HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4800
  • 4801
  • 4802
  • 4803
  • 4804
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96021 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 11. 07:13

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 08:08

mert hol Ő 16 órázott szünet nélkül, hol én.

Nem szerettem a munkaterületet elhagyni max. kávé, cigi.

egyedüli ember voltam, aki bármikor bevethető, hisz helyben van.

"már elmondta a kinti tutit, hogy csak a munkáról szól, önmagadra nincs időd."
Make love not Wor.

#96022 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 11. 07:16

Más szerint is jön a világégés: https://www.youtube....h?v=ijcZqQh0JiY

#96023 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 07:21

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 07:13

"már elmondta a kinti tutit, hogy csak a munkáról szól, önmagadra nincs időd."

Nem, nem barátom. Én nem panaszkodtam egyszer sem, hogy Szlovákiában milyen szar, talán egy dolog akasztott ki, a családtól való távollét. De a munka az jó volt, s ahogy a csatornámra feltöltött filmekből is látható, amint tehettem gyalogtúrára mentem a környéken.
De, ha nem volt kedvem, akkor beültem a helyi vinotékába, ahol 1 lityi bor 1 euro volt és egy idős házaspár üzemeltette, akik szlovák nyelvet tanítottak + az egész családomat megvendégelték meg a falból, csapokból jött a bor :-D

Tényleg az volt, hogy amint tehettem rávetettem magam a google térképre, hogy hova menjek motorral vagy gyalog. Mondjuk a motort azt hagyjuk, nekiadtam sógoromnak hibátlan állapotban, hogy tudjon mivel melóba járni, úgy adta vissza, hogy 25-el ment, csak már késő volt, indulni kellett kifelé.

#96024 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 16:56

Annyit tudnod kell, hogy nálam soha nincs olyan, hogy konkrét eset. De akkor most elmondom, évek óta küszködök azon, hogy mindenkiből kiugrasszam azt a nyuszit, ami felismeri, hogy eddig bokorban volt.

Mi alapján gondolod, hogy te vagy az az egyedüli nyuszi, aki kint van a bokorból?

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 16:56

Viszont itthon, teljes mértékben igazad van, hiába csak egy ártatlan hobbi és nem nyúlunk semmihez csak kamerázunk.

Ha ez így van, akkor a kulcsos széf hogyan került az udvarotokba a flexkorong alá?!

#96025 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:18

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 08:21

Nem, nem barátom. Én nem panaszkodtam egyszer sem, hogy Szlovákiában milyen szar,

Angliában sem panaszkodik mindenki.
Make love not Wor.

#96026 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:43

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 11. 10:17

Mi alapján gondolod, hogy te vagy az az egyedüli nyuszi, aki kint van a bokorból?

Ha ez így van, akkor a kulcsos széf hogyan került az udvarotokba a flexkorong alá?!

Erkölcsös magyar viselkedés. Vagy megkérdezte istentől, hogy hazaviheti-e és hallgatás ugye beleegyezés.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96027 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 10:43

Erkölcsös magyar viselkedés. Vagy megkérdezte istentől, hogy hazaviheti-e és hallgatás ugye beleegyezés.

Az is lehet hogy hallotta a választ!

#96028 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:50

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 11. 10:44

Az is lehet hogy hallotta a választ!

Nem tudom az jobb-e :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96029 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 10. 19:23

..
Hazafelé kipróbáltam, hogy az autópályára tervezett Honda tudja e azt, amire tervezték. S igencsak sepert előlem le a sok gecifejű, akik engem szoktak levillogni :nevet: kurva jó érzés volt az, amit előtte és utána soha nem tettem meg az autó miatt. Nem is villogtam, elég volt a sebesség :-D csak úgy repkedtek előlem, ahogy én máskor. Kurva jó zene is szólt.
...

Jaja, 90le-s 1.5L-s automatavaltos 10-20 eves sportgep... barna nadrag garantalt, ha feltunik a visszapillantoban, plane ha meg oda is lep neki a ember... :) a fullextras autos - nagyon gazdag ember is ezen a valosagsikon ertendo? Vitte vona a p4-es notebookot memoriaboviteni?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96030 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 09:58

A gazdag embereknek van fullextrás autója, nem tudtad?

Idézet

#96031 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:00

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 11. 10:52

Jaja, 90le-s 1.5L-s automatavaltos 10-20 eves sportgep... barna nadrag garantalt, ha feltunik a visszapillantoban, plane ha meg oda is lep neki a ember... :) a fullextras autos - nagyon gazdag ember is ezen a valosagsikon ertendo? Vitte vona a p4-es notebookot memoriaboviteni?

Ez hasonló lehetett mint amikor Balatonra mentem az akkor még fiatal 28 éves Opel Kadett-el (1.3S 75LE), óra szerint kb. 150-el (a valóságban olyan 135-140 km/h), általában udvariasan lehúzodtak akik nálam lassabbak voltak, de attól még egy pillanatig sem gondoltam mekkora király kocsim van :D Maximum annyiban hogy már 29 éves és még mindig köszöni jól van.

#96032 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:05

Amúgy miért gecifejű az aki levillog autópályán?

Idézet

#96033 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:07

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 11:05

Amúgy miért gecifejű az aki levillog autópályán?

