HWSW Informatikai Kerekasztal: The Pompous Marsh-hen VII. - HWSW Informatikai Kerekasztal

Ugrás a tartalomhoz

Mellékleteink: HUP | Gamekapocs

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4852
  • 4853
  • 4854
  • 4855
  • 4856
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.

The Pompous Marsh-hen VII. Értékeld a témát: ***-- 15 szavazás

#97061 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Fórumtag

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:44

Idézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 11. 10:17

Ez esetben én értem félre - valószínúleg azért, mert se informatikus nem vagyok, se diplomás, de még csavarhúzóm sincs a melóban.

Nem hinném hogy azért :D
--- Internet is just a bigger floppy disk ---

#97062 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:45

Idézet: guga - Dátum: 2016. 05. 11. 11:33

Nekem nincs telefonom :-D meg Ő van itt a cégnél a legrégebben, tud hollandul, általában összekötő kapocs mindenkivel, egyébként sima késes, csontozó szalagmunkás.

néha van telefonod, néha meg nincs?

#97063 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:45

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 11. 10:41

Ez megint elég kamuszagba kezd csapni.

Persze, nyilván motiválva vagyok :omg:

Asszem mára skip a téma, fürdök egyet, készítek valami meleg ebédet, aztán megyek sétálni egy kört. Már voltam az Albert-ben, jó messze van, erdőn kellett átsétálnom, de nem féltem.

#97064 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:46

Idézet: guga - Dátum: 2016. 05. 11. 11:37

Az a hentes, akiről írtam huszon x éve hentes. Megjárta Németországot úgy, hogy 200 ember főnöke volt.
Most nyugis melója van, s csak is a fia miatt van itt Hollandiában, a fia végzett az egyetemen, s az apja mellett betanult késesnek, mert kurva jól fizet. Na velük lakok egyelőre, de vasárnap költözök Deventerbe.

De egyébként a húspakolásról annyit, hogy van velem több magyar, aki mérnök és diplomás.
Csinálják a szalagmunkát, mert ez fizet.

Magyarország jobban teljesít abban, hogy elüldözze a saját állampolgárait külföldre :-D

Vannak olyan emberek akik azt gondolják a világ, az ország vagy valaki más hibás minden miatt, mint te is. Egyáltalán nincs rendben minden az országban, de ha valaki mérnök ÉS diplomás akár elhelyezkedhetne a szakmájában is nem? Talán többet keresne mint egy húsüzemi szalagmunkás. A 25éveshentes fia meg milyen egyetemen végzett, hogy késesnek tanul be? Tényleg érdekel.

#97065 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:47

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 11. 10:45

néha van telefonod, néha meg nincs?

Nokia 3310, ébresztésre használom. Még is kinek kéne itt felhívnia :-s és mit tudnék neki mondani azon kívül, hogy Hollandiában vagyok, amiért ő is fizet és én is, nyilván nagyon brutálisan sok értelme lenne bekapcsolni :omg:

A nejemmel meg a gyerkőcökkel minden nap skype. Mással meg nincs beszélnivalóm.

#97066 Felhasználó inaktív   Gabibácsi 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:48

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 11. 11:41

Ez megint elég kamuszagba kezd csapni.

miért, ha valaki azt mondja neked hogy 400 ember főnöke volt, akkor tessék szépen elhinni

#97067 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:53

Idézet: NauTiLUS - Dátum: 2016. 05. 11. 10:46

Vannak olyan emberek akik azt gondolják a világ, az ország vagy valaki más hibás minden miatt, mint te is. Egyáltalán nincs rendben minden az országban, de ha valaki mérnök ÉS diplomás akár elhelyezkedhetne a szakmájában is nem? Talán többet keresne mint egy húsüzemi szalagmunkás. A 25éveshentes fia meg milyen egyetemen végzett, hogy késesnek tanul be? Tényleg érdekel.

Sráchoz tegnap beugrottam a kocsijába, bevitt a városba, megkérdeztem tőle, hogy került ide az apja mellé.
Az elejére emlékszem, hogy végzett a sulival, aztán még sokáig mesélt. De tipikusan az a fajta ember, aki hát hogy is mondjam.
Nem tudok rá odafigyelni :-D szóval, amikor ahhoz a részhez ért, hogy milyen iskolát végzett, emlékszem rá, hogy beszélt róla, mert valami rémlik :Đ
De a faszom se volt rá kíváncsi, túl sokat pofázik értelmetlenül, pontosabban tartalom nélkül.

De a kedvedért este megkérdezem újra és jól megjegyzem.

