HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4778
  • 4779
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95581 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:54

Nem pályázott meg még eddig semmit, mert ismeri a hazai viszonyokat. Kell a csók, hogy komolyabb helyekre bekerüljön, vagy seggrepuszinak hívják? Az egy dolog, hogy a pályázat nyilvános, az csak azért van, hogy megmutassák pályázati úton lehet bekerülni, de seggcsók nélkül nem lehet, kell a rokoni vagy a kupakos kapcsolat.

Fasság. És nem hazait mondtam, hanem EUsat is. Vannak akiknek nem jön össze, oszt látod, szomszédnak sincs kapcsolata, néha rosszabb összeesküvő, mint a fél internet együtt, de mégis betalálták egy párizsi fellépéssel. Pontosabban többel, csak az útra nincs lóvé. Azt kaptak pályázat útján. Ő sem értette :-D
Make love not Wor.

#95582 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 13:33

Gyerekkel elég bátor, komoly pénzt kereső imserősöknek is febónnakadt a szeme, hogy milyen költségekkel jár, főleg ha mondjuk az aszsony sem bír rögtön első héten pénzt termelni, valamint 4 személyes kéró az nem egyenlő az ingyenes munkásszállással. Biztos jól átgondoltad...

Nekem sok ismerősöm ment szerte a világba, de egy ekkora dologhoz nagyon csúnya számok kellenek bevételi oldalon, mert arányosítva rosszabbul jönnél ki, mint ha Bánkon maradnál 500/óráért és néha gyerekenk is beesik egy kis lóvé valami hakniból.

jaja, nekem "kicsit" többet ígérgetnek mint az ilyen guga-féle semmihez értő alkeszoknak, mégsem mennék ki gyerekkel családdal, ha csak az anyagiakat nézzük sem

de ő átgondolta, mint a szemetesből evést :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95583 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:02

Ahhoz képest, hogy mások a kínaiban lemosogatnak napi 12 órát 800 juróért úgy, hogy ordítanak velük, vagy a hentesszallag mellett szopnak szintén ennyit 1000 juróért és migránsszállás van, hát korrektnek tartom. Ennyiért már hajlandó vagyok elhagyni az otthonom.

Ennyiért tudtam volna egy jó igazgatói állást is :-D
Make love not Wor.

#95584 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 04. 13:35

Már várják őket, mindenhol 7 számjeggyel, csak oda kell utazni.

utólag ki is fizetik neki :up:

#95585 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:36

Nejemnek 3. diplomája készül, májusra meglesz, 20 év tanári pályafutás után 160 küvecs :cool:
Meglátta a tavalyi fizukat, amiket utaltak nekem, meg azt, amit most lebeszéltem :omg:

Azt mondta a kurva anyámat :nevet: persze, hogy nem szeretne tovább itthon dolgozni, mondtam neki, hogy ha sikerül a Holland szerződés, akkor kényelmesen belefér a fizumba egy kisebb családi ház bérlése úgy, hogy Ő nem melózik addig, amíg meg nem találja azt a helyet, amit tényleg szeretne csinálni. Kényelmesen, lazán.

Haverom a nejével a németeknél van, ketten keresnek 1700-1900 eurót, ebből 600 a családiház, élnek nem rosszul, s még félre is tesznek, na ezt egyedül szeretném úgy produkálni, hogy közben a nejem kint képzi magát, s nem itthon. Én is kint fogom képezni magam, nem itthon.

A hazai képzésekkel pl. porfestőként hazahozhatok tisztán 120.000 Ft-ot :nevet: de ez sem biztos, mert melóba járás, stb. Talán maradna belőle valami ropi :cool:

Na ezt majd csinálják azok, akiknek büdös a közmunka.

3 büfészak is büfészak :D

#95586 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:57

Ehhhh :-D ne lombozz le, mert a végén annyit kell melóznom, hogy haza sem jutok :-D

Leventének már most találtam melót, Ő kiesik eleve, mert suli miatt vissza kell jönnie.
Nejem is mondta, hogy mindenképpen melózni szeretne, ha kell, akkor az elején akármit.
Holland csoportban már jelezték, hogy van angolnyelvű iskola, persze adott ország adott nyelve a legjobb.

Egyébként köszi :-D rosszul hangzik.

