HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4783
  • 4784
  • 4785
  • 4786
  • 4787
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95681 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 05. 07:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 08:34

Nem mindenkire jellemző a veretés. Az én főnököm egy középkategóriás szállodában lakik Pesten, most cserélte le a Motorola V3-at egy Iphone 4s-re, az utcán járva senkinek nem tűnne fel, hogy egy komoly ingatlan befektető. Annyi ingatlanja és befektetése van a világban, hogy arra Garancsi is megnyalná a szája szélét...:Đ.

Ilyenekről időnként hallok, csak még sosem láttam :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95682 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 07:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 05. 08:40

Ilyenekről időnként hallok, csak még sosem láttam :)

Pont ez a lényege.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95683 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 07:44

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 08:42

Pont ez a lényege.

Ja. Ok. Nyilván. Válljék egészségére amúgy.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95684 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 07:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 05. 08:39

Szerintem ez sem veretés, tök természetes dolgok.

Valakinél igen, valakinél meg nem. Ő nem igényli ezeket.
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#95685 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 08:29

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 08:50

Valakinél igen, valakinél meg nem. Ő nem igényli ezeket.

Mit? Szerintem hogy értem jön egy kocsi nem nagy luxus :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95686 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 09:03

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 05. 09:29

Nem rólad volt szó, felsővezetékekről beszélgettünk :Đ
Illetve annyit mondtam, hogy valaki szereti ezt kimutatni, kiélvezni, más meg nem igényli , hogy bársony zsepibe fingjon..:Đ

#95687 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 09:07

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 10:03

Illetve annyit mondtam, hogy valaki szereti ezt kimutatni, kiélvezni, más meg nem igényli , hogy bársony zsepibe fingjon..:Đ

Jah, biztos van olyan, persze. Nem mi :)
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95688 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 09:09

Ez nem kifejezetten kimutatásról szól. Prémium szolgáltatások nem azért vannak, hogy lássa a pleb, hogy ki a főnök.

Idézet

#95689 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:40

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 07:34

Nem mindenkire jellemző a veretés.

Eeeegeeen, rád viszont igen :Đ napi nyócvan izmos féllábas, nyilván farpofára gyúrtál, meg a káposztás cvekkedli műanyag hokedli körettel, de a véletlenül mellécsomagolt gyerkőc pelenkája is hozta a formát, meg a gyantázós készlet :-D tudsz élni cigány :Đ

#95690 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:42

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 05. 08:29

Kivéve, ha utána elektródákat csiptetnek rád és hosszadalmas kérdéseket tesznek fel :nevet: majd minden gyengénbútorozott próbálkozásod után közlik, hogy rossz válasz :Đ bimbó zizzzzzzz :Đ

#95691 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 05. 09:03

Én csak egyszer találkoztam egy faszival, akivel nagyon kellett vigyázni, miatta léptem le az egyesület élkéről, mert pár forintot szeretett volna rajtunk átgurítani, közöltem vele, hogy nem írok alá semmit, mert ha rendszerváltozás jön, nem szeretnék vele együtt lógni a lámpavason :Đ

Na ez egy csoffadt Suzukival járt és mocskos melós ruhában, meg néha platós teherautóval.
De Nógrád megyében mindenki letérdel előtte, még a volt kommunista fejesek is.

Egyszer hívott fel telefonon, hogy menjek le, mert menjek, s akiket ott láttam körülötte, na az egy életre elég volt :-D nem akarok többet ilyen emberekkel találkozni.

#95692 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 05. 18:46

Én csak egyszer találkoztam egy faszival, akivel nagyon kellett vigyázni, miatta léptem le az egyesület élkéről, mert pár forintot szeretett volna rajtunk átgurítani, közöltem vele, hogy nem írok alá semmit, mert ha rendszerváltozás jön, nem szeretnék vele együtt lógni a lámpavason :Đ

Na ez egy csoffadt Suzukival járt és mocskos melós ruhában, meg néha platós teherautóval.
De Nógrád megyében mindenki letérdel előtte, még a volt kommunista fejesek is.

Egyszer hívott fel telefonon, hogy menjek le, mert menjek, s akiket ott láttam körülötte, na az egy életre elég volt :-D nem akarok többet ilyen emberekkel találkozni.

Tőle vetted a saját megjelenési stílusodat is? :)

Idézet

#95693 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:56

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 05. 17:51

Tőle vetted a saját megjelenési stílusodat is? :)

Tőle nem vennék át semmit :-D
Van saját stílusom, ami laza, lezser, provokatív és harsány :-D ilyesmiért nem kell a szomszédba rohannom, mert elfogyott :Đ

#95694 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 17:59

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 05. 18:56

Tőle nem vennék át semmit :-D
Van saját stílusom, ami laza, lezser, provokatív és harsány :-D ilyesmiért nem kell a szomszédba rohannom, mert elfogyott :Đ

Elküldték már a szerződést?

Idézet

#95695 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 05. 17:59

Elküldték már a szerződést?

