HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4735
  • 4736
  • 4737
  • 4738
  • 4739
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94721 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 11. 11:54

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 11. 11:08

Na, ennyit tud angolul, 1-2 szót valahogy megért és innentől már beszél is rendesen. Lassan mehetne Angliába angol tanárnak, annyira vágja a helyi nyelveket is. Kamuember.

De azt tökéletes kiejtéssel, hékás!!!!4444négy

#94722 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 12:13

Elment a vevő :-D vannak még csodák, direkt idehívtam az autószerelőt, megjött a srác, elég sunyi képe volt.
UAZ nem akart beindulni, csak köhögött. Gyilkoltuk egy félórát, semmi, feladtuk, a srác is elbizonytalanodott, elköszönt.

Jocó haverom rám néz, aszongya ezt nem hiszem el, ez ment eddig.
Beült újra, mint az óramű, nagyon patent módon beindult, mint a makacs szamár, ami hirtelen meggondolta magát :-D
Furikáztunk vele egyet, aszongya Jocó szóljak a srácnak, még nem járhat messze.
Mondom szóljon neki a faszom, ez az autó itt akar maradni nálam, tudja, hogy megszerettem :Đ

Be is álltunk közvetlenül a ház elé, ennek az UAZ-nak lelke van :-D

#94723 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 12:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 10:19

Láttam egy brazil filmet, elhagyott favellák, ahol a valamikori prostik éltek. Aranyásó, aranybányás környék, ahol baromi sok férfi verődött össze évekig, kellett nekik a szolgáltatás, stb. Aztán kihalt a téma, de a prostik ott maradtak, mert nem találtak újabb helyet, ahol igény lett volna rájuk, vagy a tököm tudja. Egy hatalmas nagy beépített terület, mind kihalt, s csak lézengtek benne.

Ugyanez zajlik körülöttem. Próbáltam tenni ellene, öccáh froncsi órabér bejelentés nélkül, vagy túlélés, vagy bármi ami jött. Itt már csak a félhulla nyögdíjasok, közmunkások maradtak, nincs kinek szolgáltatást nyújtani, mint cámtek és be is fejeztem, semmit, vagy alig vállalok el, simán lerázok a faszba bárkit, 2 küvecsért már nem őszülök.

A másik oldala meg az, hogy jó volt kint a szlovákoknál, olyasmit éltem meg, ami örök emlék, nagyon kedves emberekkel ismerkedtem meg, hívtak vissza, hogy menjek, de az az utolsó mentsvár.

Roppen meg már a képekről tetszik, elvarázsol a helyszín. Voltam Obergrünburgba vagy hol a faszba, jaj de gyönyörű volt, főleg a folyó, senki sem mert megfürdeni, én meg meló után ott kezdtem :-D

De amikor voltam télen hollandoknál, üres volt a tenger, első dolgom volt beugrani és visítozni :-D

Az egész család várja, hogy kijöjjön utánam egy jó kirándulásra és a fürdőhelyen dobálni a seggeseket.
Malacky-ba is kijöttek utánam többször a hotelba.
Ha összejön, remélem így lesz, ugyanezt a mókát játsszuk.

Eleve kihívás, megpróbáltatás, nem szeretnék egyelőre megöregedni, kivénhedni és tolni a legyintéseket itthon, hogy belefáradtam az életbe és minden szar, faszomat, minden krv jó :-D

Most kezdődik az élet, perpill nem tudok blöffölni, s eladni magam úgy, hogy vigyorogva eléneklem a Trio-tól a da-da-da-t :Đ
Angolnyelvű állásinterjú 2 hét múlva :nevet:
S olyan a meló, amit soha nem csináltam, nem is értek hozzá :nevet:

Ne baszd el, kijöttél a bungiból és körbe néztél??:Đ Eddig nagyon ignoráltad a nyaralást, tengert, faszomat :Đ
Nálunk a gyerkőcök ha hazjövünk az Olaszoktól már számolják a napokat következő nyárig, élmények ami egész életüket végig kíséri és emlékezni fognak rá.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#94724 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 12:28

Reggel a nejem rendesen bánkódott, meg Levente is, hogy még nem vezették az UAZ-t, holnapra megrakom tűlevéllel, hamuval, fűrészporral oszt gyia a hegytetőre, végig aszfalt út van, csak nem süllyednek el :-D

#94725 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 12:31

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 02. 11. 13:27

Ne baszd el, kijöttél a bungiból és körbe néztél??:Đ Eddig nagyon ignoráltad a nyaralást, tengert, faszomat :Đ
Nálunk a gyerkőcök ha hazjövünk az Olaszoktól már számolják a napokat következő nyárig, élmények ami egész életüket végig kíséri és emlékezni fognak rá.

