HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4757
  • 4758
  • 4759
  • 4760
  • 4761
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95161 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 03. 04. 15:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 03. 04. 15:35

melyik isten?

Az egyik. Mikor melyik.
Make love not Wor.

#95162 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:09

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 03. 04. 15:34

Én inkább azt gondolom, hogy ez is csak egy örök klasszikus: a valódi intelligencia kényszeres csatája a félművelt álintelligenciával, egy mikroközösségben. :-)

De azért te is itt adod le a CV-t :up:
Mindentől függetlenül örülök neki, hogy vagy, meg hogy megismerhettelek, meg visszanézel, adok a véleményedre, DE!

Tegyük hozzá, hogy a saját korunk, évünk előrehaladtával nem rugalmasabbak leszünk, hanem egyre kifinomultabban merevek.
Ami ahhoz vezet, hogy a távolság nőni fog, a feszültség is, és a kérdések is, amiket nem sikerül soha megvitatnunk.
Minek csináljuk, ha bántani nem akarjuk egymást, választ nem tudunk adni semmire, és egyre távolabbról szemléljük, vagy pl. magasabbról egymást?

Ha nem így van, akkor is így van :-D

Pedig ebbe a topikba senki sem kért motivációs levelet, vagy fizetési igényt.
Ellenben ennek van a legnagyobb látogatottsága.
Valamit rosszul csinálok :Đ

#95163 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 15:52

Az egyik. Mikor melyik.

a c64 elég jó isten nekem :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95164 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:23

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 16:09

De azért te is itt adod le a CV-t :up:
Mindentől függetlenül örülök neki, hogy vagy, meg hogy megismerhettelek, meg visszanézel, adok a véleményedre, DE!

Tegyük hozzá, hogy a saját korunk, évünk előrehaladtával nem rugalmasabbak leszünk, hanem egyre kifinomultabban merevek.
Ami ahhoz vezet, hogy a távolság nőni fog, a feszültség is, és a kérdések is, amiket nem sikerül soha megvitatnunk.
Minek csináljuk, ha bántani nem akarjuk egymást, választ nem tudunk adni semmire, és egyre távolabbról szemléljük, vagy pl. magasabbról egymást?

Ha nem így van, akkor is így van :-D

Pedig ebbe a topikba senki sem kért motivációs levelet, vagy fizetési igényt.
Ellenben ennek van a legnagyobb látogatottsága.
Valamit rosszul csinálok :Đ

sosem írtam még motivációs levelet, nem kellett

#95165 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 15:16

Mert Isten megbüntet, azért. Bár azt mondják mindent megbocsájt, csak akkor miért van pokol? Nem értem én sem.

Ha voltál, lettél volna szerelmes igazán, de tényleg, akkor közelebb tudnálak vinni a megoldáshoz.

Isten minden egyes ember lelkéért rajong, és szerelmes bele, maga mellett szeretné tudni az örök életben, az egész létünk, születésünk, mindenünk erről és Jézusról szól, főleg a magyar nemzet sorsa, koronája, meghurcoltatása, és ahogy Jézus elviselte, a magyarok (nyilas-iker) tengely is ugyanezt az Isteni lelkületet képviselik. Még az ellenségünket is szeretjük, mert nem tudja mit cselekszik. Fogalma sincs a valóságról, s hogy mi következik, ezért, aki ebből részesül, türelemmel kell lennie mások iránt.

Nem az igazságot birtokolja teljesen, csak rész szerint.

A pokol nem más, mint Isten féltő, tüzes, égető szerelme az ember lelke iránt. Nagyon veszélyes, a létező világ legveszélyesebb dolga. Nagyon messzire kell elmenni ahhoz, hogy valaki elérje. Ott nincs jelen Isten. Megmondom mi van ott, minden, amit egész életedben megtette érted, de elutasítottad. A legdurvább, legégetőbb, legforróbb szerelme Istennek az emberi lélek iránt. Nem hagy soha nyugodni, nem enged el, az örökkévalóságig éget, mert volt idő, de már nincs. Ez a legfontosabb. Hogy az idő most van, most kell vele élni, és megtalálni a termetőnk akaratát, szeretetét, amit Jézusban rejtett el. Később már idő nem fog létezni és test sem. Esélye sem lesz annak megsemmisülni, aki a pokolba kerül. Viszont kívánni fogja.

