HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4788
  • 4789
  • 4790
  • 4791
  • 4792
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95781 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 08:41

Üzenet megtekintéseIdézet: blueboi69 - Dátum: 2016. 04. 07. 09:38

Igen,de a repülőút az egyszeri alkalom, utána a pénz elúszott. A motor viszont rendelkezésre fog állni helyi közlekedésre is. Ezért vesz mindenki magának autót és nem jár mindenhova taxival.

Teljesen felesleges itt motorra költeni, és utána ezerakárhány kilométert motorozni, zéro gyakorlattal. Odarepülsz, és ha kell, ott veszel.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95782 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 08:45

Igen,de a repülőút az egyszeri alkalom, utána a pénz elúszott. A motor viszont rendelkezésre fog állni helyi közlekedésre is. Ezért vesz mindenki magának autót és nem jár mindenhova taxival.

Bár van az a felhasználási mód, amikor a taxi olcsóbb és cserében még ihatsz is :)

#95783 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:14

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 07. 09:45

Bár van az a felhasználási mód, amikor a taxi olcsóbb és cserében még ihatsz is :)

Guga fogyasztása Holandiáig lehet párban van a repjegy árfekvésével.
Make love not Wor.

#95784 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:19

rákölt pár száz eurót a motorra, és használhatja is, igen
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95785 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:26

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 10:19

rákölt pár száz eurót a motorra, és használhatja is, igen

Annó mikor írta, hogy bezzegVodinak nincs probléma az autójával, akkor írtam havert aki honosítás helyett trélerrel elhozatta a határig, majd lábon haza és inkább kint vett egy másikat. Így olcsóbban jött ki, mint ha lepapírozza csilliárdért. Akkor meg is írtam, csak gugát nem érdekelte. Biztos van rá valami paraméter, motor nem is lehet olyan drága.
Make love not Wor.

#95786 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 07. 10:26

Annó mikor írta, hogy bezzegVodinak nincs probléma az autójával, akkor írtam havert aki honosítás helyett trélerrel elhozatta a határig, majd lábon haza és inkább kint vett egy másikat. Így olcsóbban jött ki, mint ha lepapírozza csilliárdért. Akkor meg is írtam, csak gugát nem érdekelte. Biztos van rá valami paraméter, motor nem is lehet olyan drága.

magyar kisköbcentisre nem kell rendszám
oszt kint meg de
az nem lesz olcsó
inkább vegyen kint egy vasat

Szerkesztette: Iguana 2016. 04. 07. 09:31 -kor

Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95787 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:32

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 10:30

oszt kint meg de

Nem kell, szarik rá a rendőr és amúgy is el lesz dugva a pajtába :-D
Make love not Wor.

#95788 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:38

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 10:30

magyar kisköbcentisre nem kell rendszám
oszt kint meg de
az nem lesz olcsó
inkább vegyen kint egy vasat

50 alatt, nem?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#95789 Felhasználó inaktív   Tiga 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:40

Szerintem tök rendben van, hogy kimegy egy 80ccm-es rendszám nélküli motorral (ami itthon is illegális tudtommal a rendszám hiány + motoros jogsi hiánya miatt) és majd kint elmagyarázza a rendőrnek, hogy ez otthon is illegális, hát itt is így használom.

Aztán Zsanett :D

#95790 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 07. 10:38

50 alatt, nem?

Ez meg 80? papíron szinte biztos, hogy max. 50.
De akkor nem holland rendszámot kell rá tenni, hanem le kell szednie a magyart, és csak utána kell holland rendszámot tenni rá.
Mennyivel jobb...

Szerkesztette: Iguana 2016. 04. 07. 09:45 -kor

#95791 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 09:53

Régen jobb volt, a középkorban nem kellett ilyen faszság, hogy rendszám, meg okmányok. Oda motoroztál, ahová akartál.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95792 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 10:13

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 10:44

Majd a holland NKH megfejti.
Make love not Wor.

#95793 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 10:44

De akkor nem holland rendszámot kell rá tenni, hanem le kell szednie a magyart, és csak utána kell holland rendszámot tenni rá.
Mennyivel jobb...

