HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4740
  • 4741
  • 4742
  • 4743
  • 4744
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94821 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 15. 20:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 15. 20:30

A lehülyézés nem a tanulás hiányának szól, hanem az értelem hiányának.

Mihez viszonyítod az értelem hiányát? Közösség, önmagad, megtanult dolgok, jól vizsgáztál s felmondtad a zárt rendszeren belül a leckét, stb?
Mi az értelem?

Ha létezik Isten, akkor más a mértékrendje, s a te általad favorizált értelmet megveti. Ha Isten nem létezik, akkor a te értelmed mondjuk úgy, hogy porszemnyi, mert alapvető, a létezésünket érintő dolgokra is sablonnal válaszolsz, ahogy diktálták. Tehát, visszamondod a leckét. Ez az értelem?

Számomra a betanult sablon legmagasabb elért foka is csak sablon marad.
Több kell ahhoz, hogy elfelejtsd mit tanultál + lerázd az ezzel járó én okos vagyok te meg hülye beidegződést. Amíg ez nem megy, felesleges, mert mindig ugyanoda jutunk. Mindenki tudja, hogy én hülye vagyok és gecibuta, a közösség viszont, aki velem szemben tülköl s visszamondja a leckét, valami hihetetlen okos, és az élete rendben van, semmi hiba, nem betegek, mindent jól és tökéletesen csinálnak. Aki itt folyamatosan hibát követ el, s viszonyítási alap, hogy kihez mérten vagytok tökéletesek, hiba nélküliak, na az én vagyok. Innentől furi.

Vagy, ha bárki cáfolni szeretné, hajrá, tárja fel a hibáit, legyen őszinte :Đ azt már láthatta a topik, hogy ki mennyire tökéletes :nevet:

#94822 Felhasználó inaktív   zetor2000 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 21:59

Nekem némi allergiám van, továbbá szoktam beteg is lenni. Nem szoktam lehülyézni ok nélkül senkit. Véleményem van dolgokról, de mint tudjuk, az olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Néha kibicként belepofázok dolgokba, de ezekbe a szabadkőműves dolgokba inkább nem ártakozok. Nem az én világom, hogy ekkora konteókat álmodjak vagy cáfoljak, mindenesetre szemmel tartom az eseményeket...
Ki az a Mailer Daemon, és honnan tudja az e-mail címem?

#94823 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 22:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 15. 16:22

Pl. ezt, a festmények miatt érdemes megnézni

Ha nem rólatok szól a videó, akkor tényleg.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#94824 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 15. 23:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 15. 19:23

Indulj ki onnan, hogy Argentínában, hogyan meccselték le ugyanezt a történetet? Mindenkinek eltűnt a pénze, aranya, széfje, gyújtogattak, szétvertek dühükben mindent, rengeteg doksi film van fent róla. És, utána hazamentek, mert leszarta a fejüket mindenki :nevet: sok-sok év megtakarítása, kemény munka, bank, számla, megtakarítás :cool:

Akkor majd én is gyújtoagtni fogok. Valakinek csak kell lennie odafent, de ha nem, akkor ne legyen államfő, nekem kurvára mindegy. Csak akkor minek hajtod a lóvét nyugaton? És már múltkor is mondtam, nem sértődnék meg, ha az összes bankban lévő pénzem lenullázná. Esetleg Veled is boltolhatom ugyanezt, nahh?
Make love not Wor.

#94825 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 15. 23:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 15. 19:24

Mijaza szírijusz???
Forrás :-s :Đ
Haggyámá, gondolod, hogy aranylacizok?

A tengervíz = magzatvíz hasonlataidból kiindulva, meg amit múltkor a sóról előadtál, ahhoz képest mérve teljesen. Semminek nem nézel utána, csak kajak bután ismételgeted a baromságaikat.
Make love not Wor.