Kábé :-D elvoltam a bungiban évekig a napi láda sörömmel :-D de most meg ez van, ezzel vagyok el.
Hámé, dobolni sem tudok :Đ

#94726 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 11. 12:56

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 12:13

UAZ nem akart beindulni, csak köhögött. Gyilkoltuk egy félórát, semmi, feladtuk, a srác is elbizonytalanodott, elköszönt.

"
bár az, hogy működésképtelen már kevésbé jó ötlet.

:confused: ezt honnan vetted? Baromi unalmas a légből kapott ostobaságokat cáfolni folyamatosan :omg:"

Minnyá gondoltam, hogy egyszer aztán csak beindult és igazából semmi baja.
Make love not Wor.

#94727 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 13:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 12:28

Reggel a nejem rendesen bánkódott, meg Levente is, hogy még nem vezették az UAZ-t, holnapra megrakom tűlevéllel, hamuval, fűrészporral oszt gyia a hegytetőre, végig aszfalt út van, csak nem süllyednek el :-D

mindenképp bedrogozva, jogsi és forgalmi nélkül csapassátok :up:
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94728 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 14:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 11. 13:56

"
bár az, hogy működésképtelen már kevésbé jó ötlet.

:confused: ezt honnan vetted? Baromi unalmas a légből kapott ostobaságokat cáfolni folyamatosan :omg:"

Minnyá gondoltam, hogy egyszer aztán csak beindult és igazából semmi baja.

Mindjárt megyek ki kicsit beülni a kisebbik fiammal :-D
Ezt figyeld :cool:

zunyilka munyilka :-D megy ez, mint a kurvaanyja, ma már tekeregtünk vele egy kört, itt akar maradni nálunk az UAZ.

#94729 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 14:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 11. 14:19

mindenképp bedrogozva, jogsi és forgalmi nélkül csapassátok :up:

Alap :cool: jogsi az van :Đ
Egyébként meg oldd meg a világ összes problémáját szorgalmasan jogkövető, soha semmiben sem hibázó polgártársam :nevet:

Szólj a repülősöknek, hogy mindent kövessenek el, ne zuhanjanak le utasokkal, vonatvezetőknek is szólj, meg mindenkinek, aki halálos balesetet fog okozni, és keresd fel a világ vezetőit, hogy ne haljon meg senki, legyen béke a földön, ne harcoljanak, mert a háború értelmetlen :Đ

Csináld :cool: asszem a legkisebb láncszem leszek bedrogozva, jogsi és forgalmi nélkül :Đ
Hja és a migrációt is állítsd meg, szólj nekik, intézkedj :cool:

Meg ne késsenek a vonatok, s alapvetően minden legyen úgy, ahogy te szeretnéd.
Minden legyen zsír!

#94730 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 14:49

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 14:25

Mindjárt megyek ki kicsit beülni a kisebbik fiammal :-D
Ezt figyeld :cool:

zunyilka munyilka :-D megy ez, mint a kurvaanyja, ma már tekeregtünk vele egy kört, itt akar maradni nálunk az UAZ.

Mennyiért sózták rád ezt a rakásszart? :Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#94731 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 14:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 14:30

Alap :cool: jogsi az van :Đ
Egyébként meg oldd meg a világ összes problémáját szorgalmasan jogkövető, soha semmiben sem hibázó polgártársam :nevet:

Szólj a repülősöknek, hogy mindent kövessenek el, ne zuhanjanak le utasokkal, vonatvezetőknek is szólj, meg mindenkinek, aki halálos balesetet fog okozni, és keresd fel a világ vezetőit, hogy ne haljon meg senki, legyen béke a földön, ne harcoljanak, mert a háború értelmetlen :Đ

Csináld :cool: asszem a legkisebb láncszem leszek bedrogozva, jogsi és forgalmi nélkül :Đ
Hja és a migrációt is állítsd meg, szólj nekik, intézkedj :cool:

Meg ne késsenek a vonatok, s alapvetően minden legyen úgy, ahogy te szeretnéd.
Minden legyen zsír!