Egyrészt igen, 80, tehát kéne rá rendszám, de gondolom nincs. Aztán azzal menni külföldre, ahol a rendőr esetleg ért is hozzá... izé.

repülő

#95794 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 10:53

Régen jobb volt, a középkorban nem kellett ilyen faszság, hogy rendszám, meg okmányok. Oda motoroztál, ahová akartál.

legjobbab volt
meg ingyensör is volt, meg örökélet

#95795 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 10:48

Üzenet megtekintéseIdézet: Iguana - Dátum: 2016. 04. 07. 09:44

Mennyivel jobb...

A magyar jogszabályok a gyökerek, hogy egy 80-as motort nem tudnak besorolni sem az 50-es kategóriába, sem a 125-ösbe :-D
Nagyjából 3 perc lenne alkotni egy törvényt, hogy segédmotornak számít vagy már rendszámos kategória.

50-es okmányai vannak.
Végig olvastam, nem megyek ki vele, nem tudtam, hogy a hollandoknál kell rá rendszám. Ez is fasság, mert osztrákoknál kell, szlovákoknál kell, meg is fogtak, hogy mi a faszt motorozgatok nagy jókedvűen rendszám nélkül :Đ végül mutattam a motor papírjait, elengedtek, szerintem lófaszt sem értettek belőle, látták, hogy ez sík hülye :nevet:

Na mindegy, kint hosszútávon kéne, nyilván belefutnék valami elbaszott mentálhigiénés problémákkal küszködő rendőrbe, aki hozzábilincselne a motorhoz és bedobna a Vlatvába vagy milyen folyó van ott.

Tényleg kint kell majd vásárolnom valai közlekedési eszközt, a legjobb megoldás ott a kerékpárnak tűnik, mert úgy el tudok vegyülni a tömegben, s nem tűnik fel senkinek, hogy ott vagyok, meg ráadásul nem is vagyok néger :nevet:

#95796 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 10:50

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 11:48

A magyar jogszabályok a gyökerek, hogy egy 80-as motort nem tudnak besorolni sem az 50-es kategóriába, sem a 125-ösbe :-D
Nagyjából 3 perc lenne alkotni egy törvényt, hogy segédmotornak számít vagy már rendszámos kategória.

50-es okmányai vannak.
Végig olvastam, nem megyek ki vele, nem tudtam, hogy a hollandoknál kell rá rendszám. Ez is fasság, mert osztrákoknál kell, szlovákoknál kell, meg is fogtak, hogy mi a faszt motorozgatok nagy jókedvűen rendszám nélkül :Đ végül mutattam a motor papírjait, elengedtek, szerintem lófaszt sem értettek belőle, látták, hogy ez sík hülye :nevet:

Na mindegy, kint hosszútávon kéne, nyilván belefutnék valami elbaszott mentálhigiénés problémákkal küszködő rendőrbe, aki hozzábilincselne a motorhoz és bedobna a Vlatvába vagy milyen folyó van ott.

Tényleg kint kell majd vásárolnom valai közlekedési eszközt, a legjobb megoldás ott a kerékpárnak tűnik, mert úgy el tudok vegyülni a tömegben, s nem tűnik fel senkinek, hogy ott vagyok, meg ráadásul nem is vagyok néger :nevet:

De miért kellene a 80-ast az ötvenesbe?

A 125 alá tartozik oszcsá.

Idézet

#95797 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 11:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 10:50

De miért kellene a 80-ast az ötvenesbe?

A 125 alá tartozik oszcsá.

Mert fasság az egész.
125-től kell A jogsi és rendszám, bár szerintem ez most változott pont a 125-ös esetében, hogy valami kiegészítő jogsi elég hozzá.
50-esig nem kell rendszám és elég a lóhajtási hozzá :-D

A magyar jogalkotás zavartan és tipródva áll a 80 köbcentis moci előtt, hogy yuy nem tudunk vele mit kezdeni, ezért mindenki suttyomban összekacsint, hogy nini 50-es papírral van helóka ez jó cucc. Néha a 125-ös robogó is 50-es papírral van. rendőr haver mesélte néha, hogy mit össze trükköznek, pl. lecserélik a kilóméteróra számlapját stb. Általában leszarják, mert csak felesleges papírmunka, akkor szokták szopatni az ügyfelet, ha geciskedik. Ha normális elhajtják, hogy fogja meg más :-D

Na mindegy, még is mi lenne, ha lenne egyértelmű szabályozás, hogy 125cm3 alatt elég a B-s jogsi, minden segédmotorra kúrjanak rendszámot oszt jóccaka, külföldön sem basztatják.