#94826 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 09:01

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 15. 19:14

Számodra nem sok értelme van, mert éppen olyan térfélen próbálsz meg labdázni, amihez nem értesz, de ez nem gond, attól még ez lesz :-D

:-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94827 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 09:02

Üzenet megtekintéseIdézet: zetor2000 - Dátum: 2016. 02. 15. 21:59

Nekem némi allergiám van, továbbá szoktam beteg is lenni. Nem szoktam lehülyézni ok nélkül senkit. Véleményem van dolgokról, de mint tudjuk, az olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki nem kíváncsi a másikéra.
Néha kibicként belepofázok dolgokba, de ezekbe a szabadkőműves dolgokba inkább nem ártakozok. Nem az én világom, hogy ekkora konteókat álmodjak vagy cáfoljak, mindenesetre szemmel tartom az eseményeket...

mert beteg akarsz lenni
ha nem akarnál, nem lennél beteg
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#94828 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 09:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 15. 20:44

Mihez viszonyítod az értelem hiányát? Közösség, önmagad, megtanult dolgok, jól vizsgáztál s felmondtad a zárt rendszeren belül a leckét, stb?
Mi az értelem?

Ha létezik Isten, akkor más a mértékrendje, s a te általad favorizált értelmet megveti. Ha Isten nem létezik, akkor a te értelmed mondjuk úgy, hogy porszemnyi, mert alapvető, a létezésünket érintő dolgokra is sablonnal válaszolsz, ahogy diktálták. Tehát, visszamondod a leckét. Ez az értelem?

Számomra a betanult sablon legmagasabb elért foka is csak sablon marad.
Több kell ahhoz, hogy elfelejtsd mit tanultál + lerázd az ezzel járó én okos vagyok te meg hülye beidegződést. Amíg ez nem megy, felesleges, mert mindig ugyanoda jutunk. Mindenki tudja, hogy én hülye vagyok és gecibuta, a közösség viszont, aki velem szemben tülköl s visszamondja a leckét, valami hihetetlen okos, és az élete rendben van, semmi hiba, nem betegek, mindent jól és tökéletesen csinálnak. Aki itt folyamatosan hibát követ el, s viszonyítási alap, hogy kihez mérten vagytok tökéletesek, hiba nélküliak, na az én vagyok. Innentől furi.

Vagy, ha bárki cáfolni szeretné, hajrá, tárja fel a hibáit, legyen őszinte :Đ azt már láthatta a topik, hogy ki mennyire tökéletes :nevet:

Az a probléma ezzel, hogy kívülállóként fogalmad sincs arról, hogy mi is történik, amikor tanulsz.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94829 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 09:15

Az a probléma ezzel, hogy kívülállóként fogalmad sincs arról, hogy mi is történik, amikor tanulsz.

Akkor vunyilka?
Volna egy kérésem, hogy cáfold az igényedet arra, hogy mindenképpen megalázz, és elmerülj a szavak mögötti...ŐŐőőő nem nem.

Dicsérj meg! :cool: ne mesterkélten, amit őszintén gondolsz, hogy na ez tényleg letettem az asztalra. Ha nem megy, s nem találsz ilyesmit, nem gond, csak akkor tedd meg, ha őszintén úgy gondolod, hogy az a néhány év, s még közös múltunk is van Pl. ATI kártyák izmozása linux alá? Valami ilyesmi rémlik.

Amire emlékszel, ami zsigerből jön. Fordítsd át a dolgokat, ne felülkerekedni akarj minden áron rajtam.
Mondj valami olyat rólam, amire úgy emlékszel, hogy a mai napig mosolyogsz :-D

Sok sikert!
Remélem nem az sül ki belőle, hogy lesz egy kicsavart mondat, aminek a végén alulmaradok.

Remélem érted a lényegét.

