HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4643
  • 4644
  • 4645
  • 4646
  • 4647
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92881 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 30. 06:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 29. 17:44

A szlovák srác, aki kb. 2 hete jött, s velem van, az nagyon penge. Melóban is ott van, és baromi intelligens. Az egy dolog, hogy ilyen helyre kényszerült, mert lehetőség más nincs a környéken. Mesélte, hogy hosszú évekig abból élt, hogy otthon káposztát savanyított, s eladta, meg disznókat tartott és feldolgozta, eladta. Mára már nem gazdaságos, és vevői sincsenek.

Te ezt nem tudod megítélni.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92882 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:24

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 02:29

Eddig nem az volt?

3 hónapja jöttem, ma járt le, innentől a téma már nem érdekel, nem tudom kik melóztak előttünk, de az egész csapatot leépítették, ahogy bennünket is.

2.5 eurós csapatra fizetett be a cég, de nincs ember, aki van, az lószart sem ért a melóhoz. Azt hittem laza utolsó napom lesz, vihogás, filmezés, stb. Kiba nagy hajtás lett belőle, mert a két embör hozzá sem tudott nyúlni semmihez, aki átvette volna a feladatot.

A műszakvezető mondta, vagy inkább kérte, hogy tudja utolsó éjszaka, de lássak neki rendesen, mert bajban lesz.
Na mostanra kinyúvadtam, mindjárt jön értem a fiam, addig alszok, vagy iszok valamit, vagy két sör. Jó ég tudja, szeretnék már otthon lenni.

Fátyol meg fellibbent. Ügynökség elvileg hagy egy kis pihenőidőt, de utána meló Pozsonyban, prigyem szpety, nem tudom hogy kell leírni, de visszajövök, már előre csorog a nyálam :-D hozok magammal kerékpárt, bejárom az egész várost szabadidőmben. Már, ha így fog történni, ez egyelőre egy rémhír.

#92883 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:27

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 30. 07:40

Te ezt nem tudod megítélni.

Keressél már magadnak egy másik homokozót, mert a stílus, amit képviselsz, még az óvodában sem menő :omg:
Ne várd már el tőlem, hogy leguggolsz szarni, és reagálni fogok rá.

Ha olyan kedvemben találsz, esetleg, de abban sem lesz köszönet, amíg a hozzáállásod ugyanaz a bakelit folytonosan.

#92884 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:28

És a szlovák srác aki két hete jött szintén autószerelő (és fényező) vagy betanulta két nap alatt amit csinálni kell?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92885 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 08:28

És a szlovák srác aki két hete jött szintén autószerelő (és fényező) vagy betanulta két nap alatt amit csinálni kell?

Betanulta 2 nap alatt, de ez nem fényezés, viszont a srác olyan jó, hogy ma éjjel a műszak termelése kedvéért versenyeztünk, oké, hogy 16 órázások, meg kevés alvás, nem fogom semmire, de simán levert időben :-D csak pár másodperc darabonként de egy 40db-os autószettnél összeadódik. A srác előre gondolkodik, van saját technikája már, nem csak az, amit tőlem látott. Saját magára szabja a mozdulatokat.

Nagyon jó gyerek, csak szlovákul beszél hozzám :Đ néha megértem, mert addig magyaráz és erőlteti, amíg rá nem jövök mit akar.
Egyébként múlt idő, többet már nem látom.

Mindjárt búcsúzok Theresa-tól is a takarítónőtől, tegnap elpityeregte magát. Már bevásároltam neki és az unokájának.
Sajnos a recepciós hölgynek nem veszek semmit, mert náci :nevet:

#92886 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:42

Baromi éhes vagyok, nem maradt semmi kajám.
Fiam 10h körül érkezik, addig még egy rövidke alvás is belefér.
Családnak még a lidliben bevásárlok, meg valami reggelit, aztán Go home.

#92887 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 07:39

Betanulta 2 nap alatt, de ez nem fényezés, viszont a srác olyan jó, hogy ma éjjel a műszak termelése kedvéért versenyeztünk, oké, hogy 16 órázások, meg kevés alvás, nem fogom semmire, de simán levert időben :-D csak pár másodperc darabonként de egy 40db-os autószettnél összeadódik. A srác előre gondolkodik, van saját technikája már, nem csak az, amit tőlem látott. Saját magára szabja a mozdulatokat.

Nagyon jó gyerek, csak szlovákul beszél hozzám :Đ néha megértem, mert addig magyaráz és erőlteti, amíg rá nem jövök mit akar.
Egyébként múlt idő, többet már nem látom.

Mindjárt búcsúzok Theresa-tól is a takarítónőtől, tegnap elpityeregte magát. Már bevásároltam neki és az unokájának.
Sajnos a recepciós hölgynek nem veszek semmit, mert náci :nevet:

Tisztelt bíróság, a vád visszavonul. :nevet:

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#92888 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 07:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 07:42

Baromi éhes vagyok, nem maradt semmi kajám.
Fiam 10h körül érkezik, addig még egy rövidke alvás is belefér.
Családnak még a lidliben bevásárlok, meg valami reggelit, aztán Go home.

Nézz körül a halkonzervek közt, fejedelmi lesz :)

Idézet

#92889 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 08:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 07:27

Keressél már magadnak egy másik homokozót, mert a stílus, amit képviselsz, még az óvodában sem menő :omg:
Ne várd már el tőlem, hogy leguggolsz szarni, és reagálni fogok rá.

Ha olyan kedvemben találsz, esetleg, de abban sem lesz köszönet, amíg a hozzáállásod ugyanaz a bakelit folytonosan.

Mivan féreg, erre nem mersz reagálni?

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

Elkotródsz végre, féreg?

