HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4626
  • 4627
  • 4628
  • 4629
  • 4630
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92541 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 20. 09:40

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 20. 10:28

Attól még szeretheti és kitarthat mellette. Nem feltétlenül kell valakit otthagyni csak azért mert néha baromságokat mond. Van akinek a társa nyomorék lesz és tolószékbe kerül és onnantól kezdve borzalmas lemondás mindkettőjük teljes élete, mégis van aki kitart a társa mellett és nem dugja be valami intézetbe.

Mert gondolod egy hülye mellett nem lemondás az élete? De te belegondolsz abba amit leírsz? pl a betegség/baleset isten büntetése, a rokkantat rakjuk intézetbe, nehogy lemondás legyen az élet és a többi?

#92542 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 20. 09:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 10:20

Jó, csak ez a fószer nem mondott olyat hogy "beteg akart lenni", meg nem droidozott le minket, meg nem zsidókémezett le engem, meg hogy ezért nem lehet gyerekem. Szóval amolyan jóindulatúan csak magának ártva hülye.

Naja, ezen még tán a rettegők is röhögnek, annyira komolytalan. Egyszer össze kellene szedni listába guga fasságait, kezdve a bánki rákgyógyítóval. Akit igazából nem ismer, csak lehet a felesége, az meg úgy is maradt. Saját bőrömön meg inkább nem tesztelném a hatásosságát.
Make love not Wor.

#92543 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 09:48

Attól még szeretheti és kitarthat mellette. Nem feltétlenül kell valakit otthagyni csak azért mert néha baromságokat mond. Van akinek a társa nyomorék lesz és tolószékbe kerül és onnantól kezdve borzalmas lemondás mindkettőjük teljes élete, mégis van aki kitart a társa mellett és nem dugja be valami intézetbe.

Mert inkább a kerekesszékes értelmes, mint egy ilyen vérkretén.
Make love not Wor.

#92544 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 09:56

Igazad van, de ez más eset, a guga ön és közveszélyessé válhat bármikor.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92545 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:06

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 10:56

Ráadásul pont a tudományt fikázzák, aztán birkaelmélet és sokan mennek utánuk, mert meggyőző. Igaz guga sem gondolkozik, csak megy valakik után. Elolvasta a káliumot, mantrázza, mint nagy igazság. Ugyanezen az oldalon előkerült a magzatvíz, már mondja is, hogy jajj jajj, a vénámba is bálnahúgy megy mikor betolják a sóoldatot. Indokolást nem olvassa, már ugrik a következő témára, hogy a szelén meg miazmás (ehhez Nautilus értett valamit, az sem érdekelte).

Most tudománnyal nem bírt el, jönnek a koronás marhaságai. Igaz nem tudom mire akar jutni, mert össze még nem foglalta. És ha úgy van, ahogy mondja, akkor mi változik meg? És minek vegyük ezt is komolyan?

Önűlló gondolata meg nem sok lesz, eddig pár témát bedobtam, amit kutathatnának (retteghetnének rajt) de guga körbe sem akarja írni igazán, Dext meg csak kavar a szavakkal, semmit nem értek belőle, de ez lehet csak az én dimenziómban van így.
Make love not Wor.

#92546 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 19. 23:33

Guga meg most éppen a történelmes magyarságos marhaságait erőlteti, persze ha kérdezek, akkor lehet benne lett volna a 2 órás videóban, de jó eséllyel nem. Kifejteni, indokolni nem bírnak, dől a hülyeség és mi birkák vagyunk, mert bemagoltuk a leckét. Felőlem. Két gyagyás, Dext sem írt még vissza, hogy mikor merre találkozunk és kitaláljuk a tutit...

