HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4786
  • 4787
  • 4788
  • 4789
  • 4790
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95741 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:30

Megint hülye vagy, de mindegy. A szabályról volt szó, ami rendben van. Mindig lesznek patkányok, akik ittasan vezetnek, nem erről szól, de ne zavartasd magad, beszélj nyugodtan hülyeséget.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95742 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:39

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 16:30

Megint hülye vagy, de mindegy. A szabályról volt szó, ami rendben van. Mindig lesznek patkányok, akik ittasan vezetnek, nem erről szól, de ne zavartasd magad, beszélj nyugodtan hülyeséget.

Amiből kiindultam az az, hogy Magyarország kisebbségben van az unijóban az ittas vezetéssel szemben, mert zéró tolerancia van.
Ettől függetlenül minden ittas sofőrre nem jut rendőr, s minden ittas sofőr nem okoz balesetet. Alaposan fel van nagyítva az ittas vezetés problémája a baleseti statisztikában. Egy balesetben sok tényező játszik szerepet, de ha valaki ittas, akkor az ügy le van zárva és kész, további kérdésnek még akkor sincs helye, ha valójában Ő volt a vétlen fél :Đ na ez a magyarországi hozzáállás.

Spanyol, Ír, Holland, Német, Osztrák, Angol, izé, leszarják ha megittál pár sört, akkor kerülsz bajba, ha tényleg bajba kerültél és a rendőrt kihívják.

Haverom faterjának azért elvették a jogsiját egy évre, mert céges buliból hívott egy sofőrszolgálatot, azok hazavitték, s a háza elől beparkolt az udvarba, miután a sofőrszolgálat elment. Az indoklás az volt, hogy kb. 1 métert közlekedett a főúton :omg:

Nemá bazdmeg, és tuti lenne olyan ember, aki bőszen csatlakozna ahhoz, hogy teljes mértékben jogosan vették el az engedélyét :omg:

Persze nem volt hülye, amíg vissza nem kapta, jogosítvány nélkül vezetett :cool: :Đ de egyszer sem állították meg :-D

#95743 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 16:48

Igen kifogás, mindig van. Az ilyenek mindig épp csak ez, épp csak. Csak ez senkit nem érdekel.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95744 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 16:48

Igen kifogás, mindig van. Az ilyenek mindig épp csak ez, épp csak. Csak ez senkit nem érdekel.

Mondok egy példát :-D ha én állítok valamit, s ugyanazt állítja egy ír állampolgár, akkor a te szemedben az ír állampolgár, tök mindegy ki, akár hajléktalan is lehet, a te szemedben az Ő állítása értékesebb, hitelesebb, mert én alapból hülye vagyok, meg eleve Ő ír, így az önmagában értékesebb a magyar mondatnál.

No de, ha az ittas vezetést vesszük górcső alá, s általában a te véleményedet állítjuk szembe egy ír állampolgáréval, ahol a törvényeket ugyanolyan geci politikusok alkották, csak a láncot hosszabbra engedték, akkor hiába háborodsz fel azon, hogy valaki pár sör után beül az autóba. Azok az állampolgárok, akik megszokták, hogy ez teljesen természetes, körberöhögnek, hogy ugyammá, mert te hozzászoktál a rövidebb lánchoz :cool: s egyben kifejezetten ragaszkodsz is hozzá.

De, ha ott nőttél volna fel, ahol ez a mérvadó, saját magadat röhögnéd körbe. A korrupt politikusok által alkotott törvényekhez szabod magad.
Ha a törvényalkotóid nem tartják be azokat a szabályokat, amit magadra nézve teljesen feleslegesen kötelezőnek tartasz, akkor :-s

Ez majdnem ugyanaz a kérdéskör, amikor tokabá ízletesen beleáll egy hurka kolbász kombóba, de az arab ezért a nyakát elvágná, mert hitetlen, s ez valós, megtörtént, s meg is fog történni :-D

#95745 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 17:41

Az ír állampolgárokat az emberek többsége se tartja sokra, meg ők se egymást.

Nem igazán érdekel, hogy megengedőbbek a törvények, én a zéró toleranciát tartom jobbnak.

Amúgy pont neked nem kéne okoskodnod a bibliáddal.

Szerkesztette: JonesC 2016. 04. 06. 17:41 -kor

Idézet

#95746 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:01

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 12:22

Ezzel most miért szivatjátok? Leírta, hogy először Ausztriában nézett, de ott nem volt megfelelő, és a volt kollégáján keresztül jött a holland dolog.

