HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4741
  • 4742
  • 4743
  • 4744
  • 4745
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#94841 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:00

Gugának házi feladat:

oldat fogalma
tömegszázalék
oldott anyag tömege
oldat
koncentráció (nem, nem Birkenau bazmeg)
töménység
arány

Vannak benne szinonímák is. Feltéve, ha tudja mi is az. Utolsó nem csak oldatra jellemző, de matematikailag érdemes, ha már arányokról pofázunk.
Make love not Wor.

#94842 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:03

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 16:47

Teszed folyamatosan az állításokat, ami mögött semmi nincs.

Hadd meséljem el neked, hogy ha olyasmivel találom magam szemben, hogy valaki értelmetlenül hadovál, s nincs mögötte semmi, az első percben felismerem, s még csak nem is reagálok rá. Ez a túlélés alapja :cool:

Az igazság felismerése.
Ha találsz 100 embert, s mutatsz nekik valamit, 100 féle hit, vélemény lesz, de csak egy tudja, 99 meg azt kérdezi, hogy honnan tudod :-s na a kérdés magában hordozza az életképtelenséget is, a szaporodás végső fázisát. Sokkal messzebb testileg nem tudtunk rugaszkodni az állatvilágtól.

Ott legalább működik, hogy a gyönge, és beteg bukásra van ítélve kérdés nélkül :nevet:

Amióta van internet, azóta elhitték magukról, hogy ez az aranyszabály megváltozott.

Az ellenkezőjét bebizonyítani meg azért nem tudják, mert nem tudják :Đ

Hja, hogy tanult :cool: kinek adja át, ki lesz az örököse????

Senkibaszki, de legalább kibaszott okos ember volt, s ebből a hústömegből Dunát lehet rekeszteni, tombolnak értelmileg.

#94843 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:03

Hadd meséljem el neked, hogy ha olyasmivel találom magam szemben, hogy valaki értelmetlenül hadovál, s nincs mögötte semmi, az első percben felismerem, s még csak nem is reagálok rá. Ez a túlélés alapja :cool:

Pont ezt csinálod, de értsd már meg, hogy felőlem lehet hit bármiben, most a tudományt kóstolgatod nagy erőkkel. Tömegszázalék az nem hit kérdése, mert majd én azt hiszem, hogy a Holt tenger az nem is úgy van, oszt mégis elmerülök benne, mert nem hiszek a fizikában?

Dext is hinni akart nyáron a hóesésben, végül jól kidumálta. Ez azért nem ilyen egyszerű.
Make love not Wor.

#94844 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:12

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 17:00

Gugának házi feladat:

oldat fogalma
tömegszázalék
oldott anyag tömege
oldat
koncentráció (nem, nem Birkenau bazmeg)
töménység
arány

Vannak benne szinonímák is. Feltéve, ha tudja mi is az. Utolsó nem csak oldatra jellemző, de matematikailag érdemes, ha már arányokról pofázunk.

Nagyon durva példát fogok hozni neked, ez pedig a megtermékenyítés fázisa.
Nem kell válaszolni, a kérdés felvetése sem érdekel.
Van egy célom, s láthatóan most még vagy, de mindjárt nem leszel.
Én leszek az, aki megszületik.
Ezt egyszer átélted, ugyanúgy cselekedtél ösztönösen, ahogy én gondolkodok, különben nem te születtél volna meg.

Ezt, ahogy viselkedek, egyszer már lejátszottad. Jelenleg fogalmad sincs, hogy mi a next level, de küzdesz, ami teljesen természetes. Viszont ki a fasz kíváncsi rád?

Hát én :cool:

Más a meccs.
Jelenleg a mérce, amit diktálnak, tanítanak, hamis, az a világ, s az értékrend, amit követsz, értéktelen.
Késő lesz, mire felismered, hogy miről beszéltem.

Ha (de mondom ha) Isten nem kegyelmez :-D

És akkor most jöjjön az, hogy guga hülye vagy, részeg vagy, drogos kurva anyád, baszki, nem kéne, hisz családod van, ehhhh. Ez már unalmas.

#94845 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:14

Természetesen ebben sincs igazad, a spermának nincs célja, egyszerű (bonyolult) fizika a megtermékenyülés.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94846 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:15

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:12

Jelenleg a mérce, amit diktálnak, tanítanak, hamis, az a világ, s az értékrend, amit követsz, értéktelen.
Késő lesz, mire felismered, hogy miről beszéltem.

