HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4672
  • 4673
  • 4674
  • 4675
  • 4676
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93461 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 11. 21. 16:55

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 21. 17:04

Egyrészt lófaszt, mert hazugság, nullából nem lehet.
Másrészt nem is tudtam hogy brazil vagy :)

Neked nem lehet, mert ilyesmivel meg sem próbálkoznál, aki meg éppen csinálja, vagy fogja, majd pont a te földhözragadt érveid miatt fog leülni, és várni, hogy bármire is engedélyt adj :-D

Az egy dolog, hogy neked nem szimpi az ilyesmi, de mi a problémád azzal, ha te folytathatod a kis komfortzónádat probléma nélkül, mondjuk mi meg lelépnénk az érveid nélkül :-s he :-s nem szenvednél ettől hiányt semmiben, mi a gondod azzal, ha beterveznénk egy 3-4 éves családi kirándulást, s körbejárnánk a földet :-s mi a baj ezzel?

Én megértem a nejemet, mert kíváncsi típus, szeretne élni és tapasztalni, látni a világot, hogy mekkora, nem csak a Nógrád volánon ülve lekésve a csatlakozást, meg Bánkon lesni a tavat.

Még szerencse, hogy ilyen a feleségem, mert a titkolt vágyaimat Ő hajszolja helyettem :-D márpedig egyszer élünk, ez az egyetlen akadály, a többi az ami hazugság és lófasz.

#93462 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 16:59

Ha valami oknál fogva nem indulnánk el, a Camino jövőre betervezve, s csak ketten a nejemmel. 800 + 100 akármennyi kilométer az óceánig gyalog, ez már biztos, mert folyamatosan rágja az agyamat vele :-D

Családostul meg akkor fogunk lelépni jurópából, s ebből én nem engedek, ha ebben az évben még lesz két tenorpista. Sejtésem szerint igen, meg fog történni, a szabadságjogokat már most nyirbálják, s nem is óvatosan, nyomós érvet kell ahhoz gyártaniuk, hogy tovább lépjenek. Amint megvan, mi elköszönünk a kontinenstől, a nejemmel megegyeztünk ebben, nem szeretnénk részt venni az éhezők viadalában s egyéb brutális filmcímekben.

Egy érdektelen kis sziget, ahol kevesen vannak, jó messze.

#93463 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 11:31

ilyet még úgyse csinált senki

Nyilván.
Make love not Wor.

#93464 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 13:53

Eddig én tukmáltam a nejemet, hogy pár évre húzzunk el a faszba világot látni, folyamatosan úton lenni,

Ja, meg eszünk kukából és gyalog megyünk mindenhova?
Make love not Wor.

#93465 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:02

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 16:55

Neked nem lehet, mert ilyesmivel meg sem próbálkoznál, aki meg éppen csinálja, vagy fogja, majd pont a te földhözragadt érveid miatt fog leülni, és várni, hogy bármire is engedélyt adj :-D

Az egy dolog, hogy neked nem szimpi az ilyesmi, de mi a problémád azzal, ha te folytathatod a kis komfortzónádat probléma nélkül, mondjuk mi meg lelépnénk az érveid nélkül :-s he :-s nem szenvednél ettől hiányt semmiben, mi a gondod azzal, ha beterveznénk egy 3-4 éves családi kirándulást, s körbejárnánk a földet :-s mi a baj ezzel?

Én megértem a nejemet, mert kíváncsi típus, szeretne élni és tapasztalni, látni a világot, hogy mekkora, nem csak a Nógrád volánon ülve lekésve a csatlakozást, meg Bánkon lesni a tavat.

Még szerencse, hogy ilyen a feleségem, mert a titkolt vágyaimat Ő hajszolja helyettem :-D márpedig egyszer élünk, ez az egyetlen akadály, a többi az ami hazugság és lófasz.

Kamu
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93466 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 14:03

Néha megállnak egy farmon melózni, aztán lépnek tovább.

