HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4670
  • 4671
  • 4672
  • 4673
  • 4674
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93421 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 11:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 11:25

Nem az én mondókám a világvége, lesz, de baromi messze van.

Akkor minek aggódunk rajt? És ezek szerint ellenőrizni sem lehet a sok marhaságodat. Kivéve a pár műszaki dolgot, csak azt hamar le is söpörted a szníről, marad az antikrisztus meg a többi habiszti.
Make love not Wor.

#93422 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 11:29

Társadalmi összeomlás már volt több is a történelem folyamán, meg birodalmak bukása, nagyhatalmi törekvések, háborúk.
Balgaság lenne azt gondolni, hogy mert a jólét felveti a jurópaiakat, s kínjukban úgy elpuhultak, hogy az immunrendszerük inkább hajlamos öngyilkosságra társadalmilag, mint védekezésre.

Az egy dolog, hogy megvették a politikusokat kilóra aprópénzen, s belülről fogja a rendszert felemészteni, de háború lesz, kikerülhetetlenül.
Lesz? Már zajlik javában, csak krvr megtévesztő, hogy még nyitva vannak a boltok, s van mit enni.

#93423 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 11:34

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 12:26

Akkor minek aggódunk rajt? És ezek szerint ellenőrizni sem lehet a sok marhaságodat. Kivéve a pár műszaki dolgot, csak azt hamar le is söpörted a szníről, marad az antikrisztus meg a többi habiszti.

Mivel a világvége nem az én mondókám, aggódjon miatta, aki akar, vagy aki éppen ott lesz.
Amit ellenőrizhetsz, az a jelen, vanás van.

A kérdés inkább az, hogy meglepetésként fog érni, vagy időben felkészülsz lelkileg a jelenlegi társadalmi berendezkedés felbomlására, s az azt követő káoszra? Ami természetesen mesterségesen irányított lesz, s ha már kellően elmélyült, akkor előállnak a megoldással is.

Miért probléma az, hogy ebben hiszek?
Egyedül vagyok, nem a tévében nyomom, bár ott is kárognak elegen az összeomlásról. Még a tyúktubon sem szoktam erről beszélni, pedig simán megtehetném, némelyik videóm 10 ezren felül van.

Csak itt a topikban szoktam erről szövegelni, elég kevés ember gyün be ide, mondhatni bizalmas a légkör, a végeredmény az, hogy ne ebben higgyek :omg:

Miért ne?

#93424 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 11:36

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 20. 10:59

Attol meg nem kene papagajkent ismetelgetned....

Miért nem? Írta már hogy faszállat és elmegy orvoshoz?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93425 Felhasználó inaktív   Csula kapitány 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 11:34

Mivel a világvége nem az én mondókám, aggódjon miatta, aki akar, vagy aki éppen ott lesz.
Amit ellenőrizhetsz, az a jelen, vanás van.

A kérdés inkább az, hogy meglepetésként fog érni, vagy időben felkészülsz lelkileg a jelenlegi társadalmi berendezkedés felbomlására, s az azt követő káoszra? Ami természetesen mesterségesen irányított lesz, s ha már kellően elmélyült, akkor előállnak a megoldással is.

Miért probléma az, hogy ebben hiszek?
Egyedül vagyok, nem a tévében nyomom, bár ott is kárognak elegen az összeomlásról. Még a tyúktubon sem szoktam erről beszélni, pedig simán megtehetném, némelyik videóm 10 ezren felül van.

Csak itt a topikban szoktam erről szövegelni, elég kevés ember gyün be ide, mondhatni bizalmas a légkör, a végeredmény az, hogy ne ebben higgyek :omg:

Miért ne?

Mark Twain szavaival élve, először vegyük a tényeket, aztán úgy torzíthatjuk őket, ahogy csak akarjuk. Tényekben nem jeleskedel, csak a torzításban.
és ő mondta azt is, hogy az igazság és a féligazság között akkora a különbség, mint a villanyégő és a cserebogár között. szerintem te egy cserebogár vagy, aki villanyégőnek képzeli magát. én meg max szentjánosbogár. jó esetben.

Szerkesztette: Csula kapitány 2015. 11. 20. 15:21 -kor

Idézet

A materialista hitűek számára értelmezhetetlen a galaktikus geometria változásával vezérelt ciklikusságok.

