HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4689
  • 4690
  • 4691
  • 4692
  • 4693
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#93801 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 04. 12:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 04. 12:10

Tetszik a neve, téli szünetben leülünk a családdal ötletelni, hogy mi legyen pontosan belőle.

"
Valami ilyesmit akarsz hegeszteni guga?

http://www.domainkozpont.hu/dbank.php

Hja, csak nem magyar nyelvűt,"
Make love not Wor.

#93802 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 04. 12:15

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 04. 12:06

10+ nyelven beszél, sok domainja van, majd megnézzük mitől jobb a megoldásod:

https://sedo.com/us/?language=us

Ja, ebből már mutattam párat, azért a 18 millió eladó domainon még én is letettem az arcom.

Vannak árak.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93803 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 04. 12:19

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2015. 12. 04. 12:15

Vannak árak.

GoDaddynél 46 millió a legdrágább:

https://gb.auctions.godaddy.com/

Állat, remélem guga is így fogja tolni.
Make love not Wor.

#93804 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 04. 18:31

#93805 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 04. 19:08

Vettél egy faszállító autót? inkább egy csajozós verda kellett volna :)

"ha autód van, lesz csajod is"
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93806 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 04. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 04. 20:08

Vettél egy faszállító autót? inkább egy csajozós verda kellett volna :)

"ha autód van, lesz csajod is"

A csajozás nekem mostanában a láncfűrész, meg az UAZ :-D
Hja, megvettem, de már híre ment, ma jött rá egy vevő :-D
UAZ, ami elközlekedik tökön, dinnyén nagy kincs, erre még kicsit költeni kell, hogy üzembiztosan felboruljon bárhol, majd lábraálljon és visszapakoljuk a fát, de megéri.

Pár emberke megkeresett, mert neszét vették az UAZ-nak, fűtési szezon van, sok erdőtulajdonos, stb.
Szégyenszemre ma rendeltem fát, mert olyan sár van, hogy nem tudok kimenni az erdőre, az UAZ elásná magát.
De a srác, aki hozta, mondta, hogy amennyiért vettem, azonnal elvinné, mert kell neki is egy a környéken, ami kiközelít.

#93807 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 04. 22:25

Kereskedj UAZzal. Nyárom lősz 3 romot ocxsón, tél elején felárral eladod.
Make love not Wor.

#93808 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 08:36

Erre gondolsz?

http://www.jofogas.h...908.htm?first=1

Szomszéd faluban a haveromnak van egy műszakis, platós billencs UAZ.
Amióta hazajöttem, szóltam neki vagy 5 alkalommal, hogy szükségem van egy UAZ-ra, add el nekem, stb.
Áhhhh nem lehet, nem lehet, nagy kincs, stb.
Tegnap hozta a fát este, meglátja az UAZ-t, aszongya az övé is eladó, miért nem szóltam?
Bazz, idehozattam trélerrel jó messziről, nincs vele gond műszakilag. 4 gyertya, pár kábel, 4 gumi, fagyálló, olajcsere és már mehet is ki dolgozni.

S pont ilyenkor szól, amikor már túl vagyok az egészen, bazzz :)
Ezért csak a szomszéd faluba kellett volna elmennem, lábon hazajön, hozzá sem kell nyúlni.
Na mindegy, a próba kedvéért meghirdettem, ha elviszik, akkor hozom a billencset.

Agyas a gyerek, rendeltem tőle 2köb akácot, mondtam neki, hogy 15cm-nél vastagabb ne legyen benne, mert nem akarok külön baltázni, erre szinte mind 50cm felett volt, agyas a srác, mindent ért :-D

#93809 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 09:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 05. 08:36

Erre gondolsz?

http://www.jofogas.h...908.htm?first=1

Szomszéd faluban a haveromnak van egy műszakis, platós billencs UAZ.
Amióta hazajöttem, szóltam neki vagy 5 alkalommal, hogy szükségem van egy UAZ-ra, add el nekem, stb.
Áhhhh nem lehet, nem lehet, nagy kincs, stb.
Tegnap hozta a fát este, meglátja az UAZ-t, aszongya az övé is eladó, miért nem szóltam?
Bazz, idehozattam trélerrel jó messziről, nincs vele gond műszakilag. 4 gyertya, pár kábel, 4 gumi, fagyálló, olajcsere és már mehet is ki dolgozni.