És akkor most jöjjön az, hogy guga hülye vagy, részeg vagy, drogos kurva anyád, baszki, nem kéne, hisz családod van, ehhhh. Ez már unalmas.

guga hülye vagy, részeg vagy, drogos kurva anyád, baszki, nem kéne, hisz családod van :-D

Na figy, mit tanítanak? PApp Gábor a szent koronát? Melyik fajta tanításról beszélsz? Én ha felszívom magam megfejtem egy oldalt töménységét magamtól is, Te meg a sokadik példa és magyarázat után sem akarod érteni és tudomásul venni. Vagy nem értem. Lehetsz úgy, mint Geri, hogy az összes hálózatos eszközt gyártó cég hülye, de azt is tanulták valahol, emberek milliói dolgoznak vele, millióknak tanítják és ezekl alapján működik az internet. Tudom, ezt csak idemátrixozták az agyunkba :-D
Make love not Wor.

#94847 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:16

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 17:14

Természetesen ebben sincs igazad, a spermának nincs célja, egyszerű (bonyolult) fizika a megtermékenyülés.

Maradjunk az oldato töménységénél, bár azt hittem azt érteni fogja. Honnan kezdhetnénk a matekot, ha ez túl bonyolult Neki?
Make love not Wor.

#94848 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:26

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 17:14

Nem írtam az ellenkezőjét. Ösztönösen, ezt a fogalmat használtam, ami ösztön, az nélkülözi az értelmet.
Egyszerűen csak kimarad az életből :Đ

#94849 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:26

Nem írtam az ellenkezőjét. Ösztönösen, ezt a fogalmat használtam, ami ösztön, az nélkülözi az értelmet.

Az ösztön nem az értelem hiánya. Az ondósejteknek egyik sincs, se ösztön, se értelem.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#94850 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 17:16

Maradjunk az oldato töménységénél, bár azt hittem azt érteni fogja. Honnan kezdhetnénk a matekot, ha ez túl bonyolult Neki?

Mi van, ha nem veszek róla tudomást, hogy te honnan diktálsz, honnan kezdjük, mert ismerem az élet, s a halál utáni folytatást :-s s tisztában vagyok vele, hogy a születés utáni élet csak egy buszmegálló, s hatalmas, 100%-os átverés. Miért kéne rád, vagy bárkire hagyatkoznom akármilyen témában, ha pontosan látom, hogy van célom a végtelenben, s az itteni tudás, amit "tanítanak" csak ide jó, itt lehet vele érvényesülni pár évig, vagy tündökölni.

A végtelenben értéktelen, de gondolom nem oda építkezel, s ezért beszélsz így :-D

#94851 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:30

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:26

Meg a Ringer oldalt, aminél nem tudom pontosan minek az arányára gondoltál, mert klorid van benne gazdagon (még jó...), ott 1:0.0667 környékével mérhetjük nátrium kontra káliummal. Azt tudom, hogy mikor a gyerek sápadt volt már nem tetszett, hogy ezt adta bele az orvos, pedig az élet bölcsöje, meg minden.
Make love not Wor.

#94852 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:31

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:29

Mi van, ha nem veszek róla tudomást, hogy te honnan diktálsz,

Ja, így könnyű. Mondtam, hogy valami mellédumával ki fogod kerülni a magyarázkodást. Állat.
Make love not Wor.

#94853 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 17:28

Az ösztön nem az értelem hiánya. Az ondósejteknek egyik sincs, se ösztön, se értelem.

Akkor nyilván szaporodásra képtelen :-D mi a motivációja, ha az enyémet nem ismered fel, de szajkózod a sajátodat pajtás?
Nem tudod, hogy mi a halál utáni lét. Ahogy az ondósejt sem nagyon vette az adást, amikor elindult. Madaraknak, állatoknak van ösztön, van ragadozó, s a leggyengébbet pusztítják el. Érthető.

Honnan tudod, hogy melyik kategóriában vagy, ha fogalmad sincs mki vár rád a halál után :-s max. hadoválsz valamit, aminek semmi alapja, mert onnan még nem jött vissza senki. Ha meg valaki azt mondja tudom,akkor jön a 99%, hogy honnan :-s

De nem is érdekli, cáfolni szeretné tudományosan :-D

#94854 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:29

Mi van, ha nem veszek róla tudomást, hogy te honnan diktálsz, honnan kezdjük, mert ismerem az élet, s a halál utáni folytatást :-s s tisztában vagyok vele, hogy a születés utáni élet csak egy buszmegálló, s hatalmas, 100%-os átverés. Miért kéne rád, vagy bárkire hagyatkoznom akármilyen témában, ha pontosan látom, hogy van célom a végtelenben, s az itteni tudás, amit "tanítanak" csak ide jó, itt lehet vele érvényesülni pár évig, vagy tündökölni.