Hja, igen, az el tudna helyezkedni helyesen hangzik, a valósághoz viszont semmi köze.
Én nem vádolok senkit, semmit. Tök faszán elvagyok, meg mindig is elvoltam, csak ne kelljen már beszopnom ezt a jobban teljesít fasságot :Đ

#97068 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:54

Idézet: Gabibácsi - Dátum: 2016. 05. 11. 11:48

miért, ha valaki azt mondja neked hogy 400 ember főnöke volt, akkor tessék szépen elhinni

az már felsővezeték?
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97069 Felhasználó inaktív   Iguana 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:55

Idézet: guga - Dátum: 2016. 05. 11. 11:53

De a faszom se volt rá kíváncsi, túl sokat pofázik értelmetlenül, pontosabban tartalom nélkül.

na, pont így vagyunk veled is általában
Egy alkoholista nyakpárna kalandjai amarra, meg túl: phulop.wordpress.com BBM channel: C00490982 Twitter: @phulopblog

#97070 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:55

Én itt a kampós carrier choice-ra gondoltam enyhén hihetetlenként a mérnökök hadainak. Hacsak nem ilyen gyula féle mérnökök.
world, my finger, is on the button...
Határozottan egyetértek az enyémmel megegyező véleményekkel!
Éheztesd a fákat! Csökkentsd a co2 kibocsátást!

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97071 Felhasználó inaktív   NauTiLUS 

• Senior tag
  • PipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:56

Sráchoz tegnap beugrottam a kocsijába, bevitt a városba, megkérdeztem tőle, hogy került ide az apja mellé.
Az elejére emlékszem, hogy végzett a sulival, aztán még sokáig mesélt. De tipikusan az a fajta ember, aki hát hogy is mondjam.
Nem tudok rá odafigyelni :-D szóval, amikor ahhoz a részhez ért, hogy milyen iskolát végzett, emlékszem rá, hogy beszélt róla, mert valami rémlik :Đ

De a kedvedért este megkérdezem újra és jól megjegyzem.

Hja, igen, az el tudna helyezkedni helyesen hangzik, a valósághoz viszont semmi köze.
Én nem vádolok senkit, semmit. Tök faszán elvagyok, meg mindig is elvoltam, csak ne kelljen már beszopnom ezt a jobban teljesít fasságot :Đ

Két dudás egy csárdában? :p

Nem kell beszopni semmit, a gyíkembereket, a szemeket és más hülyeséget sem, ahogy minden kormánypropagandát sem. De majd találd ki, hogy most elüldözni akarják az embereket vagy meggátolni a külföldi munkavállalásban.

#97072 Felhasználó inaktív   Jahno 

• vérképkeretezés occsón
  • PipaPipaPipaPipaPipa
  • Csoport: Stábtag

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:57

Pompás Marsos csoportban is van egy ilyen csávó.
Make love not Wor.

#97073 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 10:57

Ez még kérdéses valóban.

Idézet

Hi mi name is Paco frome Mexico, please sorry for mi bad inglisco. Mi dead cousine frm america told me how to winned at Lauge of Legan and made me win against bots. My cousin deaded yesterday thogh,but im ok because i sexed his sister. pls no copy pastarino. bye

#97074 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:01

Idézet: Iguana - Dátum: 2016. 05. 11. 10:55

na, pont így vagyunk veled is általában

Tudom :cool: de én legalább gondoskodok mindig arról, hogy az én flood tartalom nélküliségemre bőségesen tudjatok tartalmat generálni :Đ
Szimbiózis :nevet:

#97075 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:03

Gabibáéknak esélyük sincs a mérnökszerzésre, ha mind kint kampóznak hollandiában. Mi lenne, ha még a határok is nyitva lennének.

Idézet

#97076 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:05

Szomszédban litvánok laknak, kint pihikéznek a teraszon, csak ketten maradtak itt, a többiek elmentek melózni.
Már érezni lehet a fűszagot :nevet:
Tegnap kaja után este én is kicsücsültem a ház elé, csak egy kis buxus választ el minket, mondták, hogy menjek át dumálni. Aztán jobbnak láttam kihagyni, mert nagyon fiatalok :-D még a végén úgy bebasztam, meg beszívtam volna, hogy ma már hazafelé tartanék Magyarországra :-D

#97077 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:11

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 11. 11:03

Gabibáéknak esélyük sincs a mérnökszerzésre, ha mind kint kampóznak hollandiában. Mi lenne, ha még a határok is nyitva lennének.