#93426 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 16:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Csula kapitány - Dátum: 2015. 11. 20. 16:17

Mark Twain szavaival élve, először vegyük a tényeket, aztán úgy torzíthatjuk őket, ahogy csak akarjuk. Tényekben nem jeleskedel, csak a torzításban.
és ő mondta azt is, hogy az igazság és a féligazság között akkora a különbség, mint a villanyégő és a cserebogár között. szerintem te egy cserebogár vagy, aki villanyégőnek képzeli magát. én meg max szentjánosbogár. jó esetben.

Erős túlzásnak érzem bármelyikőnk személyét, vagy akárkiét ilyen Mark Twain magaslatokba emelni, szélsőséges, szükségtelen, hétköznapi emberek vagyunk, hétköznapi igényekkel. Mark Twain is hétköznapi ember volt, aztán lehet később majd téged idézgetnek a neten halálod után.

Oszt, hogy mi a mérce, mi alapján viszonyítod magad féligazság, igazság, meg gyengén pislákoló szentjánosbogár. Urambocsá, legalább keresed.

#93427 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 16:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 16:21

Erős túlzásnak érzem bármelyikőnk személyét, vagy akárkiét ilyen Mark Twain magaslatokba emelni, szélsőséges, szükségtelen, hétköznapi emberek vagyunk, hétköznapi igényekkel. Mark Twain is hétköznapi ember volt, aztán lehet később majd téged idézgetnek a neten halálod után.

Oszt, hogy mi a mérce, mi alapján viszonyítod magad féligazság, igazság, meg gyengén pislákoló szentjánosbogár. Urambocsá, legalább keresed.

Ami valós tény, az az igazság.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93428 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 16:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 20. 17:43

Honnan veszed az infót, amit valós ténynek nevezel? Vagy csak azért hagyatkozol rá, mert a többség annak ítéli?
Mi a valóság forrása kikezdhetetlenül?

#93429 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 17:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 11. 20. 17:43

Spanyol inkvizíció idején sulykolták ezt a papok, meg mostanában az igazság hordozói a tenorpityuk. Mindezt az igazság nevében, szóval mennyire vagy elfogult az igazság iránt, mennyire fontos? Pontosabban, mit tennél meg érte?

#93430 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 17:05

Ehhh, végre elkészült az első oldal a doméjnhez, erre a totális kommander nem enged be :-D aszongya ini fájl :omg:
Majholnap, pendrájvon van korlátozás nélküli is, meg filmet is holnap vesszük fel reklámnak. Átadtam az egészet a kisebbik fiamnak, az övé lesz, már teljesen beindult, ötletel. Hajrá, én úgy is hamarosan visszamék a szlovákokhoz, nem lesz időm webeskedni.

#93431 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 20. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 17:05

Ehhh, végre elkészült az első oldal a doméjnhez, erre a totális kommander nem enged be :-D aszongya ini fájl :omg:

UACos Win7es lesz az, hogy hol a helye? Mi nem értünk a PCkhez (az internetbe), van itt aki komoly rendszergazdáknak adta a tanácsot, azok meg nem győztek sorbaállni a pinyónál.
Make love not Wor.

#93432 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 20. 18:26

UACos Win7es lesz az, hogy hol a helye? Mi nem értünk a PCkhez (az internetbe), van itt aki komoly rendszergazdáknak adta a tanácsot, azok meg nem győztek sorbaállni a pinyónál.

Holnap megoldom, gondolom láttad, hogy próbálkoztam :-D pendrájvon van egy független totális kommanderem, azzal bármelyik gépen bármit lehet, legalább is eddig még megoldódott.

Hja, hogy számtech, mióta itthon vagyok ketten kerestek, finoman elkalauzoltam őket Rétságra, ahová eladtam az utolsó csavarig mindenemet, még monitorom sincs, amire egy gépet ráköthetnék, de jó ez így, nem hiányzik egy porcikája sem :-D

#93433 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:21

Tételezzük fel, hogy most sört ittam, de fingottam is, mely kategóriába lehet besorolni, hogy ne szenvedjen mint támadási felület :-s :nevet:

Paraj pürét főztem, mármint spenótot, hozzá feltétet, de nem szokványos módon, kész csoda, hogy a habarásig eljutottam.

