HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4785
  • 4786
  • 4787
  • 4788
  • 4789
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95721 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 06. 13:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 06. 14:15

van még olyan ország ami azt használja, de nemtommiért :-D

És az O365öst is meg mindent ezen keresztül menedzselünk ám :-p
Make love not Wor.

#95722 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 06. 14:10

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 10:26

Akkor elmondom részletesen :-D nem arról van szó, hogy nem engednek haza 6 hónapig. Egyszerűen nem gazdaságos sem pénzben, sem időben.
...

Akkor a 3 eves szerzodest is ugy kell erteni, hogy 3 evente ujratargyaljatok a felteteleket, juttatasokat?
egyebkent havi 2000-bol, havonta-ket havonta megeri 100 eurot repjegyre kolteni, ha mar ugyis annyira csaladcentrikus vagy...
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#95723 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:13

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 06. 14:10

Akkor a 3 eves szerzodest is ugy kell erteni, hogy 3 evente ujratargyaljatok a felteteleket, juttatasokat?
egyebkent havi 2000-bol, havonta-ket havonta megeri 100 eurot repjegyre kolteni, ha mar ugyis annyira csaladcentrikus vagy...

A cég, az ipartelep azért alkalmaz erős szűrőt, s nem csak a nyelvtudás miatt..., mert ténylegesen hosszútávra keresnek embereket, nem ilyen fáj a pocim s hazamegyek végleg arcokat :-D cserébe tényleg megtesznek mindent lóvéban, lakhatásban, csak haladjon a meló.

Szlovákiában is azért kedveltek meg, mert a papíron oktatók hol bejöttek, hol nem. 100-150km-re laktak. Autóval jártak, stb.
Én mindig kéznél voltam, elég volt szólni. Még gyalogtúráról is arra vettem az irányt.

Ha a holland meló összejön (ne szaladjunk nagyon előre) eddig a telefonos interjún vagyok túl, aminek a fele magyar volt, a másik meg pont úgy sült el, hogy értettem, s tudtam rá folyékonyan válaszolni. Na ettől sem kell beszarni, mert volt oda vissza vagy 10 mondat.

Ha legközelebb felhívnak és gőzöm sem lesz róla, hogy mit hablatyol, akkor ennyi volt. Reméljük a legjobbakat.

No de a lényeg, családcentrika. Szeretnek utazni, főleg a két gyerkőc és a nejem is. 3 havonta fizetik a hazautazásomat, elvileg mindegy, hogy én megyek vagy a család jön, 100 jurót bedobnak a közösbe. Akkor már inkább jöjjön ki a család, a szoba ingyen van nekik, közel a tengerpart, nyári szünet, akármeddig dekkolhatnak. Én addig keresek egy kis pénzt. Majd hazamegyek év végén, valószínűleg ki fogom bírni anélkül, hogy elsírnám magam. Nem sok embernek adatik olyan lehetőség, hogy a családját ingyen nyaraltassa. S még az utazást is kifizetik :-D

Már ha érted, de ez eddig elmélet. Térjünk vissza erre akkor, ha már gyakorlattá válik :-D
Sőt, most úgy fest, hogy motorral szeretnék kimenni :Đ de már nem robogó :cool:

Yamaha enduro nyócvan köbcentis, ma meglovagoltam, patika állapotban van.

#95724 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 15:13

...
No de a lényeg, családcentrika. Szeretnek utazni, főleg a két gyerkőc és a nejem is. 3 havonta fizetik a hazautazásomat, elvileg mindegy, hogy én megyek vagy a család jön, 100 jurót bedobnak a közösbe.
...

de baszod, mindig mast irsz...
a tiptop enduron meg nehogy cserelni kelljen egy gyertyat, aztan kideruljon, hogy annyit sem erdemes mar rakolteni, mert egy kalap szar - akar a popec sporthonda, ami korabban mindig kivalo allapotarol volt hires, majd hirtelen a beszart generator miatt mar nem erdemes rakolteni tobbet :)

#95725 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:32

én a pöpec uazzal mennék :-D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95726 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:34

Inkább add fel postán az endurot, és vedd át kint.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95727 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:38

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 16:34

Inkább add fel postán az endurot, és vedd át kint.

Vagy ha nagyon kell, akkor szerezzen kint bármit és akkor nem szopolik a honosítással.
Make love not Wor.

