The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 10. 19. 07:57
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.
Csak höööhhhnyeee
Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
Elküldve: 2015. 10. 19. 09:43
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 19. 09:55
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 08:48
Nem szoktam sírni, nem passzol a mentalitásomhoz. Innen jött a tokabá droidozása is, hogy mindig is megbecsültem azt, hogy nem kell munkahelyen melóznom, igaz, hogy nem is ennyi pénzt kerestem, de lazán elvoltunk a családdal, néha meg nem.
Utoljára 1998 környékén voltam munkahelyen, aztán jöttek a próbálkozások. Bánki tábor, az mondjuk jó volt, de elég is. Nőtincs, az is jó volt, nem miattam jöttünk el. Fakitermelés, nem miattam hagytuk abba, meg az őrszolgálat, az egy adott időszakra szólt. 500 Forintos órabér bejelentés nélkül otthon teljesen elfogadott, s Nógrád megyében nem is nagyon van más lehetőség. Ettől még jó hely, csak a fiatalok mind külföldön vannak.
Ellettem volna én a bungiban halálomig, meg a tyúkjaimmal. Más kártyalapok jöttek, alkalmazkodom, de igyekszem vissza

Nem életcélom nekem a végletekig külföldön élni a családomtól távol. Van az a pénz, amiért egy ideig felvállalom, de sírni engem még senki sem hallott, főleg nem panaszkodni. Persze bele lehet magyarázni

Ez ut, mint a barom

Mennyit ellettel volna halalodig?
Szerkesztette: FőDudu 2015. 10. 19. 09:55 -kor
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:01
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 07:21
Minden ember, beleértve önmagamat is, hevítve, vegyítve van olyan hamis információkkal, ami pontosan azt a legfontosabb értéket célozza meg, az ember lelkét. Emiatt annyi, de annyi varázslatos, és színes elfoglaltságot biztosítanak az emberek számára, hogy az igazság tű lesz a szénakazlaban, s ahhoz, hogy megtaláld, le kell égetni a szénakazlat.
Hmmm?
Megfogom neked délután keresni azt a néhány pontot, amiben egy rabbi elmeséli, hogy mi a legsikeresebb módszer arra, hogy pl. a magyarokat tudatosan, az életük végéig az orruknál fogva vezessék

Az a logika benne, hogy az összes mondatot elutasítják, mondván összeesküvés elmélet, de mindegyik igaz. Csak egy mondatot fogadnak el, azt, ami hamis. Kipróbáltam, belinkeltem, és felhördültek az egész ellen, de kiemelték a hamis mondatot, hogy ez igaz

Engem érdekelne, aztán beszélhetünk róla

Dex alapvetően nem mond fasságokat, csak kicsit túlpörög benne a kommunikáció szak és mindezt úgy tálalja, hogy valami hiperfantasztikus tudományos maszlag lenne, amire persze nyilván jön a támadás, mert még nálam is kiveri a bullshit biztosítékot. Sorry, de tényleg. Ezt nem lehet így előadni baszki...
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:04
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 10:43
Hát igen. Mondjuk Gömbibá sem kurvaanyázott fröcsögve oldalanként 5x. És nem ment egymás ekézése.
Mi lenne ha mondjuk egy hétre tényleg skippelnénk ezt a droidos témát (kibaszottul függetlenül attól, hogy kinek van igaza), meg azt, hogy guga hazudik meg amik még ilyen állandó jelleggel előkerülnek.
Engem spec érdekelnének guga történetei, csak valami oknál fogva nem maradt már ingere leírni az éjjeli műszakos répás poént, pedig sokkal élvezetesebb lenne ilyeneket olvasni, mint azon verni a billentyűzetet, hogy de én soha nem droidoztam és tsai.