#92890 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 08:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 07:43

de csakis a legolcsóbbikból, főúr!

#92891 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 29. 20:03

Mivan féreg, erre nem mersz reagálni?

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

Elkotródsz végre, féreg?

Azért ha ezt a stílust és idézgetést abbafejeznéd akkor azzal máris jobbá tennéd ezt a topikot. Ha ennyire leszarod és nem érdekel, akkor ne kattints ide, senki nem kényszerít rá.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92892 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 09:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 08:43

Már többedjére írom le, hogy a fe-je-del-mi az önirónia volt. Ugyan mitől lenne fejedelmi egy halkonzerv az otthon, saját magam által elkészített kajákhoz viszonyítva, úgy, hogy tyúkokat tartok :-s ne lovagoljunk már ezen, főleg, ha senki sem érti, vagy nem akarja érteni benne a poént.

#92893 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 09:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 09:54

Már többedjére írom le, hogy a fe-je-del-mi az önirónia volt. Ugyan mitől lenne fejedelmi egy halkonzerv az otthon, saját magam által elkészített kajákhoz viszonyítva, úgy, hogy tyúkokat tartok :-s ne lovagoljunk már ezen, főleg, ha senki sem érti, vagy nem akarja érteni benne a poént.

Innen meg sima irónia. :)

Idézet

#92894 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 09:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 08:42

Tisztelt bíróság, a vád visszavonul. :nevet:

Látom ezt sem sikerült felfognod. Mi azért vagyunk itt trainer-ként 2-4000 jurós bérezéssel, mert mi tanítjuk be őket, akik óránként 2.5 jurót kapnak.
Ha bennünket is betanítottak volna, akkor már eleve azok betaníthatták volna azokat, akiket mi, feleslegesen lennénk jelen, ha bennünket is be kellett volna tanítani :omg: tudom nehéz, de ez van. Ez egy szakma, mármint a festékpisztoly kezelése. Több területre tagozódik, mint a fényezés, épület, homlokzat festés, belső fa és ipari fémfelületek.

Nem, hiszem, hogy akarsz erről bármit is tudni.

#92895 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 10:57

Innen meg sima irónia. :)

Tőlem aztán úgy kezeled, ahogy akarod, csak elég fárasztó, hogy elejtek még az osztrákoktól egy poént, mert annyira a helyzet nem volt gömbölyű, mivel minden nap halkonzerven éltünk, hogy ne csapoljuk le a családi kasszát, erre odaírom, hogy fejedelmi. Azóta is ez a téma.

Egyáltalán nem volt fejedelmi. Pártolom a halkonzerveket, kedvelem, de nem napi 3X :-D persze, ha éhezésre fog sorkerülni, akkor már tényleg fejedelmi lesz :Đ

#92896 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 10:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 09:58

Látom ezt sem sikerült felfognod. Mi azért vagyunk itt trainer-ként 2-4000 jurós bérezéssel, mert mi tanítjuk be őket, akik óránként 2.5 jurót kapnak.
Ha bennünket is betanítottak volna, akkor már eleve azok betaníthatták volna azokat, akiket mi, feleslegesen lennénk jelen, ha bennünket is be kellett volna tanítani :omg: tudom nehéz, de ez van. Ez egy szakma, mármint a festékpisztoly kezelése. Több területre tagozódik, mint a fényezés, épület, homlokzat festés, belső fa és ipari fémfelületek.

Nem, hiszem, hogy akarsz erről bármit is tudni.

Látom ezt se sikerült felfogni: attól még a munka betanított munka :)

Idézet

#92897 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 10:40

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 11:02

Látom ezt se sikerült felfogni: attól még a munka betanított munka :)

Igen, ezért tanultam ennyit, hogy közel 3000 juróért megtanítsam másnak 2 nap alatt :nevet: téma skip, mert egyrészt vége, másrészt mindjárt itt a fiam, s utazunk haza. Nekem ezt a munkát nem kellett itt betanítani, azért hoztak ide, hogy másokat tanítsak be.

OFF

#92898 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 30. 12:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 10:40

Nekem ezt a munkát nem kellett itt betanítani, azért hoztak ide, hogy másokat tanítsak be.

Ezeken azért besírok. Nem kapott oktatást, mert csuklóból tudja a valamit. Amit más nem tudhat, de miután tudja, az olcsó. Nekem ezek a beosztásos dolgok is érdekesek, mikor egyből trénes lesz valaki, aki előtte 2 nappal még HWSW-n verte a nyálát, hogy lófaszt nem tud róla, de már festett, így valami lesz, nagy a hasonlóság a két dolog közt. A cég meg olyan hülye, hogy ilyen egybitesre eltolja a saját pénzért ezer Eurókban, csak azért, hogy gugának jó legyen és megírhassa. Túl sok a logikai bukfenc, de lehet én szeretném túlbonyolítani, közben valóban ezt dobta a gép.
Make love not Wor.

#92899 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 10:40

Igen, ezért tanultam ennyit, hogy közel 3000 juróért megtanítsam másnak 2 nap alatt :nevet: téma skip, mert egyrészt vége, másrészt mindjárt itt a fiam, s utazunk haza. Nekem ezt a munkát nem kellett itt betanítani, azért hoztak ide, hogy másokat tanítsak be.

OFF

Az annyit tanulás zúlzás. Hány embert tanítottál be? Mert amit láttunk, az betanított munka volt.

Idézet

#92900 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 30. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 10. 30. 13:11

Az annyit tanulás zúlzás. Hány embert tanítottál be? Mert amit láttunk, az betanított munka volt.

És ki tanította be a tanítókat, mi volt a szervezeti felépítés :-p
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4643
  • 4644
  • 4645
  • 4646
  • 4647
  • Utolsó »