Most még felismerhető, hogy mit teszel. Ott lüktet belül, hogy felülkerekedni, győzni, okosat mondani.
Nem embernek lenni, emberségtől minél messzebb jutni. Okos, tanult, intelligens a mérce, rideg és embertelen, önző, mennyid van, s mindent kifosztó, csak hogy legyen. Bármibe belenyugvó, ami a haszonszerzésről szól.

A pokol az Isten égető szerelme, amit az ember a hitvány életében kihagyott, Isten akkor sem hagyja magára a lelkét, ha a test halott és már arra sincs esélye, hogy Istent megismerje, mert szándékosan nem akarja, csak az embertől táplált tudást falja és követi, mint ha az evilági dicsőségek mutatnának valahova a sötétségen kívül.
Isten nem hagy el a pokolban sem, oda önti ki a forró szerelmét, amit táplált az emberi lelked iránt, hogy megmentsen.
S időtlenül megtapasztalhatod, hogy mennyit tett érted, mennyire akart téged, s szembeállít a büszkeségeddel, hogy az mit ér és a az Ő szerelme irántad mennyit ér.

A pokol nem azért a legrosszabb dolog, mert égni fog a lelked, ami romolhatatlan, attól kínos, hogy nincs jelen Isten.

#95166 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:27

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 16:26

Ha voltál, lettél volna szerelmes igazán, de tényleg, akkor közelebb tudnálak vinni a megoldáshoz.

Mekkora egy barom vagy te.

#95167 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:28

Gondolom gyereke sem lehet, mint nekem

#95168 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 15:52

Az egyik. Mikor melyik.

Kinek melyik, attól függ a szülei melyik mesekönyvön nőttek fel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95169 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 16:32

Asssszem ez kimásolom fácséra :-D

#95170 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 17:17

Szar lehet ennyire rettegni a haláltól, hogy ilyen hülyeségekkel kell nyugtatnod magad.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95171 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 04. 17:17

Szar lehet ennyire rettegni a haláltól, hogy ilyen hülyeségekkel kell nyugtatnod magad.

Mivel tudom, hiszem, hogy az élet csak egy hasonló állapot, mint a lepke előtti báb állapot, miért rettegnék tőle? Te határoztad meg, hogy hülyeség az elméletem? Mi alapján? Mi az ismereted, hogy így szilárdan, csípőből azt mondod hülyeség?

#95172 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 03. 04. 16:27

Mekkora egy barom vagy te.

Ha ugyanezt le merném írni rólad, ahogy megtetted. Egyrészt mi lenne a motivációm, s mi alapján írnám le, s miért lenne ilyen igényem?

#95173 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 17:52

Mivel tudom, hiszem, hogy az élet csak egy hasonló állapot, mint a lepke előtti báb állapot, miért rettegnék tőle? Te határoztad meg, hogy hülyeség az elméletem? Mi alapján? Mi az ismereted, hogy így szilárdan, csípőből azt mondod hülyeség?

Mert nincs möhötte semmi. Egy birkákat vezénylő mesekönyv, némi tablettás, meg talán egy kis légyölő. Ettől még nem válik igazzá, bármennyire hiszel benne. Bár szerintem amúgy nem.

Idézet

#95174 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 17:52

Mivel tudom, hiszem, hogy az élet csak egy hasonló állapot, mint a lepke előtti báb állapot, miért rettegnék tőle?

Persze, a bábok is tolták külföldön a melót túórázva, hogy tele legyenek Euróval és neten osztották az eszet, hogy ez fasság, mert megszűnik a pénz.
Make love not Wor.