S pont ilyenkor szól, amikor már túl vagyok az egészen, bazzz :)
Ezért csak a szomszéd faluba kellett volna elmennem, lábon hazajön, hozzá sem kell nyúlni.
Na mindegy, a próba kedvéért meghirdettem, ha elviszik, akkor hozom a billencset.

Agyas a gyerek, rendeltem tőle 2köb akácot, mondtam neki, hogy 15cm-nél vastagabb ne legyen benne, mert nem akarok külön baltázni, erre szinte mind 50cm felett volt, agyas a srác, mindent ért :-D

ha a faval igy atkurt, akkor a kocsija varhatoan egy roncs lesz.

#93810 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: FőDudu - Dátum: 2015. 12. 05. 10:56

ha a faval igy atkurt, akkor a kocsija varhatoan egy roncs lesz.

Ha ez neked átkúrás :-D mindenki ilyen fát szeretne magának, kivéve engem. Gallyfát azok vesznek, akiknek nincs pénze ilyen vastagra. Ennek a hőértéke valamivel jobb, sőt, persze száradnia kéne egy évet minimum.
A gallyfa ellobban, de nekem azért fontos, mert ezt a rönköt cipelni, vagdosni, baltázni jóval nagyobb meló, így nem is cipelem, összevágom ott ahol van.

Az ő billencsét már ismerem rég, sokszor ültem mellette, arra nem kell költeni semmit.
Az enyémhez még kell gyertya, karbitisztítás, 4 gumi, meg pár apróság.

#93811 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 05. 08:36

Most akkor eladod? Jó állapotú, csak az első percben arról pofáztok, hogy nem megy és letérdel :-D

Oszt hirtelen beletekerve tipikus falusi, szartok a jobbkezesre, mert "onnan nem szoktak jönni"
Make love not Wor.

#93812 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 12:11

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 05. 12:54

Most akkor eladod? Jó állapotú, csak az első percben arról pofáztok, hogy nem megy és letérdel :-D

Oszt hirtelen beletekerve tipikus falusi, szartok a jobbkezesre, mert "onnan nem szoktak jönni"

Itt senki nem közlekedik, tél van, napi egy autó megy el, az az enyém :-D
Nem feltétlenül adom el, csak meghirdettem, annak nincs tétje. Már vásároltam hozzá pár cuccot, holnap kap egy kis tisztítást, felújítást, a két ünnep között 4db gumit jó pogácsákkal, utána mehet dolgozni.

Ha esetleg elviszik, akkor megveszem a műszakis billencset.

#93813 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 12:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 05. 11:14

Ha ez neked átkúrás :-D mindenki ilyen fát szeretne magának, kivéve engem. Gallyfát azok vesznek, akiknek nincs pénze ilyen vastagra. Ennek a hőértéke valamivel jobb, sőt, persze száradnia kéne egy évet minimum.
A gallyfa ellobban, de nekem azért fontos, mert ezt a rönköt cipelni, vagdosni, baltázni jóval nagyobb meló, így nem is cipelem, összevágom ott ahol van.

Az ő billencsét már ismerem rég, sokszor ültem mellette, arra nem kell költeni semmit.
Az enyémhez még kell gyertya, karbitisztítás, 4 gumi, meg pár apróság.

Bitch, please...
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#93814 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 12:12

Egyébként meg ilyen autót az vesz, aki ért is hozzá, kivéve engem. Na azokat ilyen apróságok nem nagyon érdeklik, még a legtrágyább UAZ-t is elviszik, ami üzemképtelen. Erdőn ugyanis semmi más nem tud elközlekedni. Még, akkor is megéri, ha költeni kell rá, mert behozza az árát bőven.