Még gondolkodom a találkozón. Amugy jelen pillanatban én is magolok :D 'A tanítás története' órai anyag :D

Szerkesztette: Dextrose 2015. 10. 20. 10:12 -kor

Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92547 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 20. 11:11

Még gondolkodom a találkozón. Amugy jelen pillanatban én is magolok :D 'A tanítás története' órai anyag :D

Magolás nem segíti a saját gondolkodásodat... Bölcsész.. :legyint: :Đ
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92548 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 20. 11:11

Még gondolkodom a találkozón.

Minek ezen gondolkozni? Múltkor is összevissza sunnyogtál, meg utólag szóltál, hogy errefelé jártál. Rendes kutató vállaljon kiscsoportos konzultációt a kocsmában és kész.
Make love not Wor.

#92549 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 10:56

Majd akkor összepakol oszt kész. Ne akarjuk már helyette megfejteni, mikor ő él vele. Látod a munkatársaival is jól kijön.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92550 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:24

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 20. 11:21

Majd akkor összepakol oszt kész. Ne akarjuk már helyette megfejteni, mikor ő él vele. Látod a munkatársaival is jól kijön.

Lehet felém is azt hitték a cigányok mikor csak fenntartottak, meg gyárban ahogy a sok alkoholista basztatta a másikat, az tuti jó poén volt meg jajj mi vagyunk a kiváló brigád. Ott énekel, meg próbál baszakodni bármilyen nyelven, aztán ha kicsit is IQsabbak max. lenézik szerencsétlen hülyét. Esetleg meg vannak róla győződve, hogy Lipótról szökött és szánalomból nem verték meg. Vagy az is mind ilyen lecsúszott alkesz és tényleg együtt bandáznak, csak ne ez legyen már a szint.
Make love not Wor.

#92551 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 20. 11:21

Persze, nem fejtjük meg.
A munkatársas történeket meg ő meséli, szóval bármi lehet. Az angol felsővezetőkkel tárgyalás szintjén.

#92552 Felhasználó inaktív   Dextrose 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 20. 11:20

Minek ezen gondolkozni? Múltkor is összevissza sunnyogtál, meg utólag szóltál, hogy errefelé jártál. Rendes kutató vállaljon kiscsoportos konzultációt a kocsmában és kész.

De annyira összetett és elfoglalt az életem, hogy nem tudom mikor tudnám ezt lebonyolítani!
Intel Core i7-8700K | 64GB Kingston HyperX Predator DDR4 3000MHz | 500GB PCIe SSD + 3000GB 7200RPM | ASUS MAXIMUS X CODE Z370 | nVidia GTX Ti 1080 8GB GDDR5X | NZXT S340 | Seasonic Platinum Prime 650W 80+ Platinum

paranormal.hu

#92553 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Dextrose - Dátum: 2015. 10. 20. 11:33

De annyira összetett és elfoglalt az életem, hogy nem tudom mikor tudnám ezt lebonyolítani!

Pár lazább szabadnap úgyis kellene, mielőtt elhagyod a kontinenst, nem?
Make love not Wor.

#92554 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 12:09

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 11:32

Persze, nem fejtjük meg.
A munkatársas történeket meg ő meséli, szóval bármi lehet. Az angol felsővezetőkkel tárgyalás szintjén.

Higgadj már le tokabá :nevet:

Aludtam kb. 3 órát, az első telefonhívást csak álmomban hallottam, a másodikra sikerült felébrednem, sajnos nem te hívtál, hogy a rúzsos száddal leajkaznál :Đ

Mehetek vissza pridjem spety robota, magunk között csak jackpotnak hívjuk, mert, ha berendelnek, akkor 4X lóvé :nevet: + még erre jön, hogy szörprájz sziksztínhoúr, majd zajtra rano konyec robota :-D holnap reggel végzek.

Mára ennyi voltam töki, nem tudom mi az, ami aggaszt, de a nejem és a két fiam jön ki hétvégén. A mai éjszakát kérdezte a nejem, hogy milyen volt, mondtam neki, hogy majd személyesen és kamerába, mert e filmbeillő történet.

