Idézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 02. 11. 10:48
Egyebkent miert ez a penzhajszolas?
Láttam egy brazil filmet, elhagyott favellák, ahol a valamikori prostik éltek. Aranyásó, aranybányás környék, ahol baromi sok férfi verődött össze évekig, kellett nekik a szolgáltatás, stb. Aztán kihalt a téma, de a prostik ott maradtak, mert nem találtak újabb helyet, ahol igény lett volna rájuk, vagy a tököm tudja. Egy hatalmas nagy beépített terület, mind kihalt, s csak lézengtek benne.
Ugyanez zajlik körülöttem. Próbáltam tenni ellene, öccáh froncsi órabér bejelentés nélkül, vagy túlélés, vagy bármi ami jött. Itt már csak a félhulla nyögdíjasok, közmunkások maradtak, nincs kinek szolgáltatást nyújtani, mint cámtek és be is fejeztem, semmit, vagy alig vállalok el, simán lerázok a faszba bárkit, 2 küvecsért már nem őszülök.
A másik oldala meg az, hogy jó volt kint a szlovákoknál, olyasmit éltem meg, ami örök emlék, nagyon kedves emberekkel ismerkedtem meg, hívtak vissza, hogy menjek, de az az utolsó mentsvár.
Roppen meg már a képekről tetszik, elvarázsol a helyszín. Voltam Obergrünburgba vagy hol a faszba, jaj de gyönyörű volt, főleg a folyó, senki sem mert megfürdeni, én meg meló után ott kezdtem
De amikor voltam télen hollandoknál, üres volt a tenger, első dolgom volt beugrani és visítozni
Az egész család várja, hogy kijöjjön utánam egy jó kirándulásra és a fürdőhelyen dobálni a seggeseket.
Malacky-ba is kijöttek utánam többször a hotelba.
Ha összejön, remélem így lesz, ugyanezt a mókát játsszuk.
Eleve kihívás, megpróbáltatás, nem szeretnék egyelőre megöregedni, kivénhedni és tolni a legyintéseket itthon, hogy belefáradtam az életbe és minden szar, faszomat, minden krv jó
Most kezdődik az élet, perpill nem tudok blöffölni, s eladni magam úgy, hogy vigyorogva eléneklem a Trio-tól a da-da-da-t

Angolnyelvű állásinterjú 2 hét múlva

S olyan a meló, amit soha nem csináltam, nem is értek hozzá