The Pompous Marsh-hen VII.
Elküldve: 2015. 11. 19. 15:35
Elküldve: 2015. 11. 19. 15:57
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 11. 19. 15:17
Obamának is van pénzelt csatornája, képes vagy bármelyiknek hinni

Nem azért linkeltem be, hogy hidd el, mérleg, a súlyokat itt is ott is elhelyezni, bármit nem beszopni egyenesen.
Ha külső szemlélőként állsz hozzá, akkor érdekes dolgokra lehet felfigyelni, pl. mindkét oldal mögött ugyanaz a pénz áll

Na de ez már meredek, a lényeg a szigorítás folytonossága. Az állampolgárok szabadságjogainak felfüggesztése.
Mindegy ki áll mögötte, a végeredmény ugyanaz, s ez kikerülhetetlen, az emberek szabadságjogainak korlátozása, ami nem enyhülni fog, hanem folyamatosan szigorodni.
Ha én háttérhatalom lennék, s a célom ez lenne, hogy kiépítsek egy totális diktatúrát, csak is úgy tenném, hogy megfelelő indokot kreáljak hozzá, hogy maguk az emberek is támogassák, s igényeljék a saját biztonságuk érdekében.
Mesteri, zseniális, és ez történik

Hja, nem, de az emberek igénylik

Hülyegyerek miről beszél

Elküldve: 2015. 11. 19. 16:01
Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 11. 19. 16:35
Papatyival az a baj, hogy ilyen mónikasó szerű buziságokkal bombázza a saját közönségét, meg van egy másik baj, kicsit kömcsi, Ő is próbálja a gondolkodást elviccelni, pedig a máltai lovagrend tagja, mint norbiápdét.
Közel sem annyira hülyék, mint ahogy előadják. Nagyon is jól tudják, hogy egy ilyen szereplésnek mik a következményei, gumicsont.
Ez a faszi valahol a kömcsi alsó szinten muzsikál, ugyan beavatott, de annyira nem, hogy komolyabb melót bíznának rá, viszont kényelmesen, lazán eléldegél a hülyeségből, nem a gyártósoron van.
Elküldve: 2015. 11. 19. 16:15
Elküldve: 2015. 11. 19. 18:02
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 19. 16:01
Közel sem annyira hülyék, mint ahogy előadják. Nagyon is jól tudják, hogy egy ilyen szereplésnek mik a következményei, gumicsont.
Ez a faszi valahol a kömcsi alsó szinten muzsikál, ugyan beavatott, de annyira nem, hogy komolyabb melót bíznának rá, viszont kényelmesen, lazán eléldegél a hülyeségből, nem a gyártósoron van.
Ezek az infók honna jönnek neked?
Elküldve: 2015. 11. 19. 18:03
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 19. 16:15
Nem semmi, van ám csukló mozgás. A lábtechnikája nekem kicsit fura, de hatásos

Elküldve: 2015. 11. 19. 18:07
Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 11. 19. 18:03

Rokoncsávó is már keménykedik:
https://www.youtube....h?v=6gb4edtTHKo
Elküldve: 2015. 11. 19. 18:25
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 19. 15:57

Nem azért linkeltem be, hogy hidd el, mérleg, a súlyokat itt is ott is elhelyezni, bármit nem beszopni egyenesen.
Ha külső szemlélőként állsz hozzá, akkor érdekes dolgokra lehet felfigyelni, pl. mindkét oldal mögött ugyanaz a pénz áll

Na de ez már meredek, a lényeg a szigorítás folytonossága. Az állampolgárok szabadságjogainak felfüggesztése.
Mindegy ki áll mögötte, a végeredmény ugyanaz, s ez kikerülhetetlen, az emberek szabadságjogainak korlátozása, ami nem enyhülni fog, hanem folyamatosan szigorodni.
Ha én háttérhatalom lennék, s a célom ez lenne, hogy kiépítsek egy totális diktatúrát, csak is úgy tenném, hogy megfelelő indokot kreáljak hozzá, hogy maguk az emberek is támogassák, s igényeljék a saját biztonságuk érdekében.
Mesteri, zseniális, és ez történik