"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:11
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:04
Mi lenne ha mondjuk egy hétre tényleg skippelnénk ezt a droidos témát (kibaszottul függetlenül attól, hogy kinek van igaza), meg azt, hogy guga hazudik meg amik még ilyen állandó jelleggel előkerülnek.
Engem spec érdekelnének guga történetei, csak valami oknál fogva nem maradt már ingere leírni az éjjeli műszakos répás poént, pedig sokkal élvezetesebb lenne ilyeneket olvasni, mint azon verni a billentyűzetet, hogy de én soha nem droidoztam és tsai.
Már teljesen hülye lett sajnos. Amúgy azon a részen is nyomta a hittan órát el is mart vele pár arcot mint Zsul-t akiért konkrétan kár volt.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:15
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 11:11
Zsul-t én is hiányolom, viszont az utóbbi pár hónapban nem volt hittanóra.

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:16
Idézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 07:21
Először is a reinkarnációnak nincs semmi köze az időhöz, csak a spirituális, lelki fókuszhoz. Nem helyes azt feltételezni, hogy jelenlegi életed cselekedeteit valamely korábbi életed okozza, vagy hogy ebben az életben szenveded el a büntetést egy korábbi élet bűneiért. Azonnali kommunikáció és azonnali - ha úgy tetszik - visszacsatolási rendszer működik. Vagyis minden egyes "korábbi" életed azonnali és a nagybetűs MOSTban zajlik.
Ezekből a más életekből áthozhatsz problémákat ide, bizonyos emberekhez jobban vonzódsz, akik ugyancsak egy másik inkarnációkból származhatnak.
A személyiség többdimenziós, hiszen álmodunk, érzünk, gondolkodunk, fantáziálunk. A gondolat eleve nem anyagi természetű, mint ahogy az álom sem az.
A gondolat valósága bizonyos mértékig tudatosan is érzékelhető mint a fizikai anyag mögött rejlő újító, teremtő erő. Az ilyen egyén tehát érti a halál idején megjelenő hallucinációkat, és teljes tudatossággal lép a lét következő síkjára. A tudatossá vált információ pedig továbbadódik a következő inkarnácónak, hogy megértse és alkalmazza.
Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 19. 10:24 -kor
paranormal.hu
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:21
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:15
Azért beszivárgott, csak akinek szólt az nem értette

De mostanra már szimplán elhalt a maradék agya is.

Idézet
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:26
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 19. 11:21
Most ha néha volt is 1-2 bibliai idézet, az akkor sem az a mennyiség mint ami pár éve volt.

Elküldve: 2015. 10. 19. 10:28
Idézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 11:26
Meg néhány éve azért eléggé vegyes volt az összetétel, Pola, Vodi, Tiga, Tide, Anya, Leslie, meg még jópáran, szorri aki név szerint kimaradt, meg azok akik még itt vannak. Most már csak ennek a pojácának a hattyúdala, aki bánatában, hogy nem jött el a világvége, még dolgozni is hajlandó lett.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 19. 10:35
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 11:16
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 10. 16. 10:16
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 16. 10:19
Tagra nyitott szajjal a faszerdobe.
Elküldve: 2015. 10. 19. 11:10
Idézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 11:35
A könnyebb értelmezés miatt beszélek múlt időről.
paranormal.hu
Elküldve: 2015. 10. 19. 11:19
Idézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 12:17
Az időről még nem beszéltem, nem tartok még ott. Egyelőre értsük meg azt, hogy mi a funkciója a reinkarnációnak.
paranormal.hu
Elküldve: 2015. 10. 19. 11:20
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:10
Pedig sztem létezik múlt idő, nem lehetnek ugyanazok a tapasztalatok egyszerre egy párhuzamos világban.
Voltál már regressziós hipnózisban?

Elküldve: 2015. 10. 19. 11:22
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:19
bakker, azt kellene megértened, hogy tényként kezelsz valami olyasmit, amelyet az emberek csak egy bizonyos része fogad el, és nem materiális alapon.
innentől az, hogy te a sajátos világszemléletbe, az űrgyíkokkal, háttérhatalommal, aszpartam szertárral, háttérhatalommal, gugával hogy illeszted be, az a te problémád lesz. nem másé.
Idézet
Elküldve: 2015. 10. 19. 11:23
Idézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 12:19
Nem fogják megérteni itt. És főleg nem úgy, ahogy te adod elő. No offence, de itt széllel szemben hugyozol, fejenállva.