Seszin sem tetszett és még occsó is volt. Arubán voltam ilyen negyedeknél és láttam bérniggereket. Szerintem nem lennénk a helyükben, de ha így tolod akkor a kertszomszéd keres mindenfélét és jól is fizet. Kifogott már egy csomó nagypofájú drogos italozós gecit, ráadásul nem nagyon bírják a szántást.
Make love not Wor.

#93467 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 21. 18:02

Kamu

Igen, az :-D

#93468 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:04

Seszin sem tetszett és még occsó is volt. Arubán voltam ilyen negyedeknél és láttam bérniggereket. Szerintem nem lennénk a helyükben, de ha így tolod akkor a kertszomszéd keres mindenfélét és jól is fizet. Kifogott már egy csomó nagypofájú drogos italozós gecit, ráadásul nem nagyon bírják a szántást.

Az a problem, hogy igen csak ferdítesz, de már megszoktam. SESZIN nulla gondom volt, napi 10 órában toltam 500 Ft-ért, s szerettem csinálni, baromi elégedettek voltak velem, a munkámmal. Ha még emlékszel, nem miattam hagytam ott, a fiammal balhéztak össze, én meg a fiammal együtt leléptem. Fiatalság, bolondság, jó volt az a meló, de nem bántam meg, hogy leléptem, azt sem hogy Ausztriában hézagoltunk pénz nélkül két hetet, ugyan mi az a két hét :-s lótúró. Bőségesen kárpótolva lettem Szlovákiában mindenért.

Már csak az elkészült filmek úgy általában mindenhol hoznak a konyhára némi aprópénzt.

#93469 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 11. 21. 16:04

Egyrészt lófaszt, mert hazugság, nullából nem lehet.
Másrészt nem is tudtam hogy brazil vagy :)

Kocsit nem kell tankolni, sosem romlik el, ennyi gyerek sem eszik olyan sokat, csupa főnyeremény.
Make love not Wor.

#93470 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:02

Ja, meg eszünk kukából és gyalog megyünk mindenhova?

Persze, és nem is mosakodnánk, esetleg egy mocsárban, vagy ha megéheznénk, hát beszélgetnénk róla.
Éltem már úgy nem keveset, hogy nulla terv, nulla jövő. De még soha nem éheztem, soha nem volt olyan, hogy nincs hol aludni, pedig aludtam már utcán :-D

#93471 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:11

Kocsit nem kell tankolni, sosem romlik el, ennyi gyerek sem eszik olyan sokat, csupa főnyeremény.

Kocsit nem sok értelme vinni ilyen útra, csak költség, már ha érted. Van másnak autója, majd az tankolja.

De ne pörögj ezen, egyelőre mindenki itthon van, a két gyerek suliba jár, a nejem tanítani, én meg hamarosan az erdőre.

A nagy kiruccanás csak akkor várható, ha még két tenorpisti eldurrantja magát.

#93472 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 17:59

...

Es oda csonakkal, vagy leghajon? Ez megint kb a barlangos sztori, csak par 1000 km-rel eltolva.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#93473 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 17:04

Igen, az :-D

Majd szólj ha ott vagy, addig az.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#93474 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 16:59

Ha valami oknál fogva nem indulnánk el, a Camino jövőre betervezve, s csak ketten a nejemmel. 800 + 100 akármennyi kilométer az óceánig gyalog, ez már biztos, mert folyamatosan rágja az agyamat vele :-D

Családostul meg akkor fogunk lelépni jurópából, s ebből én nem engedek, ha ebben az évben még lesz két tenorpista. Sejtésem szerint igen, meg fog történni, a szabadságjogokat már most nyirbálják, s nem is óvatosan, nyomós érvet kell ahhoz gyártaniuk, hogy tovább lépjenek. Amint megvan, mi elköszönünk a kontinenstől, a nejemmel megegyeztünk ebben, nem szeretnénk részt venni az éhezők viadalában s egyéb brutális filmcímekben.

