HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4801
  • 4802
  • 4803
  • 4804
  • 4805
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96041 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 11:26

Fogadjunk nem tudja pontosan megmondani a beostását.

kozepvetezo oktato felsovezeto: a kozepvezetoket tanitotta volna be, de nem volt megfelelo sosem, ugy helyettuk is vezetett
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96042 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 11:30

Villamos, troli?

Libegő?

#96043 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:34

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 11. 11:33

kozepvetezo oktato felsovezeto: a kozepvezetoket tanitotta volna be, de nem volt megfelelo sosem, ugy helyettuk is vezetett

16 órában. Naponta kétszer.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96044 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:35

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 11:34

16 órában. Naponta kétszer.

egyszer repulot kuldtek erte a szallodaba, mert delutanra/estere is kellett volna vezetes, es nem hallotta a telefont, mert a folyoso vegen volt wc-n.
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96045 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:44

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 11. 11:35

egyszer repulot kuldtek erte a szallodaba, mert delutanra/estere is kellett volna vezetes, es nem hallotta a telefont, mert a folyoso vegen volt wc-n.

Telefont már kidobta, nem használja. Csak azon hívogatják Hollandiából. Meg a Lenovo laptopos csávó. De más tényleg nem.
Make love not Wor.

#96046 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:46

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 11. 09:17

Mi alapján gondolod, hogy te vagy az az egyedüli nyuszi, aki kint van a bokorból?

Ha ez így van, akkor a kulcsos széf hogyan került az udvarotokba a flexkorong alá?!

Az alapján gondolom, mert mindenki ezt gondolja magáról, de én tudom :-D sőt, jobban tudom :Đ pont erről írok most könyvet, hogy ennek az egész életvitelnek és gondolkodásnak mi adta meg a biztos alapot.

Ha egy széf 20 éve ott hever egy asztal tetején, úgy hogy a kerítés letaposva a vadak által, az ajtók betörve, s egy egész épület úgy áll ott, mint ha felálltak volna a munkából, majd hazamentek. Senki sem hagyta volna ott :Đ bármi lett volna benne, azt vállaltam volna és nyilvánosságra hozom. Kuriózum, tényleg nem szoktunk elhozni semmit, max. poénból. Onnan pl. kitöltetlen orvosi igazolást, szakszervezeti tagkönyvet befizetett tagsági díjakkal, s bélyeggel. A kassza az tényleg nagy lelet volt, vagy lett volna, de hát olyan kulcsokkal volt tele, amihez már ajtó sem volt.

Nekünk ez hobbi, szórakozás, a nézők kedvelik az ilyen filmeket. Egyébként tényleg izgalmas ilyen helyekre bemenni s elképzelni, hogy milyen élet volt ott. Ha megteheted lesd meg a szellemvárosok csatornáját. Jóval előrébb jár, mint mi. Ő simán bement olyan magánházakba, ami 20 éve kihalt és abban az állapotban találta, ahogy kihaltak belőle. Körbesétál, 30 ezer feliratkozó, stb.

Egyébként faszomtudja, akinek nincs jobb dolga annál, mint hogy ilyen fasságokba kössön bele, izé :think:

#96047 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:53

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 10:05

Amúgy miért gecifejű az aki levillog autópályán?

Lehet, hogy van megengedett sebesség :think: általában tudom a dolgom, jobbra tarts. Gecifejűnek hívom azt, aki hátulról jön, előttem kocsisor halad megengedett legnagyobb sebességgel, aztán mindenki spriccel amerre tud, mert Ő 200-al akar hasítani.

Nem szoktam vagizni vezetés közben, egyetlen ilyen alkalom volt.
Általában egy célom van, odaérni, hazaérni. Erre ráment 3db Suzuki motorom, azóta megtanultam, hogy kár sietni.
Mondjuk a 3db-ból kettő műszaki hiba volt. Az egyiknél még jogsim se volt, a nejem vezetett, s eltűnt a motorból az olaj, de kurva nagy mákunk volt, mert megjártuk Bánk-Bécs-Bánk útvonalat 2 nap alatt ott alvással és már Bánkon tört össze a dugattyú, a zótó még hazamászott.

