HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4624
  • 4625
  • 4626
  • 4627
  • 4628
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92501 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 19. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 19. 16:34

höbblá höwöff

Ha már szóba került a reinkarnáció, az egy rendszer, ha létezik, azt is üzemelteti valaki, vagy létrehozta.

#92502 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 19:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 19. 18:42

Ha már szóba került a reinkarnáció, az egy rendszer, ha létezik, azt is üzemelteti valaki, vagy létrehozta.

Én voltam .
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92503 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 19:34

Így van.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92504 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 19:42

Miért kellene bármit is létrehozni, ahhoz, hogy működjön?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92505 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 19:48

Azt ne felejtsük el, hogy reinkarnáció mint olyan, csak a mi megértésünk miatt lett használatos definíció. Valójában arról van szó, hogy egyik rendszer sem zárt, minden valóság nyitott. Csupán a fókuszunk olyan beszűkült, hogy ezeket nem vesszük észre.
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92506 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 20:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 19. 20:42

Miért kellene bármit is létrehozni, ahhoz, hogy működjön?

Kép
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92507 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 19. 20:17

Ez utóbbi elég fail volt :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92508 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2015. 10. 19. 20:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 20:48

Azt ne felejtsük el, hogy reinkarnáció mint olyan, csak a mi megértésünk miatt lett használatos definíció. Valójában arról van szó, hogy egyik rendszer sem zárt, minden valóság nyitott. Csupán a fókuszunk olyan beszűkült, hogy ezeket nem vesszük észre.

Lehet, hogy csak az en hulye meglatasom, de ez kezd(?) arra hasonlitani, amikor egy zart intezet lakoi igyekeznek egymasra licitalni.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#92509 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 19. 22:33

Üzenet megtekintéseIdézet: gazdi - Dátum: 2015. 10. 19. 21:29

Lehet, hogy csak az en hulye meglatasom, de ez kezd(?) arra hasonlitani, amikor egy zart intezet lakoi igyekeznek egymasra licitalni.

Nekem már mindegy, azért a magzatvízről elég jól kussol és hirtelen témát vált. Meg a FEMA táborok. Ellenben Dext kutathatná egy darabig, hogy "Nándorfehérvár eleste 1521. augusztus 29-én következett be", "a mohácsi csata vagy mohácsi vész 1526. augusztus 29-én zajlott le", "1541. augusztus 29. Szulejmán szultán csellel elfoglalja Buda várát"

Vajon mi lehetett még és milyen hatalom irányította? Ezt miért nem ragozzák a kutatók, mint valami mágikus dátumot?

Dext hülye fogalmakkal és megfoghatatlan dokgokkal vagdalkozik, csonálhatja a végtelenségig, ehhez nem érthetünk, meg felesleges is, amikor a fizikai, működőképes, mérhető dolgokat magyarázták, akkor is nagyon mellémentek. Most miért lenne másképp?

Guga meg most éppen a történelmes magyarságos marhaságait erőlteti, persze ha kérdezek, akkor lehet benne lett volna a 2 órás videóban, de jó eséllyel nem. Kifejteni, indokolni nem bírnak, dől a hülyeség és mi birkák vagyunk, mert bemagoltuk a leckét. Felőlem. Két gyagyás, Dext sem írt még vissza, hogy mikor merre találkozunk és kitaláljuk a tutit...
Make love not Wor.

#92510 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 05:14

Nem vagyunk elég nyitottak

#92511 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 06:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 19. 20:48

Oké, mi van, ha nem létezik? Akkor ki vezette be a fogalmat, hogy valamiről elterelje a figyelmet?
Abban igazad van, hogy alig látni valamit, de ha azt sem vesszük észre mi hamis, s mi igaz, vagy mi alapján döntünk, csak úgy hozzuk sorban a hibás döntéseket, akkor az illúzió végállomása mi?

#92512 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 06:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 19. 23:33

Guga meg most éppen a történelmes magyarságos marhaságait erőlteti, persze ha kérdezek...

Sok lehetőségem nincs most, ahogy sziberéd írta biorobot. De legalább jól megfizetik.
3 műszak mellett nem sok energiám marad részletesen válaszolni, kifejteni dolgokat. Kérdezted az önellátást, há köszi, éppen jó úton haladok, mikrós kaját eszem a hotelben, hogy minél hamarabb ágyba kerüljek az éjszakás szmena után, és megyek is vissza, ha pihenőnap jön, nem kérek belőle, megyek dolgozni, amíg lehet.

