Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 11:32
Persze, nem fejtjük meg.
A munkatársas történeket meg ő meséli, szóval bármi lehet. Az angol felsővezetőkkel tárgyalás szintjén.
Higgadj már le tokabá
Aludtam kb. 3 órát, az első telefonhívást csak álmomban hallottam, a másodikra sikerült felébrednem, sajnos nem te hívtál, hogy a rúzsos száddal leajkaznál
Mehetek vissza pridjem spety robota, magunk között csak jackpotnak hívjuk, mert, ha berendelnek, akkor 4X lóvé

+ még erre jön, hogy szörprájz sziksztínhoúr, majd zajtra rano konyec robota

holnap reggel végzek.
Mára ennyi voltam töki, nem tudom mi az, ami aggaszt, de a nejem és a két fiam jön ki hétvégén. A mai éjszakát kérdezte a nejem, hogy milyen volt, mondtam neki, hogy majd személyesen és kamerába, mert e filmbeillő történet.
Ha akarod végignézed, ha akarod nem. Nagyjából annyi, hogy most egy szlovákkal melózom egy ideig. Eleinte nagyon zavart, hogy az a munkatársam vagy nem jön be, vagy másik helyre viszik, aki tud szlovákul, szó szerint meg voltam tőle rémülve.
Most

bánja a faszom, legalább egy 8 órás műszakomba kerül, mire megértetem magam, de akkor viszont szakadnak a röhögéstől
Tegnap este azzal kezdtem, hogy szerettem volna megtudni, hogy mondják szlovákul, hogy feleség. A srác tud németül annyit, mint én angolul. + folyamatosan gázmaszkban vagyunk

na mindegy, rajzolgattunk papírra, még faszt is, meg előadtam neki a gyalog galoppból egy jelenetet az ijejeszu dominét, hogy értse esküvő, persze, hogy nem értette. A végén meguntam, tőlünk pár méterre volt egy magyar srác, aki tudott szlovákul. Mondtam neki, légyszi, hogy van a feleség szlovákul?
Nem fogjátok kitalálni, hát leírni nem tudom, de kiejtve mándzselka. Bazzz, ezek magyarul beszélnek szlovákul, hisz az angyalka

Aztán villámcsapásként ért, hogy onnantól, hogy ezt felismertem, elkezdtem érteni, hogy mit mondanak a hangosbemondóba, mi van kiírva a táblákra.
Otvorényi higyényi vagy mi a faszom. Nyitvatartási idő, csak meg kell keresni hol kapcsolódik a magyar nyelvhez. Higyényi = időnyi...
Pam, pam, pam. Lehedt fáradt vagyok, de a mándzselka történet ott ért véget, amikor felhasználtam a tudást, s a szlovák srác rájött, hogy miért erőlködtem a műszakban a ragozásokkal meg minden tökömmel, hogy gyétyi, de nem kicsi meg bláblá.
Jött a műszakvezető, s már én mondtam el neki szlovákul folyékonyan, hogy szombaton nem megyek be dolgozni, mert jön a feleségem hétvégére a két gyerekkel. Megtehettem volna, hogy odahívok egy magyar srácot, hogy fordítsa le, de itt csak úgy lehet a tiszteletet kivívni, ha elsajátítod a nyelvet. Na miután a műszakvezető elment, a szlovák srác akkor döbbent rá, hogy mi a faszon rugóztam 8 órán keresztül és padlót fogott.
No meg a melóval is ki lehet vívni a tiszteletet, ha ledolgozod őket a gecibe. Többet tudsz, többet vállalsz, többet bírsz. Nem mondják, de a hangjukban ott van. A saját műszakom alig várja, hogy bemenjek dolgozni, mert pontosan tudják, hogy egy 8 órás vígjáték részesei lesznek.
Minden nap viszek be zöldségeket magammal. Nyers répa, vöröshagyma, retek, cibulka, s körbekínálom őket, ma éjszaka 1kg savanyúkáposztát. Na jó, nem túl bevállalósak, főleg a román csajok, azok rendesen megrémültek, amikor nyers répát ettem nyilvánosan.
Na mennem kell