The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:04
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:06
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:07
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:00
Mit lehet tenni ellene, ha birodalmak jönnek, s mennek? A vesztes birodalom hiába ítéli el a nyertes hibáit, ha az nem elnéző, s csak úgy elpusztítja mindenestől.
Már megelőlegezték a hírek a tenorpistákat s a lefejezéseket.
Ergo beharangozták.
Nincs félnivalód, nem vagy gyerek, nem vagy keresztény, simán lehetsz iszlamista, ha meg fogják követelni.
Gondolod véletlen, hogy hirtelen a disznóhúsból készült dolgok rákkeltőek lettek

Azok a vörös húsok, de cseppet se zavarjanak a tények, pláne ha nem illik bele az érvrendszeredbe.

Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:06
Nem fog pusztulni. Legalábbis emiatt nem.
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:09
Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 20:07

Most csak éppen leszűkítettem a disznóra, tudom, hogy a marha belefér, de általában füstölt disznóságokról volt szó, s magáról a füstölésről + a végére poénnak szántam, egyébként nem zavar semmi.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:11
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:07

Gyerekeket mészárolni nem irányított aggresszió. Az egyszerűen elmebetegség. A sima leostobázásnak nem célja, hogy megállítsa ezt, csak próbálok segíteni neked az önismeretben.
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:14
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 20:07
Mire alapozod azt, hogy nem fog, ha mások, akik úgy látják, hogy pusztulnia kell, s nem csak emiatt, hanem az erkölcstelenség elburjánzása miatt, s lépéseket is tesznek ez ügyben

Pl. bevonják OV-t, hogy sikeresen harcoljon ellene, meg a libsiket juróban, hogy OV ellen harcoljanak, meg Merkelt, hogy szólja el magát, tulajdonképpen elég volt egy mondat tőle a káosz kezdetéhez.
Putyin meg majd rendet tesz

Előtte mindhárom itt egyeztetett.
Nem fog

Oszmán birodalom bukása, római birodalom bukása, stb? Mit tudtak ellene tenni, meg még egy rakat elbukott birodalom.
Mitől vagy olyan biztos benne, hogy a kérész életűre tervezett eju nem fog megbukni, ha csak hídnak tervezték meg egyik parttól a másikig?
Miért ne bukna hamarosan, s omlana össze

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:15
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:09
De miért szűkíted le? Pláne ha emiatt egy felületesen tájékozott konteósnak tűnsz?

Egyébként meg vörös hús a birka is, a kecske is, nomeg a vadhúsok. Beleértve a rágcsálókat, kutyaféléket, macskaféléket is, meg az összes többi négylábon mozgó állatot.
Fehér hús az kb a szárnyas, meg a hal.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:18
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 20:11
Háborúban nem pont értelmes emberek hozzák a döntéseket, s nem is azok hajtják végre, ehhez nem önismeret kell. Mindig is asszonyok megerőszakolása, tömeggyilkosság, s értelmetlen agresszió jellemezte a harcoló feleket. Oroszok, németek, törökök, akik az örményeket kihajtották a sivatagba, s ott hullottak el, de erről a mai napig beszélni nem lehet, mert a törököknek ciki.
A háború a nyerteseké, s nem kérnek bocsánatot, ahogy egy oroszlán sem, ha elejti a prédát.
Háborúban nincsenek szabályok, csak agresszió minden árnyalata irányítva, nem tudsz ellene óbégatni, csak meghúzni magad, s túlélni.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:18
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:14

Pl. bevonják OV-t, hogy sikeresen harcoljon ellene, meg a libsiket juróban, hogy OV ellen harcoljanak, meg Merkelt, hogy szólja el magát, tulajdonképpen elég volt egy mondat tőle a káosz kezdetéhez.

Nem fog

Oszmán birodalom bukása, római birodalom bukása, stb? Mit tudtak ellene tenni, meg még egy rakat elbukott birodalom.
Mitől vagy olyan biztos benne, hogy a kérész életűre tervezett eju nem fog megbukni, ha csak hídnak tervezték meg egyik parttól a másikig?

