HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4808
  • 4809
  • 4810
  • 4811
  • 4812
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96181 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:06

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 13:57

Pl. úgy, hogy nem foglalkoztat, szórakozásból csinálom, nem görcsölve,...

Öööö.. Szerintem félreértettél.
Én a nagybetűs dologra kérdeztem rá..

#96182 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:05

Azt észrevetted, hogy valójában mit kérdeztem?
Na ehhez kell az ember :cool:
Hogy megtalálja a kérdés mögötti kérdést. Nem voltam hozzád őszinte, tudatosan utaztam arra, hogy befolyásolható vagy akár ilyen egyszerű kérdésekkel is.
Szerinted ki a tökömet érdekel, hogy mit szarsz ki zabálás után, s mi az amit beburkolsz a beledbe :-s

:omg:

Huhh, nagyon melléfogtál
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96183 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:09

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 14. 13:04

Milyen érdekes, én is így szoktam.:Đ

Ezt most elképzeltem :cool: :Đ
Lars Ulrich megtörli a dobok mögött izzadt testét egy fradis törölközővel, aztán az ütőket odadobja a közönségnek. Lemegy a színpadról, te ott várod, átölel téged, s szólsz neki, hogy nagyon izzadt, így ne :-D
Lars-t visszatapsolják, a zenekar újra visszamegy a színpadra és a ráadás szám után Lars végre csak a tied :nevet: s kéred őt, hogy kísérjen a kádba egy közös fürcsihez.

Azt a kibaszott sika sikomlós csiga testedet ölelgeti, simogatja a laza csuklójával, amivel eldobolta a Kill em All-t :Đ

#96184 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 14. 13:06

Öööö.. Szerintem félreértettél.
Én a nagybetűs dologra kérdeztem rá..

Hogy kell e kakilni? Egyébként meg a faszomnak kell rébuszokban beszélni, ha szeretnél valamire rákérdezni, akkor kérdezz rá, ne ráutaló magatartást tanúsíts :-D bocs, de lehet félrementem, előfordul, ebben a topikban bármi.

#96185 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 13:57

Pl. úgy, hogy nem foglalkoztat, szórakozásból csinálom, nem görcsölve, így nincs ami feltűnjön. Bánatos faszomat érdekli banyek, hogy valaki megnézi vagy nem nézi meg s közben mit gondol. Mármint, ha a mentalitása olyan. Ha meg kommentel és látom, hogy van benne szufla, élet és értelem, biztos lehet benne, hogy válaszolok és kezdeményezek, kérdezek, vagy elkezdek én is megfejteni.

Ha csak annyit ír, hogy köcsög vagy geci és sittes alkoholista börtönbe a helyed, akkor mindig azt hiszem, hogy tokabá ír álnéven, de azt is leszarom, udvariasan szoktam válaszolni és néhány mondat után saját magát rúgja ki, mert nem érti.

Ha valaki annyit ír, hogy szia jók a videóid, neki is válaszolok, bár sok értelme nincs, hogy köszönöm szépen. Szoktam lesni a nagy videósokat, s nálam tették szóvá néhányan, hogy hiába kommentelnek, soha nem válaszolnak, mert már akkora arcok.

Nem csak emiatt szoktam mindenkinek válaszolni, hanem azért, mert hozzászólt.

Ez erre a topikra nem érvényes :nevet:

Ti itt mindannyian bekaphatjátok, mert ez még annál is őszintébb és durvább hely, mint a tyúktub, ahol viselkedni kell :cool:

Pont kaptam 6 hónap kitiltást Wipes miatt. Találtam egy régi 2003-as videót, ahol meztelenül bemászok a kádba, néhány másodpercre látszódik a fütykös. Utána csak fekszek és Wipessel beszélek telefonon. Valaki jelentette, rögtön lebasztak 6 hónapra. 15 percnél hosszabb videót és live-ot nem lehet meg egyebek. Aztán szerintem a tyúktub hazai melósai is lesik a videókat, mert ott az egérút, még is lehet hosszú videókat tölteni, eleinte nem lehetett. Mosmegmá még is lehet.

Lájvot még nem próbáltam, bár néhányan már írtak, hogy menjek velük lájvolni :-D menjen a faszom :Đ

Oszt ha a fütykös látszódik, akkor ez mi?

ez mekkora fasság :Đ

A 2013-as világvégével kapcsolatban mit válaszolsz?
Csak emlékeztetőül beidézem amit írtál:

Itt és most kijelentem, hogy ha megérjük 2013-at, erről a témáról soha többet nem fogok beszélni.

Csak höööhhhnyeee

Erre a hozzászólásomra bárki, bármikor tud hivatkozni, vagy visszakeresni, s fejet fogok előtte hajtani, hogy faszállat vagyok, elmék orvoshó gyócceré, és agymosásra

#96186 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:11

Hogy kell e kakilni? Egyébként meg a faszomnak kell rébuszokban beszélni, ha szeretnél valamire rákérdezni, akkor kérdezz rá, ne ráutaló magatartást tanúsíts :-D bocs, de lehet félrementem, előfordul, ebben a topikban bármi.

Azt észrevetted, hogy valójában mit kérdeztem?

Egyébként meg a faszomnak kell rébuszokban beszélni

:think:

#96187 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:09

Ezt most elképzeltem :cool: :Đ
Lars Ulrich megtörli a dobok mögött izzadt testét egy fradis törölközővel, aztán az ütőket odadobja a közönségnek. Lemegy a színpadról, te ott várod, átölel téged, s szólsz neki, hogy nagyon izzadt, így ne :-D
Lars-t visszatapsolják, a zenekar újra visszamegy a színpadra és a ráadás szám után Lars végre csak a tied :nevet: s kéred őt, hogy kísérjen a kádba egy közös fürcsihez.