De, ha már történelmi magyarság, stb. Van egy Szentkoronánk, egyik nép, nemzet sem tudhat ilyet magának. Van egy olyan himnuszunk, amit még te is ismersz. A koronán lévő jelképek, a himnusz szövege Isten létezéséről tanúskodik. Nemzetünk igen kiemelkedő szimbóluma mindkettő. Innentől lehet nekirugaszkodni, s gyalázni mindkettőt, hogy Isten nem létezik.

Ezt szándékosan és bosszantásból írtam, mert kikerülhetetlen. Isten nem attól létezik, mert benne van a himnusz szövegében, de vajon a sok ateista miért énekli, hogy ha valójában nem hisz Istenben :-s mert képmutató ateista hívő? Ha igazán hinne az ateizmusban, Darwinizmusban, s igazán képes lenne arra, hogy Istentagadó legyen, akkor nem csak Isten nemlétezése mellett állna ki, hanem az evolúció mellett olyan szinten, hogy tömegesen kéne követelniük egy másik himnuszt, amiben az evolúció szerepel.

Már, ha érted. Fejtegetném én ezt tovább a sok logikai bukfenccel, de majd akkor, ha hazamentem innen. Egyébként is megint szar a netem, a legközelebbi router kilehelte a lelkét, újra vennem kell egy üveg piát Terezának, hogy oldja meg.

#92513 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 06:58

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 20. 07:37

Sok lehetőségem nincs most, ahogy sziberéd írta biorobot. De legalább jól megfizetik.

Ehhez képest pár éve minket leszóltál. Direkt nem írom le, hogy ledroidoztál, mert már a faszomsetudja, hogy ennek van-e bármi jelentősége, de abban biztos vagyok, hogy az egész stílusoddal és hozzáállással fennhangon hangoztattad, hogy milyen jó is, hogy a magad ura vagy, mi meg beosztottak vagyunk és végre megtaláltad a számításaidat és neked milyen jó így és mindenki bőnyállal.
Most meg lám mit hoz a sors, pont ezt csinálod te is, és azzal takarózol, hogy ez csak ideiglenes, meg jól fizetik, meg kell a pénz egyébként nem csinálnád. Más meg egész életében tűrhetően keres, sőt, van aki annál is jobban. Nyilván van aki minimálbéren tengődik, de az is legalább valmi havi fix, amivel lehet kalkulálni.

De, ha már történelmi magyarság, stb. Van egy Szentkoronánk, egyik nép, nemzet sem tudhat ilyet magának. Van egy olyan himnuszunk, amit még te is ismersz. A koronán lévő jelképek, a himnusz szövege Isten létezéséről tanúskodik. Nemzetünk igen kiemelkedő szimbóluma mindkettő. Innentől lehet nekirugaszkodni, s gyalázni mindkettőt, hogy Isten nem létezik.

Sztem elég sok országban van ma is korona, de himnusz mindenképpen. De arra is tudok példát mondani, ahol még most is királynő van meg királyi család! ;)
Ez az egész nagyon olyna szagú, hogy nem tudod úgy megismerni egy másik nép nyelvét mint az anyanyelvedet és kihozol belőle mindent. Simán el tudom képzelni, hogy minden országban van valaki, aki pontosan ugyanezt szajkózza mint te, csak a saját népével, nem a magyarokkal.
Sőt, vannak olyan országok akik ilyen "isteni" dolgok miatt képesek a mai napig ölni és háborúzni.
BMWパワー
Kép

#92514 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:05

na egy aktuális:

http://index.hu/kulf...es_fosan_lakoi/
BMWパワー
Kép

#92515 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:17

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 20. 07:58

Ehhez képest pár éve minket leszóltál. Direkt nem írom le, hogy ledroidoztál, mert már a faszomsetudja, hogy ennek van-e bármi jelentősége, de abban biztos vagyok, hogy az egész stílusoddal és hozzáállással fennhangon hangoztattad, hogy milyen jó is, hogy a magad ura vagy, mi meg beosztottak vagyunk és végre megtaláltad a számításaidat és neked milyen jó így és mindenki bőnyállal.
Most meg lám mit hoz a sors, pont ezt csinálod te is, és azzal takarózol, hogy ez csak ideiglenes, meg jól fizetik, meg kell a pénz egyébként nem csinálnád. Más meg egész életében tűrhetően keres, sőt, van aki annál is jobban. Nyilván van aki minimálbéren tengődik, de az is legalább valmi havi fix, amivel lehet kalkulálni.