Te, én most felszippantottam két fasza .nl sört, de eleve jó kedvem volt, meg van is, még a szaron is vigyorgok.
Nem merek több sört inni, mert lehet délután el kell hoznom a cégesótót, vagy nemtom, itt mindig minden és gyorsan változik, de szeretem.

Szóval most nem megyek bele abba a témába, hogy otthon minden fasza, s miért van még is ennyi ember külföldön :-D

Kérd be magad a magyarok, akik kínai étteremben dolgoznak :Đ mesés csoport zzeg.
Pár napja az egyik levideózta a telefonjával a mosogatóvizet, 800 fős étterem, a víz, mint a sár.
Lehet belinkelem :Đ bár zárt csoport.
Mindegy, biztos van rá mód. Kérdezték tőle, hogy miért nem cserélitek a vizet :-s

A kínai nem engedi, mert hogy drága, de mindjárt töltök fel fotót, német kínai étterem szállásáról :nevet: minőségi :-D

Csatolt fájl  kinai etterem.jpg (68,79K)
Letöltések:: 12

Csatolt fájl:

#97078 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:18

mosogatás személyzet
Bram a palacsinta Ház Beekbergen - Beekbergen
Bram (Beaver) süt legalább 35 fajta palacsintát az erdőben között Apeldoorn és Beekbergen és szomszédos egy bungalow ....
Közvetlenül alkalmazni ezt a munkát a valóban

konyhai személyzet
Bram a palacsinta Ház Beekbergen - Beekbergen
Bram (Beaver) süt legalább 35 fajta palacsintát az erdőben között Apeldoorn és Beekbergen és szomszédos egy bungalow ....
Közvetlenül alkalmazni ezt a munkát a valóban
29 nappal ezelőtt - menteni munkahelyek - email - tovább ...

Itt vagyok a városban, szerintem elmegyek állásinterjúra :-D

Beekbergen mellett vagyok a Keine Paradijse-ban, besétálok, ha ugyanennyi a lóvé és fizetnek itt egy kis bungit, májójártam :-D

#97079 Felhasználó inaktív   JonesC 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:36

Mi köze egy mérnöknek a kínaiban dolgozókhoz? A kamut nehogy már valami irreleváns faszsággal támasszuk alá. Arról nem is beszélve, hogy pont pár hete volt arról szó, hogy mik vannak külföldi szállodákban, ennél jóval durvábbak. Gondolom azért is a magyar kínaiak a felelősök.

Arról pláne nem beszélve a te tapasztalataid, zéró piacképes tudással, egy üdülőfaluban az elhelyezkedéssel kapcsolatban semmit sem érnek.

Idézet

#97080 Felhasználó inaktív   guga 

• Őstag
  • PipaPipaPipaPipaPipa

Elküldve: 2016. 05. 11. 11:43

Idézet: JonesC - Dátum: 2016. 05. 11. 11:36

Mi köze egy mérnöknek a kínaiban dolgozókhoz? A kamut nehogy már valami irreleváns faszsággal támasszuk alá. Arról nem is beszélve, hogy pont pár hete volt arról szó, hogy mik vannak külföldi szállodákban, ennél jóval durvábbak. Gondolom azért is a magyar kínaiak a felelősök.

Arról pláne nem beszélve a te tapasztalataid, zéró piacképes tudással, egy üdülőfaluban az elhelyezkedéssel kapcsolatban semmit sem érnek.

Pontosan nem tudom mire akartál kilyukadni, mert összevontál minden fonalat, de annyit megjegyeznék, hogy ez a hely, ahol jelenleg vagyok gyönyörű. S szívesen elmosogatnék ugyanennyi pénzért egy palacsintaházban :-D amihez nem hinném, hogy piacképes tudás kellene.

Gps-be betápláltam a címert, 5km séta innen. Felcsapom a fülest és megnézem őket. 13h-kor nyitnak, megkeresem a boss-t és teszek neki egy durva ajánlatot :Đ ne viccelj már, ha 2 napig nem aludtam, majd benyomtak ebbe a kibaszott húsfeldolgozóba és elvégeztem a feladatomat, gondolod kihívás lesz egy palacsintaházban konyhai személyzetként munkát vállalni :-s

Valahonnan indulni kell. Baromira tetszik a környék, és itt vannak olcsó 1 személyes bungik a keine paradijs-ban.
Hátha összejön. Időm van sétálgatni, vagy helyette fetrengjek az ágyban és malmozzak :-D

Téma megosztása:

• (5208 Oldal)
  • +
  • « Első
  • 4852
  • 4853
  • 4854
  • 4855
  • 4856
  • Utolsó »
  • Nem indíthatsz témát.
  • A téma zárva.