Mi ez a Camino mania?
Valami buzi Sydney Sheldon vagy Coelho jellegu baromsag megirta, azota boldog/boldogtalan azt csinalja. Gratulalok.
Pont mint Hagyo Miklos, ugyebar.... :)

Ilyet vigyel:
http://www.gearbest..../pp_262524.html

#93475 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:35

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 11. 21. 18:15

Es oda csonakkal, vagy leghajon? Ez megint kb a barlangos sztori, csak par 1000 km-rel eltolva.

A kontinens széléig "talán" saját autóval, onnan hajóval, jegyre még van lóvé, vagy lemosogatjuk az utat, de még itthon vagyunk :-D

#93476 Felhasználó inaktív   LightBringer 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 16:59

...
Családostul meg akkor fogunk lelépni jurópából, s ebből én nem engedek, ha ebben az évben még lesz két tenorpista.
...

És ha idén már nem lesz, de jövőre 500 robbantás lesz a szomszéd faluban, akkor maradsz? :-o
"A zen az, ha szívünkben és lelkünkben megmaradunk kisgyermeknek." - Takuan
Kép

#93477 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 17:13

Kocsit nem sok értelme vinni ilyen útra, csak költség, már ha érted. Van másnak autója, majd az tankolja.

Én most arról a linkről beszélek, amit betettél.

Tenoristát merre gondoltad? Észak is játszik? Svédeknél nyilván lesz valami a következő 2 hétben is, szóval specifikálni kellene a megfejtést.
Make love not Wor.

#93478 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 11. 21. 18:29

Mi ez a Camino mania?
Valami buzi Sydney Sheldon vagy Coelho jellegu baromsag megirta, azota boldog/boldogtalan azt csinalja. Gratulalok.
Pont mint Hagyo Miklos, ugyebar.... :)

Camino-ról nejem nézett egy filmet, utána elolvasott két könyvet, s nemrég kiderült, hogy az egyik kollégája szintén megjárta az utat gyalog, s az is írt egy könyvet, amit éppen most olvas a nejem. Meg, amióta volt Argentínában, nem sok érvet tudsz felhozni neki, hogy miért válassza a soha ki nem fizetődő, s véget nem érő mókuskereket :-D

Valamelyik nap a suliban tanított, az ablak alatt egy kis srác kergette a faleveleket, az anyja meg rángatta folyamatosan, hogy gyere már, mennünk kell. Miután a gyerkőc feladta, s elindult vele a járdán, az anyja megdicsérte, hogy ügyes vagy :Đ

Na igen :nevet: a beégetett dolgokat nem szabad elhagyni, sőt kötelező oktatás néven adni kell tovább :-D

#93479 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 11. 21. 17:42

Meg, amióta volt Argentínában, nem sok érvet tudsz felhozni neki, hogy miért válassza a soha ki nem fizetődő, s véget nem érő mókuskereket :-D

Mókuskerék úgy kifizetődő, hogy jut belőle minden szarra. Ez is a szokásos mantrám, pár éve még lehülyéztl érte bárkit, ha utazgatott, most meg a legkirályabb dolog a világon. Nem baj, én megyek. Április 1 körül megint van occsó Bergamo, lehet berakok egyet. Mondjuk vicces, hogy egy időben úgy vettem az akciós repjegyeket, mint Te a sört a Lidlben.
Make love not Wor.

#93480 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 11. 21. 17:47

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 11. 21. 18:36

Én most arról a linkről beszélek, amit betettél.

Tenoristát merre gondoltad? Észak is játszik? Svédeknél nyilván lesz valami a következő 2 hétben is, szóval specifikálni kellene a megfejtést.

Hjaq, hát ők már évek óta úton vannak, mindig ugyanazt az autót látom a képeken, gondolom van szponzor, igen kell tankolni, de ez a része a legkevesebb, mert az első az elhatározás.

Tenorpisti, meg hova? Szerintem te is pontosan tudod, hogy lesz.
Meglátásom szerint, ha lehet sehova, de hogy miért a franciák :-s jó ég tudja, nem csodálkoznék rajta, ha itthon is pukkantanának, a legdurvább szigorításokat amúgy is itt szeretnék bevezetni.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4672
  • 4673
  • 4674
  • 4675
  • 4676
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.