#95728 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:42

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:13

A cég, az ipartelep azért alkalmaz erős szűrőt, s nem csak a nyelvtudás miatt..., mert ténylegesen hosszútávra keresnek embereket, nem ilyen fáj a pocim s hazamegyek végleg arcokat :-D cserébe tényleg megtesznek mindent lóvéban, lakhatásban, csak haladjon a meló.

Szlovákiában is azért kedveltek meg, mert a papíron oktatók hol bejöttek, hol nem. 100-150km-re laktak. Autóval jártak, stb.
Én mindig kéznél voltam, elég volt szólni. Még gyalogtúráról is arra vettem az irányt.

Ha a holland meló összejön (ne szaladjunk nagyon előre) eddig a telefonos interjún vagyok túl, aminek a fele magyar volt, a másik meg pont úgy sült el, hogy értettem, s tudtam rá folyékonyan válaszolni. Na ettől sem kell beszarni, mert volt oda vissza vagy 10 mondat.

Ha legközelebb felhívnak és gőzöm sem lesz róla, hogy mit hablatyol, akkor ennyi volt. Reméljük a legjobbakat.

No de a lényeg, családcentrika. Szeretnek utazni, főleg a két gyerkőc és a nejem is. 3 havonta fizetik a hazautazásomat, elvileg mindegy, hogy én megyek vagy a család jön, 100 jurót bedobnak a közösbe. Akkor már inkább jöjjön ki a család, a szoba ingyen van nekik, közel a tengerpart, nyári szünet, akármeddig dekkolhatnak. Én addig keresek egy kis pénzt. Majd hazamegyek év végén, valószínűleg ki fogom bírni anélkül, hogy elsírnám magam. Nem sok embernek adatik olyan lehetőség, hogy a családját ingyen nyaraltassa. S még az utazást is kifizetik :-D

Már ha érted, de ez eddig elmélet. Térjünk vissza erre akkor, ha már gyakorlattá válik :-D
Sőt, most úgy fest, hogy motorral szeretnék kimenni :Đ de már nem robogó :cool:

Naív kérdés: van rá jogsid?

#95729 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:48

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 06. 15:42

Naív kérdés :-D 80-asra mi kell :-s ha 125-ösre kell az A kategória, egyébként meg leszarom, mert elmagyarázta egy haver rendőr.
Az esély, hogy megállítanak, szinte nulla, mert nagyon hülyén kell hozzá viselkedni. Rendőr szempontjából nem nagy húzás megvágni valakit, ha 50-es helyett 80-as motorral jár, főleg, ha alapvetően szabályosan közlekedik.
Határon túl meg kibaszottul leszarják a fejed, akár 600 köbössel is közlekedhetnék egészen addig, amíg nem okozok galibát.

De igen, az a 30 köbcenti plusz alkalmas arra, hogy gugát felakasszák a gecibe :nevet:

#95730 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 06. 15:32

én a pöpec uazzal mennék :-D

jogos :)

#95731 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:50

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 06. 15:42

mer, muszakija van?

#95732 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:48

Naív kérdés :-D 80-asra mi kell :-s ha 125-ösre kell az A kategória, egyébként meg leszarom, mert elmagyarázta egy haver rendőr.
Az esély, hogy megállítanak, szinte nulla, mert nagyon hülyén kell hozzá viselkedni. Rendőr szempontjából nem nagy húzás megvágni valakit, ha 50-es helyett 80-as motorral jár, főleg, ha alapvetően szabályosan közlekedik.
Határon túl meg kibaszottul leszarják a fejed, akár 600 köbössel is közlekedhetnék egészen addig, amíg nem okozok galibát.

De igen, az a 30 köbcenti plusz alkalmas arra, hogy gugát felakasszák a gecibe :nevet:

Nem az a probléma az ilyennel, hanem az, hogy elütnek a gecibe. Igen, akkor is, ha amúgy nem akarod.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95733 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:51

Osztrákoknál a LIDL parkolójában a túramotorosok söröztek, kérdeztem a többieket, hogy ez mijafasz :-s akkor tudtam meg, hogy ez egy normális ország :Đ

#95734 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:48

Ahamm, persze. Bár amilyen mázlista vagy nem fogsz beszopni egy bicajost. És motorral sem mész ki, hogy meglássa mennyire foglalkozik vele a rendőr.
Make love not Wor.