Ha akarod végignézed, ha akarod nem. Nagyjából annyi, hogy most egy szlovákkal melózom egy ideig. Eleinte nagyon zavart, hogy az a munkatársam vagy nem jön be, vagy másik helyre viszik, aki tud szlovákul, szó szerint meg voltam tőle rémülve.

Most :-s bánja a faszom, legalább egy 8 órás műszakomba kerül, mire megértetem magam, de akkor viszont szakadnak a röhögéstől :-D

Tegnap este azzal kezdtem, hogy szerettem volna megtudni, hogy mondják szlovákul, hogy feleség. A srác tud németül annyit, mint én angolul. + folyamatosan gázmaszkban vagyunk :nevet: na mindegy, rajzolgattunk papírra, még faszt is, meg előadtam neki a gyalog galoppból egy jelenetet az ijejeszu dominét, hogy értse esküvő, persze, hogy nem értette. A végén meguntam, tőlünk pár méterre volt egy magyar srác, aki tudott szlovákul. Mondtam neki, légyszi, hogy van a feleség szlovákul?

Nem fogjátok kitalálni, hát leírni nem tudom, de kiejtve mándzselka. Bazzz, ezek magyarul beszélnek szlovákul, hisz az angyalka :omg:
Aztán villámcsapásként ért, hogy onnantól, hogy ezt felismertem, elkezdtem érteni, hogy mit mondanak a hangosbemondóba, mi van kiírva a táblákra.

Otvorényi higyényi vagy mi a faszom. Nyitvatartási idő, csak meg kell keresni hol kapcsolódik a magyar nyelvhez. Higyényi = időnyi...

Pam, pam, pam. Lehedt fáradt vagyok, de a mándzselka történet ott ért véget, amikor felhasználtam a tudást, s a szlovák srác rájött, hogy miért erőlködtem a műszakban a ragozásokkal meg minden tökömmel, hogy gyétyi, de nem kicsi meg bláblá.

Jött a műszakvezető, s már én mondtam el neki szlovákul folyékonyan, hogy szombaton nem megyek be dolgozni, mert jön a feleségem hétvégére a két gyerekkel. Megtehettem volna, hogy odahívok egy magyar srácot, hogy fordítsa le, de itt csak úgy lehet a tiszteletet kivívni, ha elsajátítod a nyelvet. Na miután a műszakvezető elment, a szlovák srác akkor döbbent rá, hogy mi a faszon rugóztam 8 órán keresztül és padlót fogott.

No meg a melóval is ki lehet vívni a tiszteletet, ha ledolgozod őket a gecibe. Többet tudsz, többet vállalsz, többet bírsz. Nem mondják, de a hangjukban ott van. A saját műszakom alig várja, hogy bemenjek dolgozni, mert pontosan tudják, hogy egy 8 órás vígjáték részesei lesznek.

Minden nap viszek be zöldségeket magammal. Nyers répa, vöröshagyma, retek, cibulka, s körbekínálom őket, ma éjszaka 1kg savanyúkáposztát. Na jó, nem túl bevállalósak, főleg a román csajok, azok rendesen megrémültek, amikor nyers répát ettem nyilvánosan.

Na mennem kell

#92555 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 12:21

Oszt akkor a pozor miképpen jön a magyarhoz?
Make love not Wor.

#92556 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 12:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 20. 13:09

Higgadj már le tokabá :nevet:

Aludtam kb. 3 órát, az első telefonhívást csak álmomban hallottam, a másodikra sikerült felébrednem, sajnos nem te hívtál, hogy a rúzsos száddal leajkaznál :Đ

Mehetek vissza pridjem spety robota, magunk között csak jackpotnak hívjuk, mert, ha berendelnek, akkor 4X lóvé :nevet: + még erre jön, hogy szörprájz sziksztínhoúr, majd zajtra rano konyec robota :-D holnap reggel végzek.