'neharimá, hogy nem hülyézlek le, hanem releváns tapasztalatok alapján tájékoztatlak
:]
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95587 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 04. 14:16

'neharimá, hogy nem hülyézlek le, hanem releváns tapasztalatok alapján tájékoztatlak

Fogalmad sincs Hollandiáról, idióta fotelrokker :-D
Make love not Wor.

#95588 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:25

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 04. 13:16

Néhány apróságot siettemben kihagytam :-D
Levente ugyan Hollandiába jön(ne). Vagy is jöhet, van fix hely, csak a zangol kell, de másik város mert igényli a függetlenséget.
Anya az szinte bármit elvállal, németül tud. Én mondtam neki, hogy inkább legyen otthon, készüljön, képezze magát, gyakoroljon, keresgessen, meg főzzön kurva jókat :-D de ha szükséges, bedobja magát. Bendzso az, aki kérdéses.

Levente már nagy ívben szarik ránk, az is necces neki, hogy hazajöjjön, de ez így egészséges, most van a leváló, függetlenedő korszakban, saját elképzelései és kapcsolatai vannak. Sehova sem kell vinnem, hogy melózzon, már talál magának. S nem kell lagziznom meg kocsmákban hangosítanom, hogy pénzt kapjon :Đ

Hja, de a lényeg, az első lépés az, hogy én átmenjek a szűrőn. Ha ez nem történik meg, akkor igencsak agyalhatok, hogy mit kezdjek itt Nógrád kellős közepén magammal, mert a Youtube annyit még nem fizet, hogy eltartson, bár alakul :Đ
De azt a két gyerkőc kapja.

#95589 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 04. 14:18

Fogalmad sincs Hollandiáról, idióta fotelrokker :-D

Jaja, hiszen ott a kukából lehet enni, és ingyen van a fű :up:

#95590 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 11:21

UAZ? Banyek, nem biztos, hogy Hollandiából visszajövök, visszajövünk. 3 éves szerződést kell aláírjak. UAZ-ra most még költök egy kicsit, de már meghirdettem. Az sem baj, ha megmarad, olyan helyre és olyan emberhez parkolom le, aki megbízható és falubéli, s havonta egyszer beindítja vagy akármi.

...

wtf? vezerigazgatonak hivnak? Vagy vitorlashajora keresnek embert az uj kontinens felfedezesere?
ilyen max az idegenlegioban van.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#95591 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:31

Egyébként sem érdekel a hazai téma, az olyan emberekre van bízva, akik még hisznek abban, hogy OV fellendíti az országot :nevet: miközben körbezárja :omg:

Olyan vagy, mint a falusi vénasszonyok. Bizonygatják naponta hatszor, hogy nem érdekel ám a szomszéd, DE...

"Szőrszálhasogatásba nem fogok belemenni, nem voltak Európában őrzött határok, mentél ahová akartál, sőt, valamikor még okmányok sem voltak.
Ezt a témát itt lezárom, van még épp elég fonál, amit boncolgathatunk "
Make love not Wor.

#95592 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:26

Hollandia amúgy Szlovákiában van?

#95593 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:27

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:25

wtf? vezerigazgatonak hivnak? Vagy vitorlashajora keresnek embert az uj kontinens felfedezesere?
ilyen max az idegenlegioban van.

Főleg Hollandiában, ahol elég zavarosan lehet elküldeni a munkaerőt. Ismerős elektromos karbantartó már ott van egy éve, most kapott valami határozatlan idejűt vagy mi. Rendes jómunkás, referenciákkal, előre rendesen ki volt találva, hogy hova megy és szakszöveget tudja angolul.

3 éves fix, persze. Havonta tologatják, úgy meg lehet szabadulni a júzertől, ha akármi van. Vagy lehet a 3 hetes fix váltást értette félre, mikor letárgyala a felsővezetőkkel.
Make love not Wor.

#95594 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:28

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 04. 14:26

Hollandia amúgy Szlovákiában van?

Éppen ezt kerestem, akko botlottam bele az előző megmondásába. AKi visszakerei mit írt róla 2-3 hete, annak jövök egy sörrel.
Make love not Wor.

