HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4633
  • 4634
  • 4635
  • 4636
  • 4637
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92681 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 25. 13:23

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 24. 18:48

Ebbe belenéztem, csak túl sok volt benne a habiszti kamu, úgyhogy abbafejeztem.

Szerintem több ilyen film kellene.
Elhangzik az elején, hogy nincs értelme, így nem is kellett vegignézni.
Szeretem az őszinteséget.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#92682 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 10. 25. 13:23

Szerintem több ilyen film kellene.
Elhangzik az elején, hogy nincs értelme, így nem is kellett vegignézni.
Szeretem az őszinteséget.

Én bármennyi filmet meg tudok nemnézni :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92683 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:19

Höbbla Höwöff :Đ

Ennyi volt a meló :-D
Még, hogy nincs hatással a VW tőzsde lefelé. Reggel a család autóval bevitt melózni. Csak az tűnt fel, hogy ember alig van a gyárban. Aztán közölték, hogy már nem is kéne itt lennünk, mert az összes ügynökséget kirakták, csak az anyacég alkalmazottjai maradtak egyelőre, de a termelés hamarosan leálkl. Az ügynökségünk kiharcolta, hogy tartsák be a szerződést, ami NOv. 1-ig szól, szóval pénteken reggel végzek :-D nagyjából örülök is neki, mert voltam otthon 1 napot, s hegyekben áll a meló, ami rám vár.

Még egy kis nyalánkság, meg a hírekben, hogy a győri ajudi felvesz 300 embert, mivel a kollégám onnan jött, ott volt fényező, még kapcsolatban áll a helyiekkel. 500 embert rúgtak ki, és ott is leállnak részlegek. Na mondjuk ezt a hírekben nem fogják bemondani, mert nem tipikusan dübörög a gazdaság :nevet:

Eccó, mintz száz, ahogy említettem ez a VW szarság tyúklépésben, láthatatlanul, de működik.
4 nap kényszerszabit vettem ki, a családot kihoztam magammal pihenni.
Az egyik kollégám mondta, aki szintén busszal jár, hogy az a busz, amin reggel még állóhely is alig van, ma 8 ember utazott :omg:

Innentől lehet előadni, hogy biztos hülye a cégvezetés és nem értenek hozzá :nevet:

Mindegy, már csak pár nap és húzok haza. Kerestem annyit, hogy tavaszig kihúzom, otthon egyelőre fakitermelés, sofőr már nem kell, veszek autót hozzá, oszt csóközön.

#92684 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:23

Ez nem hozzáértés kérdése. Csaltak, lebuktak, most beszopják a faszt.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92685 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 16:19

Még, hogy nincs hatással a VW tőzsde lefelé. Reggel a család autóval bevitt melózni. Csak az tűnt fel, hogy ember alig van a gyárban. Aztán közölték, hogy már nem is kéne itt lennünk, mert az összes ügynökséget kirakták, csak az anyacég alkalmazottjai maradtak egyelőre, de a termelés hamarosan leálkl. Az ügynökségünk kiharcolta, hogy tartsák be a szerződést, ami NOv. 1-ig szól, szóval pénteken reggel végzek :-D nagyjából örülök is neki, mert voltam otthon 1 napot, s hegyekben áll a meló, ami rám vár.

Még egy kis nyalánkság, meg a hírekben, hogy a győri ajudi felvesz 300 embert, mivel a kollégám onnan jött, ott volt fényező, még kapcsolatban áll a helyiekkel. 500 embert rúgtak ki, és ott is leállnak részlegek. Na mondjuk ezt a hírekben nem fogják bemondani, mert nem tipikusan dübörög a gazdaság :nevet:

Eccó, mintz száz, ahogy említettem ez a VW szarság tyúklépésben, láthatatlanul, de működik.
4 nap kényszerszabit vettem ki, a családot kihoztam magammal pihenni.
Az egyik kollégám mondta, aki szintén busszal jár, hogy az a busz, amin reggel még állóhely is alig van, ma 8 ember utazott :omg:

Innentől lehet előadni, hogy biztos hülye a cégvezetés és nem értenek hozzá :nevet:

Mindegy, már csak pár nap és húzok haza. Kerestem annyit, hogy tavaszig kihúzom, otthon egyelőre fakitermelés, sofőr már nem kell, veszek autót hozzá, oszt csóközön.

A csoportos leépítéseket kötelező bejelenti Magyarországon, úgyhogy benne lesz a hírekben is.

#92686 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 16:19

Még, hogy nincs hatással a VW tőzsde lefelé.

Vagy csak a fenti vezetés húzogatta a strigulákat, akinek pofáztál, vagy éppen megnézték a táblázatban a havi fizudat is betanított munkáért és megfejtetétk, hogy ezt ebben a formában inkább mégsem kellene finanszírozni, ha sokba kerül, de legalább a morál nulla.
Make love not Wor.

#92687 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:41

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 25. 16:31

A csoportos leépítéseket kötelező bejelenti Magyarországon, úgyhogy benne lesz a hírekben is.

A céges alkalmazottakat nem érintette, úgyhogy talán mégse.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#92688 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 10. 25. 16:41

Ha konkrétan alkalmazásban volt valahol egy helyen 500 ember, és azokat kirúgják Magyarországon az fog szerepelni. Ha külsős, vállalkozó stb, akkor természetesen nem.