A végtelenben értéktelen, de gondolom nem oda építkezel, s ezért beszélsz így :-D

Innentől kezdve a kommunikáció tökéletesen értelmetlen. De azért ne csodálkozz, ha ilyenért szimplán lehülyézne bárki, mert az a válasz.

Idézet

#94855 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 17:31

Ja, így könnyű. Mondtam, hogy valami mellédumával ki fogod kerülni a magyarázkodást. Állat.

Szaporodás, nem kell semmire sem tekintettel lennem, ha a túlélésről van szó. Azt értelem, tanultság jelen helyzetben a tőzsdén értéktelen hulladék :-D de majd látod magad is, amikor a zombik gyünnek, mert se píz, se élelem :omg:

#94856 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:38

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:34

Akkor nyilván szaporodásra képtelen :-D mi a motivációja, ha az enyémet nem ismered fel, de szajkózod a sajátodat pajtás?
Nem tudod, hogy mi a halál utáni lét. Ahogy az ondósejt sem nagyon vette az adást, amikor elindult. Madaraknak, állatoknak van ösztön, van ragadozó, s a leggyengébbet pusztítják el. Érthető.

Honnan tudod, hogy melyik kategóriában vagy, ha fogalmad sincs mki vár rád a halál után :-s max. hadoválsz valamit, aminek semmi alapja, mert onnan még nem jött vissza senki. Ha meg valaki azt mondja tudom,akkor jön a 99%, hogy honnan :-s

De nem is érdekli, cáfolni szeretné tudományosan :-D

Értem, hogy mit szeretnél ferdíteni, csak azért mert beszopsz egy hozzád hasonló szellemi képességű emberek számára kitalált mesét, nem válik a hit tudássá.

Idézet

#94857 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:36

Szaporodás, nem kell semmire sem tekintettel lennem, ha a túlélésről van szó. Azt értelem, tanultság jelen helyzetben a tőzsdén értéktelen hulladék :-D de majd látod magad is, amikor a zombik gyünnek, mert se píz, se élelem :omg:

És elbújsz a tengerben, vagy majd az iszod? Én már lassan attól tartok, hogy az ilyen bugyuta zombik meg a kemtrélesek fognak valami fasságot csinálni, attól fog eldőlni a világ. Egyre többebn vannak a buták és ez fáj, meg néha már engem is lehúznak.
Make love not Wor.

#94858 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:43

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 02. 16. 17:36

Innentől kezdve a kommunikáció tökéletesen értelmetlen. De azért ne csodálkozz, ha ilyenért szimplán lehülyézne bárki, mert az a válasz.

Soha nem zavart, ha lehülyéztek, mert szóvá tettem volna, vagy visszavágtam volna. Viszont többször is rákérdeztem, hogy miért :-s
Nyomósabb lesz az érved ez által?

Mert többen állítják ugyanazt, mint te?
Attól, hogy bárkit lehülyézel, még nem leszel befutó, ehhez több kell.
Diadalmaskodni csak úgy lehet, ha nem vagy tekintettel senkire, lehet érveket sorolni, hivatkozni wikire, tanult dolgokra.
Az élet nem az értelemre, s az intelligenciára épül.
Ezt csak elhitették.

Mi emberek baromi kevesen vagyunk. Az élő állatok jóval többen, róluk kell példát venni. Az tényleg működik.
Az embert már csak az a motor hajtja, hogy mennyire okos, ezért érvel folyamatosan :Đ de ez nem a túlélés s az életben maradás záloga :-D
Cserébe elkönyvelheti, hogy tanult ember, szaporodni meg minek :-s :nevet:

Érted, tanult, okos, értelmes. Nem a szaporodás a fontos számára, hanem van annyira hülye, hogy ámuzlatba esik a saját okosságától, ami a valós intelligencia egy ezreléke :omg:

Mótvá :-s

#94859 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 02. 16. 17:43

Mi emberek baromi kevesen vagyunk. Az élő állatok jóval többen, róluk kell példát venni. Az tényleg működik.

Háde a motoros fűrész is működik...
Make love not Wor.

#94860 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 02. 16. 17:45

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 02. 16. 16:50

De most írtam le, hogy nem egyezik meg... Tudod, a részlet az ördögben lakozik.

De ő mást írt ezért így van PONT

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4741
  • 4742
  • 4743
  • 4744
  • 4745
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.