Másodiknál elfolyt a hűtővíz menet közben 90-nél. Nem vettem észre időben, már csak azt, hogy elég nagy gőz van. Félreálltam, megvártam, amíg lehül, utána töltöttem bele vizet, s hazavánszorogtam 40-el, mert többet már nem tudott.

Harmadik esetben egyértelműen én kúrtam el. 3 helyen lenni egyszerre úgy, hogy az egyiket ott sem hagyhattam volna, zzzz, oda nem figyelés.
Mindegy, tanulópénznek okés volt. Lényeg, hogy baleset még nem történt.

Egyébként mijafasztól ilyen aktív a topik :-s telihold van?

Nem fogok válaszolni mindenkinek, mert mennem kell :Đ

#96048 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 10:56

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 10:44

Telefont már kidobta, nem használja. Csak azon hívogatják Hollandiából. Meg a Lenovo laptopos csávó. De más tényleg nem.

Nokia 3310 :-s :cool: megvan :-D de nagyon ritkán csörög, havonta 1-2 alkalom. Általában a vonalast hívják, mert az a biztos. Nokiában az akku fél napot sem bír, vagy talán egy beszélgetést, ha túlél. Nincs szükségem telefonra, külföldön nem használom csak az ébresztő funkciót. Pénz sincs rajta, senkit sem hívok. Csak akkor töltöm fel, ha figyelmeztet, hogy minnyá lejár.

Külföldről csak a nejemmel meg a gyerekekkel kommunikálok skype-on.

Fasztuggyamá mi olyan hihetetlen ezen.

#96049 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:01

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 10:26

Fogadjunk nem tudja pontosan megmondani a beostását.

Tényleg nem, még az elején pedig elmondta. De akkor még egy kukkot sem értettem az egészből :-D okosan néztem rá, ahogy söröztünk a teraszon. Később, amikor már tudtam vele dumálni, akkor meg nem akartam magamból hülyét csinálni, hogy újra megkérdezem :-D

Csak annyit tudok, hogy a logisztikai osztály vezetője volt, olyan, aki 3-6 vagy több hónapot töltött dél kolerában, juesszéjben, englandis, czehska, polandish, egyebek. Sok helyre elküldték. Elég jól beszélt angolul, én meg elég jól nem :-D
Az elején nehéz volt a beszélgetés, de a sok szóismétlésből rájöttem, hogy mi mit jelent.

Pl. amikor azt mondta, hogy me to, akkor én mindig azt válaszoltam neki, hogy ájem :-D később ugrott be, hogy valószínűleg azt pofázza, hogy Ő is.
Ilyenből sok volt.

#96050 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:03

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 11:53

Lehet, hogy van megengedett sebesség :think: általában tudom a dolgom, jobbra tarts. Gecifejűnek hívom azt, aki hátulról jön, előttem kocsisor halad megengedett legnagyobb sebességgel, aztán mindenki spriccel amerre tud, mert Ő 200-al akar hasítani.

Nem szoktam vagizni vezetés közben, egyetlen ilyen alkalom volt.
Általában egy célom van, odaérni, hazaérni. Erre ráment 3db Suzuki motorom, azóta megtanultam, hogy kár sietni.
Mondjuk a 3db-ból kettő műszaki hiba volt. Az egyiknél még jogsim se volt, a nejem vezetett, s eltűnt a motorból az olaj, de kurva nagy mákunk volt, mert megjártuk Bánk-Bécs-Bánk útvonalat 2 nap alatt ott alvással és már Bánkon tört össze a dugattyú, a zótó még hazamászott.

Másodiknál elfolyt a hűtővíz menet közben 90-nél. Nem vettem észre időben, már csak azt, hogy elég nagy gőz van. Félreálltam, megvártam, amíg lehül, utána töltöttem bele vizet, s hazavánszorogtam 40-el, mert többet már nem tudott.

Harmadik esetben egyértelműen én kúrtam el. 3 helyen lenni egyszerre úgy, hogy az egyiket ott sem hagyhattam volna, zzzz, oda nem figyelés.
Mindegy, tanulópénznek okés volt. Lényeg, hogy baleset még nem történt.