#93815 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 12:14

Nameg egy belső kárpitozás is ráférne... vagy letépni a jobb ajtóról is, ami rajta van, mert ez a felemás állapot, széthulló belsővel nem nagy élmény.
Kéne neki is vmi japó csaj, mint ahova a GasMonkey csapata viszi a járgányokat :)

A 4 gumi lehetne amolyan igazi, terepre való, nem ilyen virsli, mint ami most van rajta. Talán jobban menne vizes füvön, meg sárosabb talajon. Mondjuk az UAZ terepre való, szerintem felnin is kellett volna neki mennie a vizes füvön.
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#93816 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 13:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 05. 12:11

Itt senki nem közlekedik, tél van, napi egy autó megy el, az az enyém :-D

Már tudom milyen balfasz szokott évente 3szor szembejönni anyóséknál. Én 30-40-X alkalommal megyek arra, ennyiszer TUDOM, hogy jönni fog valami hülye, így lassítok és kanyarban már kifelé rakom a kocsi orrát, hogy elférjen. Ha nem így teszem, akkor igaz ez esetben 27-37 alkalommal nem jön senki, viszont éppen elég lett volna egyszer rommátörve maradni, ha nem is az én hibám. Persze UAZnak falun enm számít.
Make love not Wor.

#93817 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2015. 12. 05. 12:12

Egyébként meg ilyen autót az vesz, aki ért is hozzá, kivéve engem. Na azokat ilyen apróságok nem nagyon érdeklik, még a legtrágyább UAZ-t is elviszik, ami üzemképtelen. Erdőn ugyanis semmi más nem tud elközlekedni. Még, akkor is megéri, ha költeni kell rá, mert behozza az árát bőven.

Mondjuk azért valami rendes gumi kellene oda erdőre is, mert azon a sáron/füvön lehet még a Seat sem kapart volna el. Terepről nem is beszélve.
Make love not Wor.

#93818 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 13:47

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 05. 13:14

Nameg egy belső kárpitozás is ráférne... vagy letépni a jobb ajtóról is, ami rajta van, mert ez a felemás állapot, széthulló belsővel nem nagy élmény.
Kéne neki is vmi japó csaj, mint ahova a GasMonkey csapata viszi a járgányokat :)

A 4 gumi lehetne amolyan igazi, terepre való, nem ilyen virsli, mint ami most van rajta. Talán jobban menne vizes füvön, meg sárosabb talajon. Mondjuk az UAZ terepre való, szerintem felnin is kellett volna neki mennie a vizes füvön.

4 medvetalpas gumi már megvan rendelve, talán pont az előző hozzászólásomban volt, két ünnep között lesz ideje vele foglalkozni a szerelőnek, addig csak úgy rakja rendbe, hogy hibamentes legyen.

Kárpit, belső :-s ne hülyéskedj, ez egy erdészeti kiközelítő autó volt 5 évig :-D nem bálba készülök, s nem is fogom rákölteni a dupláját a vételárnak, erdőre kell, baszok én rá, hogy néz ki, hozza ki a fát ez a lényeg :-D

#93819 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 13:51

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 05. 14:11

Mondjuk azért valami rendes gumi kellene oda erdőre is, mert azon a sáron/füvön lehet még a Seat sem kapart volna el. Terepről nem is beszélve.

Itt minden autó elkapar, tavaly a postás csomagot hozott, gondolta beáll a ház elé kényelmesen, arra mentem ki, hogy 20cm mélyen elkaparta magát :-D kellett neki egy traktor, hogy kiszedjük.
Elég egy eső, s már én sem parkolok a ház előtt. Sőt a nyaralósok mesélték, hogy amíg nem volt aszfaltozva, ha esett az eső mindenki rohant ki az autójával az utca végébe a lejtőre, különben itt maradtak volna.

UAZ hiába összkerekes, jó gumival felmegy, de fel is szántja a területet. Azt meg nem akartam, lehetett volna neki nagy lendületből erőltetni, de olyan nyomot hagy maga után, hogy azt nem takarítja el senki :-D

#93820 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 05. 13:52

Orosz ez is :Đ

https://www.facebook...41/?pnref=story

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4689