HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4644
  • 4645
  • 4646
  • 4647
  • 4648
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#92901 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 10. 30. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 30. 09:38

Azért ha ezt a stílust és idézgetést abbafejeznéd akkor azzal máris jobbá tennéd ezt a topikot. Ha ennyire leszarod és nem érdekel, akkor ne kattints ide, senki nem kényszerít rá.

csak neki lehet?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#92902 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 13:57

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 10. 30. 10:40

Igen, ezért tanultam ennyit, hogy közel 3000 juróért megtanítsam másnak 2 nap alatt :nevet: téma skip, mert egyrészt vége, másrészt mindjárt itt a fiam, s utazunk haza. Nekem ezt a munkát nem kellett itt betanítani, azért hoztak ide, hogy másokat tanítsak be.

OFF

Most ez havi 3000 euró vagy összesen?

#92903 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 30. 13:57

Most ez havi 3000 euró vagy összesen?

Múltkor valami millát magyarázott, mivel a fizunak havonta kellene jönnie, így mondom ez szép summa. Bár nem követtem, múltkor kierőszakolt valami 200-300ezrest is, mert a szobatársa mondta, hogy "az jár". Ezt egy telefonnal és gyenge maillal el is intézte. Csak én szopolok külön HR részleggel és ha hibáznak, akkor "majd" a következő havival jön. Sebajja, héten lesz még interjúm bőven...
Make love not Wor.

#92904 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 14:30

Múltkor valami millát magyarázott, mivel a fizunak havonta kellene jönnie, így mondom ez szép summa. Bár nem követtem, múltkor kierőszakolt valami 200-300ezrest is, mert a szobatársa mondta, hogy "az jár". Ezt egy telefonnal és gyenge maillal el is intézte. Csak én szopolok külön HR részleggel és ha hibáznak, akkor "majd" a következő havival jön. Sebajja, héten lesz még interjúm bőven...

Persze, ezért gondoltam rákérdek. Mert az én világomban sincsenek ilyenek.

#92905 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2015. 10. 30. 14:39

Persze, ezért gondoltam rákérdek. Mert az én világomban sincsenek ilyenek.

És a világodban van olyan, hogy guga erre majd rendesen válaszolni fog?
Make love not Wor.

#92906 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 30. 14:25

csak neki lehet?

Minden ilyen gyűlölködéshez két ember kell. Hagyd rá. Különbensem írt neked semmit, max hogy hányjál epét meg ilyeneket, te meg a semmiből jössz. Nemhiszem, hogy erre itt szüksége lenni bárkinek is.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92907 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 14:48

És a világodban van olyan, hogy guga erre majd rendesen válaszolni fog?

Az én világomban nincs guga :) Nekem ez olyan mint a Szomszédok kb :D

#92908 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 14:55

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 30. 14:51

Különbensem írt neked semmit, max hogy hányjál epét meg ilyeneket,

Meg mást is, csak gömbibá nem bírja olyan cizelláltan megtorolni, vagy éppen az zavarja, hogy guga félvállról veszi. Felesleges kurvanyázás néha nekem is sok, de mindenkinek meg van a maga stílusa és a piramisok. Apropopó, jóssal lesz valami? Rá vagyok az izgulva.
Make love not Wor.

#92909 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 30. 14:51

Minden ilyen gyűlölködéshez két ember kell. Hagyd rá. Különbensem írt neked semmit, max hogy hányjál epét meg ilyeneket, te meg a semmiből jössz. Nemhiszem, hogy erre itt szüksége lenni bárkinek is.

JAja, nem mondta hogy nem lehet gyerekem, meg zsidó kém vagyok :D

#92910 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 30. 16:02

JAja, nem mondta hogy nem lehet gyerekem, meg zsidó kém vagyok :D

De bazmeg ez mikor volt már? 1éve? 2? :omg: tudjál már ezen túllépni baszki. Szted ennek mi a retkes fasz értelme van és meddig akarok csinálni? A semmire reagálsz kb. Ha megint előjön valami marhasággal, meg elkedzi a pirosgombot, akkor idézheted a szöveget amit szoktál, de azon kívül nincs értelme. Komolyan unalms ezt olvasni és nem azért mondom ezt, mert guga mellett állnék, hanem egyszerűen agyatlan és gyerekes viselkedés, márpedig te ennél többre is képes vagy. Ha nem tudsz ezen túllépni és életed végéig ezért fogsz sírni a sarokban, akkor inkább ne gyere ide, ne kínozd magad.
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#92911 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 15:55

Meg mást is, csak gömbibá nem bírja olyan cizelláltan megtorolni, vagy éppen az zavarja, hogy guga félvállról veszi. Felesleges kurvanyázás néha nekem is sok, de mindenkinek meg van a maga stílusa és a piramisok. Apropopó, jóssal lesz valami? Rá vagyok az izgulva.