Egyébként mijafasztól ilyen aktív a topik :-s telihold van?

Nem fogok válaszolni mindenkinek, mert mennem kell :Đ

Akkor ez most olyan törvény, amit be kell tartani, mert ez neked tetszik, csak a többit nem?

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96051 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:05

http://444.hu/2016/0...gek-szerepelnek

itt is vannak az illuminátusok

Idézet

#96052 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:11

Na jól van, látom nem lehet bírni veletek, rábeszéltetek, lemegyek pár sörért :Đ

#96053 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 12:01

Tényleg nem, még az elején pedig elmondta. De akkor még egy kukkot sem értettem az egészből :-D

Csak annyit tudok, hogy a logisztikai osztály vezetője volt, olyan, aki 3-6 vagy több hónapot töltött dél kolerában, juesszéjben, englandis, czehska, polandish, egyebek. Sok helyre elküldték

És akkor kit osztottál ki, vagy kivel tárgyalták?

Lehet nem is oda küldték, csak próbálkozott hátha Koreából jöttél és úgy gagyogsz :-D
Make love not Wor.

#96054 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:33

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 11. 11:25

És akkor kit osztottál ki, vagy kivel tárgyalták?

Lehet nem is oda küldték, csak próbálkozott hátha Koreából jöttél és úgy gagyogsz :-D

Ezt már leírtam. Angliából egy felsővezeték. Jött a szlovák futtancs gyerekkel, de szlovákul nem tudtam. Ez volt az a faszi, aki elintézte, hogy azonnal hozzanak másik filtert a kabinra, mert látta, hogy tisztogatom. Képben volt, tudta, hogy mi a hiba, a helyiek basztak az egészre :-D

Erre nem úgy kell ám gondolni, hogy egy órán keresztül oda-vissza diskurzus lazán. Elég erősen koncentrálnom kellett, hogy mit hablatyol, amit megértettem, arra válaszoltam. Lett is belőle félreértés, amin röhögött. Azt hitte 250km távolságról járok be robogóval dolgozni :omg:

Fasznak kérdezi, ha nem érti :-s :nevet:

#96055 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:35

Szomjas vagyok, mééék jól :-D

#96056 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 11:45

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 11. 12:33

Ezt már leírtam. Angliából egy felsővezeték. Jött a szlovák futtancs gyerekkel, de szlovákul nem tudtam. Ez volt az a faszi, aki elintézte, hogy azonnal hozzanak másik filtert a kabinra, mert látta, hogy tisztogatom. Képben volt, tudta, hogy mi a hiba, a helyiek basztak az egészre :-D

Erre nem úgy kell ám gondolni, hogy egy órán keresztül oda-vissza diskurzus lazán. Elég erősen koncentrálnom kellett, hogy mit hablatyol, amit megértettem, arra válaszoltam. Lett is belőle félreértés, amin röhögött. Azt hitte 250km távolságról járok be robogóval dolgozni :omg:

Fasznak kérdezi, ha nem érti :-s :nevet:

Szlovákul sem. Hogy pontosak legyünk :)

#96057 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 12:02

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 04. 11. 08:16

Más szerint is jön a világégés: https://www.youtube....h?v=ijcZqQh0JiY

ezt már linkeltem tavaly, nem tudom hogy szegényt sajnáljam vagy röhögjek rajta....
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96058 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 12:04

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 11. 13:02

ezt már linkeltem tavaly, nem tudom hogy szegényt sajnáljam vagy röhögjek rajta....

Egy biztos, hogy nem kellene még erősíteni az örültségét. Nem tudom milyen állat aki videózza és felpakolja ezeket a fosokat erről a kreténről, de azt a csávót fejberúgnám 4x...

#96059 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 11. 10:58

A gazdag embereknek van fullextrás autója, nem tudtad?

akkor gazdag vagyok, ha van fullextrás autóm?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96060 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 11. 12:05

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 11. 13:05

akkor gazdag vagyok, ha van fullextrás autóm?

Ha fullextrás Trabantom van akkor is gazdag vagyok? :)

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4801
  • 4802
  • 4803
  • 4804
  • 4805
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.