HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4838
  • 4839
  • 4840
  • 4841
  • 4842
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96781 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:20

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 17:17

Nem lealacsonyítás, szimpla jellemzés. Te dolgoztál meg érte, hát most megvan.

Tudsz róla, hogy hány éve írod a sablonodat? Azt, hogymi értelme :-s :-D nemá, biztos értelmesebb vagy annál, mint hogy velem próbálkozzál, akinek úgy általában minden rendben van.

#96782 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:29

Bro, én leszarlak igazából. Régen volt mémi szolíd tisztelet, de már rég elmúlt. Amúgy én válaszoltam, szal hazudozást ne erőltessük.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96783 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:34

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 17:29

Bro, én leszarlak igazából. Régen volt mémi szolíd tisztelet, de már rég elmúlt. Amúgy én válaszoltam, szal hazudozást ne erőltessük.

Néha nem értelek, hogy ha bármi értelem van benned, akkor szánalomból kommentálsz? Ennél, mármint nálad egy megerőszakolt nő is többet tud.

#96784 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:36

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 17:29

Bro, én leszarlak igazából.

Ezzel már tokabá is előjött néhány alkalommal, de még mindig itt lohol a seggemben. Nem érzed néha úgy, hogy alapot kéne teremteni a felvázolt intelligenciádnak, s lelépni végleg, mivel a topik nem méltó a műveltségedhez?

#96785 Felhasználó inaktív   zsolt008 

• Törzsvendég
  • PipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:41

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 17:49

Egyébként lehet offolni a topikot értelmes témákkal, hátha szégyent vallok és nem az lesz, hogy tokabá, vagy jahno, vagy bármelyik torkos azzal fog büszkélkedni, hogy mit tolt bele a belébe :-D

Gondolom nem ezért tanultatok.

Én pl. realból gyenge vagyok, de humanban kitűnő voltam.
Ha megkérdezitek tőlem, hogy mikor volt honfoglalás, becsszó nem fogom használni a guglit, mert sosem volt, ugyanis hamis infó.

Mindig is itt voltunk, a magyar nyelv az első, ősi nyelv, ami mindenre válasz és Isten létezik, de nema templomban s nema gyülekezetekben :-D

Na innentől bukó.

akkor nem a sziriuszrol jottunk?
proc: A64X2, ram: 3gb ddr, hdd:  160gb sata, vga: x800xt agp

#96786 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:42

Miért ne röhögjek a hülyeségeiden? Néha szórakoztató. Néha megszokásból rákérdezek dolgokra, akkor vagy nem válaszolsz, vagy valami hülyeséget írsz, vagy hazudsz valamit, de tud azórakoztató lenni, mint egy Chaplin film, csak itt az teszi viccessé, hogy nem eljátszod.
Egyébként nem vázoltam saját intelligenciát, a tied vilt jellemezve.

Szerkesztette: JonesC 2016. 05. 02. 17:44 -kor

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96787 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:46

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 05. 02. 17:41

Te tudsz erre konkrét választ adni, amin nem röhögném szénné magam? Akkor meg minek erőlteted?

#96788 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:50

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 17:42

Miért ne röhögjek a hülyeségeiden? Néha szórakoztató. Néha megszokásból rákérdezek dolgokra, akkor vagy nem válaszolsz, vagy valami hülyeséget írsz, vagy hazudsz valamit, de tud azórakoztató lenni, mint egy Chaplin film, csak itt az teszi viccessé, hogy nem eljátszod.
Egyébként nem vázoltam saját intelligenciát, a tied vilt jellemezve.

Szerinted miért vagyok jelen? Mert nem szórakoztatnak azok az emberek,akik hamarosan az enyészeté lesznek, de elhiszik magukról, hogy okos és tanult emberek, s a rendszer körülöttüknem változik, sőt egyre jobb lesz.

Na ez nagyon nevetséges. Bár azon nem fogok nevetni, amikor a sok tanult ember egymást fogja megö9lni, mert éhezni fog a gyereke és Ő maga is.
Nem lesz vicces szitu és kevés lesz a diploma :nevet: :cool:

#96789 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 17:53

Te hiszel itt egyedül. De nyugodtan álmodozz csak, elfér.

