Első osztályos korában egy rendőr gyereke brutálisan megverte, majdnem belerúgta a szemüveget a szemébe, na onnan kivettük, az osztályfőnök amúgy sem szimpizett vele. Később egy VI. kerületi suliból hoztam el, mert megvádolták telefonlopással, holott mobilokat adtam vettem, tőlem kapta, még számla is volt róla, de ez senkit sem érdekelt, ráadásul az egyik gyerek cserébe kiszúrta a kerékpár gumiját, aztán elővettem a srácot, majdnem rámhívták a rendőrséget a tanárok, kibaszott liberalizmus

Na mindegy, költözés is, meg egyebek. Bendzsót Rétságról vettük ki, mert két cigó utazott rá, elvették tőle a kaját, írószert, bármit, amire igényt tartottak. Egyik délután ráuntam, s elővettem a két gyereket a szülei előtt, lett üvöltözés, hogy ezt hogy a faszba lehet, stb. Megint majdnem rendőrség lett a vége, a tanárok elküldtek a picsába, hogy terrorizálom a kisebbséget. Na azóta vége az ilyen balfasz geciknek, ez jó suli, jó képzések, gyereket sem basztatja senki, tanárok is jók, s nagyon nehéz bekerülni. Mindegy, most nyugi van.