg nem.

Utoljára 1998 környékén voltam munkahelyen, aztán jöttek a próbálkozások. Bánki tábor, az mondjuk jó volt, de elég is. Nőtincs, az is jó volt, nem miattam jöttünk el. Fakitermelés, nem miattam hagytuk abba, meg az őrszolgálat, az egy adott időszakra szólt. 500 Forintos órabér bejelentés nélkül otthon teljesen elfogadott, s Nógrád megyében nem is nagyon van más lehetőség. Ettől még jó hely, csak a fiatalok mind külföldön vannak.

Ellettem volna én a bungiban halálomig, meg a tyúkjaimmal. Más kártyalapok jöttek, alkalmazkodom, de igyekszem vissza :-D
Nem életcélom nekem a végletekig külföldön élni a családomtól távol. Van az a pénz, amiért egy ideig felvállalom, de sírni engem még senki sem hallott, főleg nem panaszkodni. Persze bele lehet magyarázni :omg:

Ez ut, mint a barom :nevet2:
Mennyit ellettel volna halalodig?

Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 19. 09:55 -kor

#92384 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 07:21

Sem vallási vezető, sem iránytű nem vagyok, de ha megindoklod, hogy szerinted miért valós dolog a reinkarnáció, vagy mik utalnak a létezésére, legjobb a saját tapasztalatod, akkor egy kézmozdulattal lesöpröm neked az asztalról. S, hogy miért?

Minden ember, beleértve önmagamat is, hevítve, vegyítve van olyan hamis információkkal, ami pontosan azt a legfontosabb értéket célozza meg, az ember lelkét. Emiatt annyi, de annyi varázslatos, és színes elfoglaltságot biztosítanak az emberek számára, hogy az igazság tű lesz a szénakazlaban, s ahhoz, hogy megtaláld, le kell égetni a szénakazlat.

Hmmm?

Megfogom neked délután keresni azt a néhány pontot, amiben egy rabbi elmeséli, hogy mi a legsikeresebb módszer arra, hogy pl. a magyarokat tudatosan, az életük végéig az orruknál fogva vezessék :-D szórakoztató, mert szinte minden igaz benne, egyetlen mondat hamis, és arra épít :-D
Az a logika benne, hogy az összes mondatot elutasítják, mondván összeesküvés elmélet, de mindegyik igaz. Csak egy mondatot fogadnak el, azt, ami hamis. Kipróbáltam, belinkeltem, és felhördültek az egész ellen, de kiemelték a hamis mondatot, hogy ez igaz :omg:

Engem érdekelne, aztán beszélhetünk róla :)

Dex alapvetően nem mond fasságokat, csak kicsit túlpörög benne a kommunikáció szak és mindezt úgy tálalja, hogy valami hiperfantasztikus tudományos maszlag lenne, amire persze nyilván jön a támadás, mert még nálam is kiveri a bullshit biztosítékot. Sorry, de tényleg. Ezt nem lehet így előadni baszki...
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92385 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:04

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 10:43

Kicsinyt visszaolvastam, 2009-ben még fasza topik volt, amikor épp nem tartott guga hittanórát.

Hát igen. Mondjuk Gömbibá sem kurvaanyázott fröcsögve oldalanként 5x. És nem ment egymás ekézése.

Mi lenne ha mondjuk egy hétre tényleg skippelnénk ezt a droidos témát (kibaszottul függetlenül attól, hogy kinek van igaza), meg azt, hogy guga hazudik meg amik még ilyen állandó jelleggel előkerülnek.

Engem spec érdekelnének guga történetei, csak valami oknál fogva nem maradt már ingere leírni az éjjeli műszakos répás poént, pedig sokkal élvezetesebb lenne ilyeneket olvasni, mint azon verni a billentyűzetet, hogy de én soha nem droidoztam és tsai.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92386 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:04

Hát igen. Mondjuk Gömbibá sem kurvaanyázott fröcsögve oldalanként 5x. És nem ment egymás ekézése.

Mi lenne ha mondjuk egy hétre tényleg skippelnénk ezt a droidos témát (kibaszottul függetlenül attól, hogy kinek van igaza), meg azt, hogy guga hazudik meg amik még ilyen állandó jelleggel előkerülnek.

Engem spec érdekelnének guga történetei, csak valami oknál fogva nem maradt már ingere leírni az éjjeli műszakos répás poént, pedig sokkal élvezetesebb lenne ilyeneket olvasni, mint azon verni a billentyűzetet, hogy de én soha nem droidoztam és tsai.

Már teljesen hülye lett sajnos. Amúgy azon a részen is nyomta a hittan órát el is mart vele pár arcot mint Zsul-t akiért konkrétan kár volt.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92387 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 11:11

Már teljesen hülye lett sajnos. Amúgy azon a részen is nyomta a hittan órát el is mart vele pár arcot mint Zsul-t akiért konkrétan kár volt.