Idézet

#96790 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 18:00

Minek a többes szám?

Magad nevében megszólalnikihívás? Nelegyél már tokabá pls. Belőled többet nézek ki annál, mint hogy a közösség mögé bújva dobáld a köveket, hogy rólad mindenki tudja :omg:

Magad nevében nyilatkozz, hogy temit tettél, mivel én magam is veled beszélek éppen. De ezt ne nekem kelljen már előadnom egy magadfajta tanult embernek, aki okos.

2013-at megértük. Porban fetrengve kérsz - e bocsánatot ahogy megfogadtad?
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#96791 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:08

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 18:50

Szerinted miért vagyok jelen? Mert nem szórakoztatnak azok az emberek,akik hamarosan az enyészeté lesznek, de elhiszik magukról, hogy okos és tanult emberek, s a rendszer körülöttüknem változik, sőt egyre jobb lesz.

Na ez nagyon nevetséges. Bár azon nem fogok nevetni, amikor a sok tanult ember egymást fogja megö9lni, mert éhezni fog a gyereke és Ő maga is.

Álmodozz csak bazári majom :)

#96792 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:11

Üzenet megtekintéseIdézet: zsolt008 - Dátum: 2016. 05. 02. 18:41

Én a szíriusz b-ről, mert egett a lábam alatt a talaj

#96793 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:19

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 02. 18:08

Álmodozz csak bazári majom :)

Az elsők között leszel, mert nehezen fogod viselni az éhezést,nagyon kibaszott nehezen :-D
Ahhozmeg túl ostoba vagy, hogy felismerd a kezdeteket, s nekiállj fosztogatni. Miremegféhezel, mint tanult ember, nem hagynak neked a tanulatlanok semmit, így a nagyon okosságod lesz a végzeted.

Majd, amikor a gyerkőc sipákol, hogy éáhes, add elő neki, hogy egész életedben, jólétedben mit zabáltál a beledbe, amitől sikerült ügyesen felhízni szívinfarktus közelbe :cool:

Gondolod, hogy zavarba jövök a fárasztó jelenlétedtől? Gondolod, hogy nem kéne elspriccolnod, mint svábbogár végleg?
Egyetlen értelmes hozzászólásod sincs arra nézve, hogy mi a faszt loholsz itt a letolt gatyám mögött szaglászva, vihogva :cool:

Tudod mi van?

Ücsüküé pl. néha benéz, és már eleve vigyorgok, ha hozzászól, s neki tudok válaszolni tisztességgel, mert nulla olyan mentalitás van benne, mint benned. S ha téged nem szándékosan megbántalak, valahol nagyon leszarom. Van előtted épp elég minta, hoigy más tanult emberek, hogyan viselkednek s szólnak hozzá úgy, hogy nevessek, vagy nevetésre bírjam őket. Ha neked nem megy, húzz innen a faszba végleg.

#96794 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:25

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 19:19

Az elsők között leszel, mert nehezen fogod viselni az éhezést,nagyon kibaszott nehezen :-D
Ahhozmeg túl ostoba vagy, hogy felismerd a kezdeteket, s nekiállj fosztogatni. Miremegféhezel, mint tanult ember, nem hagynak neked a tanulatlanok semmit, így a nagyon okosságod lesz a végzeted.

Majd, amikor a gyerkőc sipákol, hogy éáhes, add elő neki, hogy egész életedben, jólétedben mit zabáltál a beledbe, amitől sikerült ügyesen felhízni szívinfarktus közelbe :cool:

Gondolod, hogy zavarba jövök a fárasztó jelenlétedtől? Gondolod, hogy nem kéne elspriccolnod, mint svábbogár végleg?
Egyetlen értelmes hozzászólásod sincs arra nézve, hogy mi a faszt loholsz itt a letolt gatyám mögött szaglászva, vihogva :cool:

Tudod mi van?