Majd idézd be ezeket hol írtam :up:

#94732 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 15:10

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 02. 11. 15:49

Mennyiért sózták rád ezt a rakásszart? :Đ

Erre a gyönyörű vonalvezetésű luxus autóra gondolsz? :-D jó pénzért, de meg is keresi az árát :Đ a következő részben elmeséltem, hogy nem haragszom meg, ha sok-sok karcolás keletkezik a fényezésen :nevet:

240 küvecs + tréler + azóta még költöttem rá, és asszem marad családbarát autó, vagy a fasztuggya.
Nálam mostanában minden képlékeny, de még mindig jobb ennek a járgánynak a fekvése, mint a dzsudzsákbalázsé :nevet:

Majd a tyúktub kifizeti az UAZ árát :Đ

#94733 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 14:30

Minden legyen zsír!

Vagy csak tegyen ezért mindenki annyit, amennyit tud. Ez lenne az elvárás igazából.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94734 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 11. 15:51

Majd idézd be ezeket hol írtam :up:

Remélem sejted, hogy erre mennyi az esély :Đ :nevet:

#94735 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 15:45

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 11. 16:13

Vagy csak tegyen ezért mindenki annyit, amennyit tud. Ez lenne az elvárás igazából.

Hmmmm :-D sántít, mert kb. annyi értelme van a felvetésednek, mint tüntetni a földrengések ellen, végül is megtehetjük, összefoghatunk a földrengések ellen :-D

Amióta ember van, azóta ölik egymást, szabálytalankodnak, lopnak, csalnak, szinte az egész emberiség történelme erre van alapozva :Đ
Lehet kergetni a délibábokat, hogy ha Obama valahol olajat szimatol, akkor nem exportál oda demokráciát azonnal :nevet:

Gyurcsány pl. tegnap az ATV-n riport közben félig felállt és látványosan, szándékosan elfingotta magát, hallható volt, ha nem alávágták :-D kurva jó fej és bevállalós gyerek, de egyben jelzésértékű is, hogy mit gondolnak rólunk a tulajdonosok, mint OV, Vona, lömöpö, déká, együtt, szóval a kupakosok úgy alapból :Đ

#94736 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 15:46

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 15:45

Hmmmm :-D sántít, mert kb. annyi értelme van a felvetésednek, mint tüntetni a földrengések ellen, végül is megtehetjük, összefoghatunk a földrengések ellen :-D

Amióta ember van, azóta ölik egymást, szabálytalankodnak, lopnak, csalnak, szinte az egész emberiség történelme erre van alapozva :Đ
Lehet kergetni a délibábokat, hogy ha Obama valahol olajat szimatol, akkor nem exportál oda demokráciát azonnal :nevet:

Gyurcsány pl. tegnap az ATV-n riport közben félig felállt és látványosan, szándékosan elfingotta magát, hallható volt, ha nem alávágták :-D kurva jó fej és bevállalós gyerek, de egyben jelzésértékű is, hogy mit gondolnak rólunk a tulajdonosok, mint OV, Vona, lömöpö, déká, együtt, szóval a kupakosok úgy alapból :Đ

Pont leszarják az olajat, főtájékozatlan barétom.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94737 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 16:04

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 15:38

Remélem sejted, hogy erre mennyi az esély :Đ :nevet:

Igen, annyi mint hogy gerincet növesztesz.

#94738 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 16:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 11. 17:04

Igen, annyi mint hogy gerincet növesztesz.

Neked is küldök Bálint napra egy kedves kis songot :-D

#94739 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 16:10

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 11. 16:46

Pont leszarják az olajat, főtájékozatlan barétom.

Öhhhh, miről maradtam le, ha már azért sem ugranak fel a fotelből, s nem pénzelnek tenorpityukat, hogy legyen indok miért odamenni lűdözni, majd filmet csinálni amerikai hősök katonákról, meg ideológiákat gyártani? :-D

Sőt békenóbel díj jaj :-D ha neked tetszik az illata hajrá, nekem bűzlik az egész gépezet.

#94740 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 11. 16:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 11. 16:10

Öhhhh, miről maradtam le, ha már azért sem ugranak fel a fotelből, s nem pénzelnek tenorpityukat, hogy legyen indok miért odamenni lűdözni, majd filmet csinálni amerikai hősök katonákról, meg ideológiákat gyártani? :-D

Sőt békenóbel díj jaj :-D ha neked tetszik az illata hajrá, nekem bűzlik az egész gépezet.

szokás szerint fogalmatlan vagy, csak szajkózod a korábba olvasott maszlagot.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4735
  • 4736
  • 4737
  • 4738
  • 4739
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.