#95595 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:36

Nejemnek 3. diplomája készül, májusra meglesz, 20 év tanári pályafutás után 160 küvecs :cool:

Jövőre fog ugrani pár sörrevalónyit, 21évtől van a köv kategória.
Nem kell 3 diploma, elég lett volna 1db egyetemi és máris 180at kapna (2db eltartott gyerek esetében).
Azt mondjuk sosem értettem, hogy mindig a közalkalmazottak panaszkodnak arra, hogy 10-20-40évet ledolgoznak egy helyen, akkor nekik azért több pénz jár. Oké, egy pályakezdőnél nyilván többet tudnak és tapasztaltabbak, node mennyivel tapasztaltabb egy olyan tanár, aki 15éve oktat valamit olyannal szemben aki "csak" 10éve?
Ha te egy kisiparos cipész,festő, akármi vagy, eszedbe nem jut, hogy azért kérjél több pénzt, mert már 10éve ugyanazt csinálod. A piac határozza ezt meg. Azt is vedd figyelembe, hogy egy átlag tanár baromi sok szabadidővel rendelkezik! Arányaiban egy napi 8órát dolgozóhoz képest nagyon is jól keresnek.
Mellette nem véletlen az, hogy magánórákat is van idejük adni, abból aztán lehet kasználni. Én is tanítok hétvégente a mai napig. Ha csak az lenne a főállásom és napi 8-10órában tolnám, nem lenne okom panaszra ;) Mondjuk így sincs igazán.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95596 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:54

Argentína egy lehetőség volt, kaland főleg, mert belefért és igen, minek él az ember, ha nem ilyesmiért?
Nem pályázott meg még eddig semmit, mert ismeri a hazai viszonyokat. Kell a csók, hogy komolyabb helyekre bekerüljön, vagy seggrepuszinak hívják? Az egy dolog, hogy a pályázat nyilvános, az csak azért van, hogy megmutassák pályázati úton lehet bekerülni, de seggcsók nélkül nem lehet, kell a rokoni vagy a kupakos kapcsolat.

Délelőtt elmegy itthonról, késő este megjön, mellette sok ideje nincs bújni a hazai esélytelen viszonyokat.
Pályázatról meg annyit, hogy az uniós pénzeknél ugyanez a szitu, néha bemutatnak egy félhülyét, aki kapott valami szotyipénzt de az előre gyártott útvonalon lehet csak komoly junijós pénzhez jutni.

S hogy honnan tudom? Belefutottam egy arcba naívan, akinek az apósa kidolgozta még ejusként a szocik idejében a pályáztatási dógokat. Tök pártfüggetlen az egész, kupak az viszont kell hozzá :cool:

Persze jójemberként faszán felelősségre vontam a fickót, akinek az egész rokonsága profitál a nonprofit cégeiből, amik hegyekbe nyelik be a pénzt, erre azt mondta, hogy nyugodjak le, mert életben szeretnék maradni :Đ

Na akkoriban léptem le az egyesület éléről, mert pár forintot szeretett volna rajtunk az ürge átgurítani :-D
Hja, és kupakos.

Persze, újabb csodálatos tehetség vérzett el a zsidó világösszeesküvés oltárán. Minek erőlködnénk az előrejutással, mikor egyszerűen hibáztathatunk másokat.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95597 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:29

Oké, egy pályakezdőnél nyilván többet tudnak és tapasztaltabbak, node mennyivel tapasztaltabb egy olyan tanár, aki 15éve oktat valamit olyannal szemben aki "csak" 10éve?
Ha te egy kisiparos cipész,festő, akármi vagy, eszedbe nem jut, hogy azért kérjél több pénzt, mert már 10éve ugyanazt csinálod. A piac határozza ezt meg.

Oszt máshol meg kell a junior/senior meg a többi nem? Amúgy nézz meg egy matek/kémia/akármi érettségit 20 vvel ezelőttről és egy tavalyit. Vagy alap felvételivel ugyanezt és csodálkozz.
Make love not Wor.

