HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4656
  • 4657
  • 4658
  • 4659
  • 4660
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93141 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 20:28

Pedig de. A vörös húsok és az azokból készült feldolgozott húskészítmények.

http://www.who.int/f...er-red-meat/en/

Tudod mit, tényleg poénnak szántam, nem ástam bele magam, ma reggel a morning show-ban vesézték a témát, onnan merítettem információt, ezek szerint helytelenül.

#93142 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:25

Izé, volt itt is rendszerváltás, de senkit sem zavar, hogy vagy ugyanazokat az arcokat látja még mindig böfögni, vagy a rokonokat, akiket Soros nevelt ki :omg: a menü 2 lapos, a régiek, meg a fiatalok, de a kettő ugyanaz :Đ

Sétálj végig a Király utcán, parkolj le autóval. Ha rossz oldalon dobod be az érmét, vagy az mszp büntet meg, vagy a fidesz.

Kikiáltod az 5-600 milliós európa (+RU) egészét egy bukott rendszernek, majd egy aktuális ellenérvre nálad egy 10 milliós ország általánossága az igazolás? :-s

#93143 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:31

Tudod mit, tényleg poénnak szántam, nem ástam bele magam, ma reggel a morning show-ban vesézték a témát, onnan merítettem információt, ezek szerint helytelenül.

Mondjuk aki a morning showból tájékozódik, annak tényleg kár a komolyabb összefüggéseket magyarázni. :-D

#93144 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 20:30

De minek lenne erre szükség?

Mondjuk állunk ketten a tengerparton, s látjuk, hogy jön a cunami, vagy csak én érzékelem, te meg ellenkezel, hogy nem értek vele egyet, mert erre semmi szükség, hisz mindenkinek az az érdeke, hogy a jelenlegi helyzet folytatódjon. Aztán :-s cunami, jóccaka.

Ez a játék már nem az anyagi haszonról szól, hogy kinek mekkora a háza, jóléte, autója, fizetése.
Ez már a lelkek megnyerése, hogy aki trónra fog ülni, s egyesíti a káoszból az összes vallást, birodalmat, azt elismerjék.

Mivel Isten számára az emberi lélek a legdrágább, így a Sátánnak is. De eddig sikerült elhitetnie magáról, hogy nem is létezik, mármint a Sátán, helyette tőrbe csalta az egész világot az imádatával, mint technika s tudomány.

Most trónra küldi a saját fiát, lemásolja Istent. Az Antikrisztus eljövetelét megelőzi ez a sok szarság, aminek most csak az illatát érzed.

#93145 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:37

Mondjuk állunk ketten a tengerparton, s látjuk, hogy jön a cunami, vagy csak én érzékelem, te meg ellenkezel, hogy nem értek vele egyet, mert erre semmi szükség, hisz mindenkinek az az érdeke, hogy a jelenlegi helyzet folytatódjon. Aztán :-s cunami, jóccaka.

Ez a játék már nem az anyagi haszonról szól, hogy kinek mekkora a háza, jóléte, autója, fizetése.
Ez már a lelkek megnyerése, hogy aki trónra fog ülni, s egyesíti a káoszból az összes vallást, birodalmat, azt elismerjék.

Mivel Isten számára az emberi lélek a legdrágább, így a Sátánnak is. De eddig sikerült elhitetnie magáról, hogy nem is létezik, mármint a Sátán, helyette tőrbe csalta az egész világot az imádatával, mint technika s tudomány.

Most trónra küldi a saját fiát, lemásolja Istent. Az Antikrisztus eljövetelét megelőzi ez a sok szarság, aminek most csak az illatát érzed.

És újra ott tartunk, hogy ez a majdnem isteni intelligencia csak egy olyan (eleve bukásra ítélt) tervet tudott kidolgozni, amit még te is pontosan ismersz. wow
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93146 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:40

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2015. 11. 05. 20:33

Kikiáltod az 5-600 milliós európa (+RU) egészét egy bukott rendszernek, majd egy aktuális ellenérvre nálad egy 10 milliós ország általánossága az igazolás? :-s

Minden országra ugyanaz érvényes, mindig ugyanaz uralkodott. Lenin, Napoleon rejtett kéz. Kömcsik voltak.
Csak párhuzamként írtam le.

A Sátán tudva, hogy Jézus Isten fia, a 40 napos éhezés után kérte tőle, hogy ha engem imádsz, akkor neked adom az egész világot, érted, Isten fia :-D
Egy egyszerű ember, politikus, nem véletlenül villázik a nagy nyilvánosság előtt.

Bocs, megjött a család, mára visszavonulok.

#93147 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:41

:Mármegintrossztablettakerültaborba:

#93148 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:40

Minden országra ugyanaz érvényes, mindig ugyanaz uralkodott. Lenin, Napoleon rejtett kéz. Kömcsik voltak.

A Sátán tudva, hogy Jézus Isten fia, a 40 napos éhezés után kérte tőle, hogy ha engem imádsz, akkor neked adom az egész világot, érted, Isten fia :-D
Egy egyszerű ember, politikus, nem véletlenül villázik a nagy nyilvánosság előtt.

Ideje volt.

#93149 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:37

Ez a tipikus. Ha befuccsolnak az érvek, akkor jön az ultimate istensátánjézus blabla. :-D

#93150 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 06:54

Van egy Wayteq X850-es navim, fiam mikor jött értem a szlovákokhoz, kétszer mellé ment, mert 3-4 éves cucc van rajta.
www.naviextras.com -on csak úgy tudnék regisztrálni, ha ez a típus, márka benne lenne a listában, de nincs így nem is enged.