Értő olvasás hiánya.
Vagy műszaki hiba.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95747 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 06. 17:41

Amúgy pont neked nem kéne okoskodnod a bibliáddal.

Ezt az állításodat nem követte indoklás, pedig ez a téma pont velős számomra :-D meghallgatnám, főleg annak tükrében, hogy volt nem egy példakép bibliai hős, aki hulla részegen debütált, vagy embert ölt, mint Mózes, vagy elvette más feleségét, mint Dávid király :-D

Tudom, tudom :cool:

Azt tudtad, hogy Jézus vérvonalában volt egy prostituált :-s s a Biblia ezt a tényt nem hallgatja el. Szűz fogantatás, anyától, de az apja, aki nem is az apja volt az valójában zsidó, az a népség meg kiválasztottságot élvez, mi meg, ahogy pl. te is gój vagy :Đ zavaros ez a történet kibaszottul :nevet:

De kezdjük az ittas vezetésnél :cool:

Számomra a többség véleménye a mérvadó.
Európában a többségi törvények lehetővé teszik a mértékletes alkoholfogyasztást, megengedőbbek, de eleve, mi az hogy megengedő :-s ki a faszom a politikus, hogy irányomban megengedő, amikor ugyanúgy szarik, fingik és hamarosan eltemetik a picsába :nevet:

Kurvára leszarom, hogy Ő mit akar megengedni, főleg úgy, hogy nem tartja be, de rám és a tömegre nézve kötelezőnek tartja :-D

#95748 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:10

Guga, ne motorral menj, nem éri meg.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95749 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 06. 18:10

Guga, ne motorral menj, nem éri meg.

Akkor ki se fizessem a motort? Nagyon patika kis göbzi, hegyi motor, terepgumikkal, a kedvemért cserélik le országútira :-D
Mondd mi a gond azzal, ha motorral megyek ki? 1500km kb. számomra az a vonzó, hogy mindenkitől függetlenül közlekedhetek melóba és haza vagy a tengerpartra. Meg eleve, amikor bevillantottam, hogy kerékpárral megyek ki és mekis kukából kajálok, ahhoz képest a 80-as göbzi 100-al menve már haladás. Nagyjából két nap + valahol hálózsák.

#95750 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:32

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 19:08

Ezt az állításodat nem követte indoklás, pedig ez a téma pont velős számomra :-D meghallgatnám, főleg annak tükrében, hogy volt nem egy példakép bibliai hős, aki hulla részegen debütált, vagy embert ölt, mint Mózes, vagy elvette más feleségét, mint Dávid király :-D

Azt tudtad, hogy Jézus vérvonalában volt egy prostituált :-s s a Biblia ezt a tényt nem hallgatja el. Szűz fogantatás, anyától, de az apja, aki nem is az apja volt az valójában zsidó, az a népség meg kiválasztottságot élvez, mi meg, ahogy pl. te is gój vagy :Đ zavaros ez a történet kibaszottul :nevet:

De kezdjük az ittas vezetésnél :cool:

Számomra a többség véleménye a mérvadó.
Európában a többségi törvények lehetővé teszik a mértékletes alkoholfogyasztást, megengedőbbek, de eleve, mi az hogy megengedő :-s ki a faszom a politikus, hogy irányomban megengedő, amikor ugyanúgy szarik, fingik és hamarosan eltemetik a picsába :nevet:

Kurvára leszarom, hogy Ő mit akar megengedni, főleg úgy, hogy nem tartja be, de rám és a tömegre nézve kötelezőnek tartja :-D

Lófaszt.

Idézet

#95751 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:32

Érdekes, hogy neki senki sem meri azt mondani, hogy adócsaló :nevet:

Kép

#95752 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:42

30. perc után elég fontos dolgok hangzanak el alkoholfogyasztással kapcsolatban :-D meg vezetés.

#95753 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 19:21

Akkor ki se fizessem a motort? Nagyon patika kis göbzi, hegyi motor, terepgumikkal, a kedvemért cserélik le országútira :-D
Mondd mi a gond azzal, ha motorral megyek ki? 1500km kb. számomra az a vonzó, hogy mindenkitől függetlenül közlekedhetek melóba és haza vagy a tengerpartra. Meg eleve, amikor bevillantottam, hogy kerékpárral megyek ki és mekis kukából kajálok, ahhoz képest a 80-as göbzi 100-al menve már haladás. Nagyjából két nap + valahol hálózsák.