#94830 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 02. 16. 09:02

mert beteg akarsz lenni
ha nem akarnál, nem lennél beteg

Nagyon szépen ideologizáltad a félreértés történetét a fejedben.
Ennek a szándékosan beteg akarsz lenni mondandómnak a lényegét eddig blubesz fogta, de Ő sem nagyon merte bevállalni, s szembeszállni a helyi megmondókkal.

Magasztalni egy betegséget, s az arra kapott gyógyszereket, meg a csúszópénzt, s erről megállás nélkül beszélni? Na az tényleg beteg akar lenni, innen indult.

#94831 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:19

Ez a megalázás csak a te fejedben létezik.

Az a baj a dícsérettel, hogy az már csak múlt időben van. Korábban írtam, hogy régen jó arc voltál, de akkor nem is így adtad elő magad. A Linux majdnem amúgy, unix alá ment Macintosh-ba még a G4-be hegesztettünk át kártyát, azóta is működik az egyik :)

És akkor mégegyszer nem szó nincs felülkerekedésről, se igényem, se szükségem nincs rá, egyszerűen amilyen ember most vagy, az köszön vissza itt a topikban többektől.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94832 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 15. 23:21

A tengervíz = magzatvíz hasonlataidból kiindulva, meg amit múltkor a sóról előadtál, ahhoz képest mérve teljesen. Semminek nem nézel utána, csak kajak bután ismételgeted a baromságaikat.

Te is élen jársz abban, hogy egy "origo"-t elcibálni az értelmezhetetlenségig.
Van ennek forrása, az élet bölcsője az evolúció hívők szerint a tenger...ugye, hogy az.

Nátrium, kálium arányra utaltam, hogy az anyaméhben pontosan ugyanaz, mint a tengerben.

Erre jöttél azzal, hogy melyik tengerben :-s :-s
Mehogy mindegyiknek más az összetétele, höbblá höwöff.

Az élet kialakulása, arról beszéltem.
Nem én hiszek az evolúcióban :-D

#94833 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:32

Evolúcióban az a jó, hogy nem kell benne hinni. Ellentétben a kedvenc tündérmeséddel.

A többi meg no comment :nevet:

Szerkesztette: JonesC 2016. 02. 16. 15:33 -kor

Idézet

#94834 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 15:26

Nátrium, kálium arányra utaltam, hogy az anyaméhben pontosan ugyanaz, mint a tengerben.

Erre jöttél azzal, hogy melyik tengerben :-s :-s
Mehogy mindegyiknek más az összetétele, höbblá höwöff.

Az élet kialakulása, arról beszéltem.
Nem én hiszek az evolúcióban :-D

Evolúciónak ehhez semmi köze, hasonlítgatni lehet, de annak nincs értelme. Szóval akkor minek hozzuk fel példának? Nem, nem olyan az aránya, de már megy a ferdítés, mert az elején teljes egyenlőséget tettél közé, most meg már 2 dolog arányáról beszélsz, bár ez sem igaz. Picit sem.

Főleg ha két tengernél az oldat töménysége is teljesen más, ahogy mondod. Ugye a Holt tengert nem kell emlegetnem, mennyire kilóg a sorból? Egy sima tenger is szétmarná a magzatot, de az egész embert is a picsába. Csak úgy mondom :-D

Én meg rákeresnék neten és mi az első? Az idióta konteósok:

"Mivel a vérben a nátrium 30,kálium 1 arányú,a magzatvíz szintén,az infúzió úgyszintén,s a legtöbb tengervíz is kb.ilyen arányú,nem a bányászott só jelent problémát,hanem az,hogy a káliumot hatalmas dózisban hozzá adják direkt módon a konyhasóhoz-40,50,70,100%-os arányban-így árulják a boltokban!De érdekes,csak hazánkban!A környező országokban egyikbe sem!
Mivel Ön még fiatal,s ha egészséges,a szervezete egy darabig kompenzál.Ne éljen ezzel vissza,Ön ha gyógyszerész,könnyen hozzá tud jutni a tiszta sóhoz,s fogyassza azt.S ha ön nem csak gyógyszerész,de jó lelkű ember is,széles körben propagálja az emberek felé a valóságot.Az igazság felszabadít. "