Azt a kibaszott sika sikomlós csiga testedet ölelgeti, simogatja a laza csuklójával, amivel eldobolta a Kill em All-t :Đ

Sajnos nem olyan laza már az a csukló..:Đ

Illetve ha odadobja a közönségnek az ütőket, mivel játssza a ráadást?:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#96188 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:14

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:11

Ezek szerint te úgy írsz, hogy folyamatosan a billentyűzetet bámulod és csak a legvégén a 'hozzászólok' gombot keresve pillantasz a monitorra?!

#96189 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 14. 13:09

Huhh, nagyon melléfogtál

Jóvan zúza, téged nem képzellek el, mert túl gazdag a fantáziám, s emocionálisan magasan képzett vagyok :-D
Pl. azt vágod, hogy a csülök füstölve, babérlevél, s színes futóbab egy nappal előtte beáztatva, első leve főzés után kiöntve, a második lébe a csülök betéve, koriander, boróka, kevés bors. Csípős kolbászból karikák, de nem túl sok, menet közben beleharapva :-D egy löttyintés finom és tartalmas vörösbor. Forrás után vöröshagyma szeletek és fokhagyma. Ízlés szerint, vagy irányzom szerint só, majd végül lefedjük, alsó lángon hagyjuk két órát vagy, ahogy a bab megkívánja.

Miután megfőtt, rendelünk egy kibaszott jó pizzát a donpepétől, ahol még mindig kedvezményem van :cool:

#96190 Felhasználó inaktív   *Ücsüküé* 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:16

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 14. 14:14

Ezek szerint te úgy írsz, hogy folyamatosan a billentyűzetet bámulod és csak a legvégén a 'hozzászólok' gombot keresve pillantasz a monitorra?!

És tényleg..:Đ
Soha ne tartsd vissza a fingást, mert végigfut a gerinceden, be az agyadba, és innen jönnek a szar ötletek!

#96191 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 14. 13:12

mivel játssza a ráadást?:Đ

Szándékosan vagy hülye :-s láttam már live concert, tört már el dobverőt menet közben, oszt? Hja, értem, hogy a buziskodás ellen semmi kifogásod :nevet:

#96192 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:18

Üzenet megtekintéseIdézet: *Ücsüküé* - Dátum: 2016. 04. 14. 13:16

És tényleg..:Đ

:cool:

krvnyd

#96193 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:20

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 14. 13:14

Ha csak a billentyűzetet bámulnám folyamatosan, akkor a billentyűzetre reagálnék :-D
Természetesen előtte elolvasom, majd értelmezem, végül a két mutatóujjammal begépelem :-D
pötty-pötty

#96194 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:26

Ja, tegnap éjjel lefelé menet a Blaha aluljáróba két muki állt szemben a lépcsőn és telibe kirakott pöccsel ott csöveltek. Csak lestem. Hanyatt kellett volna rúgni mindegyiket.
Make love not Wor.

#96195 Felhasználó inaktív   chris77 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:29

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:20

Ha csak a billentyűzetet bámulnám folyamatosan, akkor a billentyűzetre reagálnék :-D
Természetesen előtte elolvasom, majd értelmezem, végül a két mutatóujjammal begépelem :-D
pötty-pötty

Úgy értem, hogy írás közben...

#96196 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:30

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 04. 14. 13:26

Ja, tegnap éjjel lefelé menet a Blaha aluljáróba két muki állt szemben a lépcsőn és telibe kirakott pöccsel ott csöveltek. Csak lestem. Hanyatt kellett volna rúgni mindegyiket.

Ezért jobb vidéken :-D itt a sövény, s nem szól senki érte, meg eleve a saját territórium körbehugyozása még az állatvilágban is legális :cool:
Lehet megvették az aluljárót a zállamtól, ez nem jutott eszedbe :-s
Gondolkozz mielőtt ítélkezel mások felett :-D

#96197 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 14. 13:29

Úgy értem, hogy írás közben...

Értem, hogy hogy érted, de te érted e, hogy fogalmam sincs, hogy mit akartál, s még mindig nem derült ki :-s :-D ahelyett, hogy itt nyüszögünk, bökd ki nyíltan, ne kerüld mint macska a Forró Tamást vagy hogy a faszba hívják. Mi a hézag?

#96198 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:32

Üzenet megtekintéseIdézet: chris77 - Dátum: 2016. 04. 14. 14:14

igen, de amikor eltalálja a billentyű, még a nyelvét is kidugja

#96199 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:33

Sok időm nincs, mert mindjárt jön haza a két fiam és a háztetőn fogok nekik kaját adni, ebédeltetni őket :Đ

Természetesen erről készül egy elmaradhatatlan film is :nevet:

#96200 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 14. 13:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 14. 14:16

Jóvan zúza, téged nem képzellek el, mert túl gazdag a fantáziám, s emocionálisan magasan képzett vagyok :-D
Pl. azt vágod, hogy a csülök füstölve, babérlevél, s színes futóbab egy nappal előtte beáztatva, első leve főzés után kiöntve, a második lébe a csülök betéve, koriander, boróka, kevés bors. Csípős kolbászból karikák, de nem túl sok, menet közben beleharapva :-D egy löttyintés finom és tartalmas vörösbor. Forrás után vöröshagyma szeletek és fokhagyma. Ízlés szerint, vagy irányzom szerint só, majd végül lefedjük, alsó lángon hagyjuk két órát vagy, ahogy a bab megkívánja.

Miután megfőtt, rendelünk egy kibaszott jó pizzát a donpepétől, ahol még mindig kedvezményem van :cool:

Koriandert és vörösbort én kihagyom

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4808
  • 4809
  • 4810
  • 4811
  • 4812
  • Utolsó »