A gyártó oldalán meg csak magyar nyelvű leírást lehet letölteni. Nincs tapasztalatom navi frissítéssel, nem csináltam még, de gondolom nem lehetetlen.
Honnan, mit és mi a menete? Olvasgattam fórumokon, de általában hegyekben állnak a kérdések válaszok nélkül.

Nekünk melóban vmi 950HD BT van, ott a GPS pontra bökve ki kell választani, hogy a készülék mappái közül melyik a navigációs program. Azt kijelölve indul a navi.
Ha iGo van rajta, akkor elég egyszerű lesz a dolgod... Ha találtál a neten frissítést, akkor az iGo/contents mappa a barátod. Ami ott van, azt kell felülírni a friss dolgokkal, persze a mappastruktúrának megfelelően.
Esetleg sys.txt vagy minek hívják, ahhoz segítséget keresni, mert az elég sok rendszerbeállítást tartalmaz, és a fele nem publikus, hogy melyik mire is jó.

Azt lehet, hogy jól nem így van, mert ez Windowsos, a mienken meg a fenesetuggya mi van.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93151 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 19:48

Azért még így egymondatban ideírnám, hogy elég legalja az iszlám államot elfogadhatónak, szükségesnek beállítani, bármire is hivatkozva.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93152 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 17:43

Kossuth rádió műsorvezetője hencegett, hogy ilyen hideg reggelen milyen jó a meleg stúdióban lenni, erre betelefonált egy nő, hogy bazdmeg te állat, mi a szaros wc papírt is elfűtjük :-D gyorsan le is keverték a hölgyet, nehogy a jó nép megtudja, hogy a fűtés, és a meleg már nem a többség kiváltsága.

Ha bárki számára, normális úton, egyszerűen hozzáférhető, és olcsó lenne a fűtés, mondjuk úgy munkából előteremtve, nem hiszem hogy gumicsizmával fűtenének, fát lopnának. De ez nem kijelentés, egyszerű észrevétel, itt is elég sokan szopnak a tüzelővel. Tavaly volt több olyan helyzet is, hogy kivittem, s a mai napig nincs kifizetve, leszarom.

Hát persze
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93153 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 05. 18:16

Ja a tömegek szaros wécépapírt égetve remegnek otthon mert nem tudnak fűteni. Vágom. Meg orwell is. Nincs más hátra, el kell menni svédországba, szír menekültnek, vagy szlovákiába ragasztót fújni, de az nagyon bonyolult, évekig kell tanulni.

A sporthondát kihagytad

#93154 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:06

Ennek a civilizációnak nem csak azért kell elpusztulnia, mert már októberben feldíszítik az üzleteket karácsonyra, hanem azért, mert már semmi másról nem szól, mint a mértéktelenségről, a fogyasztásról, birtoklásról, hogy kinek mennyi jut, s ezért képesek egymást letaposni.

Saját magadnak mondasz ellent.
Az előbb még mindenki szarospapírral tüzelsz.

#93155 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:14

Mire alapozod azt, hogy nem fog, ha mások, akik úgy látják, hogy pusztulnia kell, s nem csak emiatt, hanem az erkölcstelenség elburjánzása miatt, s lépéseket is tesznek ez ügyben :-s

Pl. bevonják OV-t, hogy sikeresen harcoljon ellene, meg a libsiket juróban, hogy OV ellen harcoljanak, meg Merkelt, hogy szólja el magát, tulajdonképpen elég volt egy mondat tőle a káosz kezdetéhez.

Putyin meg majd rendet tesz :omg:
Előtte mindhárom itt egyeztetett.

Nem fog :-s és ha még is fog, mit teszel, megmondod őket valakinek?
Oszmán birodalom bukása, római birodalom bukása, stb? Mit tudtak ellene tenni, meg még egy rakat elbukott birodalom.
Mitől vagy olyan biztos benne, hogy a kérész életűre tervezett eju nem fog megbukni, ha csak hídnak tervezték meg egyik parttól a másikig?

Miért ne bukna hamarosan, s omlana össze :-s az össze nagypolitikus kórusban tolja, de te áhhhh, nem fog. Na pont ezért fog.

Mert 2012-re is ezt jósoltad.
Amit te jósolsz, az hazugság.
Ennyi.

#93156 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 05. 19:40

Kifogytál az érvekből elég hamar

#93157 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:37

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 20:32

Mert 2012-re is ezt jósoltad.
Amit te jósolsz, az hazugság.
Ennyi.

Talan csak nem (eleg) pontos a joslat.
Valamikor megtortenhet. Ki tudja .... :happy:

#93158 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 05. 20:37

Talan csak nem (eleg) pontos a joslat.
Valamikor megtortenhet. Ki tudja .... :happy:

Jaja.
Én is jósolok.
Valamikor VALAMI történni fog!

Énszótam

#93159 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 20:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 05. 20:30

Saját magadnak mondasz ellent.
Az előbb még mindenki szarospapírral tüzelsz.

Már akinek futotta szarospapírra!

Idézet

#93160 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 05. 21:14

hát ma is kár volt végigolvasnom a topikot :(
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4656
  • 4657
  • 4658
  • 4659
  • 4660
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.