Mára ennyi voltam töki, nem tudom mi az, ami aggaszt, de a nejem és a két fiam jön ki hétvégén. A mai éjszakát kérdezte a nejem, hogy milyen volt, mondtam neki, hogy majd személyesen és kamerába, mert e filmbeillő történet.

Ha akarod végignézed, ha akarod nem. Nagyjából annyi, hogy most egy szlovákkal melózom egy ideig. Eleinte nagyon zavart, hogy az a munkatársam vagy nem jön be, vagy másik helyre viszik, aki tud szlovákul, szó szerint meg voltam tőle rémülve.

Most :-s bánja a faszom, legalább egy 8 órás műszakomba kerül, mire megértetem magam, de akkor viszont szakadnak a röhögéstől :-D

Tegnap este azzal kezdtem, hogy szerettem volna megtudni, hogy mondják szlovákul, hogy feleség. A srác tud németül annyit, mint én angolul. + folyamatosan gázmaszkban vagyunk :nevet: na mindegy, rajzolgattunk papírra, még faszt is, meg előadtam neki a gyalog galoppból egy jelenetet az ijejeszu dominét, hogy értse esküvő, persze, hogy nem értette. A végén meguntam, tőlünk pár méterre volt egy magyar srác, aki tudott szlovákul. Mondtam neki, légyszi, hogy van a feleség szlovákul?

Nem fogjátok kitalálni, hát leírni nem tudom, de kiejtve mándzselka. Bazzz, ezek magyarul beszélnek szlovákul, hisz az angyalka :omg:
Aztán villámcsapásként ért, hogy onnantól, hogy ezt felismertem, elkezdtem érteni, hogy mit mondanak a hangosbemondóba, mi van kiírva a táblákra.

Otvorényi higyényi vagy mi a faszom. Nyitvatartási idő, csak meg kell keresni hol kapcsolódik a magyar nyelvhez. Higyényi = időnyi...

Pam, pam, pam. Lehedt fáradt vagyok, de a mándzselka történet ott ért véget, amikor felhasználtam a tudást, s a szlovák srác rájött, hogy miért erőlködtem a műszakban a ragozásokkal meg minden tökömmel, hogy gyétyi, de nem kicsi meg bláblá.

Jött a műszakvezető, s már én mondtam el neki szlovákul folyékonyan, hogy szombaton nem megyek be dolgozni, mert jön a feleségem hétvégére a két gyerekkel. Megtehettem volna, hogy odahívok egy magyar srácot, hogy fordítsa le, de itt csak úgy lehet a tiszteletet kivívni, ha elsajátítod a nyelvet. Na miután a műszakvezető elment, a szlovák srác akkor döbbent rá, hogy mi a faszon rugóztam 8 órán keresztül és padlót fogott.

No meg a melóval is ki lehet vívni a tiszteletet, ha ledolgozod őket a gecibe. Többet tudsz, többet vállalsz, többet bírsz. Nem mondják, de a hangjukban ott van. A saját műszakom alig várja, hogy bemenjek dolgozni, mert pontosan tudják, hogy egy 8 órás vígjáték részesei lesznek.

Minden nap viszek be zöldségeket magammal. Nyers répa, vöröshagyma, retek, cibulka, s körbekínálom őket, ma éjszaka 1kg savanyúkáposztát. Na jó, nem túl bevállalósak, főleg a román csajok, azok rendesen megrémültek, amikor nyers répát ettem nyilvánosan.

Na mennem kell

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#92557 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 12:47

Na megnéztem az isten adta táska videó elejét. Szóval, ha elég jók viselkedsz, és nem lopsz magadnak táskát, akkor isten kiraboltat valakit akinek ugyanolyan táskája van, és azt üresen az utadba dobja. Király.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92558 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 13:37

én nem loptam magamnak ferrarit, akkor kapok?

#92559 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 13:40

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 14:37

Nem. Bocs.

#92560 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 20. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 20. 14:37

Miért hívő vagy?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4626
  • 4627
  • 4628
  • 4629
  • 4630
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.