De hát ez utópia bammeg, ilyet elvárni a rendszertől :-s kemény kihívás ez nekik :-D a kvesztorosokkal sem tudnak mit kezdeni a törvénykezők :Đ

#95798 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 11:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 07. 12:11

Mert fasság az egész.
125-től kell A jogsi és rendszám, bár szerintem ez most változott pont a 125-ös esetében, hogy valami kiegészítő jogsi elég hozzá.
50-esig nem kell rendszám és elég a lóhajtási hozzá :-D

A magyar jogalkotás zavartan és tipródva áll a 80 köbcentis moci előtt, hogy yuy nem tudunk vele mit kezdeni, ezért mindenki suttyomban összekacsint, hogy nini 50-es papírral van helóka ez jó cucc. Néha a 125-ös robogó is 50-es papírral van. rendőr haver mesélte néha, hogy mit össze trükköznek, pl. lecserélik a kilóméteróra számlapját stb. Általában leszarják, mert csak felesleges papírmunka, akkor szokták szopatni az ügyfelet, ha geciskedik. Ha normális elhajtják, hogy fogja meg más :-D

Na mindegy, még is mi lenne, ha lenne egyértelmű szabályozás, hogy 125cm3 alatt elég a B-s jogsi, minden segédmotorra kúrjanak rendszámot oszt jóccaka, külföldön sem basztatják.

De hát ez utópia bammeg, ilyet elvárni a rendszertől :-s kemény kihívás ez nekik :-D a kvesztorosokkal sem tudnak mit kezdeni a törvénykezők :Đ

Senki nem tipródik, csak mivel nem tetszik neked, ezért "értetlenkedsz". Vannak kategóriák, minden a megegyező, vagy következő legmagasabb kategóriába tartozik értelemszerűen.

Idézet

#95799 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 11:19

Na megeza furi, hogy amikor Bendzsót régen a Yamaha Jog-al vittem oviba, oszt vigyorgott hozzá, rendőr megállított oszt mindjárt 3 küvecs. Leszartam, legyen vele boldog, de azért megkérdeztem tőle, hogy tudom nem Ő a jogalkotó, de mint embert nem zavarja, hogy Ázsiában és Európában is nagyon sok országban megbíznak annyira az emberekben, hogy közlekedhetnek 2-en segédmotoron, sőt némelyiket eleve úgy gyártják le, a régi Komár eleve két üléses volt.

Na annyira értelmes már nem volt, hogy válaszolni is tudjon, nyomta a fake hivatalos sallangot :omg:

Nem, mint ha napi szükségletem lenne rá, hogy ketten motorozzunk robogón, de mikor olaszoknál voltam jó volt látni, hogy veszpáznak a fiatal párok a tengerpartra. Szerintem mi magyarok is elboldogulnánk ketten egy motoron, és igen, amellett is kiállok, hogy nem lennénk hülyébbek, ha 3-4 sört felszívtunk volna :-D

Ez csak és kizárólag jogalkotás kérdése.
Ha bevezetnék, hogy nem zéró tolerancia van, hanem pl. enyhébb, mint a franciáknál, ahol szintén motorozhatnak ketten segédmocin meg jó francia vörösborral a belükben, akkor a magyar nép ahhoz alkalmazkodna és kész, tudomásul venné, mint ahogy mindent eddig, amit törvényileg szabályoztak :Đ

De ez utópia, itt a diktatúrát építik tyúklépésben, nem az enyhítést a szabályokon. Viszont nem vagyok hajlandó úgy tekinteni rájuk, mint ha Istenek lennének, szarok az összes politikusra, kintről fogok röhögni, mint Vodi :omg:

#95800 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 07. 11:21

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 07. 11:14

Senki nem tipródik, csak mivel nem tetszik neked, ezért "értetlenkedsz". Vannak kategóriák, minden a megegyező, vagy következő legmagasabb kategóriába tartozik értelemszerűen.

Ezt add elő a közlekedési hatóságnak, hogy egy 80-as mocit miért lehet lepapírozni 50-es nek és akár rendszámosnak is :omg: mindkét kategóriába belefér, s közlekedhet. Nem egyértelmű.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4788
  • 4789
  • 4790
  • 4791
  • 4792
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.