Hja, nem, de az emberek igénylik

Hülyegyerek miről beszél

veled ellentétben nem igénylem a napi paranoiát szabadidőmben. ahogy a ladik sört sem. vagy hogy pl. gyerekem legyen, oszt nevelgessem. virágokat öntözzek. tyúkokat meg egyéb állatok etessek. vágjak le. méhészkedni szeretek, és szeretem a mézet is.
azt sem óhajtom, hogy valamiféle isten, aki játszótérnek tekinti a dolgokat és úgy végtelenül harcol a gonosz elleniben a kezdetektül fogva, döntse el, hogy és miként éltem és szortírozzon. azt sem igénylem, hogy evilági életem utáni túlvilági életem tükrében tekinthessek az evilágban maradtak és nem idvezültek jövendőbeli nyomorúságára.
így aztán közvetlen hírcsatornát sem igénylek hozzá, hogy a fülembe susogja a titkokat és legyen megmondásom.
valamint nincs igényem a misztikusabbnál misztikusabb nyalósókra, parlagfűre, ősmagyar nyelvre, mindenek feletti kiválasztottságra, fizikai munkára, erdőben fűrészelésre.
szóval kinek-kinek igényei szerint.
szeretem magam beosztani az időmet, ha önállóan végezhetem a munkám. utálok főnökösködni.
filmeket nézni a házimozimon, természettudományos cikkeket, történelmi kalandregényeket, életrajzokat, scifit, fantasy-t olvasni. szeretem a gyümölcssört, utálom a pálinkát.
nem szeretem a saját fingomat szagolni, a másét meg még kevésbé, a szarom fölött üldögélni percekig. ha valaki az orrom alá fingana poénból, kurvára felrúgnám. már 17 évesen is felrúgtam a kollégiumban. nem szeretek olcsó sörtől álomba butulni sem.
szeretem még az izmos nő hátakat és a jó fenekeket.
ennek tükrében szerintem nem igazán van közös témánk, azon kívül, hogy nekem max a hobbim a konteó, neked meg az életed. a fasz két végén állunk és mindegyikünk úgy gondolja, ő van a jobbik felén, és nem szop, hanem leszopják. szerinted az az ostoba tömeg, akit nem erre visz a csordaszellem. szerintem meg téged is a csordaszellem visz.
Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 11. 19. 18:28 -kor
Idézet
Elküldve: 2015. 11. 19. 18:55
Idézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2015. 11. 19. 19:02
Ajiba kaptam

Elküldve: 2015. 11. 19. 18:58
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 11. 19. 19:25
Minden elismerésem a szokásosnál hosszabb monológért, ezt ebben a topikban kevesen tudják összehozni, ha még is sikerül, akkor a szokásos beégetett sablonra épül, bocs, bebégetett. De neked sikerült megugrani azt a mércét, hogy felvonjam a szemöldököm.
Nos, nem mint ha itt nekem bíráskodnom kéne bárki felett, meg ülök a trónon és nagy bölcsészkedek, de legalább van mire reagálnom, nem csak a szokásos skip.
Bocs, megjött a nejem, de ígérem, amilyen hosszan reagáltál, viszonozom, s nem teniszlabda.
Elküldve: 2015. 11. 19. 20:37
Elküldve: 2015. 11. 19. 21:46
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 19. 18:55

Jaja, 2012-ben meg mindmeghaltunk

De már elmúlt

Elküldve: 2015. 11. 19. 21:47
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 19. 18:58
Nos, nem mint ha itt nekem bíráskodnom kéne bárki felett, meg ülök a trónon és nagy bölcsészkedek, de legalább van mire reagálnom, nem csak a szokásos skip.
Bocs, megjött a nejem, de ígérem, amilyen hosszan reagáltál, viszonozom, s nem teniszlabda.
A sablonos itt egyedül te vagy, mi csak reagálunk.
Elküldve: 2015. 11. 20. 09:25
Idézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 11. 19. 19:25
ennek tükrében szerintem nem igazán van közös témánk, azon kívül, hogy nekem max a hobbim a konteó, neked meg az életed. a fasz két végén állunk és mindegyikünk úgy gondolja, ő van a jobbik felén, és nem szop, hanem leszopják. szerinted az az ostoba tömeg, akit nem erre visz a csordaszellem. szerintem meg téged is a csordaszellem visz.
Nem szokásom oldalakra bontani a dolgokat, s nem is rezgek konteós oldalakon napi 24 órát.
Egyszerű ez, pl. tévében, rádióban megy a hírek. Mutatnak egy fideszest, s aki hisz a fideszben, az tényleg elhiszi, aki mszp-s az meg fújol magában, én meg pontosan tudom, hogy a két párt egy és ugyanaz, mert akik irányítják a magyarországi pártokat, azokra nem lehet szavazni.
Semmi másról nincs szó, mint hogy ki mit hisz. Miért probléma az, hogy én ezt hiszem