No utána meg csirkemájat, de azt sem haqyományosan, hanem szabadon gondoklkozva és gazdagon, de mire leírom nem marad belőle :Đ

Éhesek.

#93434 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 18:22

De jó seggem van :Đ

#93435 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 20:32

Sszameg, egyszer csinálunk egy jól sikerált punk számot, s erre:

Idézet

Kedves Zoltán Zvolenszki!

Egy szerzői jog tulajdonosa a Content ID funkción keresztül a videódban szereplő bizonyos anyagokra vonatkozó követeléssel élt.

Ez csak egy értesítés
Ne aggódj, nem vagy bajban, és a fiókod megbízhatósági minősítését sem befolyásolja ez semmilyen tekintetben.

Olyan reklámok futnak a videód alatt, amelyek bevételét a szerzői jog tulajdonosa kapja meg, vagy pedig a szerzői jog tulajdonosa statisztikát kap a videód megtekintéseiről.

A videó címe: A kisebbik fiam dobosnak tanul, de mi nem :DDD
Jogvédett zeneszám: Mucky Pup
Követelés benyújtója: IODA

Persze tudtam róla, hogy le fogják nyomni, de bevállaltam, mert mindkét fiam megőrült, s a haját elhagyta :-D

#93436 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 20. 21:43

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 20. 20:32

Sszameg, egyszer csinálunk egy jól sikerált punk számot, s erre:

Persze tudtam róla, hogy le fogják nyomni, de bevállaltam, mert mindkét fiam megőrült, s a haját elhagyta :-D

Addig bírtam, amíg át nem vetted. Mondjuk, addig se volt szórakoztató.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#93437 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 07:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2015. 11. 20. 22:43

Addig bírtam, amíg át nem vetted. Mondjuk, addig se volt szórakoztató.

Utóbbi félévben nem sok alkalmam volt marhulni velük, kaptak az alkalmon :-D filmet valószínűleg letörlöm, ha Bendzso nem látja, mert Ő kezeli a csatornámat, s bármit feltölt, még akkor is, ha kifejezetten kérem, hogy ne tegye :-D mindegy.

Majd nappali fénynél, refivel, Levente saját zenéjével nekifutunk újra.
Hja, mire felébredtem Bendzso gyerek meghekkelte a weboldalam :-D nagyon pörög az agya, most érdemes ráugrasztani a webprogramozásra.
Mondjuk nem tudom melyik platformmal érdemes kikezdenie, mert lehet php oszt 1 év múlva felejtős, mert új korszak köszönt be :omg:

#93438 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 11:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 07:29

Utóbbi félévben nem sok alkalmam volt marhulni velük, kaptak az alkalmon :-D filmet valószínűleg letörlöm, ha Bendzso nem látja, mert Ő kezeli a csatornámat, s bármit feltölt, még akkor is, ha kifejezetten kérem, hogy ne tegye :-D mindegy.

Majd nappali fénynél, refivel, Levente saját zenéjével nekifutunk újra.
Hja, mire felébredtem Bendzso gyerek meghekkelte a weboldalam :-D nagyon pörög az agya, most érdemes ráugrasztani a webprogramozásra.
Mondjuk nem tudom melyik platformmal érdemes kikezdenie, mert lehet php oszt 1 év múlva felejtős, mert új korszak köszönt be :omg:

Dehát te már felhagytál az it-val rég, honnan tudhatnád.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93439 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 11:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 21. 11:06

Dehát te már felhagytál az it-val rég, honnan tudhatnád.

Mármint letette a csavarhúzót? :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93440 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 11:17

Ücsüküé! Készítettünk olyan videót, ahol a sportkamera a dobverőre lett erősítve, hmmm érdekes felvétel, nem hiszem, hogy feltöltöm, mert a kamera rögzítése nem bírta a pörgetést és folyamatosan lekonyult. Gyerkőc aszonta összevágja, de akkor meg dob kéne alá. Mindjárt átnézem a felvételeket, de nem hiszem, hogy a tartalom, minőség egyezni fog.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4670
  • 4671
  • 4672
  • 4673
  • 4674
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.