HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4843
  • 4844
  • 4845
  • 4846
  • 4847
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#96881 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 04. 14:58

Csak azért, ha úgyse csinálsz semmit, miért nem hordod be eladásra?
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96882 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:02

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 04. 14:54

Megsértődött, mert beszóltam, hogy ne szóljon már bele a melóügyekbe, mert nem csak úgy működhet a világ és nem megyek ki igazgatónak hovátokhoz "zsíros" pénzért sem. Most mondjuk anyiért droidolok idehaza :-D

Akkor szóljunk már neki, hogy én bírom Főtt Dudu fejét, és szarjon a te hülye fejedre.
Ezt a topikot Ő is kisajátíthatja magának, akár tokabá, vagy zsonszííí, vagy szájbaverde :-D

Én bírom a főtt dudut, legyen már az, hogy hozzászól, faszom.

#96883 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:04

Nem csak azon sértődött be, minden máson is, amit jobban tudott, aztán mégse.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#96884 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:05

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 14:58

Csak azért, ha úgyse csinálsz semmit, miért nem hordod be eladásra?

Bonyás :-D
Ha nem az lenne már rég eladtam volna :-D
Egyrészt nem eladásra termeltem ki :-D többet keresek annál, mint hogy fát vegyek, így jó helyen van. A később majd fizetem alakok meg nem motiválnak, itt meg nincs más.

Jó helyen van, faszom se foglalkozik senkivel. Nekem már mindenem megvan ahhoz, hogy fám legyen. Hanagyon behülyülök kimegyek érte egyedül, de óvatos vagyok, jobb lenne ha valaki betanítaná az UAZ vezetését megrakodva, hogy ne kelljen felborulnom.

#96885 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:08

Hát pakold félig. Jahno már behoedta volna Seattal :nevet:

Idézet

#96886 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 04. 16:02

Én bírom a főtt dudut, legyen már az, hogy hozzászól, faszom.

Én is bírom, meg amúgy is jó gyerek, de hát nahh.
Make love not Wor.

#96887 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:11

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 15:04

Nem csak azon sértődött be, minden máson is, amit jobban tudott, aztán mégse.

Hja, mert van itt a triumvirátus, aki uralja a mindentudás egyetemét, s vannak a járulékos hódolók :-D
Rajtuk kívül másnak azért nemszabad létezni és jólérezni magát, mert ha megteszik, akkor a triumvirátus nem tudja mihez igazodni a saját identitását, hogy ugyanolyan selejt, mint a többi.

Főtt Dudu! Gyere vissza, mert én szeretem, ha beszólogatsz a selejtnek :cool:
Egyébként is furi számomra, hogy te tudsz angolul, van képzettséged, mégis úgy bánnak veled,mint velem :-D
Ne legyél hülye, a nyomodba sem érnek, csak pszichológusra szorulnak, de normális pszihósra nincs pénzük :-D
Így rajtad vezetik le, vagy rajtam.

#96888 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:17

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 04. 16:11

Beszólni lehet, bár ezt most nke is túlzásba vitte.

Én csak azt nem értettem, hogy miért kell egy évet nagyon olcsón dolgozni, hogy ha akkor utána azt a pozíciót röhögve, semmit nem csinálva túl fogják fizetni. És mitől lenne garantált helyem a szállodaiparban? Azt csak később írtam, hogy 2 ismerős pld. ott volt igazgató és más felé sem nagyon találtak melót, nem csak a szállodában. Felvásárolták alóluk a szállodaláncot és heló. Ilyen egyszerű volt a képlet.

Valahogy nem láttam át az egészet.

Igaz itt is vannak érdekes dolgok, majd egyszer sokára elmesélem, de ha ilen nagy cégeken múlik, mint most, akkor sokáig lesz helyünk bármit csinálva és pont leszarom, hogy nem vagyok igazgató. Majd odahaza eligazgatom a kutyát, ha nem viselkedik rendesen.
Make love not Wor.

#96889 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:20

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 04. 16:11

Hja, mert van itt a triumvirátus, aki uralja a mindentudás egyetemét, s vannak a járulékos hódolók :-D
Rajtuk kívül másnak azért nemszabad létezni és jólérezni magát, mert ha megteszik, akkor a triumvirátus nem tudja mihez igazodni a saját identitását, hogy ugyanolyan selejt, mint a többi.

Egyébként is furi számomra, hogy te tudsz angolul, van képzettséged, mégis úgy bánnak veled,mint velem :-D
Ne legyél hülye, a nyomodba sem érnek, csak pszichológusra szorulnak, de normális pszihósra nincs pénzük :-D
Így rajtad vezetik le, vagy rajtam.

Neked meg már lassan vadászra lenne szükséged. A végzettség a mániád, de nem azért vagy gyökér mert nem jártál iskolába.

#96890 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:22

Üzenet megtekintéseIdézet: Jahno - Dátum: 2016. 05. 04. 15:17

Beszólni lehet, bár ezt most nke is túlzásba vitte.

Én csak azt nem értettem, hogy miért kell egy évet nagyon olcsón dolgozni, hogy ha akkor utána azt a pozíciót röhögve, semmit nem csinálva túl fogják fizetni. És mitől lenne garantált helyem a szállodaiparban? Azt csak később írtam, hogy 2 ismerős pld. ott volt igazgató és más felé sem nagyon találtak melót, nem csak a szállodában. Felvásárolták alóluk a szállodaláncot és heló. Ilyen egyszerű volt a képlet.