Van közös témánk, a méhészet. Gyerekkoromban unokabátyámmal földgöröngyökkel megdobáltunk egy méhészeti lerakodást, a kaptárakat. Lebuktunk, mert jött a tulaj, unokabátyám elfutott, nekem nem sikerült. Azt hittem az öreg meg fog verni, nem tette, sokkal okosabb volt ennél. Megtanított, betanított, stb. Sokáig melóztam vele, költöztünk nem egyszer, pakoltam, tanultam, aztán cserébe kaptam mézet.
Hasznomra vált, mert 98 környékén a HC-nél a téglafalból kirajzott egy család, túlszaporodtak, stb. A sofőrök rémülten rohangáltak, hogy valaki hozzon egy gázperzselőt, mert 1m magasra húzódtak a bejárat mellett közvetlenül.
Leintettem őket, kerítettem egy üres kartondobozt, belesöpörtem őket, aztán a műszak végén hazavittem. 4 családra sikerült őket felszaporítanom, de mindenféle előzetes bejelentéls nélkül a helyi tsz permetezett, s a környéken minden méhészet kipusztult. Nem volt energiám kárpótlásnak utánamenni, meg az én veszteségem nem volt mérhető másokéhoz képest.
Elküldve: 2015. 11. 20. 09:55
Idézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 09:25
Egyszerű ez, pl. tévében, rádióban megy a hírek. Mutatnak egy fideszest, s aki hisz a fideszben, az tényleg elhiszi, aki mszp-s az meg fújol magában, én meg pontosan tudom, hogy a két párt egy és ugyanaz, mert akik irányítják a magyarországi pártokat, azokra nem lehet szavazni.
Semmi másról nincs szó, mint hogy ki mit hisz. Miért probléma az, hogy én ezt hiszem

Van közös témánk, a méhészet. Gyerekkoromban unokabátyámmal földgöröngyökkel megdobáltunk egy méhészeti lerakodást, a kaptárakat. Lebuktunk, mert jött a tulaj, unokabátyám elfutott, nekem nem sikerült. Azt hittem az öreg meg fog verni, nem tette, sokkal okosabb volt ennél. Megtanított, betanított, stb. Sokáig melóztam vele, költöztünk nem egyszer, pakoltam, tanultam, aztán cserébe kaptam mézet.
Hasznomra vált, mert 98 környékén a HC-nél a téglafalból kirajzott egy család, túlszaporodtak, stb. A sofőrök rémülten rohangáltak, hogy valaki hozzon egy gázperzselőt, mert 1m magasra húzódtak a bejárat mellett közvetlenül.
Leintettem őket, kerítettem egy üres kartondobozt, belesöpörtem őket, aztán a műszak végén hazavittem. 4 családra sikerült őket felszaporítanom, de mindenféle előzetes bejelentéls nélkül a helyi tsz permetezett, s a környéken minden méhészet kipusztult. Nem volt energiám kárpótlásnak utánamenni, meg az én veszteségem nem volt mérhető másokéhoz képest.
Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.
Csak höööhhhnyeee
Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
Elküldve: 2015. 11. 20. 10:27
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 20. 09:55
Csak höööhhhnyeee
Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra
uncsi....
Elküldve: 2015. 11. 20. 10:59
Elküldve: 2015. 11. 20. 11:25
Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 20. 11:54
megmondtam, beszéljen a sörről meg a fingásról, bármiről, de a világvégét kurvára unom
Összeomlás után hátra van még minimum 1007 év

Továbbá én sem nagyon kötöm ki, hogy ki miről írhat.
Írjál, amiről akarsz, ahogy a kedved hozza. Nem az én mondókám a világvége, lesz, de baromi messze van. Társadalmi összeomlásról szoktam möhőzni, ami felé jó úton haladunk. Meg arról, hogy mesterségesen irányított folyamat, nem véletlenszerű történések.
Kissé sekélyes lenne a meder állandóan a sörről és a fingásról értekezni.
PINA