HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4711
  • 4712
  • 4713
  • 4714
  • 4715
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94241 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2015. 12. 19. 13:20

Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 12. 18. 00:16

Az egy csepet se zavarjon, hogy a "sátánvilla" / "metálvilla" az amerikai jelnyelvben a "szeretlek" jele.

És akkor ezt helyettesítsd be a zenészek/celebek/politikusok/vallási vezetők viselkedésmintájába és akkor talán te is megértesz egy egyszerű dolgot és akkor kb ezen a szinten lehetne megcáfolni az összes öszeesküvéselméletes agymenésedet. :-)

Amit pedig McCartney mutat az pont nem egy hatos, hanem a "minden OK" nemzetközi jele.

Halálrúna, ami eredetileg a béke jele, köszöntelek a sátáni szimbólumok világában. Az, hogy mi a közvélekedés, mert mit erőltettek rá az emberekre, hogy miről mit kell hinni, nincs köze a valósághoz. Inkább ahhoz van köze, hogy neked megfelel, mert a tömeg elfogadja, nem akarsz kilógni és a peremvidéki gondolkodókhoz tartozni. Kényelmes ez tuti.

De olvass utána a halálrúnának. Segítek, eredetileg az ég felé a két karját kitáró ember, ami a magyar rovásírásból származik, de valakinek fontos volt megforítani, és elhitetni, hogy ez a béke jele :cool:

Nincs azzal probléma, hogy miről mit hiszel, egészen addig, amíg eljön az igazság pillanata.
Ez nem szózat, meg észosztás, egy kikerülhetetlen dolog. Mindenki meghal, te is én is, és a topikban mindenki. Aztán az a sok hit, meg bikflang, amit nyomatott, szembetalálja magát a tölcsérrel, minden oda megy, s ott már nem lehet liberális érveket hozni.

Ott már élesben megy :cool: ha van valami, ha nincs. Ha nincs, akkor neked mindenképp szerencséd van. De ha van, akkor még időben keresd a megoldást :-D szerencsére nem arról szól, hogy a pokolban fogsz égni :-D azt a hülyék terjesztik.

Szerencsére te nem vagy az, egyetlen hiányosságod van, hogy kényelmetlen belegondolni, hogy Isten létezik. Pedig maga a gondolkodás erről nem kerül semmibe, ettől még nem kell benne hinni.

#94242 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 13:21

Idézet: zetor2000 - Dátum: 2015. 12. 18. 11:53

UAZ:

Kép

:up: :-D

#94243 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 14:08

Fejedelmi volt a töltött kacsa
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94244 Felhasználó inaktív   FőDudu 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 14:20

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2015. 12. 19. 14:08

Fejedelmi volt a töltött kacsa

Kacsa jo szokott lenni, de toltve meg nem ettem.

#94245 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 17:46

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 19. 14:20

... felvilagositas ...

Arra szoktal gondolni, hogy miert van az, hogy te igy atlatsz a szitan, a sokasag meg nem?
Nagyon okosnak gondolom nem tartod magad, oszt megis itt van ez az eleslatas. Esetleg isteni ajandek? Kivalasztott-e vagy?
Sosem ketelkedsz, hogy hatha te mesz szembe a forgalommal az autopalyan?

Mi a celja a tisztanlatoknak? Raebreszteni a vilagot a szabadkomuves ugyeskedesre? Vagy csak rabolintani, ha lattok egy-egy titkos kezjelet az ujsagokban, hogy aha, hat te is...
Eleg haszontalan ez a mindentudas igy, csinaljatok egyhazat. Adomentesseg, stb.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#94246 Felhasználó inaktív   Dr. Szöszi 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 18:02

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 19. 13:20

Mindenki meghal, te is én is, és a topikban mindenki.

Én elhatároztam, hogy örökké fogok élni.
Eddig bejött.
És igen, mivel a fórum nem hoz pénzt, így nem csoportosítunk át kellő erőforrást ahhoz, hogy az itt felmerült igényeket, bugokat miazmást megfelelően kezelni tudjuk.

#94247 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 19. 18:44

Idézet: zsolt008 - Dátum: 2015. 12. 19. 17:46

Arra szoktal gondolni, hogy miert van az, hogy te igy atlatsz a szitan, a sokasag meg nem?

És az ilyet miért nem találja meg a háttérhatalom és dönti rá a fát egy kihalt erdőben?
Make love not Wor.

#94248 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 19:59

Idézet: Jahno - Dátum: 2015. 12. 19. 19:44

És az ilyet miért nem találja meg a háttérhatalom és dönti rá a fát egy kihalt erdőben?

nincs uaz-uk, igy az erdo nekik nem jatszik
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#94249 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2015. 12. 19. 22:09

Akit legyőzött az emberi hülyeség:

http://www.urbanlege...latja-ertelmet/
Make love not Wor.

#94250 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 19. 22:41

Idézet: guga - Dátum: 2015. 12. 19. 13:20

Halálrúna, ami eredetileg a béke jele, köszöntelek a sátáni szimbólumok világában. Az, hogy mi a közvélekedés, mert mit erőltettek rá az emberekre, hogy miről mit kell hinni, nincs köze a valósághoz. Inkább ahhoz van köze, hogy neked megfelel, mert a tömeg elfogadja, nem akarsz kilógni és a peremvidéki gondolkodókhoz tartozni. Kényelmes ez tuti.

