HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4819
  • 4820
  • 4821
  • 4822
  • 4823
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96401 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 04. 17. 17:49

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 17. 18:44

Én 19 évesen másfél napig dolgoztam segédmunkásként építkezésen, akkor én most építész vagyok?

vidamparkban gyoztem gokartban 10 eves koromban, majd ismertem valakit, aki ismerte Kesjar Csaba rokonait, most bmw-t hajtok.
autoversenyzot beirhatom a cv-mbe?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96402 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 17:52

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 18:41

Beismerem, mert nem vesztek vele semmit :-D van szerinted tekintélyem :-s :-D

A youtube-on nagy tanitokent tekint rad a kozonseg
:tv:

#96403 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 17:55

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 18:52

Igen, a hasonlóan edukáltak :)
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96404 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 17:57

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 18:49

vidamparkban gyoztem gokartban 10 eves koromban, majd ismertem valakit, aki ismerte Kesjar Csaba rokonait, most bmw-t hajtok.
autoversenyzot beirhatom a cv-mbe?

Simán. Nekem volt a pedálos moszkvicsom, mondjuk nem győztem le senkit, de nagyon jó köridőket mentem a gangon, amíg telibe nem vertem a hátsólépcső ajtót, és ki nem tört az üveg. Asszem akkor én ralis vagyok. :)

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96405 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:06

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 17:45

na ja, csak 30 ev alatt a festekanyagok kb 3x cserelodtek szerintem... bar ehhez (sem) ertek

Festékanyag az vagy vízbázis, vagy oldószer, ezen kívül már csak a viszkozitása számít, ami alapján be kell állítani. Van még porfestés is, de az teljesen más. Azt csak egyszer csináltam.

Szlovákiában lehúztam a tavalyi nyarat gond nélkül, nem volt gond egyszer sem, egyből tudtam a dolgom.
Valakinek vagy van hozzá érzéke, vagy nincs. Volt olyan srác, aki odajött melózni, néhány dolgot elmondtam neki szlovákul, a legjavát elmutattam hisz egy apró mozdulatsor volt csak. 2 óra múlva már vitték gyártósorra, mert sehogy nem tudta megjegyezni mi a dolga.

De ez így van mindennel, anyósomnak pl. van jogsija, mindig megújítja, de vezetni nem mer, mert fél. Egyébként nem is tud és soha nem vezetett, talán egyszer 40-el a 2-es főúton Budapestig.

#96406 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 17. 18:57

Simán. Nekem volt a pedálos moszkvicsom, mondjuk nem győztem le senkit, de nagyon jó köridőket mentem a gangon, amíg telibe nem vertem a hátsólépcső ajtót, és ki nem tört az üveg. Asszem akkor én ralis vagyok. :)

drift volt? ha nem, akkor inkabb nascar-os.

#96407 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 19:06

Festékanyag az vagy vízbázis, vagy oldószer, ezen kívül már csak a viszkozitása számít, ami alapján be kell állítani. Van még porfestés is, de az teljesen más. Azt csak egyszer csináltam.

Szlovákiában lehúztam a tavalyi nyarat gond nélkül, nem volt gond egyszer sem, egyből tudtam a dolgom.
Valakinek vagy van hozzá érzéke, vagy nincs. Volt olyan srác, aki odajött melózni, néhány dolgot elmondtam neki szlovákul, a legjavát elmutattam hisz egy apró mozdulatsor volt csak. 2 óra múlva már vitték gyártósorra, mert sehogy nem tudta megjegyezni mi a dolga.

De ez így van mindennel, anyósomnak pl. van jogsija, mindig megújítja, de vezetni nem mer, mert fél. Egyébként nem is tud és soha nem vezetett, talán egyszer 40-el a 2-es főúton Budapestig.

Akkor jó oktató voltál :)

Idézet

#96408 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 19:08

drift volt? ha nem, akkor inkabb nascar-os.

Akkor nascar lesz :)

Idézet

#96409 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:09

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 17:52

Nem jellemző, mert még a fasorban sem vagyok + nem szoktam tanítani.
Ökörködni szoktunk, meg láncfűrészelni, fakitermelni, stb. Ebben mi a tanítás? Hja, meg kajákat főzünk, ebédelünk, stb.

Normális kommentek vannak.

Ez nem Bartos csatornája, hogy népettyűmnek szólítsam őket úgy bizony dá :-D

#96410 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 18:10

Zuglói önkormányzat, ha valaki kért segélyt ki kellett hozzá menni környezettanulmányra, hogy jár neki vagy sem. Döntést nem hozhattam, javaslatot tehettem. Ehhez már nem emlékszem milyen végzettséget kértek, de behazudtam, hogy van, mert előadtam magam egy fekete mappával, de olyan porfelhőt hintettem az irodában, hogy elfelejtették elkérni, másnap meg már melóba álltam.