Ücsüküé pl. néha benéz, és már eleve vigyorgok, ha hozzászól, s neki tudok válaszolni tisztességgel, mert nulla olyan mentalitás van benne, mint benned. S ha téged nem szándékosan megbántalak, valahol nagyon leszarom. Van előtted épp elég minta, hoigy más tanult emberek, hogyan viselkednek s szólnak hozzá úgy, hogy nevessek, vagy nevetésre bírjam őket. Ha neked nem megy, húzz innen a faszba végleg.

2013-at megértük

#96795 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:31

Üzenet megtekintéseIdézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 02. 18:25

2013-at megértük

:cool:

Ugye tudod, hogy lesz a sírköveden is neked egy szám,na annál eggyel nagyobbat nem fogsz tudni megélni, mert halott leszel, utána elfelejtenek, hiába tanultál olyan sokat :-D senki sem fog rád emlékezni, s nem fogsz hiányozni senkinek sem, mert mindenki önmagát dicsőíti, hogy mennyire tanult és okos ember. :-D

Vannak nálad okosabb emberek, meg tanultabbak, akik kibára nem arra kíváncsiak, hogy te mennyit tanmultál és okos vagy, hanem arra, hogy Ők mit értek el.

Aztán teis ugyanúgy gödörbe kerülsz, ahogy Ők is, én is :cool:

Végzettséget nem fognak kérni, amikor lapátolják rád a földet :-D

#96796 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 18:50

Mert kurvára nincs semmi dolgod azért. Szerintem vagy igyál vagy szedj valamit a szorongásaidra. Vagy szedj valamit a szorongásaidra és arra igyál.

Aztán gondolkodj el, ha bekövetkezik a baj, te mitől nem fogsz éhezni? a működésképtelen UAZtól a sporthondától? Én nálad sokszor nomádabb körülményebb között éltem 13 évig, mégse gondolom hogy én vagyok a nagy túlélő.

#96797 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 02. 19:31

:cool:

Ugye tudod, hogy lesz a sírköveden is neked egy szám,na annál eggyel nagyobbat nem fogsz tudni megélni, mert halott leszel, utána elfelejtenek, hiába tanultál olyan sokat :-D senki sem fog rád emlékezni, s nem fogsz hiányozni senkinek sem, mert mindenki önmagát dicsőíti, hogy mennyire tanult és okos ember. :-D

Vannak nálad okosabb emberek, meg tanultabbak, akik kibára nem arra kíváncsiak, hogy te mennyit tanmultál és okos vagy, hanem arra, hogy Ők mit értek el.

Aztán teis ugyanúgy gödörbe kerülsz, ahogy Ők is, én is :cool:

Végzettséget nem fognak kérni, amikor lapátolják rád a földet :-D

Nagyot mondtál öblíthetsz. Megint.

#96798 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:38

Én nálad sokszor nomádabb körülményebb között éltem 13 évig, mégse gondolom hogy én vagyok a nagy túlélő.
[/quote]

Mesélj, hátha arcból visszafogok :cool:

UAZ meg csak ütött s kopott, erdészeti kiközelítő, benzin és hűtővíz kell bele,na az a masina az igazi túlélő.

#96799 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:40

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 02. 19:31

Nagyot mondtál öblíthetsz. Megint.

Csak ez maradt szerencsétlennek, a mások balsorsán való kárörvendés. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy komolyan azt hiszi isten ilyen kretének körében akarja tölteni az örökkévalóságot.

Idézet

#96800 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 02. 18:44

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 02. 18:40

Csak ez maradt szerencsétlennek, a mások balsorsán való kárörvendés. Már csak arra lennék kíváncsi, hogy komolyan azt hiszi isten ilyen kretének körében akarja tölteni az örökkévalóságot.

Idézd kérlek, hol örvendtem mások balsorsán :-s
Gondolom szándékosan vagy információtlan rólam, hisz mi hasznom belőle, ha alapvetően segítőkész ember vagyok?
Persze nem rajtad, meg nem is verem nagy dobra.
De a mentalitásom inkább ilyen, mint mással kibaszni. Kár, hogy ennyi év alatt ezt nem sikerült felismerni, s még mindig példát kell hozni rá.

Na ez sem az én szegénységi bizonyítványom, gratula.

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4838
  • 4839
  • 4840
  • 4841
  • 4842
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.