#95175 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 04. 18:20

Mert nincs möhötte semmi. Egy birkákat vezénylő mesekönyv, némi tablettás, meg talán egy kis légyölő. Ettől még nem válik igazzá, bármennyire hiszel benne. Bár szerintem amúgy nem.

Ha ugyanezt a ledegradáló véleményt leírnám a te hitedről, ami nem túlságosan publikus, mi lenne a viszonyítási alap? Vedd figyelembe, hogy azt írnám le szó szerint, amit te. Utána mihez nyúlnánk, mint érv?

#95176 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 18:28

Persze, a bábok is tolták külföldön a melót túórázva, hogy tele legyenek Euróval és neten osztották az eszet, hogy ez fasság, mert megszűnik a pénz.

Akkor legyek Zsohár? Ne igyál annyit, mert visszaolvasva saját magad fingod se lesz róla, hogy mihez akartál hozzászólni.
Egyébként bírlak, csak értem, hogy miről beszélsz.

#95177 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 18:30

Ha ugyanezt a ledegradáló véleményt leírnám a te hitedről, ami nem túlságosan publikus, mi lenne a viszonyítási alap? Vedd figyelembe, hogy azt írnám le szó szerint, amit te. Utána mihez nyúlnánk, mint érv?

Írdd le. Leszarom. Én nem félek csendben elrohadni.

Idézet

#95178 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:37

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 03. 04. 18:32

Akkor legyek Zsohár? Ne igyál annyit, mert visszaolvasva saját magad fingod se lesz róla, hogy mihez akartál hozzászólni.

Zsohár pont ezért letiltott, csak kár, hogy sajár maga által elkövetett hozzászólásokra és másra akartam utalni ott is. Az Neki fájt, mert nem érti, de sejtette, hogy a sok fotelrokkeres fasiszta mellett még tán igazam is lenne. Direkt nem akarta érteni, hogy akkor tegyük félre és ne a nők elleni erőszakról beszéljünk, aztán meg hülye kérdésekre tettem a Tompikásan hülyét, de még az sem esett le Neki, csak fröcsögött magának. Ennyit tud az is, meg Te is, hogy kannásbor és aludni mentem. Ha ugyanazt a sallangot elkövetjük ellened, akkor csak nézel bambán.

Én hitem meg az, hogy most azt hiszem iszom egy sört, ennél komolyabbat itt nehéz megoldani.
Make love not Wor.

#95179 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 03. 04. 18:37

Én hitem meg az, hogy most azt hiszem iszom egy sört, ennél komolyabbat itt nehéz megoldani.

Ezzel egyet tudok érteni :-D csatlakozom hozzád + hadd vázoljasm fel neked, hogy az életben nem a guga topik a probléma, valójában a megoldás, mert itt kedvére bárki azt ír, amit akar, nincs érte felelősségre vonva. Részemről biztos nem, max. kényelmetlen kérdéseket kap és hülyén érzi magát.

Zsohár felejtős, nem azért hoztam fel, mert támogatom, csak szerettem volna belőled kihozni az állatot :-D

Hja, és köszönöm, így már nyugodtan megyek ólukálni.

#95180 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 03. 04. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 03. 04. 18:33

Írdd le. Leszarom. Én nem félek csendben elrohadni.

A tested az, ami visszatér a földbe, de a lelked az, ami nap, mint nap visszatér a gugatopikba és valami misztikus oknál fogva motivált, hogy szünet nélkül felszólaljon :-D ha csak egy sertéscomb lennél nem tennéd. Van lelked, érző lélek, ami néha gondolkodik is, keres.

Ha csak sertéscomb lennél nem keresnél, téged keresnének, és füstölőre akasztanának, gondolkodó értelmes ember így tesz sertéscombbal. De utána mi lesz a gondolkodó értelmes emberrel, ha meghal?

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4757
  • 4758
  • 4759
  • 4760
  • 4761
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.