Ez eu bukása, meg a civilizáció összeomlása igen messze vannak egymástól. Nem nagyon vágom, hogy miben zavar a rendszer amúgy téged, mert így is a legtöbbet érted el, amit bármilyen rendszerben elérhettél volna. Szóval innen nézve haszonélvezője vagy a rendszernek. De igazából azért sem hinném, hogy összeomlana a rendszer, mert túl sok hasznot hajt.
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:19
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:18
A háború a nyerteseké, s nem kérnek bocsánatot, ahogy egy oroszlán sem, ha elejti a prédát.
Háborúban nincsenek szabályok, csak agresszió minden árnyalata irányítva, nem tudsz ellene óbégatni, csak meghúzni magad, s túlélni.
Ha nem is érted a fogalmat, akkor minek bogozgatod?
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:19
Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 20:15

Egyébként meg vörös hús a birka is, a kecske is, nomeg a vadhúsok. Beleértve a rágcsálókat, kutyaféléket, macskaféléket is, meg az összes többi négylábon mozgó állatot.
Fehér hús az kb a szárnyas, meg a hal.
Azért mert alapvetően poénnak szántam, s nem maga a vörös hús lett kikiáltva a WHO által, hanem a füstölt készítmények, s a téma olyan gumicsont, mint az internet adó s az akácok kiirtása.
3 nap múlva más gumicsontot dobnak be.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:20
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:14

Nem fog

Azért ha nagyon kihúzza a gyufát egy politikus sok választása nincs azon kívül, mint eltűnni a nagy sűllyesztőben.
http://24.hu/kulfold...en-mint-elotte/
Nyilván ez is a nagy összeesküvés előre megkoreografált része, de én ezt azért nehezen tudom elképzelni.

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:22
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 20:18
Maga a rendszer létezése engem nem zavar, ez nem azt jelenti, hogy egyetértek minden porcikájával, de nem is járok ki tüntetni, sem szavazni, semleges vagyok, egyik párt sem mozgat.
Csak annyi, hogy látok kopogtatni az ajtón egy másik rendszert

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:23
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:22
Csak annyi, hogy látok kopogtatni az ajtón egy másik rendszert

Mármint olvastál róla az interneten. Azt még nem sikerült ott se megindokolni, hogy mi az, ami miatt értelme lenne a jelenlegit lecserélni, azoknak akik már "évezredek óta" irányítanak.
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:25
Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 20:20
http://24.hu/kulfold...en-mint-elotte/
Nyilván ez is a nagy összeesküvés előre megkoreografált része, de én ezt azért nehezen tudom elképzelni.

Izé, volt itt is rendszerváltás, de senkit sem zavar, hogy vagy ugyanazokat az arcokat látja még mindig böfögni, vagy a rokonokat, akiket Soros nevelt ki

Sétálj végig a Király utcán, parkolj le autóval. Ha rossz oldalon dobod be az érmét, vagy az mszp büntet meg, vagy a fidesz.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:28
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:19
3 nap múlva más gumicsontot dobnak be.
Pedig de. A vörös húsok és az azokból készült feldolgozott húskészítmények.
http://www.who.int/f...er-red-meat/en/
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:29
Idézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 20:23
Ha a tömegnek van igénye rendszerváltozásra, akkor a termelékenységük fenntartása érdekében eljátsszák nekik, hogy tessék itt van, aztán éljeneznek, hogy hurrá, más köntösben szopatják a népet tovább.
Ez most kicsit más, nem rendszerváltás.
Már említettem, hogy sok amerikai elnök emlegeti a new order world-ot szónoklatokban.
OV, Morvai, Gyurcsány is az új világrendet hangoztatja, van videó tyúktubon róla.
Ez most tényleg más, amit eddig a világ megismert, mint rendszer, azt egy totális rendszer fogja felváltani. Egy világnyelv, egy vallás, de ehhez előbb kell egy totális káosz, és vallási háború, amiből majd ők kivezetnek.
Elküldve: 2015. 11. 05. 19:30
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:29
Ez most kicsit más, nem rendszerváltás.
Már említettem, hogy sok amerikai elnök emlegeti a new order world-ot szónoklatokban.
OV, Morvai, Gyurcsány is az új világrendet hangoztatja, van videó tyúktubon róla.
Ez most tényleg más, amit eddig a világ megismert, mint rendszer, azt egy totális rendszer fogja felváltani. Egy világnyelv, egy vallás, de ehhez előbb kell egy totális káosz, és vallási háború, amiből majd ők kivezetnek.
De minek lenne erre szükség?
Idézet