Emailje tele. Ha kell adok telszámot, emeltdíjas. :omg:
BMWパワー
Kép

#92912 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 30. 15:28

De bazmeg ez mikor volt már? 1éve? 2? :omg: tudjál már ezen túllépni baszki. Szted ennek mi a retkes fasz értelme van és meddig akarok csinálni? A semmire reagálsz kb. Ha megint előjön valami marhasággal, meg elkedzi a pirosgombot, akkor idézheted a szöveget amit szoktál, de azon kívül nincs értelme. Komolyan unalms ezt olvasni és nem azért mondom ezt, mert guga mellett állnék, hanem egyszerűen agyatlan és gyerekes viselkedés, márpedig te ennél többre is képes vagy. Ha nem tudsz ezen túllépni és életed végéig ezért fogsz sírni a sarokban, akkor inkább ne gyere ide, ne kínozd magad.

ameddig be nem ismeri a hazugságait :D
mert így folyamatosan újra és újra elkezdi a világvége tanait, én meg szembesítem a hazugságaival

#92913 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2015. 10. 30. 15:35

Emailje tele. Ha kell adok telszámot, emeltdíjas. :omg:

az jó lehet

ezo tv-ben is van, remélem :wub:

#92914 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 30. 17:00

mert így folyamatosan újra és újra elkezdi a világvége tanait, én meg szembesítem a hazugságaival

Jó hát nahh, de ha egyszer olyat tud a háttérhatalomról, amit senki más? Igaz nem lehet veszélyes, ha nem tették el láb alól. Egely is kb. 20 éve sír, hogy menynire elnyomják és üldözik. Ha ilyen hatékony a háttérhatalom, akkor kár rettegni :-D
Make love not Wor.

#92915 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 12:50

Ezeken azért besírok. Nem kapott oktatást, mert csuklóból tudja a valamit. Amit más nem tudhat, de miután tudja, az olcsó. Nekem ezek a beosztásos dolgok is érdekesek, mikor egyből trénes lesz valaki, aki előtte 2 nappal még HWSW-n verte a nyálát, hogy lófaszt nem tud róla, de már festett, így valami lesz, nagy a hasonlóság a két dolog közt. A cég meg olyan hülye, hogy ilyen egybitesre eltolja a saját pénzért ezer Eurókban, csak azért, hogy gugának jó legyen és megírhassa. Túl sok a logikai bukfenc, de lehet én szeretném túlbonyolítani, közben valóban ezt dobta a gép.

Én megpróbálom összerakni a képet, ha nem lenme mminden villany.
Adott a cég, aki Gugát alkalmazz(t)a (?), és kikézbesítette a csehszlovákokhoz. Őneki az lett (volna) a feladata, hogy másokat betanítson a vele kötött szerződés ideje alatt. Mivel a cég, ahova Guga közvetítve volt, nem tudott/nem akart embereket toborozni, akik a szórópisztoly kezelését szerették volna betanulni, Gugára meg a haverjaira maradt a feladat. A pénzt megkapták, mert a közvetítő cég kialkudta, a foglalkoztató cég meg benyalta. Ráadásul a melónak haladnia kellett.
Szerintem még valami kafetéria jellegű dolog is lehet(ett volna) a dologban (béren kívüli juttatás), ez volt az, amit a szobatárs említett, és rohamléptekben, KP-ban kifizettek neki. Aztán láthatták, hogy ez a pár (ön)fényező ember jól dolgozik, meg van rendelés, befogták őket 8-12-16 órára, mert azt a pár eurocentet simán kiköhögte a cég nekik, ők meg örömmel mentek éjszakába nyúlóan melózni. Vagy piros.
Most, hogy csökkent a rendelés, a meló visszaesett, a jólfizetettektől meg kell válni (lehet is, lejárt a 3 hónapos szerződés), jöhetnek e bérrabszolgák jóval olcsóbban. Azt, hogy milyen lesz a munka, most ne említsük, pár autóról hallottam, nem volt mindegy, melyik műszak szerelte össze, és milyen nap.

Szerkesztette: zetor2000 2015. 10. 30. 17:09 -kor

Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#92916 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 17:04