Ez volt az a hely, ahol dolgoztam hétfő-kedd utána a haverommal leléptünk külföldre a tengerpartra, majd a következő héten csütörtök-péntek :-D
Nagyon ellazáskodtam, mert már olyan is volt, hogy a nyomtatványokat otthon töltöttem ki, meg aláhamisítottam az aláírásokat, túlságosan leszartam az egészet, mert nagyon nagy volt a bürokrácia. Közalkalmazott munka nem nekem való :-D

Tudom mire gondolsz, csak hülyeség így leírva mint pozíció.
Én is dolgoztam szociális munkásként, diákkoromban. Csak én tanítottam.
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96411 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:12

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 19:06

lehet itt volt a baj :)

#96412 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:13

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 17. 18:44

Én 19 évesen másfél napig dolgoztam segédmunkásként építkezésen, akkor én most építész vagyok?

Mérnök

#96413 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 17. 18:57

En béreltem egy hétig usa-ban egy impalát, akkor nascarversenyző vagyok

#96414 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:15

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 04. 17. 18:08

Akkor jó oktató voltál :)

Vannak olyanok, akik autóvezetést oktatnak, nagyon jók, de a diák még is megbukik :-D miért? Mert alapvetően teljesen hülye hozzá.
Pedig az oktató nagyon jó. Akinél én tanultam az is élvezetes volt, de azért volt nála is olyan tanuló, hogy a faszi fogta a fejét úgy szállt ki az autóból, hogy ilyen nincs :omg:

Az a szlovák srác sajnos használhatatlan volt, talán pár napig volt a cégnél.
Volt viszont a Josika, na azt én tanítottam be, az penge lett egy hét alatt. Pedig az elején volt olyan, hogy engem elhívtak egy másik épületbe fényezni, s ott kellett hagynom egyedül. Úgy rohantak utánam, mert egy óra múlva leállt az egész termelés, összebaszott a srác mindent :-D még nem tudta önállóan kiszolgálni a többieket. Visszamentem, 20 perc alatt helyrehoztam az egészet, srác meg veszettül figyelt, hogy miket kavart össze. De utána nagyon hamar összeszedte magát és vele jó is volt melózni.

Oda egyébként visszamennék most is, de a méreganyag az nagyon zavar.

#96415 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 18:12

lehet itt volt a baj :)

Azzal nem volt semmi baj. 4 féle elem volt, csak annyit kellett mondanom, hogy melyikkel kezdje, ebből volt első, hátsó, jobb és bal.
Azokat megfordítani, stb. Volt rá lehetőség, hogy beszéljen olyannal, aki tudott magyarul is és szlovákul is, felesleges volt, mert értette, mindig rákérdeztem. Ehhez a munkához nulla tudás kellett, a legnagyobb mutatvány a megfelelő nyomás beállítása és a szórás szöge volt, de azt megcsináltam én. Meg eleve, pár nap után kirakták, mert akárhová került képtelen volt önállóan dolgozni.
Egy nagyon félszeg és bizonytalan cigó srác volt.

#96416 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:20

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 04. 17. 19:15

En béreltem egy hétig usa-ban egy impalát, akkor nascarversenyző vagyok

minket szept. 11 utan par nappal igazoltatott a rendor a berelt autoban a sotet parkoloban, akkor en arab vagyok?

#96417 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 19:15

...

Oda egyébként visszamennék most is, de a méreganyag az nagyon zavar.

hollandiaban szerinted a vizbazis szenteltviz lesz, a por pedig aszkorbinsav? (patika tisztasagu csakis)

#96418 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 18:47

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 04. 17. 18:25

hollandiaban szerinted a vizbazis szenteltviz lesz, a por pedig aszkorbinsav? (patika tisztasagu csakis)

Szlovákiában vízbázisú van és tutira nagyon mérgező, ugyanis még ott elkezdett mozogni egy fogam, miután hazajöttem megállt a romlása, még most is mozog enyhén. De voltak a bőrömön fekete foltok, amik eltűntek. Olvastam én ott az összetételét, de nagyon nem hangzott jól.

A szintetikus festékeknél az oldószer a legveszélyesebb. Attól nem félek + ha bármi gond lenne abbahagynám azonnal.

#96419 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 19:19

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 04. 17. 19:47

Szlovákiában vízbázisú van és tutira nagyon mérgező, ugyanis még ott elkezdett mozogni egy fogam, miután hazajöttem megállt a romlása, még most is mozog enyhén. De voltak a bőrömön fekete foltok, amik eltűntek. Olvastam én ott az összetételét, de nagyon nem hangzott jól.

A szintetikus festékeknél az oldószer a legveszélyesebb. Attól nem félek + ha bármi gond lenne abbahagynám azonnal.

Okos vagy

#96420 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 04. 17. 19:25

Már fogorvos is?

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4819
  • 4820
  • 4821
  • 4822
  • 4823
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.