Zsul-t én is hiányolom, viszont az utóbbi pár hónapban nem volt hittanóra.
BMWパワー
Kép

#92388 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 07:21

Sem vallási vezető, sem iránytű nem vagyok, de ha megindoklod, hogy szerinted miért valós dolog a reinkarnáció, vagy mik utalnak a létezésére, legjobb a saját tapasztalatod, akkor egy kézmozdulattal lesöpröm neked az asztalról. S, hogy miért?

Először is a reinkarnációnak nincs semmi köze az időhöz, csak a spirituális, lelki fókuszhoz. Nem helyes azt feltételezni, hogy jelenlegi életed cselekedeteit valamely korábbi életed okozza, vagy hogy ebben az életben szenveded el a büntetést egy korábbi élet bűneiért. Azonnali kommunikáció és azonnali - ha úgy tetszik - visszacsatolási rendszer működik. Vagyis minden egyes "korábbi" életed azonnali és a nagybetűs MOSTban zajlik.

Ezekből a más életekből áthozhatsz problémákat ide, bizonyos emberekhez jobban vonzódsz, akik ugyancsak egy másik inkarnációkból származhatnak.

A személyiség többdimenziós, hiszen álmodunk, érzünk, gondolkodunk, fantáziálunk. A gondolat eleve nem anyagi természetű, mint ahogy az álom sem az.

A gondolat valósága bizonyos mértékig tudatosan is érzékelhető mint a fizikai anyag mögött rejlő újító, teremtő erő. Az ilyen egyén tehát érti a halál idején megjelenő hallucinációkat, és teljes tudatossággal lép a lét következő síkjára. A tudatossá vált információ pedig továbbadódik a következő inkarnácónak, hogy megértse és alkalmazza.

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 19. 10:24 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92389 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:15

Azért beszivárgott, csak akinek szólt az nem értette :)

De mostanra már szimplán elhalt a maradék agya is. :)

Idézet

#92390 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:15

dehogynem

#92391 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 19. 11:21

dehogynem

Most ha néha volt is 1-2 bibliai idézet, az akkor sem az a mennyiség mint ami pár éve volt.
BMWパワー
Kép

#92392 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:28

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:26

Most ha néha volt is 1-2 bibliai idézet, az akkor sem az a mennyiség mint ami pár éve volt.

Meg néhány éve azért eléggé vegyes volt az összetétel, Pola, Vodi, Tiga, Tide, Anya, Leslie, meg még jópáran, szorri aki név szerint kimaradt, meg azok akik még itt vannak. Most már csak ennek a pojácának a hattyúdala, aki bánatában, hogy nem jött el a világvége, még dolgozni is hajlandó lett.

Idézet

#92393 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 11:16

Először is a reinkarnációnak nincs semmi köze az időhöz, csak a spirituális, lelki fókuszhoz. Nem helyes azt feltételezni, hogy jelenlegi életed cselekedeteit valamely korábbi életed okozza, vagy hogy ebben az életben szenveded el a büntetést egy korábbi élet bűneiért. Azonnali kommunikáció és azonnali - ha úgy tetszik - visszacsatolási rendszer működik. Vagyis minden egyes "korábbi" életed azonnali és a nagybetűs MOSTban zajlik.

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 10:16

azon még nem gondolkodtál el, hogy mit követhettél el előző életedben, ha mindig mindenen, amibe bármit bele tudsz látni, kézzelfogható és mellé meg van kis varázslat, csak úgy felvillanyozódsz?

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 10:19

De. Alighanem túlságosan szkeptikus és elutasító lehettem.

Tagra nyitott szajjal a faszerdobe.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92394 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:10

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 11:35

Tagra nyitott szajjal a faszerdobe.

A könnyebb értelmezés miatt beszélek múlt időről.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92395 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:17

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:10

Aha, vagy azert, mert nem tudod kovetni, hogy mikor mit hazudtal tevedtel.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92396 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:19

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 12:17

Aha, vagy azert, mert nem tudod kovetni, hogy mikor mit hazudtal tevedtel.

Az időről még nem beszéltem, nem tartok még ott. Egyelőre értsük meg azt, hogy mi a funkciója a reinkarnációnak.

paranormal.hu

#92397 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:10

Pedig sztem létezik múlt idő, nem lehetnek ugyanazok a tapasztalatok egyszerre egy párhuzamos világban.

Voltál már regressziós hipnózisban?
BMWパワー
Kép

#92398 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:19

Az időről még nem beszéltem, nem tartok még ott. Egyelőre értsük meg azt, hogy mi a funkciója a reinkarnációnak.

bakker, azt kellene megértened, hogy tényként kezelsz valami olyasmit, amelyet az emberek csak egy bizonyos része fogad el, és nem materiális alapon.
innentől az, hogy te a sajátos világszemléletbe, az űrgyíkokkal, háttérhatalommal, aszpartam szertárral, háttérhatalommal, gugával hogy illeszted be, az a te problémád lesz. nem másé.

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#92399 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:22

illetve hogy mi a bizonyíték rá

#92400 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:23

Nem fogják megérteni itt. És főleg nem úgy, ahogy te adod elő. No offence, de itt széllel szemben hugyozol, fejenállva.
BMWパワー
Kép

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4618
  • 4619
  • 4620
  • 4621
  • 4622
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.