Valahogy nem láttam át az egészet.

Igaz itt is vannak érdekes dolgok, majd egyszer sokára elmesélem, de ha ilen nagy cégeken múlik, mint most, akkor sokáig lesz helyünk bármit csinálva és pont leszarom, hogy nem vagyok igazgató. Majd odahaza eligazgatom a kutyát, ha nem viselkedik rendesen.

Nyilván jobban belelátsz, meg átlátod, de szerintem nem lenne baj,ha Dudu újra megszólalna.
Faszom, én is basztam már el dolgokat, meg te is, meg bármelyik hülye. De ez nem ok arra, hogy a gugatopikban ne dumálhasson szabadon.

Én pl. mindent elbasztam, még is itt vagyok :cool:

#96891 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:24

Haggyad szegény fogyatékos gugát, pillanatra azt hitte sikerült neki valami, de csak magának adott kötényt megint :)

Idézet

#96892 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:26

Üzenet megtekintéseIdézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 04. 15:20

Neked meg már lassan vadászra lenne szükséged. A végzettség a mániád, de nem azért vagy gyökér mert nem jártál iskolába.

Ha egyszer kristálytisztán meg tudod fogalmazni, hogy valójában mivel van bajod,akkor everithing allright.

Egyrérsz nemismersz, csak a világgal van bajod, itt parkolsz a topikban, azt sem tudod ki vagyok és a dühödet magyar nyelven kitöltöd egy számodra ismeretlen emberre.

Én viszont bírlak téged, s szeretlek, mert még emlékszem a van egy fél lovam múltadra, s az mozgat, meg az, hogy segítsek rajtad, ha szükséged van rá :-D

#96893 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:26

Szerintem ott tört el valami Duduban, amikor tanítani akarta Carmagedet a banki rendszerekről. Onnan indult a lejtmenet.

Idézet

#96894 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:28

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 15:24

Haggyad szegény fogyatékos gugát, pillanatra azt hitte sikerült neki valami, de csak magának adott kötényt megint :)

nEMÁ, MEGINT ITT TARTUNK :-D
faszom kápszlokk.

Kényszeres viszonyítási alap, hogy a gugához képest a létrán hol tartasz.
Nem ez a topik a cv-d.

#96895 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:30

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 15:26

Szerintem ott tört el valami Duduban, amikor tanítani akarta Carmagedet a banki rendszerekről. Onnan indult a lejtmenet.

Hja, nem követtem, nem olvasom a többi topikot csak nagyon ritkán.
Dudu akkoris értékes ember, lehet mások számáranem, számomraigen,mert bár bővelkediknihil ezt ettem, azt ittam, testi hozzászólásokban, de szakmailag, emberileg sikerültátadnia mást is számomra a hosszú évek alatt, amit megjegyeztem s odafigyeltem rá.

Visszavárom.

#96896 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:31

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 16:26

Meg mindent 5 perc lenne implementálni, bankot, pénztárgépet, online migráncsellenőrző akármit, meg nem tudom még mik voltak, de nekem meredek. Nem értette, hogy értem, ott miképpen működik, elhiszem, meg amúgy is. Ennek ellenére lehet sokkal többféle céget láttam a világban, mint a fél autóscsoport együtt, ahol senki nem volt állásinterjún, én toltam sorban, de azt is megmagyarázták, hogy nem úgy van és meg minden :-D Szarni le.

Ha elmondanám itt mik vannak, megint mindeni megmagyarázná, hogy de olyan nincs és hülyeség. Ezt meséltem Dudunak, lehet kiszervezés, fölhő, eső, bármi, azért nem olyan egyszerű a képlet, hogy magától működik és olcsón örökké.
Make love not Wor.

#96897 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:33

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 04. 16:30

Hja, nem követtem, nem olvasom a többi topikot csak nagyon ritkán.
Dudu akkoris értékes ember, lehet mások számáranem, számomraigen,mert bár bővelkediknihil ezt ettem, azt ittam, testi hozzászólásokban, de szakmailag, emberileg sikerültátadnia mást is számomra a hosszú évek alatt, amit megjegyeztem s odafigyeltem rá.

Visszavárom.

Semmmit sem adott át neked.

Idézet

#96898 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:35

Üzenet megtekintéseIdézet: guga - Dátum: 2016. 05. 04. 16:28

nEMÁ, MEGINT ITT TARTUNK :-D
faszom kápszlokk.

Kényszeres viszonyítási alap, hogy a gugához képest a létrán hol tartasz.
Nem ez a topik a cv-d.

Emeld már ki, hol viszonyítottam. Nem relatív vagy suttyó, hanem abszolút.

Házat bevakoltad már, mióta otthon ülsz?

Idézet

#96899 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 15:54

Üzenet megtekintéseIdézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 04. 15:33

Semmmit sem adott át neked.

Ha nem tudsz róla, hogy Dudu mit írt le, s nekem mi jött át, minek erőlteted, hogy sem ő sem én nem érek semmit?
Őt is olvastam mindig, és téged is.
Neki annyi az előnye, hogy nem baszakszik velem kényszeresen, mint te. Függetlenül

#96900 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 04. 16:03

Ez elég szánalmas próbálkozás, semmiben sem hasonlítotok, és veled ellentétben ő érzékes ember, sosem volt arról szó, hogy ne lenne az.

Idézet

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4843
  • 4844
  • 4845
  • 4846
  • 4847
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.