Sztem elég sok országban van ma is korona, de himnusz mindenképpen. De arra is tudok példát mondani, ahol még most is királynő van meg királyi család! ;)
Ez az egész nagyon olyna szagú, hogy nem tudod úgy megismerni egy másik nép nyelvét mint az anyanyelvedet és kihozol belőle mindent. Simán el tudom képzelni, hogy minden országban van valaki, aki pontosan ugyanezt szajkózza mint te, csak a saját népével, nem a magyarokkal.
Sőt, vannak olyan országok akik ilyen "isteni" dolgok miatt képesek a mai napig ölni és háborúzni.

Igen, lehet zavaró volt a stílusom, hogy nagy hangsúlyt fektettem arra, hogy milyen jó nekem, azt meg pont leszartam, hogy ki merre alkalmazott, persze, hogy nem droidoztam. Ez már csak belemagyarázás, de már ez sem nagyon érdekel, hogy ki mit hoz ki a szövegemből. A saját sorsommal elégedett vagyok, ennek hangot adok mindig is. A közlés módja változó, néha túl harsány, de hogy más éppen hol tart, vcagy mit melózik, mindig is azt vallottam, hogy olyan melót végezzen, amit szeret csinálni. Ezt nem is ragoznám tovább, a pofátlanság az, hogy páran bejárnak ide a topikba, magyarázkodni egyedül nekem kell, hogy éppen hol baszom el az életem, mert alapvetően mindenkinek tökéletes és szabályozott mederben halad, meg minden rendben van, nem szokott hibázni, vagy inkább nem mondja el nyilvánosan, mert pl. célkeresztbe kerülne hirtelen :nevet:

Szóval most nem rólad van szó konkrétan, de csak nyugodtan folytassátok tovább ezt a mély művelt álcahálót a kifogástalan karakterrel :nevet:

Én sajnos a sűrűjében vagyok, ma éjszaka összegyűlt a csula a számban, reflexszerűen köptem a sarokba, de későn jutott eszembe, hogy gázmaszkban vagyok :nevet:

Magyarság? Ezt majd később, de egy ilyen közel 4 perces belefér kedvcsinálónak? Most találtam rá, többet értek belőle, mint amit elmond, alvás helyett belefogok az egyik videójába.

#92516 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:19

Dobru noc! Elköszönök, meglesek egy videót potom nocna idem rabota.

#92517 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 20. 07:12

Oké, mi van, ha nem létezik? Akkor ki vezette be a fogalmat, hogy valamiről elterelje a figyelmet?
Abban igazad van, hogy alig látni valamit, de ha azt sem vesszük észre mi hamis, s mi igaz, vagy mi alapján döntünk, csak úgy hozzuk sorban a hibás döntéseket, akkor az illúzió végállomása mi?

Ketteske, feküdjön vissza az ágyba, hozom a kacsát, hagyja bélabácsit nyugodtan agonizálni!

#92518 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:23

3 műszak mellett nem sok energiám marad részletesen válaszolni, kifejteni dolgokat. Kérdezted az önellátást, há köszi, éppen jó úton haladok, mikrós kaját eszem a hotelben, hogy minél hamarabb ágyba kerüljek az éjszakás szmena után, és megyek is vissza, ha pihenőnap jön, nem kérek belőle, megyek dolgozni, amíg lehet.

Ezt szándékosan és bosszantásból írtam, mert kikerülhetetlen. Isten nem attól létezik, mert benne van a himnusz szövegében, de vajon a sok ateista miért énekli, hogy ha valójában nem hisz Istenben :-s mert képmutató ateista hívő? Ha igazán hinne az ateizmusban, Darwinizmusban, s igazán képes lenne arra, hogy Istentagadó legyen, akkor nem csak Isten nemlétezése mellett állna ki, hanem az evolúció mellett olyan szinten, hogy tömegesen kéne követelniük egy másik himnuszt, amiben az evolúció szerepel.

Már, ha érted. Fejtegetném én ezt tovább a sok logikai bukfenccel, de majd akkor, ha hazamentem innen. Egyébként is megint szar a netem, a legközelebbi router kilehelte a lelkét, újra vennem kell egy üveg piát Terezának, hogy oldja meg.

jaja, nincs senkinek sem koronája, ketteske

#92519 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:28

Tokabá! Nem baj, ha kihagylak a mai napból :-s nem férsz bele :nevet:

Ez meg csak egy előzetes, felét láttam, éppen megy, de számomra érthető, inkább ne nézd meg, mert nem ehető :Đ

#92520 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 07:29

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4624
  • 4625
  • 4626