Aztán öntik a métgezést, Himalája sót, erdélyi sót, Tejfalussy akit már felőled is hallottunk és annyi nem jut el a bit agyukig, hogy több kiló sóval annyi káliumot lehet bevenni (ami kurvára mérgező), amit pár 10 deka dióval vagy banánnal. Vagy mittomén, de akkor is kiszámoltam rendesen. Erre jöttük, hogy a magzatvízben az van és a tengervízben, ami mérgező.... Most akkor ezen ki tud kiigazodni?

És elég volt pár ilyen állításod, hogy a gondolkozásmentes idióták csoportjába rakjunk, ahonnan marha nehéz kikerülni. Persze ha tudományosra vesszük, akkor elröhögöd, majd jössz a PApp Gáborra, meg a Szent koronával, amihez nem is akarunk érteni. Ellenben a magzatvízben több hormon van, mint bálnahúgy, ha érted a célzást, de még az arányok sem fognak stimmelni!
Make love not Wor.

#94835 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:37

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 15:32

Evolúcióban az a jó, hogy nem kell benne hinni. Ellentétben a kedvenc tündérmeséddel.

A többi meg no comment :nevet:

Hisszük, nem hisszük. Ellenben a káliumos móka egy mérhető mennyiség. Dext is magyarázza, hogy hülyék a tudósok, oszt mégis el bírt repülni Amerikáig és vissza. Neten vett vízummal. Egy csepp tudomány sincs benne, ááááá, dehogy.
Make love not Wor.

#94836 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 15:37

Hisszük, nem hisszük. Ellenben a káliumos móka egy mérhető mennyiség. Dext is magyarázza, hogy hülyék a tudósok, oszt mégis el bírt repülni Amerikáig és vissza. Neten vett vízummal. Egy csepp tudomány sincs benne, ááááá, dehogy.

Nem kell hinni, ott vannak pédául az antibiotikum rezisztens baktériumok. Folyamatában megfigyelhető.

Idézet

#94837 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 15:41

Kikugliztam, hogy tengerben átlagosan 35 gramm só van literenként (többnyíire nátriumklorid, akurvaélet, mindmeghalunk), a fiziológiás oldatban meg 9 gramm, magzatvíznek kb. 2%-a áll különböző sókból. Anyátok picsája, seggfej tudományellenes idióták.
Make love not Wor.

#94838 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 16:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 15:41

Kikugliztam, hogy tengerben átlagosan 35 gramm só van literenként (többnyíire nátriumklorid, akurvaélet, mindmeghalunk), a fiziológiás oldatban meg 9 gramm, magzatvíznek kb. 2%-a áll különböző sókból. Anyátok picsája, seggfej tudományellenes idióták.

Vissza a gyökerekhez, mert, amikor az "evolúció" s az élet bölcsője indult, nem volt google, neked is az a származási helyed. A tengervíz az élet bölcsője, a nátrium, kálium aránya megegyezik a magzatvízzel, mert az is az élet bölcsője, hisz már élsz.

De már hozzászoktam, hogy itt minden alaposan szét van cincálva, nem is nagyon erőltetem a kommunikációt :Đ
Egyszer csak úgy gondolom, hogy már elég fárasztó volt, s nincs hozzá energiám, akkoriban nem vagyok. Ettől még élek, meg teszek-veszek, de nem ebben a topikban.

#94839 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 16:47

Teszed folyamatosan az állításokat, ami mögött semmi nincs.

Idézet

#94840 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 16:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 16:45

a nátrium, kálium aránya megegyezik a magzatvízzel,

De most írtam le, hogy nem egyezik meg... Tudod, a részlet az ördögben lakozik.
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4740
  • 4741
  • 4742
  • 4743
  • 4744
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.