De olvass utána a halálrúnának. Segítek, eredetileg az ég felé a két karját kitáró ember, ami a magyar rovásírásból származik, de valakinek fontos volt megforítani, és elhitetni, hogy ez a béke jele :cool:

Nincs azzal probléma, hogy miről mit hiszel, egészen addig, amíg eljön az igazság pillanata.
Ez nem szózat, meg észosztás, egy kikerülhetetlen dolog. Mindenki meghal, te is én is, és a topikban mindenki. Aztán az a sok hit, meg bikflang, amit nyomatott, szembetalálja magát a tölcsérrel, minden oda megy, s ott már nem lehet liberális érveket hozni.

Ott már élesben megy :cool: ha van valami, ha nincs. Ha nincs, akkor neked mindenképp szerencséd van. De ha van, akkor még időben keresd a megoldást :-D szerencsére nem arról szól, hogy a pokolban fogsz égni :-D azt a hülyék terjesztik.

Szerencsére te nem vagy az, egyetlen hiányosságod van, hogy kényelmetlen belegondolni, hogy Isten létezik. Pedig maga a gondolkodás erről nem kerül semmibe, ettől még nem kell benne hinni.

Az pedig a te hiányosságod, hogy nem tudod elképzelni a létezést Az Egy Isten nélkül. :-)

Ha pl én sintó vallású lennék (miért ne lehetnék?) és csak a Kami-ban hinnék, akkor te dobnál egy/sok Bibliai idézetet a frappánsbibliaidézetek.hu oldalról és a kb nulla teológiai pallérozottságoddal próbálnád elhitetni velem, hogy Az Egy Isten az egy és örök és ha én mást gondolok, akkor azt csak rosszul gondolhatom, hiszen Az Egy Isten az egy és örök.
És aki mást gondol, annak már kimosta az agyát valaki, aki vagy szabadkőműves, vagy csak maga sátán. :-)

#94251 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 20. 08:00

Idézet: Dr. Szöszi - Dátum: 2015. 12. 19. 18:02

Én elhatároztam, hogy örökké fogok élni.
Eddig bejött.

Szívből gratulálok. :up:
Samantha Fox fiatalitást nem vállalsz?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94252 Felhasználó inaktív   Raynes 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 20. 19:37

Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 12. 19. 21:41

aki vagy szabadkőműves, vagy

… vagy szabadvendéglátós :idea:
„The volume of a pizza of thickness a and radius z can be described by the following formula: pi zz a.”

#94253 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 21. 09:26

pina
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94254 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 22. 09:00

zárható :omg:
BMWパワー
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#94255 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 22. 15:43

upp neki!
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#94256 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 22. 21:57

Idézet

VÉGEM VAN!!!! BAZMEEEEG😃😃😃😃😃😃
Szívom a hátsó teraszon a cigit, és látom, hogy a kutyám a szomszéd kerítése alól bújik át valami fehér állatkával a szájában. Büszkén, hűségesen odahozta Nekem, majd letette elém, a szomszéd hófehér díjnyertes mittudomén milyen német családból származó nyulát, amit versenyekre/kiállításokra hordott. (Közel 500 ezer Ftos nyúlról van itt szó kérem szépen) Ki volt nyúlva a nyúl, a kutyanyálban tocsogott, és retkes volt.. Hát a kutya "fegyelmezése" után visszamentem a nyúlhoz, aztán kaptam egy képet az agyamban. Beraktam a mosdóba szépen, lemostam róla a földet, a kutyanyállal együtt, majd beszárítottam Édesanyám hajszárítójával. Ezt követően felmentem a szomszéd hátsó udvarán, és szépen megágyaztam neki szalmából, betettem, majd rázártam a nyúlketrec ajtaját. Délután jön haza a szomszéd a munkából.. 5 perc múlva hallom, a káromkodást miegymást, és hívószóra, mint a jó szomszéd ott termettem, hogy "mégis mi történt?! Állunk ketten a nyúlketrec előtt, és a következő párbeszéd folyt le: -Nézdmeg BZDMG! -Mi történt, megdöglött? -MEGDÖGLÖTT BAZDMEG, DE VAGY KÉT NAPJA ÁSTAM EL A KERTBEN ÉS MEGINT ITTVAN!😃

:Đ

#94257 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 22. 22:26

Idézet: cyberde - Dátum: 2015. 12. 22. 22:57

:Đ

Mit szívtál? Ez már ezer éves :kma:
BMWパワー
Kép

#94258 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 23. 18:10

Nemvótunk, mert elutaztunk, tanyán meg nincs net, laptopot se vittem, de ez már hiányzott. Alaposan leteszteltük a komplexumot.

#94259 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 23. 18:21

#94260 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2015. 12. 23. 18:55

Szep nagy darab a fiad, latszik vigyaz magara :D

Szerkesztette: Tiga 2015. 12. 23. 18:55 -kor