Repülővel 2 óra az út és vihetsz magaddal 2 hétre elegendő kaját.
Kint veszel egy bringát jóval olcsóbban, mint a motor, és azzal jársz-kelsz, mint egy echte holland. Jó lesz.

#95754 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:58

Ahhoz, hogy bármikor meghaljak nem kell motor.

Guga-féle melléduma.
Make love not Wor.

#95755 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:22

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 18:36

Mondok egy példát :-D ha én állítok valamit, s ugyanazt állítja egy ír állampolgár, akkor a te szemedben az ír állampolgár, tök mindegy ki, akár hajléktalan is lehet, a te szemedben az Ő állítása értékesebb, hitelesebb, mert én alapból hülye vagyok, meg eleve Ő ír, így az önmagában értékesebb a magyar mondatnál.

Hidd el, elég sok embert küldtem már el a picsába. Az, hogy ki merre borja az nem mérvadó. Volt közte amerikai, meg a közvetlen főnököm is, meg akárki.
Make love not Wor.

#95756 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 06. 18:52

Repülővel 2 óra az út és vihetsz magaddal 2 hétre elegendő kaját.
Kint veszel egy bringát jóval olcsóbban, mint a motor, és azzal jársz-kelsz, mint egy echte holland. Jó lesz.

A repcsitémát lecsekkoltam, a gond inkább az, hogyan jussak a 30-40-50km-re lévő szálláshelyre, senki nem fog ilyen szempontból velem foglalkozni. Tömegközlekedés + valami falusi buszjárat, aztán lehet nyökögni. Vagy a fácsén a holland csoportokban levadászni valami háztól házig csomaggal együtt 150 jurós megoldást + utazhatok vagy 15-20 órát a hugyozási időkkel együtt.

Motor azé teccene, mert kaland kifelé, lehet filmezni helyeket, motorosok szeretnék.
Kint meg sima ügy, ha van a seggem alatt egy robogó, bár kicsit nagyobb köbcenti :összekacsint: s egyben azt sem tudom ott kell e rendszám rá avagy sem. Szlovákoknál ledudáltak a rendőrök, majdnem összepisáltam magam. Csak az volt a bajuk, hogy biztos loptam, mert nincs rajta rendszám, elmagyaráztam nekik angolul, hogy Magyarországon nem használják, majd megmutattam a motor papírjait és a biztosítást, amiből lófaszt sem értettek, aztán legyintettek, s elmentek.

Egyelőre úgy vagyok vele, hogy repcsire csomagot feladni plusz kőccség és macera, akkor a csomagot a végén megkeresni, meg apámfasza. Nekem a mindenkitől független motoros utazás jobban csípom. De nyitott vagyok, nem zárok ki semmit. A 2 órás repcsi út is nagyon tetszik, kérdés, hogy a faszba jutok el a szállásra :-D

#95757 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:33

Hja és ne felejtsük el, hogy a holland meló nem készpénz, még két telefonos beszélgetésnek nézek elébe, s angolul csak annyit tudok, hogy hleba, de az is oroszul van :-D

#95758 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 20:31

A repcsitémát lecsekkoltam, a gond inkább az, hogyan jussak a 30-40-50km-re lévő szálláshelyre, senki nem fog ilyen szempontból velem foglalkozni.

Ha tudnánk a helyet még meg is mondanánk, mert nem lesz az olyan bonyás.
Make love not Wor.

#95759 Felhasználó inaktív   blueboi69 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 06. 19:51

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 19:08

Kép
BMWパワー
Kicsit nemfigyelek oda má' keresztbemegyek.
You laugh at me cos I'm different, I laugh at you coz you are the same
Kép
"Blubesz a szerelőmegoldóember és a törzsvendég. Grillnek kereke és motorházteteje van, innentől ért hozzá" by Jahno
"Ő is sok kilométerre sörözik. Meg valami luvnya hasáról szíjja a kokaint" by Jahno

#95760 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 07:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 06. 16:51

Osztrákoknál a LIDL parkolójában a túramotorosok söröztek, kérdeztem a többieket, hogy ez mijafasz :-s akkor tudtam meg, hogy ez egy normális ország :Đ

te mindent beszopsz
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4786
  • 4787
  • 4788
  • 4789
  • 4790
  • Utolsó »