#95735 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:51

Osztrákoknál a LIDL parkolójában a túramotorosok söröztek, kérdeztem a többieket, hogy ez mijafasz :-s akkor tudtam meg, hogy ez egy normális ország :Đ

Lófaszt. A normális az, ha aki vezet, az nem iszik semennyi alkoholt.

Idézet

#95736 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:55

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 16:51

Nem az a probléma az ilyennel, hanem az, hogy elütnek a gecibe. Igen, akkor is, ha amúgy nem akarod.

Szlovákoknál bezzeg kiverte a rinyát a cégnek, hogy szabályok vannak...
Make love not Wor.

#95737 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 15:58

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 15:51

Ahhoz, hogy bármikor meghaljak nem kell motor. Motoroztam már ki Szlovákiába 250km-ert, ami motorosok szempontjából bolhafing.
Nem élhetem úgy az életemet, hogy mi van, ha elüt valami, ennyi erővel felesleges volt Budapesten 20 évet kerékpározni, részegen, batár nagy fejhallgatóval és full hangerőn észidészi.

Az élet nem a félelmekre épül, viszont csak egyszer lehet meghalni, na pont ezért nem félek, mert az az egyetlen halál kikerülhetetlen, előtte sokmindent meg lehet tenni :cool:

Például élni vidáman, akár ostobán :Đ az okos és a nagyon tanult ember is meghal, a föld, amibe eltemetik, semmi különbséget nem tesz köztük :-D

Nem azért nem fogsz meghalni, mert óvatos vagy, és nem azért fogsz meghalni mert nem vagy óvatos. Azért fogsz meghalni, mert kibaszottul meg fogsz halni :nevet: s ez nem neked szól személy szerint.

Ezen a tényen változtatni senki sem tud okoskodással, én még olyan tanult embert nem láttam, aki addig okoskodott, hogy nem halt meg :omg:

Na most próbálkozni lehet, hogy majd így éljük az életet, meg úgy. Akkor is meghal :-D

De csak egyszer, a köztes időben meg veretésnek kell lennie :cool:

Motorral szeretnék kimenni, kint meg szabadidőmben sokat motorozni, mert a moci a seggem alá való, jó nagy.

#95738 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:00

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 15:54

Lófaszt. A normális az, ha aki vezet, az nem iszik semennyi alkoholt.
Jurópában és amcsiban kisebbségben vannak azok az országok, ahol zéró tolerancia van, s általában azok az állampolgárok támogatják, akik ha megfelelő indokot kreál hozzá a kormány, elfogadják az összes szigorítást, amit bevezetnek, egészen a totális diktatúráig :-D

#95739 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:09

Felőlem mindenki annyit iszik, amennyit akar. Csak akkor utasülésen közlekedjen.

Idézet

#95740 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:25

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 16:09

Felőlem mindenki annyit iszik, amennyit akar. Csak akkor utasülésen közlekedjen.

S, akkor így lesz :-s
Kb. elfelejtheted, hogy mit szeretnél, az van, ami van.
Én pl. nem szimpizek a cunamival, földrengésekkel, vulkánokkal.
Mielőtt éltem, már voltak ilyesmik. Most, hogy élek, ezek a dolgok szarnak arra, hogy mit szeretnék :Đ halálom utám meg jön egy másik olyan hülye, mint én, de ezek a dolgok nem emberfüggők, hogy mit akarunk :cool:

Mielőtt megszülettél már voltak ittas vezetésből eredő halálos balesetek, amíg élsz is lesznek, meg a halálod után is :-D
Nem tudod befolyásolni a történéseket :cool:

Meg egyébként is, az ember agya ott kezd el meszesedni, betonozódni a gondolkodása, ha nem fogadja el a körülötte lévő változásokat :-D ki diktálta le, hogy csak olyan szabályok vannak, amiben hinni kell és azt egy másik embernek kell diktálnia, amit úgy hívnak, hogy politikus :-s :Đ

Nem így van az élet, hanem úgy, hogy élsz, körülötted vannak rád kényszerített szabályok, amit egy másik ember kreált az együttélésre hivatkozva a saját hasznára :cool:

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4785
  • 4786
  • 4787
  • 4788
  • 4789
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.