Ne mondja már meg, hogy mit csinálhatok előtte!
Make love not Wor.

#96034 Felhasználó inaktív   gazdi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Blog megtekintése

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:08

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 10:18

Angliában sem panaszkodik mindenki.

Csak aki magyar. Megszokasbol.
Hallgatok, hogy ne rongáljam tovább a tudásom halvány látszatát. (*)

#96035 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:10

Üzenet megtekintéseIdézet: Raynes - Dátum: 2016. 04. 10. 15:06

Semmi új. Még mindig ugyanazt a szart csinálom, aztán ha egyszer vége szakad, akkor jövök vissza Véktörlendbe. Igaz most fognak átvenni 1-2 hét múlva külső, ügynökséges kölcsönzésből állandó szerződéses alkalmazottnak, kicsivel többért (a 7 font/óra most áprilistól 8 font/órára lett emelve, állandó szerződésnél 9,2-t kapok óránként), de ugyanazt a szart fogom csinálni akkor is, épp úgy részmunkaidőben. Nincs időm másik állást keresni, 7 órás melózás után teljesen kimerülök a 10-12 tonna kézi lerakodásában, rá még 6 órát ingázom (amire rámegy heti 50 fontom ráadásul), mivel egy kis településen van 18 km-re (ahová odafele szar és ritka a tömegközlekedés, visszafelé pedig nincs is, csak reggel, 5 órával a műszak után), a többit végigalszom, és még így sem tudok eleget pihenni. Általában fingani és bevásárolni sincs időm, nem hogy minden szaros álláshirdetést végigpályázni, meg ha behívnának valahova állásinterjúra, el sem tudnék menni, ha meg az alvás rovására csinálom, akkor meg azért leszek használhatatlan interjún meg a munkában is.

Nagy szar ez így, nem érte meg kijönni. Próbálom húzni, hátha később több lesz jobb munka, ahogy megyünk az évnek a vége felé, de ahhoz meg kell várnom, míg kellő pénztartalékom és szabadságom gyűlik össze. Jelenleg is hiába van már vagy 7 nap szabadságom, az ügynökség nem engedi kivenni, betegszabadságot sem, már vagy 8 hete tüdőgyulladással dolgozok, mert anno az influenzát sem tudtam kifeküdni, a munkából nem lehet hiányozni egy napot sem, még orvoshoz sem jutok el, antibiotikumot is csak a sürgéssin írtak fel húsvétkor. Ez ilyen rabszolgáltatási rendszerben megy. Ráadásul eltenni sem tudok, mert a részmunkaidő miatt kicsi a fizu, az albérletre, ingázásra, kajára elmegy az összes pénzem a gecibe. Sajnos ez nem élet így, hogy csak melózok és alszok, mint egy állat, még egy 20-40 perces sorozatra sincs időm hét közben. Ráadásul ha megoldana bármit is, de nem vagyok vele beljebb. Ez is csak ilyen átmeneti projekt lesz, ami nem volt jó semmire, csak elmondhatom, hogy ezt a szart is csináltam. Egyébként az egész ott lett elkúrva, hogy mikor a konyhás munkákat kaptam, akkor azt kellett volna csinálni, mostanra ott is átvett volna valamelyik helyi cég, az sokkal egyszerűbb meló volt, igaz kicsit rosszabbul fizetett, de legalább volt időm másra is. Viszont mivel kellett a pénz albérletre, ezért váltanom kellett raktári munkákra, ezek meg kibaszott kemény, nehéz fizikai munkák. Amit most csinálok, az is olyan kemény, hogy még ilyen szláv, kelet-európai nyomoroncok, meg szívós afrikai négerek sem nagyon bírják, sorban adják fel pár nap után a vérbe. Így sem kicsi teljesítmény, hogy még húzom, csak annyi a szépséghibája, hogy értelme nincs sok.

Ha ez ennyire egyirányú utca, akkor nem lenne mégis értelme megpróbálni amit korábban írtunk?

Idézet

#96036 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:21

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 08:08

...

Szóval Ő elég sokat volt bent, amikor először találkoztunk, merugye jóval előbb költöztem be, mint Ő de tudtam, hogy valaki még jönni fog, hisz a cég fizette az üres szobát. Na de utána is az volt, hogy elég ritkán láttuk egymást és baromira vigyázni kellett a zajongásra, mert hol Ő 16 órázott szünet nélkül, hol én. Hisz a 8 tagú csapatban egyedüli ember voltam, aki bármikor bevethető, hisz helyben van.

...

felsovezetok is nyomtak a tulorat a szalag mellett? :) Vagy/japersze az irodaban ult 8-24-ig mindennap, oszt vezetett.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96037 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:26

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 11. 11:21

felsovezetok is nyomtak a tulorat a szalag mellett? :) Vagy/japersze az irodaban ult 8-24-ig mindennap, oszt vezetett.

Fogadjunk nem tudja pontosan megmondani a beostását.
Make love not Wor.

#96038 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:27

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 11. 11:21

Vezetni kell a 16 órázó munkásokat, felső!

Idézet

#96039 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:29

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 11:26

Fogadjunk nem tudja pontosan megmondani a beostását.

Dehogynem: felsővezető.

Idézet

#96040 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 11:29

Dehogynem: felsővezető.

Villamos, troli?
Make love not Wor.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +