HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4798
  • 4799
  • 4800
  • 4801
  • 4802
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#95981 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 18:19

Aki nem elég pallérozott se jogilag, se közgazdaságilag, az nyilván nem az n+1 szürke és fekete adóoptimalizációs és pénzmosási technikáról fog disszrtációt írni, hanem inkább vmi sejtemes konteó mögé próbálja rejteni a tudatlanságát. :-)

Zárt rendszerből felszedett információ csak ugyanabban a zárt rendszerben felhasználható, ahogy a Forintoddal sem tudsz érvényesülni külföldön. Érted te ezt, csak ragaszkodsz a Forintodhoz :-D
Bármilyen külső rendszerből érkező információ hitványnak és értelmezhetetlennek tűnik, s egyben közösségileg elítélendő, megvetendő.
Persze megvan a saját magam emberi hibája, hogy soha nem kellően felépítve adom elő, hanem az összességből bele-bele csippentve, s a topikot megfűszerezve, s a stílusom is megkérdőjelezhető.

Egy dolog vigasztal, már nem tart sokáig :-D ha a román és osztrák határt is lezárják, utána az összes dolog színt vall, amiről eddig pofáztam. S hidd el, nem lesz kövér mosoly az arcomon, hogy na ugye nekem volt igazam. Akkor már igencsak nekem is az lesz a legfőbb gondom, hogy életben maradjak.

Ha még rémlik a közelmúltban lejátszódott ukrán helyzet, ahol mesterlövészek szedték le a honpógárt, na valami ilyesmi manipuláció, csak úgy lezárva a határokat, hogy az ukrán lesz nyitva egyedül.

De hát ilyen szörnyű helyzet nálunk biztos nem történhet meg :-D nálunk a reformok működnek, és folytatódni fog a végtelenségig a társadalmi jólét. Matematikailag sem stimmel, hisz a történelmet visszanézve 50 évenként háború dúlt nálunk, most járt le nemrég :-D

#95982 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:34

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:23

Olyan ember még nem akadt, nem élt, aki azt mondhatta volna én minden törvényt maradéktalanul betartottam, s makulátlan vagyok. Ha pedig a legkisebb kihágást is azonnali halálbüntetéssel sújtanák, akkor az utolsó ember depresszióba esne és öngyilkos lenne.

Vannak a törvények és vannak a törvényeknek végrehajtási rendelete. És azért van törvényeknek végrehajtási rendelete és azért van a bíróknak mérlegelési lehetősége, mert nincs két egyforma ember és nincs két egyforma élethelyzet.

#95983 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:36

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:34

Zárt rendszerből felszedett információ csak ugyanabban a zárt rendszerben felhasználható, ahogy a Forintoddal sem tudsz érvényesülni külföldön. Érted te ezt, csak ragaszkodsz a Forintodhoz :-D

Nem tudom mi az érvényesülés, de helyi erők elég sokfajta saját valutára beváltották. Vagy ha számlán volt, akkor bankkártyával kivettem az ottani Forintot elég sok fajta valutában, vagy fizettem vele. Nekem kurvára mindegy, hogy mit kavarnak, ha működik. Az sem zavar, ha nem kavarnak. Működik :-D
Make love not Wor.

#95984 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:37

Egy dolog vigasztal, már nem tart sokáig :-D ha a román és osztrák határt is lezárják, utána az összes dolog színt vall, amiről eddig pofáztam.

Mit jelent, a "lezárják"? Se ki, se be, se nyő?

Mi az az "összes dolog"? 5 értelmes sort tudsz róla írni? Lehullanak a levelek, megszűnik a pénz, nem mehetek többet Bécsbe Gorenjéért?
Make love not Wor.

#95985 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:38

Bármilyen külső rendszerből érkező információ hitványnak és értelmezhetetlennek tűnik, s egyben közösségileg elítélendő, megvetendő.
Persze megvan a saját magam emberi hibája, hogy soha nem kellően felépítve adom elő, hanem az összességből bele-bele csippentve, s a topikot megfűszerezve, s a stílusom is megkérdőjelezhető.

Egy dolog vigasztal, már nem tart sokáig :-D ha a román és osztrák határt is lezárják, utána az összes dolog színt vall, amiről eddig pofáztam. S hidd el, nem lesz kövér mosoly az arcomon, hogy na ugye nekem volt igazam. Akkor már igencsak nekem is az lesz a legfőbb gondom, hogy életben maradjak.

Ha még rémlik a közelmúltban lejátszódott ukrán helyzet, ahol mesterlövészek szedték le a honpógárt, na valami ilyesmi manipuláció, csak úgy lezárva a határokat, hogy az ukrán lesz nyitva egyedül.

De hát ilyen szörnyű helyzet nálunk biztos nem történhet meg :-D nálunk a reformok működnek, és folytatódni fog a végtelenségig a társadalmi jólét. Matematikailag sem stimmel, hisz a történelmet visszanézve 50 évenként háború dúlt nálunk, most járt le nemrég :-D

Nem.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95986 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:39

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 10. 18:30

Meglepődsz, ha ezek közül egy csomó minden nekem sem tetszik? Amúgy nem a kivételt korlátozzák Te nagyonmarha, hanem a bankok akartak érte pénzt kérni és az állam szólt bele, hogy akkor már magánszemélynek legyen már ingyen. Még majdnem meg is tudom magyarázni, hogy igazából ez még egy jobb kényszer és milyen jót tettek a kisemberekkel, de aki nem bír különbséget tenni, hogy 2re korlátozzák, vagy kettőre emelik, annak úgyis mindegy. Menj Hollandiába, ott kikérdeztem, hogy "bezzegnyugaton" mi mennyi és ott is elég nagy a szórás.

Jó zsaru, rossz zsaru beszopása :-s
Az állam és a bank tulajdonosai ugyanazok, ha az egyik a kisembert akarja megvédeni, ahogy a magánnyugdíjakat is megvédték már régen rossz :-D de nem mint ha ezen rágódnék egész nap, tényleg nem ezen kattogok. Csak tudok róla, s tényleg van választásod kámzsás méhész és kámzsás méhész között.

Nagyon tetszett a szlovákoknál, hogy van olyan 50 jurós előfizetői csomag, hogy az unijón belül korlátozások nélkül telefonálhatsz és netezhetsz.
Befizeted, utána nincs kérdés, hogy mennyit telefonáltál. Persze ez nem az én előfizetésem volt, hanem a légiós gyereké, meg Alexanderé, akivel együtt voltam.

Itthon ezt nehezen tudnák összehozni :-D szőlőprés az ami működik.

#95987 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:39

Ehhez nem szólnék hozzá, ez ugyanis a te területed, amihez én nem nagyon értek. Könnyen legyőznél a rutinoddal. :-D

#95988 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:39

Nagyon tetszett a szlovákoknál, hogy van olyan 50 jurós előfizetői csomag, hogy az unijón belül korlátozások nélkül telefonálhatsz és netezhetsz.

Idehaza is van. És olcsóbb. Akkor most?
Make love not Wor.

#95989 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:41

Az állam és a bank tulajdonosai ugyanazok, ha az egyik a kisembert akarja megvédeni, ahogy a magánnyugdíjakat is megvédték már régen rossz :-D de nem mint ha ezen rágódnék egész nap, tényleg nem ezen kattogok. Csak tudok róla, s tényleg van választásod kámzsás méhész és kámzsás méhész között.

Befizeted, utána nincs kérdés, hogy mennyit telefonáltál. Persze ez nem az én előfizetésem volt, hanem a légiós gyereké, meg Alexanderé, akivel együtt voltam.

Nekünk is ilyen van itthon, forintért.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#95990 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:42

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 10. 19:41

Nekünk is ilyen van itthon, forintért.

De az nem 50 euró, hanem kb. 30%-al olcsóbb, nem?
Make love not Wor.

#95991 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:43

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 10. 19:42

Akörüé, de plusz extrák vannak még.

Idézet

#95992 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:43

Ha nem vagy elég tájékozott a világ dolgaiban és ezt még hirdeted is, akkor ne csodálkozz, ha testületileg ekéznek. :-)

#95993 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 18:43

Ez számomra újdonság, tavaly nyáron ilyen még nem volt itthon. Telefonálni nem szoktam, engem sem hív szerencsére senki :-D
De legalább fejlövünk, vagy feljövünk.

#95994 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:46

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 10. 19:43

Akörüé, de plusz extrák vannak még.

Baze, átkúrt a háttérhatalom. Én menekülnék szlovákba, ott nincsenek átverős extrák, csak a tiszta, hamisítatlan telefonálás.
Make love not Wor.

#95995 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 19:43

Hányadik ilyen nekifutásunk, amiben megpróbáljuk tényekkel összezavarni?
Make love not Wor.

#95996 Felhasználó inaktív   cyberde 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:48

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:46

Ez számomra újdonság, tavaly nyáron ilyen még nem volt itthon. Telefonálni nem szoktam, engem sem hív szerencsére senki :-D
De legalább fejlövünk, vagy feljövünk.

Bánkon nem volt? :-s

Mert az ország többi részén már vagy 3 éve működik. :-)

#95997 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:50

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 10. 19:46

Baze, átkúrt a háttérhatalom. Én menekülnék szlovákba, ott nincsenek átverős extrák, csak a tiszta, hamisítatlan telefonálás.

Mienkben van még Európán kívüli hívás is, meg mittomén.

Idézet

#95998 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:52

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 10. 19:42

Nem az ár a lényeg, hanem hogy szlovák.
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#95999 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:53

Üzenet megtekintéseIdézet: cyberde - Dátum: 2016. 04. 10. 18:48

Bánkon nem volt? :-s

Mert az ország többi részén már vagy 3 éve működik. :-)

Korlátlan

+ 50 perc nemzetközi hívás EU-ba ez a RED extra, bammeg szlovákoknál 50 juróért az egész ejuban telefonálhatsz korlátlanul :omg:

#96000 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 10. 18:55

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:53

Korlátlan

+ 50 perc nemzetközi hívás EU-ba ez a RED extra, bammeg szlovákoknál 50 juróért az egész ejuban telefonálhatsz korlátlanul :omg:

Ez a red a legolcsóbb, a mienk 50 euróért nem csak euban ingyenes, hanem eun kívól is van benne perc.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4798
  • 4799
  • 4800
  • 4801
  • 4802
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.