#95598 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 14:02

Ne vicöjjémá :-D a netto 11 euro egy szakmunkásnak miféle csoda :-s a pótlékok dobták meg s azért festett szépen.
Hollandok általában túlképzettek, diplomásak, nem végeznek hasonló melókat. Vagy is nyilván de, de nem ez az általános.
Szakmunkások jól keresnek. 11 euró az nem egy hű de nagy lóvé.
Hollandoknál nem tudom mi az órabér, csak azt, hogy heti fizetést fogok kapni és az 420 erujó, arra lehet túlórázni.
Ahhoz képest, hogy mások a kínaiban lemosogatnak napi 12 órát 800 juróért úgy, hogy ordítanak velük, vagy a hentesszallag mellett szopnak szintén ennyit 1000 juróért és migránsszállás van, hát korrektnek tartom. Ennyiért már hajlandó vagyok elhagyni az otthonom.

Az volt a csoda, hogy annyit dolgozhattál és ki is fizették. :idea:
Máshol nem biztos, hogy lesz ilyen.
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95599 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 04. 14:29

Mellette nem véletlen az, hogy magánórákat is van idejük adni, abból aztán lehet kasználni.

Ezt meg a zsidók nem engedik és különben is a környéken mindenki hülye és nincs pénzük. És hülyék is, ez majdnem kimaradt :-D És kihalt a falu, nincs ember, nincs pénz. És nincs kereslet, cserébe hülyék is.
Make love not Wor.

#95600 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 04. 13:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 04. 13:47

Hidd el átbeszéltük, s tudok róla, hogy sok szopás lesz, főleg a nyelvtudás, nem is a pénz.
De gondolj bele, volt már itt háború, amikor pénz nélkül kényszerből kellett gyerekkel együtt elmenni embereknek, oszt egysem jött vissza panaszkodni, hogy kint hűdeszar.

Pár filmemet megnézve megkeresett egy srác New York-ból, hogy ha családdal együtt mennék ki, akkor amcsi a legjobb választás, s menjek előre, mindenben segít. Napi kereset 150-200 dollár, festőnek kellene mennem. A felét sem hittem el, de csak írogatott mailokat, hogy semmi haszna az egészből, szívesen segít, 15 éve él ott.

Na jó, hát ez volt 2 hónapja, rálegyintettem, hogy ez nem az én világom, most meg kész tervekkel állt elő a srác. Nejem ettől nagyon fél, én bevállalnám, de együtt hozunk döntést.

Hollandia neki is szimpi, vannak kint rokonok, s már most beesett két olyan arc, aki a videókat látva írt, hogy mindenben segíteni fognak. Még is miben :-s egyébként nem rossz, szerintem jól fog jönni a beilleszkedésben.

De ne szaladjunk előre, még legalább 2 hét mire kiderül, addig még kétszer fognak telefonálni, s egyik sem magyar lesz. Ha csak nyökögni tudok, akkor lebasszák a telefont és felejtős. Bár az amcsi gyerek végignézte az egyik videót, ahol 4 nyelven beszéltem Juraj-al, azt mondta teljesen korrekt és érthető, nem lesz baj vele, ezt már csak fejleszteni kell.

Nincsenek illúzióim, ez Nógrád megye, nejem még dolgozhat pár évet tanárként, krva nagy karrier ha kap max. 5 küvecs emelést a hosszú évek után vagy a jövőben :omg:

Én sem szeretném a hátralévő életemet elbaszni havi gombokért.
Uzmanyi mondta jól, beszéltem vele pár napja, Ő sem keres sokat, de legalább ingyen van neki a szállás a töröknél, aszongya van még jó 10 évünk, hogy igazi pénzért dolgozzunk, utána már csak krahácsolni fogunk.

Jogos bammeg, 48 éves vagyok. Most kell kihasználnom, ebbe még belefér, hogy a két gyereknek alapozzak valamit az UAZ-on kívül.
Kivéve, ha jön a jurópai zösszeomlás, ami szintén esélyes, akkor a kontinensről is lelépünk olyan helyre, ahol alig él valaki, de legalább nem kell fűteni.

Itt most két eset lehetsége, vagy tényleg van egy ilyen srác, ami viszont problémás, mert egyrészt a te filmjeidet nézi, és tetszik neki. A másik, hogy téged amerikába dolgozni a büdös életbe nem fognak beengedni, és ezt neki is tudnia kellene.

Vagy csak te találtad ki az egészet.

Szerkesztette: JonesC 2016. 04. 04. 13:37 -kor

world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4778
  • 4779
  • 4780
  • 4781
  • 4782
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.