Az az utolsó lépés lesz. Előtte még átolvassa néhány hollandus és vagy rábólint, vagy megrázza a fejét, elvileg az életkorom necces lesz, mert vannak nálam sokkal fiatalabbak is külföldről. Ami előnyt jelenthet, hogy családos vagyok, azaz már nem hirtelenkedő, hogy valami nem tetszik és ott hagyom. Itt nincsenek rövidtávú szerződések, 6 havonta lehet hazajárni, de van ingyenes szállás a családnak ha kilátogatnak.
Mindezek előtt még kétszer véletlenszerűen felhívnak, ha csak makogni tudok, akkor leteszik a telefont :-D

Jó pénz, jó meló, nagyon jó ellátás, de ezért egy kicsit kapaszkodni is kell :-D
A szerződést a legvégén küldik el, s nem fogom tudni elolvasni max. a 30 %-át, de nekem már megfelel a heti 420 euro fix a számlámra és nagyon szívesen fogok túlórázni. Szlovákiában is azért böktem rám, hogy maradjak, mert rám mindig lehetett számítani, ha valaki nem ment be.

De a faszom ki volt már a távolléttől és a 3 jurós órabér sem motivált, amit nagylelkűen felkínáltak :omg:

#95696 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 05. 19:08

Az az utolsó lépés lesz. Előtte még átolvassa néhány hollandus és vagy rábólint, vagy megrázza a fejét, elvileg az életkorom necces lesz, mert vannak nálam sokkal fiatalabbak is külföldről. Ami előnyt jelenthet, hogy családos vagyok, azaz már nem hirtelenkedő, hogy valami nem tetszik és ott hagyom. Itt nincsenek rövidtávú szerződések, 6 havonta lehet hazajárni, de van ingyenes szállás a családnak ha kilátogatnak.
Mindezek előtt még kétszer véletlenszerűen felhívnak, ha csak makogni tudok, akkor leteszik a telefont :-D

Jó pénz, jó meló, nagyon jó ellátás, de ezért egy kicsit kapaszkodni is kell :-D
A szerződést a legvégén küldik el, s nem fogom tudni elolvasni max. a 30 %-át, de nekem már megfelel a heti 420 euro fix a számlámra és nagyon szívesen fogok túlórázni. Szlovákiában is azért böktem rám, hogy maradjak, mert rám mindig lehetett számítani, ha valaki nem ment be.

De a faszom ki volt már a távolléttől és a 3 jurós órabér sem motivált, amit nagylelkűen felkínáltak :omg:

Szakmunkánál a te életkoroddal nincs gond szerintem. Ha akarod majd átnézem a szerződést.

Idézet

#95697 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 18:17

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 05. 18:11

Szakmunkánál a te életkoroddal nincs gond szerintem. Ha akarod majd átnézem a szerződést.

Igen, erre megkérnélek, ha már így bevállaltad, bár nagyon nem félek, mert eddig szó szerint pátyolgattak és leszoptak. Mármint telefonszex volt, de ez nem garancia, de a hozzáállásuk eddig korrekt.

#95698 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 18:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 05. 19:17

Igen, erre megkérnélek, ha már így bevállaltad, bár nagyon nem félek, mert eddig szó szerint pátyolgattak és leszoptak. Mármint telefonszex volt, de ez nem garancia, de a hozzáállásuk eddig korrekt.

Újabb folt a nadrágon? :nevet: Azért mondom, ha nincs elég emberük, akkor a te életkorod semmiképp se akadály.

Idézet

#95699 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 05. 18:41

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 05. 18:29

Újabb folt a nadrágon? :nevet: Azért mondom, ha nincs elég emberük, akkor a te életkorod semmiképp se akadály.

Ausztria, Tirol, Roppen város, MS-Design cég. Az osztrák álláskeresőn találtam meg őket, na ott tényleg emberhiány van, nem kicsit. Írtam nekik, hogy ki vagyok, s mennyire tudok angolul, németül csak azt, hogy ich liebe dich vagy mi, visszajeleztek, hogy azonnal munkába állhatok s 2000 juró az alapfizu. Szállást nem adnak. Ugyanehez a céghez keresett szlovák és magyar ügynökség is embereket. Mindkettővel leveleztem. Ugyanúgy 2000 juró lett volna az alapfizu s mellé ingyenes szállás, de nem egyedül egy szobábvan. Ragaszkodtak a német nyelvhez úgy, hogy a munkaadó cég beérte volna az angollal :omg:

Na le is álltam erről a vonalról hamar.
Mindenhol szakemberhiány van, a hollandokat visszakerestem, hogy mióta hirdetnek, náluk szerencsére nincs az a durva fluktuáció, mint az építőiparban. Amikor Ausztriában dolgoztam az építkezésen, nem találkoztam osztrák szakmunkással.

Nekem valahogy az jön le, hogy a kifejezetten jóléti államokban a lakosok elfelejtik a szakmunkát, mekdonaldszot, ilyesmit. Nekik ez olyan, mint itthon a drótfonás, nádvágás.

#95700 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 05. 20:26

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 05. 19:41

Ausztria, Tirol, Roppen város, MS-Design cég.

Akkor nem holland. Jól toljuk :-D
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4783
  • 4784
  • 4785
  • 4786
  • 4787
  • Utolsó »