Jó hát nahh, de ha egyszer olyat tud a háttérhatalomról, amit senki más? Igaz nem lehet veszélyes, ha nem tették el láb alól. Egely is kb. 20 éve sír, hogy menynire elnyomják és üldözik. Ha ilyen hatékony a háttérhatalom, akkor kár rettegni :-D

semmi baj ezzel, akkor hagyja a témát, én is hagyom
csak időről időre felhozza újra a világvégét, meg hogy én már mindjárt meghalok, de majd mi meglátjuk

beszéljen a sörről meg a favágásról, oszt nem lesz vita :D

#92917 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:07

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 30. 17:05

Én megpróbálom összerakni a képet, ha nem lenme mminden villany.
Adott a cég, aki Gugát alkalmazz(t)a (?), és kikézbesítette a csehszlovákokhoz. Őneki az lett (volna) a feladata, hogy másokat betanítson a vele kötött szerződés ideje alatt. Mivel a cég, ahova Guga közvetítve volt, nem tudott/nem akart embereket toborozni, akik a szórópisztoly kezelését szerették volna betanulni, Gugára meg a haverjaira maradt a feladat. A pénzt megkapták, mert a közvetítő cég kialkudta, a foglalkoztató cég eg benyalta. Szerintem még valami kafetéria dolog is lehet(ett volna) a dologban, ez volt az, amit a szobatárs említett, és rohamléptekben, KP-ban kifizettek neki. Aztán láthatták, hogy ez a pár (ön)fényező ember jól dolgozik, meg van rendelés, befogták őket 8-12-16 órára, mert azt a pár eurocentet simán kiköhögte a cég nekik, ők meg örömmel mentek éjszakába nyúlóan melózni. Vagy piros.

csak az nem derült ki, hogy valóban kapott-e fizetést guga

#92918 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 10. 30. 17:05

Őneki az lett (volna) a feladata, hogy másokat betanítson a vele kötött szerződés ideje alatt.

És ez volt az eredeti feladat? Ezt a tanítást már a vége felé kezdte magyarázni, munkaszerződés alapja viszont nem az volt. És gondolom helyi nyelven csinálta, miután a gyártóspecifikus tudást már valaki betanította gugának is. Aztán elején fényezést beszélt, amit a robotok csinálnak, addig viszont lehet ragasztót sprickolni. És azt sem tudjuk kinek dolgozott, mert itt volt magyar fickó, magyar telefon, mail, meg angol vezérurak,ó (akik nyilván semmihez nem érthettek) és szlovákok meg miazmás.

Akkor jött a tanítással, mikor rácsodálkoztam, hogy ennyi lóvéért nem állnak a képzett és értelmes népek sem hosszú sorokban, rögtön leépítette a mondókát, hogy az csak Neki jár, másnak lófasz és occsó. Bár lófasz occsóért is tudtunk volna embert, de már az sincs. Következőt meglátjuk hány hónapot bír, mert elején értelmesen indult, aztán guga hülyén próbálta átadni.
Make love not Wor.

#92919 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:14

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 10. 30. 18:00

oké világvégés postra mehet a ripláj azzal nincs baj, de így önmagában a semmibe nemá. lécci.
BMWパワー
Kép

#92920 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 10. 30. 17:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 10. 30. 17:13

És ez volt az eredeti feladat? Ezt a tanítást már a vége felé kezdte magyarázni, munkaszerződés alapja viszont nem az volt. És gondolom helyi nyelven csinálta, miután a gyártóspecifikus tudást már valaki betanította gugának is. Aztán elején fényezést beszélt, amit a robotok csinálnak, addig viszont lehet ragasztót sprickolni. És azt sem tudjuk kinek dolgozott, mert itt volt magyar fickó, magyar telefon, mail, meg angol vezérurak,ó (akik nyilván semmihez nem érthettek) és szlovákok meg miazmás.

Akkor jött a tanítással, mikor rácsodálkoztam, hogy ennyi lóvéért nem állnak a képzett és értelmes népek sem hosszú sorokban, rögtön leépítette a mondókát, hogy az csak Neki jár, másnak lófasz és occsó. Bár lófasz occsóért is tudtunk volna embert, de már az sincs. Következőt meglátjuk hány hónapot bír, mert elején értelmesen indult, aztán guga hülyén próbálta átadni.

Én meglátásom szerint az eredeti meló is az lehetett, hogy betanít másokat. 3 hónap szerintem elég egy 3 műszakos brigád betanítására. Csoportonként 10-12 ember, hogy legyen váltás, meg kiesős (szabadság, betegség, miazmás) ember helyett is. Fényezést felejtsd el, az nem kellett, csak a szórópisztolyt kellett felismerni, képről :) A meló lényege szerintem a ragasztóanyag felhordása volt. Esetleg, amikor a gépek álltak, addig más, szórható dolgokat kellett fújni.
Szerintem egy hazai munkaközvetítőn keresztül kapott kint állást. Innen a magyar faszi, aki a mellékes lovettát is kivitte. Valszeg a kafetériát a csehszlovákok adták, a szállást is, munkába járást is ők szervezték le. A többi fejes meg ahhoz a céghez tartozott, ahol a munkavégzés zajlott. Azért lehetett szerintem annyi, mert sok cégnek szállítottak be, és körbehordozták őket, vagy körbesétálhattak maguk is, mert ők dobták össze ezt a beszállító céget.
De ez csak az én teóriám, mivel én sem láttam a munkaszerződést.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4644
  • 4645
  • 4646
  • 4647
  • 4648
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.