#92689 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 10. 25. 16:41

Audiban ha "részlegek állnak le", akkor az tuti. És ebben a szituban nem külsősök lesznek.
Make love not Wor.

#92690 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 25. 17:23

Ez nem hozzáértés kérdése. Csaltak, lebuktak, most beszopják a faszt.

Mondjuk vegyük a kontinenst, s azt, hogy a Skoda, Audi, mind VW alá tartozik. Hány ember csalt, hazudott?
Szerintem nem volt benne minden vezető. Az tény, hogy beszopták, s az is, hogy engem azért ez nem érdekel. Eddig volt egy munka által elvárt kötelezettségem, aminek szerettem volna megfelelni. Most kicsit fellélegezhetek, végre újra otthon lehetek, s intézhetem a dolgaimat :-D

No de kicsit furi, hogy a média rendesen ferdít, az meg, hogy ki csalt, ki hazudott, megint csak a média adta le, tehát a fele sem igaz.

Egyszerűbb lenne attól a néhány embertől megszabadulni, aki mondjuk csalt és hazudott, nem egy egész régiót leküldeni a klotyón egy média hírek miatt, de hát nem ez a menetrend :-D

#92691 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 25. 17:31

Már alig várom :omg: azért, ha nem jelentik be, utána tudsz járni :-s van ott ismerősöd?
Nekem van.

#92692 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 17:17

Mondjuk vegyük a kontinenst, s azt, hogy a Skoda, Audi, mind VW alá tartozik. Hány ember csalt, hazudott?

Ahogy olvastam a BMW is... Csak a második hír már nem hír.
Make love not Wor.

#92693 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 17:17

Szerintem nem volt benne minden vezető. Az tény, hogy beszopták, s az is, hogy engem azért ez nem érdekel. Eddig volt egy munka által elvárt kötelezettségem, aminek szerettem volna megfelelni. Most kicsit fellélegezhetek, végre újra otthon lehetek, s intézhetem a dolgaimat :-D

No de kicsit furi, hogy a média rendesen ferdít, az meg, hogy ki csalt, ki hazudott, megint csak a média adta le, tehát a fele sem igaz.

Egyszerűbb lenne attól a néhány embertől megszabadulni, aki mondjuk csalt és hazudott, nem egy egész régiót leküldeni a klotyón egy média hírek miatt, de hát nem ez a menetrend :-D

Nem azért kell, hanem mert ez a csalás KURVA SOK kiadásba, és KETSZI SOK bevétel elmaradásba fog kerülni.

Idézet

#92694 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 17:18

Már alig várom :omg: azért, ha nem jelentik be, utána tudsz járni :-s van ott ismerősöd?
Nekem van.

Nekem is van. Mondjuk ez Téged nem szokott zavarni, mindenki mond majd, amit akar, bár a mondókáidat ilyenkor erősen osztani/szorozni kell a megfelelő számmal.
Make love not Wor.

#92695 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 17:18

Nekem van.

Te amúgy is mindent átlátsz, amire nincs adatod, ahhoz meg hozzáképzeled és kész.

Idézet

#92696 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 25. 17:41

Vagy csak a fenti vezetés húzogatta a strigulákat, akinek pofáztál, vagy éppen megnézték a táblázatban a havi fizudat is betanított munkáért és megfejtetétk, hogy ezt ebben a formában inkább mégsem kellene finanszírozni, ha sokba kerül, de legalább a morál nulla.

Konkrétan leáll a termelés. A mi ügynökségünktől 8-an voltunk. De mint írtam, az a busz, amin állóhely is alig volt, visszafelé már azzal mentem.
Reggel 8-an jöttek, visszafelé 10-en mentünk, mert én ugye reggel még kocsival + egy másik idős fószer, akinek már úgy megszüntették a céget, hogy busz sem jutott :omg: nem rólam szól, ez itt egy OFF.

De neked mindjárt ON lesz :-D de tényleg, csak adj egy kis időt.
Kéne egy weblap, amin melóznod is kéne, s természetesen kápé.
Utána még másik két weblap is kéne, mindegyik nekem :Đ

Ezek már nem magyar terültet megcélozva + lehet dzsonszit is bevonnám egy kis angol "ordításba" honárálva előre, nehogy szó érje a ház elejét, de ezt majd otthonról. Egyelőre még sikít a 3 műszak + már jobban az, hogy 16-ozni kell, mert nincs ember.
Amíg itt vagyok préselek :Đ

#92697 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 25. 17:55

Audiban ha "részlegek állnak le", akkor az tuti. És ebben a szituban nem külsősök lesznek.

3 külsős cég leves.

#92698 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 25. 18:18

Ahogy olvastam a BMW is... Csak a második hír már nem hír.

Csak hallomásból, tehát nem igaz, az is VW :omg:

#92699 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 25. 18:19

Nekem is van.

Megtennéd, hogy rákérdezel? Nem miattam, hogy igaz e amit éppen kotyogok, úgysem az, engem is érdekel. A kollégám az audi függő, lehúzott 2 évet szlovákiai magyarként ott, állandóan arról sztorizgat, néha már a falat kaparom tőle, amilyen kélyesen előadja, de ez van. Úgy gondolom, hogy amilyen elszánt melós, tényleg az, nagyon tud dolgozni, talán van valami alapja.

#92700 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 25. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 25. 17:24

3 külsős cég leves.

Melyik három?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +